Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
nekem ma települt egy frissítés, bár ki tudja mikori...
15 gb cache-sel és 10 gb letöltött zenével nagyon belassult nekem az elmúlt időszakban a spoty, ha ki van lőve, kell neki fél perc, mire magára talál. A teló már 2,5 éve egy s7-es... eleinte olyan fürge volt, mint a poweramp. Mindig mobilnettel használom és van térerő, ezzel nincs gond.
Most töröltem a cache-t, hátha... -
-
domerator
veterán
Bekapcsoltam a spoti-waze összekapcsolást (mert azt reméltem hogy ettől majd nem lépked ki a waze állandóan a háttérből... pedig de.

Most viszont ha fut is a waze, a spoti minduntalan bevágja a felső vastag sávba hogy bekapcsolom-e a waze-t
... miért nem képes érzékelni hogy fut a waze a háttérben??? Már nagyon unom. (ki fogom kapcsolni megint de akkor is... nem lehet ezt megoldani?) -
bendeguz76
aktív tag
Még mindig tökölnek a hifi minőségen is.pedig szerintem lenne rá kereslet.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Prémium előfizus vagyok, de valamiért mostanában olyan élettelen a hangminőség. Próbálok játszani a hangszínszabályzóval, másik fülhallgatóval, de telefonon valahogy nem az igazi. Közben lett másik telefon is ésezzel is ezt tapasztalom. Át kéne tenni normálról magas minőségre?
-
Latitude
aktív tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Igen, így pontos a megfogalmazás: a szolgáltató ugyan annyit von le (4,99 Eur), de mivel Euróban teszi ezért a HUF-os számláról történő levonás esetén az árfolyam ingadozás miatt a bank változó, hogy havonta mekkora összeget emel le a számláról.

Köszönöm a választ, erre voltam kiváncsi.
Üdv
-
-
Latitude
aktív tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Azt értem, de ha nekem HUF számlám van akkor a bank át fogja váltani az aktuális árfolyamon, és az kerül ténylegesen levonásra a számlámról. Vagy is egy magasabb forint/euró árfolyam esetén az 5 Eur havi díj többet kellene levonnia (elvileg) forintban.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Bocs a láma kérdésért... Most, hogy ilyen szépen mászik el a forint/euró árfolyam a Prémium előfizetésért is többet von le a szolgáltató?
Üdv
-
unravel
őstag
Csajozós szöveg:
Átjössz GPSt ellenőrizni spotify hoz? -
Sanyi.mTs
addikt
lehet tudni, hogy ez a gps-es ellenőrzés hogy fog működni? (egyszer ellenőrzi, hogy ki hol van vagy minden nap?)
-
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az, hogy teljesen stílusidegen zenéket tesz be. Ma konkrétan a felfedezés list-ben az első öt számot mikor megláttam, akkor kicsúszott egy "mi a f*sz?" a számon. És hétről hetre egyre több az ilyen..
-
ígyvanferi
addikt
válasz
unravel
üzenetére
Nem is értem mi azzal a baj, hogy a felfedezés listáiba bedob ismeretleneket vagy olyat, amihez hasonlót csak ritkán hallgatsz. Ignorálja a listát, akinek nem jön be. Egyébként meg ott van minden számnál a nem tetszik gomb, amivel a számot vagy az előadót is eltüntetheted, és többet nem ajánlja fel.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Azért van ezzel nem kevés probléma is szerintem. Persze mielőtt leírom a problémát, a választ is tudom. Az egyedi lejátszási lista. De.. Az algoritmus nem tudja lekezelni a "kíváncsiság" faktort. Konkrétan nekem van előadó, amit ilyen olyan okokból meghallgatok, hogy "ki is ez?" És rendszeresen visszatérő előadó lesz, holott nekem nagyon nem jön be.
Szóval egy tiltás funkció nem ártana. -
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Az adott előadók nincsenek követve. Ezt már megnéztem. Ha jól értem, akkor elég ha egy előadó számát többször meghallgatja. És akkor a rendszer úgy értékeli, hogy kedveli? Majd ahol tudja nyomatja is a különböző lejátszási listákban? Mert akkor nincs mit tenni. Most már értem miért van a családi csomag.

-
.LnB
titán
Hol tudom megnézni, vagy módosítani az általam követett, "plusz"-ozott előadókat? Mert a kliensben az előadók között olyan előadók is vannak, akiket soha az életben nem hallgattam, és nem is hallgatnék. de mivel ott vannak, az Előadók között (a tököm tudja miért), ezért az "e heti kaland"-ban és a "Zeneradar" lejátszási listákban is ilyen zenéket (is) beletesz.
Lehet valahogy ezt a rólam tárolt, fals profilt módosítani?
-
updog
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Loss-less?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam ez egész érdekes, mert én és feleségem Budapesten, anyámék és húgom meg É-K Mo.-n él... letagadni azért nem szeretném őket

-
FoxiestFox
félisten
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Én sem. Win-win, vagy kicsi loss - kicsi loss?

-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A te havi párszáz forintodtól nem hiszem, hogy csődbe fognak menni.
-
FoxiestFox
félisten
Ha feloszlatják a családom, megyek vissza flac-t harácsolni, ami a HDD gyártóknak jó lesz, de nekik nem

Mondjuk szerintem a civilizált országok népét nyaggatják ezzel, ahol szinte mindenki vinné a szolgáltatást teljes áron is, nem úgy mint itt, proliföldén. -
törölt tag
A felhasználókat sem kell félteni, viszont a Spotify is ludas. Családi csomagként reklámozták kezdetektől, csak az apróbetűsben volt benne az egy lakcím, háztartás feltétel. (amit most GPS alapján ellenőriznének) A lakótársad nem biztos családtagod és a családtagod nem biztos veled egy címen él.
A Microsoft Office 365 előfizetésnél októbertől 6 fő van a nagyobb csomagban és nincs semmilyen megkötés ki legyen.
-
Rimuru
veterán
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
nem vagyok nagy spotify-os, de régóta van egy ingyenes regisztrációm és néha belehallgatok.
Jelenleg külföldön vagyk (EU-n kívül) és azt vettem észre, hogy itt nem tesz a számok közé reklámot.
Ez normális? Miért van ez így?
Nem azért kérdem, mert hiányzik, csak esetleg szeretném megérteni.
Üdv -
kmarci25
veterán
Én úgy emlékszem, hogy premiumom volt, és simán váltottam családira. Persze én vagyok a fizető, tehát szerintem úgy működik, hogy premiumról úgy váltok családira, hogy továbbra is fizetem a havi díjat, nyilván valamivel többet, a családi csomag miatt. Gondolom, akik csatlakoznak (a családtagok), nekik kell a premiumot (ha van) megszüntetni, és free-ből belépni.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Prémium csomagról hogy lehet upgrade-elni családi csomagra? Lehet egyáltalán, vagy le kell mondani, és csinálni egy újat?
Thx -
pintert
csendes tag
Sziasztok,
mi van akkor, ha Családi csomagra előfizetek, meghívom pl a feleségem, az öcsém, a gyerekeim, de később mondjuk öcsém kilépne, mert ő is a feleségével és a gyerekeivel fizetne elő?
Akkor az addigi listái, letöltései törlődnek? V ilyenkor mi történik? -
FoxiestFox
félisten
Nálam mostanában azt csinálja, hogyha megy a lejátszás, és megosztom az adott számot Messenger Lite-on valakivel, bezárja magát a háttérben. RAM van elég, mert régebben megnyitott progikat nem zár be/tölt újra, ha visszaváltok rájuk. Mókás.
Úgyhogy már csak kimásolom a szám linkjét, átváltok Messengerre, és úgy osztom meg
Más körülmények között nem zárja be magát sosem.. kipróbáltam, hogy lejátszás közben nyitok egy csomó más programot, egy idő után azokat kezdi el kiírni a memóriából, de a Spoti marad. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Még mindig nem került be az rettentő űrtechnológiás feature, hogy a csak komplett, elmentette albumok látszódjanak az "Albums" tab alatt? Feature request-eket már láttam jó párat, ebben a témában, de ahogy nézem még nem készült el...

-
yanesz
tag
Sziasztok,
Twitchel streamelek és a streamelo csíkot szeretném atrakni máshova vagy eltüntetni.hogyan tudom ezt megcsinálni? -
FoxiestFox
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Lehet, valamiért nem tudom megnézni Mytelenorban.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
818ft a nonstop music
-
kmarci25
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És van már a Telekomnak is (talán egy hónapja vezették be), 990 Ft-ért.
-
patex1983
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Voda MusicPass?

Nálam is
Simán megér havi 1000 HUF-ot. -
FoxiestFox
félisten
Nekem a Spoti adatforgalma korlátlan. Jó, mert sokat hallgatok újakat menet közben reggel is, este is.
A havi 500 megám pedig simán elég, hogy menjen a mail, és az üzenetküldők (képeket csak kérésre töltik le). -
Keem1
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Nem is feltétlenül kell korlátlan csomag. Nekem havi 6 GB van, ebből 2,5 körül (néha 3) használ fel a spoti.
Viszont csak akkor, ha úton vagyok és nincs wifi (buszon, metrón).
Wifin jellemzően 15-17 GB körül fogyasztok el.
Viszont nálunk otthon nem, vagy csak ritkán szól rádió, inkább a spoti. -
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
az megint plusz pénz...van úgy 450 db cd-m, most kezdtem el felmásolgatni a telóra őket(egy részét flac-ben), ami ezen kívűl pluszban kell még, azt meghallgatom az ingyenes Deezer-Spoti kettőssel, vagy leszedem a youtube-ról
ami még bosszantó volt ebben a korlátozásban, hogy nemcsak hogy lementeni nem lehetett többet, de a gyűjteményedbe FELVENNI se, ami sztem abszolút nonszensz volt, mondjuk megláttam egy jó lemezt, és el akartam menteni, hogy később meghallgatom, de nem hagyta
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
Valami, de nem elég
Amíg ez nem lesz korlátlan, addig valszeg meg se fordul a fejemben, hogy újra előfizessek.Amúgy ha ezt kihasználja valaki, és ennyit letölt mondjuk telóra, az kb hány GB? csak hogy képben legyek, hogy a 128 gigás kártyámra mennyi férne(persze legjobb minőségben) Nyilván függ attól, hogy milyen hosszú számok, de hozzávetőleg.
-
unravel
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én azokat szoktam rátölteni a mobilra ami nincs fent spotin, vagy egyedi, kiadatlan felvétel. Így is össze lehet szedni pár ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... miért nem képes érzékelni hogy fut a waze a háttérben??? Már nagyon unom. (ki fogom kapcsolni megint de akkor is... nem lehet ezt megoldani?)

- az ár nyilván bankfüggő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)