- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
A nyár végén szeretnék saját sört szürcsölni.
Pár kérdés:
Itt kinéztem a 35l-es rozsdamentes fazekat (24e ft).
Ennek a mintájára lenne voile anyagból zsák BIAB-hoz.
Deluxe vagy Coopers start szettet vegyek?0,33-as üvegem van itthon rengeteg (Bakancslistás), van valami hátulütője a méretének?
A tűzhelyen főzném, van wok-fej, elég lenne?
Vagy vegyek kisebb fazekat (24l = 16e ft) és kisebb erjesztőket? Nem tudom, hogyan praktikusabb.
hőmérő
gramm mérleg
Starsan
Kell még üvegpucoló kefe (+ egy akkus csavarozó).Hűtésre azt hiszem kreálnom kéne egy ellenáramú hőcserélőt. (ebből ha van egyszerűbb, akkor lehet nem vágnék még bele)
A terv az volna, hogy a nem túl nehéz receptektől indulnék, kezdve egy-két viszonylag könnyebb komlóhangsúlyos nyári sörrel. A kettő erjesztőtartály és a BIAB módszer lehetőséget ad, ha jól értem arra, hogy párhuzamosan két különböző sörprojekt fusson.
Tanácsokkal bombázzatok légyszíves!
Tegnap elkezdtem a Hughes könyvet. Receptnél pl. 7 hét szerepel elkészítési időként, főerjedés 18°C, utóerjedés 12°C. Ezeket gyakorlatilag csak hűtővel tudnám elérni, szigorúan be kell őket tartani? Pincébe most vittem hőmérőt, sztem a 18°C kb. tartható állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest