- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.T.
tag
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4397 üzenetére
thurn & taxis roggen nagyon finom, a csakajosor.hu jóvoltánól már megkóstoltam
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #4396 üzenetére
való igaz, hogy olcsóbb, mint a legtöbb búzasör. viszont azért akad ekörül is olcsó búza, ami lényegesen ihatóbb. a löwenweiss se sokkal kerül többe, az például finom. az edelweiss... no az annyira nem ízlik nekem, a dunkel verziója egy fokkal jobb.
amit viszont mostanában nem látok, az az ilzer búza. pedig az is egy egész jó, kommersz búza volt, olcsó, de iható.
-
(ÉN)közPONT
őstag
NADE,hogy valami iható búzasört is tegyek ide
:
Thurn&Taxis Roggen vagy a Weiss...ha 1x Németországban jársz..na erre feltétlen el kell költened 3 Euro-t
/ korsó!..nem bánod meg! A Roggen az egy igazi rozs sör..a másik meg szvsz egy nagyon finom búzasör ez útóbbit én még itthon nem láttam.
Ez a sör 380 Huf....ennyit néha igazán megér !
1x próbáld ki...szerintem NOLf is kapásból mondja jó sör...csakAjóSör -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
ngabor2 #4395 üzenetére
A Valentins abban az alsó kat DE az ÁRA is az! ezt meg kell hagynod mint tényt...és még mindíg jobb mint a Pityinger féle szénsavas..nemtudommi (nem sör
vmi más )
Én is tudok 100 jobb búzasört mondani sőt olyat is amit itt nem is kapni ..DE szvsz a Valentins-t inkább nevezzük......hmm belépő szintű búzasörnek..ha meg tudod inni akkor annál már csak jobbakat találsz -
ngabor2
nagyúr
válasz
(ÉN)közPONT #4394 üzenetére
ja... én rendes búzasörökhöz hasonlítottam
-
ngabor2
nagyúr
valentins weissbier... hogy fogalmazzak finoman... ritkaszar
-
(ÉN)közPONT
őstag
Imádott kormányunk mit meg nem tesz az egészségünk érdekében !
Vállalj másod/harmad állást ,hogy létezni tudjál ?! viszont ,hogy legyen benne pozitívum gondolnak az egészségünkre is ! Mert annyi erőd se marad ,hogy megfogj egy jó doboz sört így nem fenyeget az alkohol okozta májbetegség veszélyeugye milyen jó nekünk a szenvedő imperialista/kapitalista népekhez képest?
(Fa..ok mintha pont a napi 1-2 sörtől lenne baja az embernek..tessék megnézni egy két Herr Kamaradent !
Bajorországban ..ott a napi 2 sör minden sörkedvelő bajornak megvan és élnek vagy 75-85 évig)
ON:
Látod erre valók a sörbarátok mert ha kollektíven megyünk sörözni akkor aki fáradtabb az áll középre ,hogy a sörkedvelő társai karöltve be tudják vinni a segélyhelyre (Utasellátó?
,bögre csárda stb stb ) ahol új "erőre" kap ,hogy legyen erő benne a küzdelemhez amit nap mint nap meg kell vívni a mókuskerékben az életben maradásért .
És ,hogy miért kell sörös helyekre járni? :
Még kérdés?
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4386 üzenetére
nem, csak nagyon sokat melózom most, és egyszerűen nincs időm/energiám átvánszorogni sörért... valamelyik nap vettem, de elejtettem útközben
-
Integra
titán
urak, honnan lehet szerezni guinness söröskorsót? vagy pohár vagy minek hívja a sajátját..
mostanában rákattantam a dobozos import guinness-re megint és nem tudom mibe önteni normálisan4 decis ugye a doboza.
-
NoLF
veterán
vasárnap óta nem ittam sört... és ma sem fogok. áááááááááááá!
-
lorcsi
veterán
-
(ÉN)közPONT
őstag
Megintm csak én írtam?
Mai termés:
1 doboz Soproni Démon+ 1 doboz Valentins Weissbier
Csinálok koktélt egy részéből -
(ÉN)közPONT
őstag
Hogyan hasznosíthatod a házad ki nem használt részeit?......hát berendezhetsz egy aluminium raktárat !
-
Rez_Grof
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4371 üzenetére
Igen sörözök, de csak szabadtéri főzőcskénél akkor viszont rendesen.
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4373 üzenetére
sörcsap, CO2, türelem
-
(ÉN)közPONT
őstag
Oké....KOXX...vááááááárj csak találtam pár hete 30L KEG et belőle 18K ért !!
az gazdaságosabb mint a 6Les mini KEG ami vagy 8K mire megkapod igaz a síma sörös hordó nem egy szép lakásdísz de ki tudja? némi fantáziával még lehet30Litykás keg-et otthon csapolni ahoz mire lenne szükség?
