Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] Retro Kocka Kuckó 2024
- [Re:] Helyettesíthetik-e gépek az emberi fordítókat?
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [N€T0X|N:] Starlink előtt és után
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
makroknal egyebkent neha varialnak a felhasznalt komlo / malataval, es abban a meretben nem lehet kontrollalni, hogy az alapanyagok minosege fix marad.
plusz szallitas is kritikus, anno valamelyik sziget kapcsan az (akkor meg ihato) dreher rep mondta, hogy a hordok szetrazas nelkuli szallitasa egyike a kritikus pontoknak. tarolas hasonloan kritikus.
mikro vonalon is neha cserelnek komlot / malatat, de altalaban olyankor uj nevet kap a sor. pl az Omnipollo Nebuchadnezzarnal valtoztattak minimum ketszer a komlozason, mondjuk nekem ez is egy interjubol derult csak ki.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.