Hirdetés
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
A nyár végén szeretnék saját sört szürcsölni.
Pár kérdés:
Itt kinéztem a 35l-es rozsdamentes fazekat (24e ft).
Ennek a mintájára lenne voile anyagból zsák BIAB-hoz.
Deluxe vagy Coopers start szettet vegyek?0,33-as üvegem van itthon rengeteg (Bakancslistás), van valami hátulütője a méretének?
A tűzhelyen főzném, van wok-fej, elég lenne?
Vagy vegyek kisebb fazekat (24l = 16e ft) és kisebb erjesztőket? Nem tudom, hogyan praktikusabb.
hőmérő
gramm mérleg
Starsan
Kell még üvegpucoló kefe (+ egy akkus csavarozó).Hűtésre azt hiszem kreálnom kéne egy ellenáramú hőcserélőt. (ebből ha van egyszerűbb, akkor lehet nem vágnék még bele)
A terv az volna, hogy a nem túl nehéz receptektől indulnék, kezdve egy-két viszonylag könnyebb komlóhangsúlyos nyári sörrel. A kettő erjesztőtartály és a BIAB módszer lehetőséget ad, ha jól értem arra, hogy párhuzamosan két különböző sörprojekt fusson.
Tanácsokkal bombázzatok légyszíves!
Tegnap elkezdtem a Hughes könyvet. Receptnél pl. 7 hét szerepel elkészítési időként, főerjedés 18°C, utóerjedés 12°C. Ezeket gyakorlatilag csak hűtővel tudnám elérni, szigorúan be kell őket tartani? Pincébe most vittem hőmérőt, sztem a 18°C kb. tartható állandóan.[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest