Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
válasz
Daneeka
üzenetére
Jaja, hát tényleg nem rosszakat iszik az öreg, de egyébként annyira meg nem kirívó. Én legalább még vagy 5 ilyen amcsi blogot tudok neked mutatni, amiket rendszeresen nézek, és legalább ennyire durván tolják.
Például itt van ő. Ratebeer-en ő is pontoz, bár még csak 2.600 körül jár...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amerikában egyébként a legnagyobb beer geek-ek úgy látom, hogy a különböző sour ale-eket nyomják már jó ideje, a Cantillonnak pl. kultusza van, és kb. olyan exkluzív lehet, mint nálunk vmi ütősebb imperial stout-juk.
Ami jó ideje nagyon megy, és szinte minden sörével benne van valamelyik kategória TOP 50-ében, az a Hill Farmstead Brewery. Érdemes egy pillantást vetni a felhozatalra, nem egy átlagos sor...
Ők például ott lesznek az idei Copenhagen Beer Celebration-ön, amire tavaly bár megvettem a jegyeket, de végül kib*szottul drágának találtam Koppenhágát, és elálltam az utazástól, így rám is rohadtak 36.000 Ft-ért...

Aztán most látom csak, hogy ez az állat kilocsolja a söröket a lefolyóba?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)