Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
looser
addikt
-
truefx
aktív tag
Fozdeparkos esemenyrol tudtok valamit? En nagyon ra vagyok izgulva, lehetne akar topiktali is...

-
jookomak
őstag
válasz
realmadrid92
üzenetére
adster topiktársra írj egy püt. Egy ideje nem aktív itt, de régebben rengeteg rendelt. Fb alapján azért nem hagyott fel eme jó szokásával, csak gondolom ide nem ír már.
(#11788) perempe De a szállás, és a pia fizetve van. Rendes embernek emellett már csak steakre és hambira kell költenie.
-
perempe
veterán
maradt vkinek almaleve? (rétesbe nem lehet tenni.) ha vki szereti a gyümölcsöst, akkor lehet házilag is csinálni: egy ujj almalé, majd a maradékot feltölteni pl. üveges Kozellel. jóval jobb minőség a boltinál.
csináltunk citromosat is valódi citromléval.
-
realmadrid92
tag
Ma ezt kóstoltam: Andechser Doppelbock Dunkel
Ez hiába duplabak, inkább a füstölt sörök ízvilágoshoz hasonlít, nekem annyira azért nem jött be.
2 üveggel vettem, a másik elvihető, ha vkit érdekel privátban.
-
somasz
addikt
-
looser
addikt
Mad Scientists-től ittatok már valamit? Kint voltak FF-en? Nem emlékszem :-(
-
realmadrid92
tag
Sziasztok,
Tudtok olyan EU-ból rendelős oldalakat mint pl. https://www.saveur-biere.com/
Ahol legalább ilyen a választék, és nem túl drága a magyar szállítás.
köszi -
looser
addikt
-
jegenye77
addikt
Szombaton a Szűretlen Ganter-hez volt szerencsém.
Az első olyan búza sör ami az első kortyok után nem igazán ízlett.Nem volt rossz,viszont az eddigiektől eltérően valamiért furcsa volt az íze.Könnyű gyümölcsös ízű,világos színű ( amivel nekem nincs bajom ) mégis számomra felejthető élményt nyújtott. Igaz ha úgy veszem az egészet,hogy a kaja viszont nagyon finom volt ( Pljeskavica special - a hagyományos Pljeskavica van még kecskesajttal töltve ) akkor egy egész jó vacsora volt
-
looser
addikt
Pisisör. Ez hoax-gyanús, de nem találtam róla ilyesmit...
-
qltsar
veterán
válasz
jookomak
üzenetére
Egye fene, ha ingyér' van még én is megiszom. Bár legalább a PunkIPA-t vizezni nem kell - szerencsére gyárilag megoldották
...De továbbgondolva a kis szösszenetet, akkor ezzel az elmélettel egy 2dl-es vízespohárba 1,5dl víz, meg egy kis Tactical Nuclear Pingvin, csak az íze kedvéért
. -
-
jegenye77
addikt
Szerencsések vagytok! Én 3-5 sört megiszok este , azt is megérzem másnap sajnos

-
Dilikutya
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
Én képes vagyok akkora mennyiséget is meginni, amikor már számít.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy igaz, a jóféle söröktől nincs másnap semmi bajom. -
jegenye77
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Van az a mennyiség ami után mindegy is a sorrend

-
looser
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Tojásból kikelt tyúk amely tojást tojik? Az elejét meg a végét (többnyire) tudom, a többit csak élvezem :-)
-
looser
addikt
No, sikerült a Teleki téri piacnál lévő Lidl-ből két csodapakkot kimenteni, volt még egy. Most mégis csak egy egyszerű iszogatást tervezek, pedig a belgákhoz beszereztem három féle francia sajtot is :-)
Mai menü: FAXE 10%, ezután egy üveg Cabarnet Sauvignon. Ez igazából kísérlet; kíváncsi vagyok a "sörre bor mindenkor" hogyan állja meg magát >:> -
looser
addikt
-
looser
addikt
Bakker gyerekek, ez inkább szomorú, de azért elmosolyodtam egykétszer én is :-)
-
EQMontoya
veterán
-
looser
addikt
Azt hiszem, ma én is ránézek :-)

Mondjuk a 383 Ft/db nem tudom, hogyan jött ki :-)
-
EQMontoya
veterán
Peach please nevű nedű a héten nagyon adta.
-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Párom szerint édesek a sörök, neki csak a Piraat/Piraat Triple Hop ízlik, tehát jó kör lesz a többit meginni.

-
juliabrilke
veterán
6-os Belga sör packot már pár Lidlben lehet kapni.
Nem volt túl sok, de betáraztam 9 csomaggal. Megpróbáltam hátha lehet kapni a mai naptól és nem csak hétfőtől és bejött.Viszont az Argus lager söre... Megkóstoltam, 185Ft, de felejtős.
-
Traxx
őstag
Közben érdeklődtem a Lidl-től a belga sörpakkal kapcsolatban, és azt írták, hogy "Az említett Gulden draak, illetve a Gulden draak 9000 quadruple az általunk előrelátható két akcióban nem kerül önálló termékként a polcainkra (csak a fenti csomagban)."
Sajnálatos

-
looser
addikt
-
looser
addikt
válasz
Kergeboci
üzenetére
Nagyon szeretem búza/búzás söröket, de az említetteket nem sikerült sajnos megkóstolni. Kis településen voltunk, két elég drága bolttal; de utolsó nap beugrottunk Zágrábba, ott volt Billa, ahova épp csak bementem, már mentünk is tovább. ott se nagyon volt választék, de nekem tetszik, hogy vannak ilyen 1L-es pillepalackos megoldások, amolyan sétasörnek :-))
Azt hiszem, még volt egy PAN(?) illetve Lasko sorozat, amelyekből egyet sem sikerült kóstolni sajna. Ráadásul melegben nem is esett jól, de ahogy lement a nap, pattintottam a palackot :-)
Ja és a tömény is elég olcsó, gondolom nálunk az egészségügyi termékadó megnyomja eléggé. Kormárno-ból rumot és gint hoztam, a horvátoktól brandyt és szőlőpálinkát. A füge is finom volt (Smokvice), de abból ilyen fura százalékokban voltak csak (21, 28, 31) italok :-) -
válasz
looser
üzenetére
No, Ambert még kimaradt, idén majd bepótlom akkor.
Wit sörökkel hogy állsz? Nekem kint a Karlovacko Primavera jött be a legjobban abban a dög melegben. Alig érezhetően korianderes, búza malátás, citrás szűretlen sör. Szerintem egy rekesznyi elfogyott belőle pár nap alatt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Luser2000
üzenetére
Ezért itthon sem szabad pénzt adni, ugyanolyan rossz, mint a Soproni Klasszikus. Semmi különbséget nem vettem észre.
Más: vasárnap heveny ételundorom és fejfájásom volt kb. 4-5 üveg Staropramen Unfiltered-től (meg egy Dreher Hidegkomlóstól). Ezt a mennyiséget egy jó kis abáltszalonnás vacsorára észre sem kellene vennem, nem hogy másnaposság tüneteit észlelni. Láttam, van benne almakivonat, sok jót nem jelent, ráadásul búza létére semmi búza íze nincs.
-
jsk
senior tag
-
Traxx
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Júl. 25-től lesz. a szórólap: [link]
A pakkban van (2500-ért fogják árulni):
- Gulden Draak
- Gulden Draak 9000 Quadruple
- Bornem Dubbel
- Bornem Tripel
- Piraat
- Piraat Triple hopA Bornem teljesen ismeretlen számomra, de a Quadruple-re rámennék

Ja és valaki keresett Veltins sört, nah az is lesz ettől a naptól akcióban Lidl-éknél 179-ért

-
jookomak
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Krusovice van még, és utóbbi időben jó áron is ment. 220-270 közt az átlag boltokban. Az is veri bármelyik magyar nagyüzemi kukoricalöttyöt.
NoLF: Sajnos ez egy kisváros, az összes kocsmában ugyanazokat a nemzetközi vackokat adják. Egy bolt van, ahol 3 font körül adják a különböző ale-eket, nem sokat kóstoltam, de nem estem hasra tőle. Sajnos a legtávolabbi kocsmában mérnek mikkellert, meg valami helyi ipa-t, azok természetesen elég jók voltak. A másik, hogy a heti 6 nap 10-12 óra munka mellett élni sincs kedvem, nemhogy kocsmába járni.

-
Dilikutya
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
A nagyüzemi magyar, nem licenc alapján gyártott sörök közül alig van olyan, amiben nincs kukorica. A nagy gyártóknak ezt jelenti a prémium itthon. A csehek meg pár forinttal többért Pilsner Urquell-t adnak. Egyébként nem jobb egy Drehernél. Sopronit, Borsodit veri, az Arany Fácán meg már másik liga, nyilván annak esélye sincs.
-
Batib
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Igen. Ezt ittam. Nem ízlett.
Utána egy világos Krusovice-t ittam, sokkal jobb. (egy picit gyenge) -
somasz
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Szerintem az itthoniak közül az egyik legjobb olcsó láger. Nem teljesen tucat, de sajnos kicsit édes.
-
NoLF
veterán
-
Batib
őstag
Hali!
Uj vagyok itt, egyelőre csak tanulnék.
1. A Lidlis Spitfire sört kb. milyen hőfokon kéne inni.
2. Kaptam egy kollegámtól Pécsi Sört. Nem ír benne kukorica darát, számomra viszont kifejezetten "savanykás",rossz ízű, mit tudtok erről?
Köszi! -
-
jookomak
őstag
válasz
looser
üzenetére
Az itteni Lidl is akciózik. 8 font 8 doboz guinness (igaz csak 440 ml). Ennyiért muszáj volt vennem, lassan megszeretem. Az alap lager söreik nagyon ergyák ezeknek a népeknek, szóval akkor már inkább a híresneves barnájuk. Kocsmában is inkább azt iszom, mint Harp-ot, Carlsberget, Heinekent, vagy Coors-t. Kóstoltam egy Hop House Lager nevűt is, az kb egy visszafogottabb keserű méz.
-
looser
addikt
Hát ez baromi jó hír! Ha 2000 lesz, akkor egyet mindenképpen beszerzek. Q nagy kedvenc :-))
A másik elsöprő hír a LIDL kapcsán: változott a világos Argus receptje, s ezt a pléhdoboz fennen hirdeti. Az összetevők között megjelent a....tadam!!!...kukorica! Csak gratulálni tudok, gondolom lengyelből iderakták Kőbányára vagy Bőcsre a gyártást :-/ -
Dilikutya
félisten
Ez jó dolog tőlük, se ezeket, se a Piraat Triple Hopot nem láttam eddig kommersz boltokban. Mi haverral szombaton lenyeltünk egy Piraat és egy Corsendonk pakkot ketten, amíg a lányok bambiztak. Mindezt a Paulaner Bayern München, némi sült szalonna és bajor grillkolbi mellé.

-
Traxx
őstag
A Lidl megint bedob a jövő héten egy belga sörpakkot, a 6-os csomagban lesz Gulden Draak és 9000 Quadruple is többek között
Most dilemmázok, hogy vegyek vagy ne, mert a Piraat pakkból is még csak 1 csúszott le 
-
-
Dilikutya
félisten
Régi cikk, de ma is aktuális: a sör csökkenti az izomlázat!
-
Gyuc
aktív tag
válasz
looser
üzenetére
hihi ez vicces mert én is vettem tegnap és este pattintottam egyet ,hasonló véleménnyel.
Brutál módon tolja az alkohol érzetet,vannak sörök amiben úgy el van balance-olva hogy meg sem érzed.
Na ez nem az.
A Petrus meg egy édeskés pils,nem voltam elájulva.
(persze ilyenkor mindig leírom hogy nem vok pilses nehogy valakit megbántsak aki szereti
) -
looser
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
Szép ez a német letisztultság. Egészségedre!
Más. Vettem tegnap egy pakkot a Piraat Triple Hop-ból és hát...kellemesen komlós, jó a maláta, egyik sem furakszik előre, a belga élesztő ízben azonnal ott van, de nagyon alkoholos, az folyamatosan nyomul a szádban, mint valami fertőtlenítőszer. Nem mondanám kiábrándítónak, de Duval TH azért fényévekkel jobb.
-
jegenye77
addikt

Tegnap volt hozzá szerencsém
És tényleg szerencsés volt a találkozás mert nagyon ízlett!
Teljesen világos színű már majdnem fehér,átláthatatlan ,zavaros állagú volt mikor kitöltöttem.Egyből a Hoegaarden jutott eszembe.És ízre is hasonló volt.Könnyű kissé citromos,friss,selymes.5,6% -os.Annyira ízlett,hogy még kettő le is csúszott a vacsora mellé
Úgy néz ki,hogy még van bőven mit felfedeznem erre felé
-
jsk
senior tag
Épp akadt itthon egy Petrus Dubbel Bruin kóstolásra. A Lidl-s hír hatására fel is bontottam egy eredeti barna Kozel után. Még nem vagyok otthon a belga sörök világában, de kicsit olyan volt, mint egy porter. Ezt az asszony fogalmazta meg, míg kerestem a megfelelő szót. Mindenesetre nekem nagyon ízlett, finom enyhén édeskés malátás sör.
-
jegenye77
addikt
Zasszony vett nekem az Aldi (vagy Lidl) be egy ilyen kínai "csodát"
Majdnem le is csesztem! Tudja jól,hogy csak búza sört iszom erre beállít ezzel.
Aztán most a nagy melegben felpattintottam egyet és nagyon kellemesen csalódtam
Nem is olyan rossz! Kissé citromos ízű, könnyű ser.
Lehet a nagy melegben, hogy jól esett és ezért tulértékelem de nekem kimondottan tetszik.
-
Traxx
őstag
Erre a Piraat-ra én is felfigyeltem...a "sima" nem rossz, de nem is értékelném nagyon kiemelkedőnek a belgák között. Ilyet még nem kóstoltam, ahogy Petrust sem

Betárazok szerintem én is, az eb-döntőre pont jók lesznek

-
looser
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hát, a Corsendonk elég "parfümös", talán csajos, mondhatni, talán ezért tudnak vele böjtidőben vígasztalódni a szerzetesek :-))
Engem lenyűgöz :-) -
Dilikutya
félisten
Tesco Finest márkás sör is van már: láger, porter, wheat ale és IPA, amit láttam. 0,33-as, 349 Ft az alapára, most 299-ért vihető. Szlovákiában főzik, én arra tippelek, hogy Maltman lehet.
-
Traxx
őstag
-
Dilikutya
félisten
Hétvégére veszek egy ilyet:

-
Traxx
őstag
válasz
looser
üzenetére
Iszogatok módjával, de inkább olvasgatom a topicot
Igaz, sörfeszteken idén még nem voltam sajna...A Stellában kukorica biztosan van, régebben mintha nem lett volna. De összehasonlítva ezt a pár évvel ezelőttivel, hát ég és föld
155 Ft volt nem akciósan a dobozos, mondom ennyiért OK, úgyis régen ittam. Utólag ennyi is kár volt érte.A belgákat meg felőlem cukrozhatják, úgyis inkább az édesebbek jönnek be nekem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung kuponkunyeráló
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...

Igaz, sörfeszteken idén még nem voltam sajna...
155 Ft volt nem akciósan a dobozos, mondom ennyiért OK, úgyis régen ittam. Utólag ennyi is kár volt érte.