- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
Jhonny06 #20912 üzenetére
hudihudiban tavaly is volt még belőle akció: https://prohardver.hu/tema/sorcsaph/hsz_18118-18118.html
-
somasz
addikt
Legénybúcsúzós helyet keresnék Budapesten, legyen jó kaja (hambi, steak vagy bbq) és legyen jó kézműves sör. Főleg kinti hely kellene, de ha gáz van, be is tudjunk ülni.
Nem a legdrágább helyeket keresem, ezért Dezső kilőve, és szerintem a Reketye Bálna is.
KEG jó lenne, ha lehetne kintre helyet foglalni, Bölcsőnek nincs kinti része tudtommal, Rizmajernél nincs annyira kiváló sör és a körút nem csábít. Ha lenne MAD kert esemény Zabáljcsakkal, az nem lenne rossz, de kicsi az esélye, hogy egybeessen az időpontunkkal.
Eszembe jutott még a Kobuci, de ott tudtommal csak Ugar sörök vannak. Élesztő sem lenne rossz, csak rendszeresen futottam bele középszar sörökbe, jó drágán, a kaja sem a legfaszább.
Van esetleg még tippetek? -
somasz
addikt
Kinek van tapasztalata lagziba történő sörintézéssel?
Jövő nyárra tervezek jobbféle sört intézni a lagzinkra, keresem az ésszerű megoldást.
Sorcsapberles.hu-t néztem, két csapos mobil sörcsap tetszene, ehhez kéne hordós sört szereznem. Mivel közel lesz Békésszentandráshoz a helyszín, felmerültek ők mint sörforrás. Majd kiderül, tudnak-e hozzá csapot is intézni. Van esetleg jobb ötletetek? Egy gyümölcsös (pl. meggyes vagy málnás) és egy pilsner vagy APA lenne sztem ésszerű.Valszeg főzök is egy sört, kegbe, ahogy szoktam, de felmerült, hogy főzetek egy ünnepi sört valahol. Ez már valószínűleg nagy költség lenne, de mikor, ha nem most...
-
somasz
addikt
Mit ajánlanátok olyan ismerősnek, aki kifejezetten boros, pálinkás, de sört nem iszik, mert a nagyüzemiek nem ízlenek neki.
Inkább egyszerűbb beetető sörökkel nyitnátok, különböző stílusokban, vagy adnátok a kifejezetten jellegzetes, esetleg akár kicsit túltolt söröket, hogy lássa, van élet a lageren túl? Vagy esetleg a nem szokásos típusokkal nyitnátok?Egy flanders red vagy oud bruin szerintem tök jól működhetne, főleg, hogy vörös boros főleg. Vagy egy jó friss BYM IPA, a hazaiak krémjéből. Dieu du Ciel stout, stb. Ötletekkel ne spóroljatok, kb. 5-6 sört vinnék.
-
somasz
addikt
válasz
#47205632 #15901 üzenetére
A First vörös sztem gyenge. Ahogy szinte az összes First is. A pubjukban, csapról is ittam már saját ízhibás sörüket. "Nagyra" fújt lufi. Kerüld el szerintem.
Brew Your Mind hop-up eseményéről kéne szerezned sört, havonta egyszer visznek a Neked Csak Dezsőbe. És frissen fogyasztanod.
Esetleg költséghatékonyabb lenne eljutnod egy fesztre és csak 1-2 deciket inni a kiszemelt példányokból. KR4FT feszt ilyen lehet, mondjuk biztosan nem lesz "túl" olcsó.
-
somasz
addikt
válasz
looser #15392 üzenetére
Boon Oude Geuze Mariage Parfait 0,375l - 2000 Ft
-
somasz
addikt
Nekem nincs bajom a csak angollal, amíg minőségi felhozatal lesz. Megértem, ha mindenki ezerrel foglalkozik a szervezéssel és nem fér bele, hogy ugyanazt még egyszer leírják. Majd idővel talán mindenkinek a kedvében tudnak járni.
Ugyanakkor nyilván bele kéne férnie, ha a nagy képet nézed. Mindegyik külföldi feszt weboldalán lehetett eddig nyelvet váltani.Amíg olyanokat hoznak, mint a Jester King, addig én nem panaszkodnék személy szerint. Alvinne-t szeretném még nagyon, isteni volt a Boreftsen és az afterpartyn is.
-
somasz
addikt
válasz
Dilikutya #14495 üzenetére
FISRT APA és IPA járt nálam dobozos verzióban. APA szerintem nagyon rossz, az első korty jó, utána mélyrepülés. A Soproni IPA szerintem jobb, sokkal lassabban vesztem el a kedvem a következő kortyhoz.
Az IPA kb. egy átlagos session IPA.
490-es ár kb. jó az IPA-nak, APA-nak bőven túlzó. Utóbbi csak hazai Csíki Sör ármércével viselhető.A kocsmájuk meg nekem nem volt szimpatikus, leülni nem volt hely, állni útban voltunk. A saját sörük, amit akartunk, kifogyott, helyette ízhibás ZIP's-et kértem/kaptam. Külföldi sörök skandinávba hajló árakon.
A nagy ijedtségre való tekintettel Hopaholicba fojtottuk bánatunk.
-
somasz
addikt
Kraft feszt tapasztalatok:
Mad Scientist: Sao paolo, mango bay soft serve kurvajó, wild card túl sok.
Monyó: Dead Rabbit a lefolyóba való, tegnapi nap legrosszabbja, hibás. Kraft felfogással nem szabadott volna csapra verni.
Fehér Nyúl: Rafa sour IPA nagyon fasza
Reketye: Brain Dance tárkonyos sour nagyon érdekes és fasza.
Uradalmi Sztyepp érdekes.
Roth-hoptop: Habibi nagyon rossz white ipának sztem.
Hoptop Tropical swinger fasza
De Molen Heaven and Hell volt már jobb is
Mikkeller Spontan Williams, körtés semmi extra, de jó, csak drága
Harapunk Wingmanbe belenyaltam, nem rossz, de nem jött be.Gose n roses, fruit run, peach ale még érdekel, remélem kijutok a hétvégén.
Zabáljcsak olyan szendvicset ad, hogy beszartok. Csípősbe lehet kérni kis extrát, az kiváló!
-
somasz
addikt
válasz
Nunder #14180 üzenetére
Én egyszer mentem így, egy éve, hogy segítsen összerakni egy kezdőpakkot, mert a kezdő sörökben nem vagyok jó. Olcsó-egyszerű belgák és csehek.
Segített.Nyilván nem csúcsforgalomban kell menni, az nettó kibaszás velük. Lehet, hogy az is segített, hogy ismerik a fejem valamennyire és nem állt senki sorban.
-
somasz
addikt
Mond bent nyugodtan a Gergőnek, hogy "kezdőknek" való fejtágításhoz segítsen ajándékpakkot válogatni X értékben. Ha a barnább irányt kedveli, azt is mondhatod, de az édesebb, szárazabb, keserűbb, könnyebb, nehezebb jelzőkkel többet segíthetsz.
Így nem a hardcore sörök kerülnek bele, amivel be is fürödhetnél.
-
somasz
addikt
válasz
egeszseg-vi #13947 üzenetére
Jó hobbi, kreativitás, kitartás kell hozzá.
Egyszerű elszüttyögéshez elég egy nagyobb fazék, egy kisebb fazék, egy zsák, egy erjesztővödör kotyogóval, fertőtlenítő szer, üveg, kupak, kupakoló, palackozó pálca, hőmérő. Ez kis pénzből megvan, vannak kezdő szettek kompletten. Ehhez csak víz, maláta, komló és élesztő kell.Így mondjuk a hűtést jéggel pakolt mosogató medencében tudod megoldani, vagy no-chill kannában.
Ha komolyabban belemélyedsz, mehet rézspirál a hűtéshez, sok erjesztő vödör, keg tartályok, CO2 palack, PH-mérő, hőmérséklet-szabályozó a hűtőhöz, stb.
Én mostani fejemmel egy Grainfather szerű berendezést ajánlanék, ha hosszútávra tervezel. Sok szopástól megkímélhet (személyesen nem ismerem). De drága.