-
válasz
(ÉN)közPONT #4360 üzenetére
Megírom a címem ahova várom a Leffés pakkot
-
Rez_Grof
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4369 üzenetére
Ez jó fajta
Nekem régen ez volt a nagy kedvencem:
Pont jó volt pörkölt főzés mellett a 0,33 lecsavarható kupakos kis import sör. -
(ÉN)közPONT
őstag
Csak én írtam ma
vettem 1 db ilyet :
Ebből nagy tételt is el tudnék képzelni -
(ÉN)közPONT
őstag
Majd legközelebb ...ma 5 után megyünk fogdokihoz..a király street re ...
még jó nem kínzás ügyben
megyünk
-
NoLF
veterán
én nem túl soká lenézek a serpába, mert el kell fogyasztanom pár sört a munkám mellett (fordítás)
van valakinek kedve csatlakozni? -
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4363 üzenetére
erdinger barna búza, vagy edelweiss barna búza. erdinger drágább, de jobb is
vagy a jó öreg belgák között találni jópárat, bár azok már ugye fűszeresek. -
zsolt1129
addikt
Én szoktam inni Cheers sört.PLUS élelmiszer diszkont forgalmazza. 139Ft volt egy doboz.Nekem nagyon izlik. Mondom tegnap veszek egy párat igy estére,közben látom hogy felment az ára 229FT/doboz-ra.
Meg is kérdeztem hogy biztos nem-e elirás és sajnos nem volt az. Igy hát maradt a jó öreg üveges Soproni
-
KMan
őstag
-
tegnap megittam 2-3 üveg edelweiss-t, életemben először. az első korty nagyon fura volt, de utána már határozottan ízlett
több ilyet fogok inni
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4356 üzenetére
én ilyeneket csak nyáron iszom, mikor inkább a mennyiség, mint a minőség fontos
ma 6 barna leffe, eg löwenweisse és egy zlaty voltak az áldozatok. jjó8
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4354 üzenetére
milyen unikum? a primátor bőza volt az unikum, mint különlegesség!
és nagyon finom volt mind
a bernard jantarovy leziák pedig félbarna, nem szőke! benéztemde isteni volt.
-
Világos krusovice votl ma ami jó volt.
Ami már nem volt annyira jó az a kozel amit este ittam. Reménykedem abban hogy csak itt vizezték agyon nagyon és máshol jó ez a sör
Mióta ittam mindig kasteel rougere vágyom. Nem mondom hogy a kedvencem lett de azért mindennap meginnék belőle egyetBár asszem ezt a barbar sört is ki kellene próbálnom jókat hallottam róla.
-
Móci
addikt
Én ma este egy kozel társaságát választottam, de azért egy barna Dreher is lapul a hűvösben...
-
NoLF
veterán
na akkor barna corgon, szőke bernard, barna bernard, zöld (premium) kozel és egy unikum, a primátor búza!
jó tesztelgetést, NoLF!
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4348 üzenetére
amint rá is van írva, ez westmalle.
ezek voltak tegnap
-
NoLF
veterán
egen, megtettük
csapolt delirium tremens - 1
kisüveges satan - 1
kisüveges mézes barbar - 1
tripel carmeliet - 1
kwak - 1
achel trappist bruin - 1azt hiszem nem volt több
mind iszonyat finom volt, természetesen. -
(ÉN)közPONT
őstag
Remélem helyettem is fogyasztottatok vmit
-
-
Rez_Grof
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4333 üzenetére
Ottan bizony.
-
(ÉN)közPONT
őstag
NoLF :
Kaja sül....sör..ELBTAM ! 2db 1.5L Soproni Pellet (259 ft/db AKCIÓÓÓÓS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a la interspaar in EU center)
+ 1 db Soproni Demon.......Krusovice holnap...Euro ma 303 Huf , biznixek állnak így van okom kimenni egy újabb pohár söröcskéértÁllást keresek !!!!!!!! Hol? Hát SÖGYÁRBAN !!! mint sörkóstoló
-
NoLF
veterán
nekem se korsó, se kaja, se sör, úgyhogy fejezzétek be!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT #4334 üzenetére
nekem van is ilyen korsóm, már csak a kaja kell
-
MmDorian
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4334 üzenetére
ejj
-
(ÉN)közPONT
őstag
Étvágygerjesztő ehez passzol igazán egy jó pohár sör ! :
-
Rez_Grof
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4330 üzenetére
Tudok pesten egy jó helyet ahol delerium-ot csapolnak.
Ja meg barna krusovicet.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Mára a kulcsszó:
Krusovice ! : -
(ÉN)közPONT
őstag
Delirium
Kasteel Brune
EZT is kóstold meg ám !
-
Mai terv: 0,75-ös Bocq Christmas elfogyasztása
Ilyen ni:
-
-
NoLF
veterán
3 feka dlmon, 1 edelweiss, 2 barna staro. iccakát
-
MmDorian
őstag
Üdv !
sör POWA'
1. Dreher
2. Steffl
3. Heineken4. Adambrau
-
válasz
(ÉN)közPONT #4314 üzenetére
No megittam a kis söröcskéim.
Ez a St. Louis nme igazán hasonlított sörre legfinomabban fogalmazva is érdekes volt színre illatra és ízre is.
A Kasteel Rouge viszont valami mocskosul jó sör bakker. Anniy negatívumot tudok csak felhozni vele szemben hogy elfogyott.
Ilyet még sokat vennem kell úgy érzem -
(ÉN)közPONT
őstag
-
igen igen tudom hogy lehet olcsóbban is sörözni arrafele de épp teázni mentünk és muszáj volt elötte gyorsan innom egy sört.
tegnap egy leffe blondot ittam és még pesten sikerült szereznem két belga sört.
az egyik egy Kasteel Rouge végre a másik pedig egy St Louis Premium Cassis ami elég érdekesnek tűnik elvileg vmi olyasmi van ráírva hogy 25%-os gyümölcstartalma van. kíváncsi leszek milyen bár nem várok tőle túl sokat -
(ÉN)közPONT
őstag
Ezt most frissibe találtam
nyahszóval ha faház akkor ilyen NI :
-
(ÉN)közPONT
őstag
Megtörtént a sörök megvétele ...Vettem egy 1.5L Sopronit ,akkor 1 doboz Soproni Demont, + 1 doboz Calsberget+ Ráadásnak egy doboz ilyet
Ahhdejólessz
A Terv: Vacsora : Sajtal töltött rántott husi + basmati rizs + kétezeregyszáz órakkor 1 szem Batman Begins Blu-Ray filmem megnézése KÖZBEN !!! A Krusovice kortyolgatása amit lezárásként úgy 2130 órakkor a Calsberg követne !
NoLf: sikerált vmi fincsi söröcskét beszerezni ?
Tényleg Ki mennyi habbal szereti kortyolgatni (ez olyan Krúdis) a kedvenc búfelejtő söröcskéjét? Én személy szerint kevés habbal ez mit takar olyan kisújjnyi ...na nem egy OGRE újjára gondoltam
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4308 üzenetére
hehe, 2,5 éve laptopom van, semmit nem fejlesztek rajta, és nem játszom kb 3 éve semmivel
csakasör
-
(ÉN)közPONT
őstag
Weheheh
ismerős........a "nejem" is folyton ezzel jön
ha nálad is ez a szitú wan ? akkor a miért jobb a sör az urulógusnál táblámat mutasd meg neki ! Mire konstatálni fogja ,hogy a sör jobb DE MINEK EZ neked drágám? kérdésre kapásből jöhet a válasz MeGeLőZéS !!!
Ha meg netántán HW-re költenél többet NE TEDD !!! mert arra nagyapa korodban nem tudsz jó sztorykat mondani az unokáknak
mert kit érdekel 2050 ben ,hogy hogyan gyaktam le azt a.. FarKráj háromban ,viszont az inkább amikor fiatal voltam és zacskóból ittam a Leffét literszám és jöttek a zsandárok.....mert ki tudja 2050 ben lehet ,hogy csak magától felszívodó mikó celulóz 5L Pacskó (Tacskó és Penny házassága) gazdaságos pelletekbő lehet inni a gyorsérlelésű BorsodiVilágosHeinekenMultit!
most go utána go tovább utána go EUC remélem ma nem rabolják ki vagy haggyák meg a sörkészletet nekem
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4306 üzenetére
na menj a picsbe
poharam nekem is van, belevalót venni kellene estére
picsába már lassan több pénzt költök sörre mint minden másra -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4305 üzenetére
Ma is ez lesz a vacsi mellé
..ismerek más sört is de ez annyira fincsi
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4304 üzenetére
Majd MA! A mai vacsi mellé nézek vmi fínomságot ...........csak még ki kell találni mit is ?
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ma nem volt idő venni semmit
wááá majd holnap!
pedíg ma rántotthusi sül éppen
ejjdejóól esett volna rá vmi fínom söröcske !
-
no sajna úgy néz ki a snaps-os sörözésből nem lesz semmi mert nme úgy alakult a hét ahogy terveztem...
botor módon tegnap a westendbe ültünk be egy sörre.
960Ft volt egy üveg Löwenweisse...boltban meg ha jól emlékszem úgy 200 körül van
mondjuk a legolcsóbb sörük a Borsodi volt 790-ért...
holnap még ha lesz időm elugrok venni vmi különlegesebb sört hátha belefér a keretbe.
mondjuk egy kasteel rouget-t végre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!