Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19838) proci985 válasza Dhampir (#19837) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

makroknal egyebkent neha varialnak a felhasznalt komlo / malataval, es abban a meretben nem lehet kontrollalni, hogy az alapanyagok minosege fix marad.

plusz szallitas is kritikus, anno valamelyik sziget kapcsan az (akkor meg ihato) dreher rep mondta, hogy a hordok szetrazas nelkuli szallitasa egyike a kritikus pontoknak. tarolas hasonloan kritikus.

mikro vonalon is neha cserelnek komlot / malatat, de altalaban olyankor uj nevet kap a sor. pl az Omnipollo Nebuchadnezzarnal valtoztattak minimum ketszer a komlozason, mondjuk nekem ez is egy interjubol derult csak ki.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.