Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ehh teljesen el voltam tájolva sörárakban.
bementem a boltba minap és 1100at vagy mennyit fizettem 4 dobozos soproni 1985-ért...
no de ez legalább nem rossz sör.plusz kaptam egy ilyet egyenesen Svájcból hamarosan meglékelem. ha a tartalomra is annyi energiát áldoztak mint az üveg kinézetére már jó kell hogy legyen

-
F-ECT$
titán
De rég írtam ide: tegnap 1 üveg Guinnesst ittam lefekvés előtt, és meglepődtem, hogy nem sokkal maradt el a csapolt ízétől.
-
NoLF
veterán
ma két delirium tremens, egy kwak, egy barna chimay és egy >nememlékszemanevérevazze< típusú belga búza vendégeskedett a belemben.
-
NoLF
veterán
tegnap egy holsten premium, egy tuborg green, és egy kronenbourg 1664 blanc (igen, az egyetlen sör a világon ami 100% búzamalátából készül) volt a progi. az utolsó volt a korona, kétségtelen

-
mephi666
nagyúr
válasz
blazsey2
üzenetére
amstel bock-ot régebben sokat ittam... aztán valamiért elcsábultam a dreher bak irányába
mindkettő nagyon jó (mármint "olcsó" kategóriából), de a dreher íze valamiért nekem jobban tetszett...a pálinka meg tényleg az az ital, ami ha tényleg normális anyagból van (tisztaszesz+aromás szörnyűségek kizárva), nagyon finom... kimondottan szeretem a tokaji aszútörkölyöket is... az utóízükben nagyon ottvan a kellemes mazsolaíz...
de ittam múltkor birspálinkát... annak az illata és az íze is fenomenális volt... viszont ismerősömék házi paprikapálinkája olyan volt, hogy attól tüzet lehetett volna okádni, ha meggyújtom
saját pálesz volt és szintén saját termesztésű macskap*csepaprikát nyomatott bele... lenyelted, érezted, hogy a pálesz szétáradt a szervezetedben és azonnal elkezdett melegíteni, aztán vissza irányba elkezdett a paprika csípni... durva volt nagyon... úgy nyeltem rá a sört, mint kacsa a nokedlit 
-
mephi666
nagyúr
válasz
blazsey2
üzenetére
elmúlt 3napban ittam 4et... szerintem nem rossz... a dreher bak jobban ízlik, de ez sem rossz... előbb ettünk vendéglőben halászlét, kértem egy körtepáleszt meg 1 korsó csapolt sört... a pálesz rendben volt, de a csapolt sörüket majdnem visszavittem
nem tudom mi volt az, de hogy nem dreher, az is biztos... -
blazsey2
senior tag
Ivott mát valaki Gösser Bock sört [link]Elég érdekes íze van.
-
NoLF
veterán
-
andy83
aktív tag
Tuborg Green? Mit szóltok hozzá?
Nekem bejön!
-
csimav
őstag
Ittatok már Gösser citromos sört?
nekem kibaszottul ízlik. -
vergilx
őstag
CsakaSoproni

-
14adam
addikt
Valaki halott már Szögedi sörröl?Szombaton ittam,és olyan Arany-ászok környékén van az íze.

-
mephi666
nagyúr
péntek délutántól tegnap délutánig a fogyasztásom: az a 2l-es pan sör, amit linkeltem (2.5l-esnek hittem, mert 0.5l gratis felirat volt rajta... azthittem, hogy 2l+0.5, de sajnos nem), emellett 2 löwenbrau, 6-8doboz borsodi meg 2db literes borsodi strapa... közbeiktatott jégerekkel meg vodkákkal... rohadt meleg volt

-
NoLF
veterán
jóvót, hamar elfogyasztottam.

-
Eagl3
veterán
Egészségetekre!

-
Hu ez az üveg jól néz ki. Ha véletlen úgy döntesz hogy hozol haza pár üveg ilyen sört akkor egyet szívesen megvennék.
Még nincs kanadai sör a gyűjteményemben.Mostanában sopronit iszogatok. Plussz becsúszott egy arany ászok is. Egészen fura volt utánna meginni egy sopronit. Nagyon erős a különbség pedig azért a soproni se egy drága sör.
-
Eagl3
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Az én olvasatomban nem minden citromos sör radler.A radler az egy enyhén citromos de mégis sör ízű alkoholos ital. Persze lehet én tudom rosszul és minden citromos sört radlernak hívnak, ez esetben valóban van némi ellentmondás, de a tényen, miszerint a citromos gösser egy sörnek közel sem nevezhető lónyál, nem változtat.

-
Eagl3
veterán
A jó radler az finom.
De ez a citromos gösser borzasztó, arról nem is beszélve, hogy van benne vagy 1% alkohol, az ízében a sört szinte nem is érezni.
Mondjuk csajoknak jó, azok elszopogatják.mephi666: egyszer nagyon jó radlert ittam az Osztrákoknál, ilyen tescós radlert még nem ittam.
-
mephi666
nagyúr
radlert nem szeressem... attól még be sem lehet rúgni
talán 1.7%-os... megiszol belőle 5öt és akkor vagy ott, mintha egy finom dreher bak-ot innál... meg be is lehet csömörleni a keserédes citromos ízétől... úgy vagyok vele, mint boroknál mondjuk a sangriával... annak is van mindenféle íze meg gyenge is... 
-
mephi666
nagyúr
én most horvát sört iszok
2.5 literes üveggel kaptam ajándékba... nem rossz sör... kicsit édeskés az utóíze...
-
dragonfx
veterán
minyá gurítunk még1 cotromos gössert.
-
ThaBoss
senior tag
Ne köszönd a tippet
, örülök, hogy bejött
Akkor úgy néz ki, a reptéren kell tankolnod
Az én asszonykám is be van indulva egy mókusra, ha meglát egy képet a neten, egy hónapig nem lehet lelőni, mert ő olyat akar

Tegnap este leugrottam a szomszédos Plus-ba (ill. már félig Spar), és csoda, de beraktak egy söröshűtőt... Közelebbérve láttam, hogy alaposan kifosztották, de maradt még benne pár tétel. Mivel az üvegeset szeretem, így nem volt sok választásom, vittem egy Amstel-t...
Még jó hogy csak 1 üveggel, mert mikor megkóstoltam, eszembe jutott, hogy miért is nem veszek soha.
Pocsék sör... -
doc
nagyúr
válasz
ThaBoss
üzenetére
koszi a Molson Dry tippet, tegnap megkostoltam es bejon

kozben rajottem, hogy a repteren lehet egyesevel is venni soroket, szoval mintavetelezesre tokeletes lesz
este egy vendegloben kertem egy korsoval, 8CAD+ado volt (maga a nagyon finom olasz kaja meg 14, szoval eleg durva az arak aranya, lehet hogy valami extra ado van az alkoholon, nem tudom...), eleg huzos sacc 1800 ft egy koros sorert... a repteren a 0.35-os doboz csak 2.75
a parom van megvadulva a csikos mokusert, Ajkan 15K-ert lattunk, teljesen be volt indulva hogy kell neki egy
csak nem tudnam hogyan lehetne hazahozni repulon
-
ThaBoss
senior tag
Szép árakkal fárasztanak odakint
, nem semmi.
Esetleg ha jutottál valamire írhatsz róla a kanadai beszámolókhoz (Logout-ra) egy 3. részt
Esetleg nincs valaki ember a környéken aki mókust venne, mert ha be tudnál fogni párat a parkokban és el tudnád adni őket kilóra (vagy becserélni sörre)..., hamar összejönne egy kis sörpénz...

Nemrég jártam Örsön az Árkádban, és az ottani állatkereskedésben volt egy csíkosmókus, 20-25k-ért adták
-
doc
nagyúr
válasz
ThaBoss
üzenetére
itt sajna minden ilyen draga

bar egy kis kocsmaban valoszinuleg olcsobb, ezek vendeglos/baras arak
a legolcsobb a szupermarketben, ott egy 950ml-es doboz kb. 5 CAD + adokoszi a tanacsokat, majd beszamolok a tapasztalatokrol

hallottam valami piros/voros kanadai ale-rol, azt is kinyomozom... -
doc
nagyúr
válasz
ThaBoss
üzenetére
Molson dry-t lattam sokat, akkor azt megkostolom amint elfogy a meg hatralevo 4 uveg Keith's

amugy ha ez segit, a magyarok kozul a Dreher es a Borsodi szamomra ihatatlan, leginkabb a nemet buzasoroket szeretem (Erdinger, Paulaner, stb)
az erosebb soroket is megkostolom akkor, 8%-osbol meg csak olaszt ittam, nem volt rossz, bar nagyon furcsa volt hogy olyan eros alkoholize van

koszi a tippeket!
-
-
ngabor2
nagyúr
Birra Moretti: valahogy nem jött be

-
NoLF
veterán
hétvégén ő járt nálam:

valami csodálat! érlelt, fahordós, pasztörizálatlan cukormentes barna, 5 % alkohollal, tiszta, nemes, rettentő jó! ausztriából jött, valahogy szereznem kell még...
egy ilyen is lecsúszott, ilyet sem ittam még. nagyon fini, jó kesernyés pilzeni típus

-
stangli
senior tag
Hmmm ez ám a csomagolás

-
ThaBoss
senior tag
válasz
DelArco
üzenetére
THX az ötleteket, úgyis kivettem pár nap szabit, beugrom majd ide-oda és keresgélek valami finomat
Kasteel sörökhöz sajnos még nem volt szerencsém, de feljebb is emlegetik, tehát irány vadászni 
stangli: örülök is meg nem is, mert nem olyan rossz sör és én is megiszom, de nekem az íze nem igazán fekszik, nem elég keserű, olyan édeskés... de ettől függetlenül mindig örülök, ha nagyobb dózis jön egy sörből, hiszen nálam 0,5 fölött kezdődik az élet

-
válasz
ThaBoss
üzenetére
Most végignézegettem az üvegeimet de gyümölcsös sör nem volt köztük 4,5 fölötti alkoholtartalommal. Egyedül ez a Belle Vue volt 5,1. A többi 3,X. Mondjuk a gyümölcsös sörök nem a magas alkoholtartalmukról híresek. Sztem a Floris például sokkal jobb mint a Belle vue pedig csak 3,6-os.
Illetve ott a Kasteel Rouge ami 8%-os és ha jól emlékszem meggyes ize van. Az tényleg nagyon nagyon jó sör. -
stangli
senior tag
Azon döbbentem le, hogy az Amstel Pulse piacra dobta végre a 0,5ös változatát is
Nyamí fini fini söri

-
ThaBoss
senior tag
válasz
DelArco
üzenetére
Nyalogattam másik hasonló söröket, de egyik sem volt 3%-nál erősebb...
Meg persze csak a feeling miatt szeretem ezeket, amúgy megrögzött barnasör párti vagyok, de nem vetem meg a szűretlen söröket sem
A lényeg hogy az alkohol 4.5 fölött, a kiszerelés 0.5 vagy nagyobb, és lehetőleg jéghideg legyen.
E feltételek teljesülnek én már boldog vagyok
-
válasz
ThaBoss
üzenetére
Ha a Belle Vue ízlett javaslom kóstolj meg más meggyes söröket is mert sztem a többi jóval jobb ennél.
Már a gyümölcsös sör kategóriában.Mostanában soproni megy az is 200 a közeli boltban meghát szagénység van most a felköltözés után. De majd ha egyszer fizetést kapok akkor durva világ lesz

-
mephi666
nagyúr
el tudnám képzelni, hogy az említett több, mint 2000 üveget végigkóstoljam és élménybeszámolót írjak mindről

keleti sörök közül (azt hiszem) teszkóban is kapható asahi (japán) sört ittam... nem volt rossz, de nem is volt nagy élmény... apropó, stellából létezik barna sör? rengeteget ittam anno világosból, mert nagyon ízlik (csak drága), de mintha 0%-os lenne csak belőle meg sima...
-
mephi666
nagyúr
majd ha jobban állunk és családi házat sikerül egyszer építenünk/vennünk, szerintem lesz nekem is gyűjteményem
addig meg csak fogyasztásra vásárolok... (habár az üres üveget/dobozt is lehet gyűjteni...) az a baj, hogy a sör idővel megromlik és nem olyan, mint valami jóféle pálinka, amiből akár az unokáimat is meg tudnám majd kínálni 
még 5óra, aztán otthon vár a hűtőben 4üveg behűtött dreher bak

-
NoLF
veterán
Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon. A rekordot eddig egy brüsszeli söröző, a Delirium Café tartotta 2004 féle sörrel.
Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezők 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására - mondta az MTI-nek pénteken Fazekas János, a fesztivált szervező Golan Produkció Bt. tulajdonosa.
Végül még ezen is túltettek, 2050 különböző sör volt a helyszínen, amelyből a magyarországi Guinness-bizottság 2030 féle sört hitelesített, a független hitelesítő tanú Medvácz Lajos, Balassagyarmat polgármestere volt.
Fazekas János elmondta: nem döntöttek még arról, mi lesz a rengeteg sörrel, de a szervező bevallotta, nem szívesen adna túl a gyűjteményen, hiszen egyrészt 1,2 millió forintba került a projekt, másrészt rengeteg szervezőmunkát igényelt.
Az állandó stábban négyen gyűjtötték a söröket, de még ismeretlenek is segítették a rekord felállítását.
Jártak Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Hollandiában, Belgiumban, Németországban és Ausztriában, és mivel forgalmazóktól szerezték be a sört, a világ minden tájáról gyűltek a palackok, így van a készletben sör Pakisztánból, Indiából, az USA-ból, de még az Angolához tartozó Zanzibárról is.
A szervezőmunkát még az elején megkezdték, de a szavatossági idő miatt az utóbbi egy hétben zajlott az utaztatás.
Fazekas János elmondta, nagyon nehéz volt a koordinálás az átfedések miatt, mert az volt a cél, hogy minden féléből legyen egy-egy üveggel, de előfordult, hogy az esti egyeztetésen kiderült, ugyanabból a márkából szereztek be tíz üveggel.
A 2030 fajta sör egy polcrendszeren áll most Balassagyarmaton a sörfesztivál vasárnapi zárónapjáig. A sörökről színes katalógus készül majd. -
mephi666
nagyúr
válasz
ThaBoss
üzenetére
ismerős: asszony szülei sem nagyon szokták behűteni, de ők a pincében raktároznak mindent és szerencsére nem langyos (pár perc alatt lehűl a hűtőben teljesen)
nekem viszont mániám a hűtés... ha hazaérek melóból és megkívánok 1sört és nincs épp behűtve, akkor megy 15percre a fagyóba "gyorshűtésre"
de a vodkám is a hűtőben figyel, a jéger meg a fagyasztóban 
-
ThaBoss
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Igen van parafadugós és van "gumitömítéses" csatos zárral is, mindkettő ugyanaz, de aki ezt a típust akarja inni, az feltétlen az egyedi dugósat vegye, mert a söröskupakos és a menetes zárral rendelkező alacsonyabb alkoholtartalmú és rettentő édes...
Már-már meggylére vagy valami szénsavas üdítőre hasonlít, nem is igazi sör...
Csak az 5,2%-os az igazi
Tesco-ba nekem is be kell ugranom, legalább levásárolom a fizetés helyett kapott kajajegyeket
Múltkor üveges Tuborg Gold akcióba futottam, és nem bántam meg, nem volt olyan rossz
Hála az égnek apósék is kellemes sörpartnerek, és jó söröket vesznek, de azok hűtőt sajnos soha nem látnak
, úgyhogy nem értem mit lehet élvezni hugymeleg lén, de majd én magamnak behűtök pár adagot a hétvégére 
-
NoLF
veterán
tegnap legurult egy paulaner salvator (dupla bak, 7,9)

-
mephi666
nagyúr
válasz
ThaBoss
üzenetére
erre gondoltam... rémlett, hogy olyasmi a dugója, mint a pezsgős üvegnek

...tegnap vettem pár dreher bak-ot... imádom az utóízét
egyik kedvenc barna söröm lett olcsóbbak közül... régebben ittam amstel bock-ot is meg talán barna gösser-t, de a gösser-nek már annyira nem emlékszem az ízére...
nyaraláskor mit is ittam? hm... ahol voltak "komolyabb" sörök, ott megkóstoltam őket... a csapolt barna staropramen-t és ottakringer-t sikerült
teszkóban most nem járok, de akciós a zlaty bazant (169) és az ottakringer is (627/4db) aki "olcsón" akar bevásárolni, most tegye... (holnaptól indul az akció)
-
padee
tag
Leffe Brune! Csak ne kérnének érte 300 pénzt! Emlékszem 2 éve 240ért vettem akcióba...
-
mephi666
nagyúr
válasz
ThaBoss
üzenetére
nem az a bellevue márkájú volt? olyat 1szer ittam, de nekem annyira nem ízlett, mert a sörből a jó keserűt szeretem
én 1 hb-t ittam meg előbb a nagy melegre... hétvégére be kell vásárolnom, mert lefogyott a hűtő
attól függ a választás, hogy mi lesz az akciós... (olcsó-sz@r 3%körüli kategóriát azért kerülöm) -
Hi. egy ilyennel szivesssen csillapítanám a szomjam újra .. csak sajna itthon nem kapni

-
ThaBoss
senior tag
Jaj de finom meggysört kaptam nemrég, azonnal le is borítottam, de a palack elkeveredett, így fingom sincs, milyen márka....
Csatosüvegben volt, nagyon király és finom, olyan ~3-4%-os... -
NoLF
veterán
tegnap vettem 2 barna staroprament, és egyet ittam meg.

-
Anal
tag
Hajrá!

-
divot
veterán
Eh, ma akartam megvenni a harmadik négyes rekeszecske 8.6-ost, de már nincs.

-
padee
tag
Dreher Bak, Steffl, Stella a mai menü.
Kezd zsibbadni az agyam. rajtam kívül senki nem sörözik ma? -
gabitoo88
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Hát ha én egyszer kijutnék egy sörfesztiválra...
Alkoholmérgezéssel hoznának haza az biztos! -
divot
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ja-ja, az a fajta, csak mivel jelentős mértékben vedeltem az elmúlt napokban, így nem ütött ki, de azért már az első után éreztem, hogy nem kispályás.
Az ízre a vörösökre jellemző édeskés: én pils-rajongó vagyok, így inkább a dögkeserű söröket szeretem, de ez nem rossz a maga műfajában. Egészen biztos, hogy fogok még ilyet venni.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezen behaltam

-
H.Ezredes
őstag
hali

-
divot
veterán
Red 8.6 - holland dobozos vörös sör. 350 forint darabja, 7.9 az alkoholtartalma, végül is ár/érték rendben van.

-
óriási akció akkor
de tényleg nagyon jó sör.
a corsendonkot még nem próbáltam majd egyszer.
most hogy felköltöztem pestre egyelőre csak sopronit iszom de majd ha kapok fizetést veszek mindent
gösser-t ittam citormosat még bár az nem való ebbe a topicba mert nem sör szvsz. ha jól láttam nem is az van ráírva hogy sör hanem hogy sör is még vmi. -
-
blazsey2
senior tag
Ebben a melegben nem tudok mást mondani csak azt hogy egészségetekre [link]

