- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Tehát ha előfizetek teljes áron egy szolgáltatásra, nem okosba családosan akkor az teljesen rendben van hogy megkeresem a zenéimet amit szeretnék hallgatni majd pár hét hónap múlva elkezdenek eltűnögetni. Rendben, én is szeretek új zenéket felfedezni de szeretném hallgatni az előzőleg felfedezett zenéket is. Ha már eltűntek nincs mit importálni de egyébként is mindent importáljak, hátha eltűnik holnap? És különben is okosba kell megoldani dolgokat egy fizetős szolgáltatás esetén? Csak mert a jogászok ezt is szétcseszik? Egy fizetős szolgáltatásnál ez rendben van? A másik országban élő pénze többet ér? Szerintem nem. Ha már elkezdek torrentezni ismét akkor ne akarják hogy fizessek. Ne jogászkodjanak hanem biztosítsák azt a szolgáltatást amiért fizetek és ez nem a régió lockolás kijogászkodása. Ha meg a pénzemért jogászkodnak akkor ne legyen a sírás rívás a warez miatt. Ha valami nincs fent az nincs fent ok, de ha fent van akkor ne tűnjön el mert a megvásárolt CD sem tűnik el a polcról utólag.
(Nem kötekedésként írtam, lehet hogy a koromnál fogva érzékenyebb vagyok dolgokra. Ez a saját véleményem.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest