Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Nem voltam CD gyűjtő csak a helyet foglalja. Ugyanígy csodálkoztam akik bepolcozták a fél szobát DVD filmekkel százezreket ráköltve egy elavuló formátumra. 1 dolláros MP3 egy fokkal jobb volt, hogy nem kellett 3 dal kedvéért 12 dalt megvenni, csak az MP3 fájlokkal is utáltam bíbelődni. Mai gyerek mihez kezdene egy CD-vel?

Áldás a stream ár-érték-kényelem arányban! A 10 eurós ár helyett nálunk még vásárlóerőhöz is igazították az 5 euróval. Régen ez egy fél CD vagy 5 db MP3 volt csak, most egy hónapon át annyi órányi zenét hallgathatsz amennyit csak bírsz. És aki az 5 eurót is soknak tartja még mindig ott a reklámos lehetőség. Ajándékba én is szerettem régen adni kazettát, lemezt, most csak átalakult ugyanúgy adhatsz ajándékba zenét digitálisan is például a családi előfizetéssel. -
Kasya
nagyúr
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Itt egy kisebb áttekintés.
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Powerbank topik
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem pl az lenne a lenyeg (jelenleg 380 folott jar)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)