Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Digital
üzenetére
prémiumot nem fogod tudni megtartani, várd meg mig lejár a mostanin utána válts.
új accounthoz en mindig ezt csinalom, 20 mp alatt megvan az osszes zene atpakolasa (sok évnyi ingyenélés rutinja
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)tehát: gépen a spoti kliensben: dalok > ctrl+a > jobbklikk hozzáadás lej. listához > új lista
csinál neked baloldalra egy uj lejatszasi listat ezen a neven. arra jobbklikk, megosztás > link másolása
ezt a linket egyelőre félreteszed, megnyitod a böngészőben vagy elkuldod magadnak facen tokmindegy.megcsinalod az uj accountot, figyelj arra hogy mikor melyikel vagy belépve a kliensbe, amint megvan a link a regibol ki is lephetsz.
új accountal link megnyit és követed a playlisted, innentol kezdve minden eddigi zenéd az előző accról be lesz pipálva tehát meglesz a gyűjtemény > dalok fülben. ha lejátszási listáid is vannak azokat csak meg kell osztani es megnyitni a linket.
have fun

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- darkFlash Shadow Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)