- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Tehát ha előfizetek teljes áron egy szolgáltatásra, nem okosba családosan akkor az teljesen rendben van hogy megkeresem a zenéimet amit szeretnék hallgatni majd pár hét hónap múlva elkezdenek eltűnögetni. Rendben, én is szeretek új zenéket felfedezni de szeretném hallgatni az előzőleg felfedezett zenéket is. Ha már eltűntek nincs mit importálni de egyébként is mindent importáljak, hátha eltűnik holnap? És különben is okosba kell megoldani dolgokat egy fizetős szolgáltatás esetén? Csak mert a jogászok ezt is szétcseszik? Egy fizetős szolgáltatásnál ez rendben van? A másik országban élő pénze többet ér? Szerintem nem. Ha már elkezdek torrentezni ismét akkor ne akarják hogy fizessek. Ne jogászkodjanak hanem biztosítsák azt a szolgáltatást amiért fizetek és ez nem a régió lockolás kijogászkodása. Ha meg a pénzemért jogászkodnak akkor ne legyen a sírás rívás a warez miatt. Ha valami nincs fent az nincs fent ok, de ha fent van akkor ne tűnjön el mert a megvásárolt CD sem tűnik el a polcról utólag.
(Nem kötekedésként írtam, lehet hogy a koromnál fogva érzékenyebb vagyok dolgokra. Ez a saját véleményem.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest