Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8460) Traxx válasza adster (#8455) üzenetére


Traxx
őstag

Sorrendem nincs, de a Bush Noel feliratkozott a top sörök közé :) Az Orvalt viszont sajnos nem tudtam megkóstolni...mégsem jutottam el Debrecenbe, pedig arra gondoltam még mint újdonság. Jövőre hátha bővül majd kicsit jobban a lista :)

A 2 másik újdonságról...A Black rose kimondottan ízlett. Nem különleges vagy hivalkodó, csak finom. az alkoholt érezni lehetett rajta kissé, és ahogy melegedett, úgy nem lett édesebb. De egy nagyon kellemes, jól csúszó sör volt, minden nagyobb extra nélkül. Az eddigi legjobb magyar sör, amit kóstoltam :) A Serforrás barnáját verte simán, az a kávés mellékíze miatt nem lett kedvenc.

A Fuller's ESB viszont nem ízlett. Nem tudom jobban leírni, de folt valami fanyar íze a keserűség mellett, ami nekem nem annyira jött be. Kicsit nyers volt, nem az a sima, csúszós fajta, szóval a Black rose-zal és a Bush Noel-lel szemben ez nem lesz szerintem vendég máskor.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.