Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Digital
üzenetére
prémiumot nem fogod tudni megtartani, várd meg mig lejár a mostanin utána válts.
új accounthoz en mindig ezt csinalom, 20 mp alatt megvan az osszes zene atpakolasa (sok évnyi ingyenélés rutinja
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)tehát: gépen a spoti kliensben: dalok > ctrl+a > jobbklikk hozzáadás lej. listához > új lista
csinál neked baloldalra egy uj lejatszasi listat ezen a neven. arra jobbklikk, megosztás > link másolása
ezt a linket egyelőre félreteszed, megnyitod a böngészőben vagy elkuldod magadnak facen tokmindegy.megcsinalod az uj accountot, figyelj arra hogy mikor melyikel vagy belépve a kliensbe, amint megvan a link a regibol ki is lephetsz.
új accountal link megnyit és követed a playlisted, innentol kezdve minden eddigi zenéd az előző accról be lesz pipálva tehát meglesz a gyűjtemény > dalok fülben. ha lejátszási listáid is vannak azokat csak meg kell osztani es megnyitni a linket.
have fun

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)