Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcintosh
tag
Üdv!
Milyen német söröket tudtok ajánlani? Jöhet magas alkoholtartalmú, vagy bármi ami jó
Muterom majd csak szeptember végén jön de gondoltam érdeklődök kicsit -
Hali!
Szereztem két 2,5 decis Jupilert belgiumból. Ott ez afféle alapsör szóval semmi extra. Nincs is benne semmi különös teljesen átlagos szerintem a soproni jóval jobb sör.
Viszont van egy Kasteel Rouge söröm ami az egyik kedvencem szóval már várom a találkozást.
Oktoberfestre megy valaki? Most lesz a 200. évfordulo ha jól érzem és már csak 44 nap.
Én kimegyek szerintem bár szállást nem sikerült szerezni időben szóval még nem tudom hogy lesz. -
Hétvégén ismét beszereztem egy Rochefort Trappistes 10-est, már alig várom, hogy megigyam
Szombaton lecsúszott egy kasteel rouge, rég ittam, finom volt mint mindig.
-
nemcso
őstag
válasz
Winner_hun #4994 üzenetére
Citromos valaminek elmegy, de hol van benne a SÖR ?
Bármi lehetne a "vivőanyag", annyira nem érezhető a sör íze.
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #4994 üzenetére
fúbazze, sörtopikba ilyen nem való
-
Agyalapi
csendes tag
Urbock nevezetű (asszem osztrák) sört ismeritek? Naaagyon finom, és 12%-os azthiszem ennél erősebb sört még nem is ittam. Amugy a kedvenceim a westmalle trappist és a delirium tremens, ja meg a hoegarden. A jó brit ale-t meg csak ugy döntöm ahogy jön, bármilyen fajta is legyen, imádom!
-
NoLF
veterán
válasz
JetiRulez #4989 üzenetére
node világosból is kb 15féle különböző típus létezik...
lager? pilzeni? búza? erős, gyenge, fűszeres, natúr? karakteres, vagy könnyen iható "lötyi"?
szerintem egy kronenbourg 1664 blanc-al nem lehet mellélőni, ember nem mondta még rá, hogy ihatatlan (100% búzamalátából készült francia fűszeres szűretlen "fehér" sör), auchanban lehet kapni, 0,33as kiszerelésben.
-
NoLF
veterán
kecskeméti sörfesztivál a főtéren, júni 22-27ig
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
a héten kezdődik a békéscsabai sör- és csülökfesztivál, aki teheti, mindenképp látogasson el
én megyek.
-
NoLF
veterán
válasz
JetiRulez #4984 üzenetére
akkor tudakold meg, addig meg ajánlom figyelmedbe a csakajosor.hu oldalt, esetleg van egy jó német sörbolt a batthyányitól nem messze (eszembe fog jutni az utca neve nemsoká) esetleg zugló egressy-vezér sarkán a különleges sörök boltja, van választék sparban és auchanban is, stbstb
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Öcsémnek hamarosan születésnapja van és terveztem neki venni sörkülönlegességeket. Úgy gondoltam, hogy több nemzetiség söréből vennék 1-1 üveggel. Nekem nincs jóformán semmilyen tapasztalatom ilyen sörfélékkel, úgyhogy a ti segítségeteket szeretném kérni. Szerintem 3-4 üvegnél több nem is fog kijönni, mert cirka 2000 Ft lenne a keret (az árakkal sem vagyok túlzottan .
Remélem öcsém nem talál ide. -
Zewa
senior tag
Nekem egy 10+os sörhöz volt szerencsém. Szerintem itt már elveszti a sör a frissitő, ürítő jellegét. Sokkal határozottabb, alkoholosabb íze volt.
Nem mondanám hogy rossz de más...Hétvégén voltunk Tecsoban bevásárolni sör ügyileg és elég jó vételnek számított a Steffi 129.
Főleg hogy a 3 tálca helyett csak 2-t számoltak.
-
padee
tag
itt a meleg indul a sörszezon
-
Lindemans Framboise. Florisnál nem jobb szerintem de gyümölcsösből egész jó.
Lindemans Faro. Kandiscukor vagy mi van benne de nem igazán jött be. -
Integra
titán
ittatok már ilyet?
most kaptam egy lengyel kollégámtól, hozott pár dobozzal, mikor otthon volt.
kellemes, lágy, nyugodt íz, nincsen igazi utóíze, nem keserű, nagyon finom -
NoLF
veterán
holnap este 7 snaps galéria király utca
-
No abban tevedtem hogy ittam ovlna mar ilyet mert sehol nem talaltam az otthoni gyujtemenyben az uveget.
Az viszont igaz hogy nagyon jo sor szeretem is a belga buzakat. Mondjuk mostansag inkabb nemet feleket ittam most par ponttal talan ok vezetnek pedig regebben a belgakat jobban kedveltem.
Ezt az edelweisst keresem csakajosoron mar egy ideje de nem hoztak belole mar regota.
[link]
ugy emlekszem hogy eleg jo volt.Illetve az erdinger oktoberfest 6-os pakkon gondolkozom amig meg van belole mert az is izlett nagyon:
[link] -
szumoo
senior tag
Nem mondhatom el magamról, hogy sokféle sört tudtam volna megkóstolni, de az abszolút kedvenc:
-
Ez azt hiszem békésszentandrási cucc van black rose és gold rose is.
Csakajósörön vettem gold rose-t de most sztem nincs nekik éppen de amikor főznek belőle akkor szokott lenni ott.
Az utóizzel volt bajom valami régi gyógyszeres cuccra emlékeztetett engem. Azért megittam de többet nem veszek.Viszont vettem La Trappe trappista sörfözdétől búzasört. La Trappe Witte asszem. Emlékeim szerint elég jó. Szintén csakajósörtöl. Elég közel van a boltjuk szerencsére és van ott mindenféle.
-
gold rose magyar sör nagyon nem jött be sajnos..
-
csakajosor boltba latogattam el es szereztem egy oktoberfestes erdingert illetve egy gold rose magyar sört.
előbbit ma bontottam és teljesen jó volt remélem még lesz alkalmam megkóstolni párszor. pontosan ez a típus az: [link]aki pesten lesz 20.-án este azt esetleg érdekelheti ez a kis esemény:
[link]
a csakajosorosok facebookos klubjában láttam hogy lesz ilyen 20.-án 20:00-tól de gondolom bárki mehet rá. -
NoLF
veterán
mindenesetre átugrottam szlovákiába egy kis utánpótlásért
-
NoLF
veterán
wáhhhááháhááá primator megapack!!!
primator svetly lezák, premium dark, 13%, 16%, 21%, 24%, primator búza és egy pohár.
csudálat!
-
NoLF
veterán
bernard svatecny lezák, bernard jantarovy lezák, thurn&taxis roggen, hacker-pschorr märzen
-
NoLF
veterán
válasz
animatrix11 #4949 üzenetére
csakajosor.hu
van egya másik is, ahol német söröket árulnak de nem jut eszembe, budán van a batthyány környékén, csudajó sörök vannak ott is
különleges sörök boltja zuglóban, fogarassy-vezér sarkán
van egy pár itt pöstön, a bécsi úton is van vmi belga sörbolt
a heineken pedig egy k. -
Old Gold. Ikeában vettem már nme emlékszme hány pénzért. Made in sweden. Premium pils van ráírva. Ha a sör is olyan jó lenne mint az üvege már rég jól járnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest