Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
en csak egy snassz 2xErdinger hefeweizen + 1xFrüh kölsch kombinaciot loktem le

-
(ÉN)közPONT
őstag
2 Doboz Bud és egy remek film (Retúr) volt a tegnapi menű XD
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ez annyira jó volt tegnap ,hogy csak naa XD
Kellemes , bársonyos és 8C körüli hőfokon remekmód csillapítja az ember szomját

-
doc
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
-
(ÉN)közPONT
őstag
2 Bud lett belőle tegnap

-
doc
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Nem találtam olyan autómatáról képanyagot XD
csinaljak?
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nem találtam olyan autómatáról képanyagot XD
Off: A dobozos sör is sör XD csak legyen belőle elég

-
doc
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
na de ez dobozos sor

-
doc
nagyúr
eletemben eloszor hasznaltam sorautomatat
nem semmi, ilyenek otthon nincsenek? japanban bugyiautomata, amerikaban cola, nemeteknel meg mi mas lenne, mint sor? (ja es van egy edessegautomata is, csomo fele gumicukorral es tablacsokival is termeszetesen
) -
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnapi betevő söröm egy BuD volt....ismert márka , tűrhető minőség

-
(ÉN)közPONT
őstag
Jól telt az új esztendő első néhány napja sör szempontjából....
Igazán ízletes sör , nekem nagyob bejött ..igaz sajnos nem ilyen mennyiségben állt rendelkezésemre :-/
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
csakajosor.hu

-
NoLF
veterán
tegnapelőtt vendégeskedett nálam egy black rose, nos uraim, megvan a legjobb magyar sör számomra.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ez is megvolt ....iható..épphogy XD

-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap éjjel volt némi elhajlás ...koncert meg olcsó csapolt sör dögivel
...A sörröl nem írnék semmilyen jellemzést...nem egy sexuális élmény egy klubban csapolt vizes / habos valami , a 6 dik után már amúgy is mind1

-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap NewCastle volt az étlapon..már ami a sört illeti XD
-
(ÉN)közPONT
őstag
Állítok egy sörös fenyőt is csak ,hogy legyen a SörcsaPH! nak is saját fája XD

-
(ÉN)közPONT
őstag
Minden kedves SörcsaPH!
os kollégának nagyon boldog és békés Karácsonyt szeretnék kívánni !Talán nem ennyire "boldog" verziót XD

-
(ÉN)közPONT
őstag
Ez jól esett!

-
(ÉN)közPONT
őstag
Ma szemezek egy Newcastle val XD ..és fehér bort szürcsölök mellé !
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnapelött borozás volt (Eretnek lettem XD), tegnap meg a bulik napja volt Volt Leffe dark+soproni azz élet habos oldala XD

-
-
NoLF
veterán
kasteel rouge, kasteel bruin (ami mostmár más néven fut, legalábbis az új címkén) zlatopramen, saris cerny. nyilván utsó kettő volt a bemelegítő

-
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Menj el a boltba aztán vásárolj be a bavaria redből
(amíg van raktáron, szombaton én is bevásárolok
) -
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap lószar se volt terítéken XD "kényszerdiéta volt" időm nem volt elmenni sörért
(ez már gáz ! XD)Ma?hmmm világos és habos sör kéne estére
...márka? X -
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Kb itt van a bolt [link] egy sarkon található, viszonylag nagy éjjel-nappali üzlet, lényeg, hogy a Mester utcában van

-
Hétvégén lecsúszott egy (számomra) újdonság, alupalackos 330ml-es, holland vörös sör.
Bavaria 8.6 Red, 7,9%-os alkoholtartalommal bíró, elég ütős sör. Meglepően finom, karamellás, gyümölcsös, gyenge habbal, közepesen erős szénsav tartalommal, szép vörösesbarna színvilággal és nagyon jó illattal. Elsőre a kasteel brune ízvilágára emlékeztetett.
350 ft-ért jutottam hozzá ami sztem elég jó ár.
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
én már ilyet sem iszok, mióta rá kellett jöjjek, hogy egy hulladék kukoricagrízes íztelen fos...
nem is értem, ezek az itthon gyártott sörök hogy kerülhetnek a boltok polcaira? ( pl spaten, hb, löwenbrau, kozel) semmi köze az eredetihez...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap ..kettő ilyen gurult lefelé :

-
(ÉN)közPONT
őstag
Figyi az életben majdnem (Kulcsszó XD) mindent ki kell 1x próbálni XD ....jójó a két nő / én az mindenkor prioritást élvez XD
Nah így van ez a sörrel is ...ez az igenszar kategória és most már tudom ,hogy ilyen is van az univerzumban...így ha váratlan vendég jönne akit nem szívvel látnék pl volt barátnő,élettárs,elműs leolvasó,idiótább szomszéd,stb stb..ez egy tökéletes fegyver a mihamarabbi nyugalom megvalósításához
XD ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
úb+

-
(ÉN)közPONT
őstag
Megvolt a Budget sör tesztje !!!
Személyes vélemények róla ! :
Még élek

Iható

Nem egy sexuális élmény

Gazdaságos

Sörre emlékeztető világos habos vaami

Ekvivalens Magyar megfelelője a Köbányai "világos" nak

Így néz ki :

-
(ÉN)közPONT
őstag
Zsír

Jóféle krigli XDOffok offja :
Nőügyben igazán nem panaszkodhatok...,de egy ilyen párost (Lásd dekoltázs) kihagyni FŐBEN járó BŰŰN !

On:
Vettem a csodálatos spa..ba egy kisérleti sört ...azaz kisérlet ,hogy milyen...igazi Rocker csemege
( Budget ..szárm hely Románia
) ...ma este eldalolom a halál a májamra c nótát XD ..lehet ,hogy útoljára? XD (36+ vagyok XD ) ...nem halhatok meg amíg ilyen lejtős sört nem ittam mint ez ami most velem szemez
...Egy előnye van....2L es Pet palackban lökik 
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
hehe, nekem löwenbrau és paulaner krigli hazajött a festről idén, de a mädchenek nem álltak kötélnek...

-
NoLF
veterán
pfff...
nyekk.
itt aztán volt minden. -
(ÉN)közPONT
őstag
2 db HB legurult este a vacsi mellé...más nem volt

-
(ÉN)közPONT
őstag
Te figyi...inkább az 5046 os post ot képzelném el egy ideális mikulási meglepinek...az jót tesz a prosztatának.......is XD

Nahjóó meg lehet fejelni egy 6 os csomag Leffe Darkal is

ON: Az utolsó Budot tolom lefelé...éjjel fél 1 kor !
ON2: Asszem holnap kell vennem vmit ,hogy ne legyen vesekövem XD
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
jaaaj remélem mikulás alkalmából én is kapok valami finomságot

-
(ÉN)közPONT
őstag
Este szoktam a sörre is vágyni XD
(Ha már szinte csak én tartom életben a témát XD)

-
(ÉN)közPONT
őstag
Jóvolt...
Tegnap Bud volt 2 db

-
(ÉN)közPONT
őstag
Egy ilyen legurult tegnap este :

Kedvenc !

-
(ÉN)közPONT
őstag
Jól is esett ...ma télleg kéne vmi norm sör estére

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
helyes
nekem barna staropramen volt a menü tegnap este, bár jól esne már valami komolyabb cucc is... -
(ÉN)közPONT
őstag
Ma tervezek venni vmi barna sör-t...még precízen nem tudom mit,de alakul..majd a boltban improvizálok egy kicsit

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Rájöttem ,hogy ez a fajta sör szereti a 6 fokot XD ...nekem azon a hőfokon jön be leginkább...( A hűtőben van egy hőmérő
) -
(ÉN)közPONT
őstag
Budot toltam tegnap..

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
nem feltétlenül

én most akciós pilsnert kortyolgatok, a szlovák készlet meg már rég kifogyott...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Költöttem pénz és tojás..kezeltettem fehér folyást XD
Viccen kívűl ..volt mostanában Amstel ..vmi Román sőr..érdekes íze volt ..és néhány Borostyán is

És már csak magamnak írok ?

-
(ÉN)közPONT
őstag
Rájöttem ,hogy a sör jó a vesekőre/homokra...csak kellő mennyiséget kell fogyasztani belőle
+ nem árt még vmi görcsoldó is mellé 
Budot toltam sorozatban...jóféle csak egy kis baj azért van.....Fogy veszettül XD
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Becks és HB volt végül a tegnapi diéta eredménye ....egész jól esett

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Azér ma úgy vagyok ezzel a tip diétával ,hogy meg akarom tartani a bordás hasat...,de piszkál a gondolat ,hogy kéne legalább 1 doboz jófajta sert beszerezni

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
nekem mindig...
csak annyit veszek, amit aznap megiszok.
most egy birra moretti doppio malto csúszik, fincsi
7% duplamalátás, érződik rendesen a malátaözön, tetszik. -
NoLF
veterán
erdinger pikantus, egy 7,3as weizenbock, pénteken meg lesz pukkantva.
visegrád, manci néni szatócsboltja, 600ft.
-
(ÉN)közPONT
őstag
A hétvége igen kemény elhajlásokban volt gazdag..sok sör ..ne is kérdezzétek mifélék...a többség az hazai termék volt ! Péntek,Szombat,Vasárnap mint vmi roadmovie

Ma milyen napvan ?
DDDDRealizálódik a gondolat ,hogy esténként jól tudna esni egy teraszhideg sör !

-
Ha ezek közül egyet akartok megnézni akkor a siebenster brau-t tudnám ajánlani szerintem az volt a legjobb söröző.
Bár mondjuk a legjobbnak mondott sör az az 1516 brauban kapható Victory Hop Devil IPA.
Szóval mégis menjetek el mindegyikbe
Illetve ha egy tanácsot elfogadtok vagy korán menjetek (10-12 körül) vagy gondolkodjatok el az asztalfoglalás lehetőségén. 3-4 körül alig tudtunk leülni az utolsó helyen. -
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap/Ma éjjel Soproni napok voltak

D Kertben el is fogyott vagy 6 korsó
az élet habosabbik oldalából

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
budejovicky budwar?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
-3 doboz

-
(ÉN)közPONT
őstag
Nekem annyira bejött a BUD ,hogy az urológusom ajánlásával nagyhírtelen szert is tettem egy 24 es csomagra......egybajom azért van vele !!!!!!!!!!!!!!
már csak 20van belőle

-
Hétvégén sörtúra volt Bécsben.
Ezeket a sörözőket néztük meg:
[link]
[link]
[link]Nagyon jó helyben készített saját söreik vannak párat sikerült megkóstolni. Viszont mindenképp vissza kell mennünk mert még nem végeztünk.

A Siebenstern Chilli söre egész érdekes volt. Az a fél liter szétégette az arcomat. De jó volt egyszer ki kellett próbálni.
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
ha minden jól megy, én ismét megyek idén szlovákiába a tátrába, útba fogunk ejteni pár bevásárlóközpontot, érzem

-
(ÉN)közPONT
őstag
Hmm én mostanság rákaptam a Budweisere + hétvégén volt 1 doboz ismert cseh barnasör is mellé ..ilyen ni :

-
Tv
senior tag
Én általában házi főzésű sört veszek, ha valami mulatozás készül. A boltiak közül a 95% köszönőviszonyban sincs vele (szerintem). Amúgy boltiak közül Borsodi, Zlaty Bazant (arany Fácán), HB, Steffl, Ilzer ( leginkább a szűretlen búzasör változat), Oettinger ( szintén búza) amiket preferálok.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Kicsit kihalt lett a topic

Belgasörök boltja..Óbudán...minap arrajártam

Érdemes benézni !
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
lorcsi
veterán
egész fini
-
En meg pont oktoberfestrol maradok le sajnos. Pedig mar egy eve tervezem.. De sajnos a suli ebben a felevben eleg sokba kerul. Majd jovore....
De a fozdefeszten ott leszek penteken vagy szombaton az biztos.A csakajosornel vettem ket sort mult heten.
Anchor Liberty Ale
Floreffe blondeAnchort probaltam tegnap es teljesen mukodo sor.Szerintem jo. Nagyonis. Ajanlott.

-
MmDorian
őstag
sziasztok!
krusovice-ről vélemény ?
rég nem ittam ilyen szar sört
lehet, hogy valami utánzat, ósános, 180é, dobozos, de valami borzasztó rossz. -
Ezt megpróbálom megnézni elég jól hangzik.
Remélem utánna hétvégén meg kijutok az Oktoberfestre végre.Minap pedig ittam a Salitos nevü készítményekből Tequilas as Mojitos ízben. A weboldaluk jobb mint a sörük.
[link]
Nem nagy szám meg nem is sör. Az üveg mondjuk jól jött a gyüjteménybe elég jól néz ki. Külön tetszett hogy az üvegek alja úgy van kialakítva hogy sörnyitóként működnek.
[link] -
NoLF
veterán
FŐZDEFESZT - Első Hazai Kézműves Sörfesztivál
"Szűretlen Magyar"Időpont: 2010. Szeptember 24-25.
Helyszín: Budapest VI.ker. Hegedű tér, Hegedű utca
(Nagymező - Király utca sarok)A rendezvény INGYENES!
A résztvevő sörfőzők:
Blonder (Vonyarcvashegy) – Szűretlen sör
Rotburger (Pilisvörösvár) – Szűretlen sör
Agro-flott (Békésszentandrás) – Black Rose, Gold Rose
Bauer (Nagykáta) – Drakula Duplabak, Meggyes Sör
HBH (Táborfalva) – Szűretlen sör
Osterbrau (Domony)– Gyömbér sör
Bors Sörfőzde (Győrzámoly) - Ale
Kissler Sörfőzde (Dombóvár)- Keserű Barna
Kortyolda (Miskolc) - Korty
Szögedi Sörfőzde – Red DevilA rendezvény célja, hogy reflektorfénybe állítsa a hazai kisüzemi sörfőzés alulértékelt és jórészt ismeretlen termékeit.
A fesztiválra Dombóvártól Győrig 10 sörfőző hoz több mint 200 hordó sört. A hagyományteremtőnek szánt fesztivál idei tematikája a szűretlen sör lesz, ezért a sörfőzők a különleges söreiken kívül elhozzák hagyományos pils típusú söreik szűretlen változatát is.A kétnapos fesztiválon több étterem és gasztroblogger is képviseli majd magát sörkorcsolyákkal, sörfalatokkal. A kézműves sörök iránt érdeklődök bepillantást nyerhetnek a világszerte mostanában kibontakozó sörgasztronómia titkaiba, a sörmenük, sörvacsorák világába, és a sör-étel párosítások rejtelmeibe.
Közben a színpadon utcazenészek, fővárosi zenekarok, dj-k váltják egymást. A délutáni szakmai program keretében a szakma jeles képviselői vitatják meg a magyar sörfőzés múltját, jelenét, jövőjét.
A fesztivált megelőző héten több környékbeli sörözőben – a Szimplában, a Kaledóniában, a Bohémiában - előre meg lehet majd kóstolni a söröket. Az érdeklődőknek szeptember 16-án a Mozsár utcai Kaledóniában délután 4-kor tartunk egy sörkóstolóval egybekötött sajtótájékoztatót.
-
NoLF
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)