-
válasz
ngabor2
üzenetére
dizelt még sosem ittam szerintem majd vmikor kipróbálom.
amikor németeknél voltunk az Népek csatája emlékműnél volt egy remek rendezvény akkor ott lehetett venni ilyen cuccokat hogy kóla meg sör de én inkább vmi fantásat ittam vagy milyet. Rémes volt az tény. Mondjuk vicces volt mert 50 méterre onnan meg ott volt a Lipcsei Bierbörse ahol nem gyenge sörök voltak
koxx: no milyen volt a Barbar? vagy annyira beütött hogy azóta se sikerűlt kiheverni?
én mostanában sopronikat iszogattam párat sajnos nem volt csapolt így üvegeset.
ilyenkor néz ki jól itt Győrben a Lapos tanszék amikor megárad a Duna és minden oldalról víz veszi körül csak egy kis hídon lehet odajutni vagy csónakkal. Nagy feeling ilyenkor a legjobb bár a hely üzemeltetőinek gondolom annyira nem jó hogy a víz elárasztja az alsó szintet de ez van
Majd teszek fel róla képeket durván néz kiPlusz ma költözöm fel a végtelené s nagy Budapestre beleköltözve az albérletbe holnap meg már a nehéz munkába mehetek. Vagyis ez így nem igaz mert az első napom mint megtudtam egy Balatoni kirándulás lesz de az is felfogható munkának.

-
doc
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez nagyon ott van

en most epp Sapporot iszom (brewed in Canada), nem egy nagy durranas, viszont a doboza brutal, alig birom benyomni, de mar kinyitasnal erezni hogy jo massziv cucc

-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
erről az indiana jones és az utolsó kereszteslovag jut az eszembe

-
Winner_hun
félisten
Egy ilyen nekem is kell

-
válasz
DelArco
üzenetére
Tegnap vettem 2 üveg Barbart, ma letesztelem, elég jókat írtak róla már várom

Ez igen jól hangzik:
"Sörünk igen pofás képet fest kedves kis korsójába kitöltve. Szép, stabil habja kitartóan ott csücsül az aranyló ital felett, míg illatában nem egy megszokott érzetre lelhetünk. Már itt felbukkan az erdei méz aromája, mely igen vaskosan benne van a karakterben, mögötte kellemesen füszeresen, mustosan hívogatja magát szomjoltásra barbárunk. Ízleléskor a nagyon jól eltalált mézérzet lep meg minket, miközben szinte haraphatóan jelen van a sörben egy erõs komlós és füszeres-narancsos zamat is. Utóíze is komlós, ám édeskés, likõrös. Összetett egyéniség."
ngabor: nem olyan rossz a radler jól lehűtve, bár tényleg nem rendes gyümölcsös sör, sőt sörnek se igazán nevezném

Nolf: hagyjál nekünk is vmit

-
ngabor2
nagyúr
válasz
DelArco
üzenetére
a rendes gyümölcsös sörök tényleg jók. nekem a málnás jött be leginkább (Belle Vue Framboise). a radler nem normális gyümölcsös sör... citromos, édesítős lötty, még felmosni se lehet vele, mert utána ragad a padló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az igazán igénytelenek meg igyanak dízelt... kipróbáltam, jó, de tényleg igénytelen
(sör + kóla
)a szőke ciklon összetételét most olvasom... citromsav, szukralóz
ez utóbbi "mesterséges" édes íze érződik is, ha figyel rá az ember. asszem mégse veszek többet 
-
NoLF
veterán
ma el kell mennem a különleges sörök boltjába. kell, kell, kell!

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ittam múltkor birspálinkát... annak az illata és az íze is fenomenális volt... viszont ismerősömék házi paprikapálinkája olyan volt, hogy attól tüzet lehetett volna okádni, ha meggyújtom
saját pálesz volt és szintén saját termesztésű macskap*csepaprikát nyomatott bele... lenyelted, érezted, hogy a pálesz szétáradt a szervezetedben és azonnal elkezdett melegíteni, aztán vissza irányba elkezdett a paprika csípni... durva volt nagyon... úgy nyeltem rá a sört, mint kacsa a nokedlit
,mondjuk én mint Beregi kötődésű a szilvát részesítem előnyben de minden Magyar pálinka finom.Én is csak kényszerből kóstóltam a Gössert mert Amstel Bock-ot nem kapni.
nem tudom mi volt az, de hogy nem dreher, az is biztos...
.Én most csak egy kis Heineken-t iszogatok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, nem semmi.

, úgyhogy nem értem mit lehet élvezni hugymeleg lén, de majd én magamnak behűtök pár adagot a hétvégére