Olcsóbban is ki lehet hozni egy hasonló főzőberendezést, de sok utánajárás, szívesség, idő, és munka. -
somasz
addikt
-
somasz
addikt
De, csak elfelejtettem írni. Vérnarancs. Nagyon más nem rémlik róla, jó volt, de nem kiemelkedő. Nekem ízlett, többiek csak megvonták a vállukat rá.
Az LD50-re azért rápróbálnék, mert az első két-három korty után jó volt az, csak hozzá kellett szokni.
Meg nem vagyok egy profi, nem szeretném befolyásolni az estéd, vagy elrontani az élményt.
A legtöbb helyen adnak egy kortynyi kóstit, ha nagyon határozatlannak tűnsz. Csak szóba kell enyeledni velük és jó lesz. -
somasz
addikt
válasz
proci985 #13478 üzenetére
Brekeriet-től eddig csak egy Sour Brownt ittunk a Hopaholicban, az isteni volt.
Most értem haza a Kraft fesztről, kb. 3-tól 9-ig kóstoltam vagy 7-8-9 féle sört, a tanulság az az, hogy nem mindig az a jó, ha szét van tolva a sör komlóval.
Horizont Hopmaster's Session IPA és a Balkezes LD50 Amarillo sem tudta elrejteni a tolakodó nagyonzöld ízt a söreiben. A Welcome Drink félre sikerült egy kicsit a Rothbeer/Mad Scientist párosnál. A Duke of Budapest kiváló volt viszont.
HopTop Tropical Swinger Club nagyon jó trópusi gyümis IPA volt, a 8% alkohol fel sem tűnt, elvitte a bulit.
Edge Brewing berlinerje passiógyümivel fincsi volt (többieknek túl savanyú), belenyaltam még azt hiszem a NEIPA-ba is náluk, jó volt.La Pirata ananászos saisonja nagyon tetszett, ilyesmivel fogok én is próbálkozni, az hét szentség. Nagyon passzol az enyhe ananászhoz a saison élesztő fűszeressége.
-
somasz
addikt
válasz
Dilikutya #13287 üzenetére
Gyanítom, hogy valami szar volt a palacsintában a Jónásban. Nagyon régen nem ittam már, mióta az új design lett, szerintem rosszabb volt, mint az eredeti. Le lett tekerve, kicsit ivósörösen könnyű lett szerintem.
A mostani meg lehet rossz hordó, vagy rossz alkalmazkodás az új főzdéhez, vagy bármi. Biztosan jobb sörök lesznek hidegkomlózva Mad Scientistnél a Rothbeer szériák.Jut eszembe, a Gellért téren a Beer Company helyen is voltunk csütörtökön, kezdtem volna egy tuti biztos Rothbeer Red 5-val, ami egy nagyon finom könnyű, vörös, komlós ser. Na itt az üveges állott, semmi komlós, csak malátás valami volt, mintha melegben, napon tárolták volna.
Ugyanilyen rossz élmény volt a Fóti Zwickl, állott, zamattalan.proci985: Hopaholic, Csakajó. Mást jelenleg jó szívvel nem merek ajánlani. Mindenhol máshol kérnék egy korty kóstolót előtte... Mad Scientist, Brew Your Mind éppen aktuális agymenéseit érdemes lehet hajkurászni. Jó (te mércéddel nézve jó) Imperial Stoutról nem tudok.
Állítólag jó most a Timbersexual meg az Executive Pale Ale, én még nem kóstoltam.
-
somasz
addikt
Tegnap voltunk kint a BBB feszten a Millenárison, de olyan szegényes volt a felhozatal, hogy az egyetlen érdekes sör miatt nem akartunk venni új poharat... ZIP's, Hopaholic sehol, Horizont már kifogyott.
Ennek örömére átmentünk az Élesztőbe, ott 4-ből 3 sör ízhibás szar volt, át a Jónásba, 2-ből 2 volt ízhibás szar, át a Bölcsőbe, Peach Please és a Liquid Cocaine is kicsit más volt, mint azt megszoktuk, de legalább nem fordult ki a szánkból.
Fasza élmény volt, szart ittunk drágán.Jónás:
Summer EEEZ-t kerüljétek messze! Nem tudom, hogy ki csinálja, de kicsinálnám.Földimogyorós íz egy könnyed nyári apában...
A Távoli Galaxis már fullba nyomta a földimogyorót. Pedig ez már elvileg a Mad Scientistnél főtt, hidegkomlós változat volt.Élesztő:
Valami Reketye Session APA full bakelit ízzel.
Grabanc IPA - szerintem valami mást kaptam, semmi komlóáradat, visszafogott átlagos maláta test és íz. Pedig elvileg ez is friss főzés.Bosszantó, hogy nem lehet legalább középszer hibátlan sört venni már a legtöbb helyen.
-
somasz
addikt
válasz
looser #13101 üzenetére
A Dry-Hop lényege igen az, hogy a sok CO2-vel távozó aromát pótold esetleg megtold pluszban. Ízhez és nagyon kis mértékben a keserűséghez is hozzájárul, de közel sem annyira, mint a forralás alatt vagy még előtte hozzáadott komlók.
Sőt, azonos komlónak tök más ízét lehet előhozni azzal, hogy mennyit forralod. Tudtommal van olyan, aminek lehet bogyósgyümölcs íze meg földes is, forralási időtől függően.
Malátákban sem vagyok okos, mivel egyszerű BIAB módszerrel főztem eddig mindent és nem is tervezek rajta változtatni, mindegyik maláta egyszerre kerül bele a cefrézéshez. Egyszerű kivitelezés érdekében eddig csak egylépcsősen csináltam, nehogy odaégjen a zsák...Ha meglesz végre csinálva itthon a komolyabb villanyos csatlakozó + hosszabbító a már rég elkészült elektromos főzőgépemhez, akkor meg lesz oldva a hőntartás és keringtetés is.
-
somasz
addikt
válasz
looser #13099 üzenetére
Az eszközökhöz kell igazítanod a receptet. Hiába veszel nagy edényt, ha nem tudod forrásba hozni a nagy térfogatot.
A no chill működik, én ugyan nem próbáltam, de nem hiszem, hogy faszán kontrollalható lenne, ráadásul a forralás utáni közvetlen komlóhozzáadásokat nehezen lehetne kivitelezni.
A csak száraz/hidegkomlózás nem elég az erjesztés után, végtelenül egysíkú, csak komlóillatú, de semleges ízű ser lenne belőle. A megfelelő íz és illat eléréséhez az utolsó 5-10 percben tennék bele arányaiban egy részt, flameout után még egy-másfél részt ~70-80 °C-on (30-60 percig tartva a hőt, keverve), majd kettő részt az erjedés után hidegkomlózva.De ne egy ipával kezd, nekem pl. nagyon jól sikerült a második söröm, a byo.com-ról a classic apa recept. Az első az az olasz féle ipa volt, valszeg valamit elkúrtam, nem volt jó.
Furcsa azért tanácsot adni, még csak 18 sört főztem, remélem azért nem mondok nagy baromságokat.
-
somasz
addikt
válasz
looser #13094 üzenetére
És miben akarsz ennyit forralni?
25+ literes edény + az alá megfelelő láng is kell.
Vizre, PH-ra figyelni.
Nem kell egyből vörös ipát főzni, legyen egyszerű a recept, ~5% CaraCrystallal.
Egy már kipróbált recepttel fuss neki, először ne te találd ki!
Én kb. 18l sört kapok 4-4,5 kg malátából BIAB módszerrel. Ebből erjesztés után kb. 15l-t tudok a kegbe tölteni.
Én jóval több aromakomlót tennék bele, ~10 percnél, lekapcsnál és utólag hidegkomlózva. Meg tán kevesebb keserűkomlót.
A hűtést is meg kell oldani.
Aztán én S05-öt tennék bele kezdésnek.
Erjesztési hőmérséklet is legyen kb. stabil 19°C. -
somasz
addikt
válasz
Dorian #12911 üzenetére
Azzal azért egyet lehet szerintem érteni, hogy minimum furcsa, hogy egy amerikai első osztályú, állandó minőségű sör szállítással együtt is bőven összehasonlítható árakon érhető el az itthoni feltörekvő sörökkel.
Nyilván a kereslet-kínálat szabja az árakat, hülyék lennének olcsóbban adni, ha elfogy így is.Rengeteg, a minőségéhez képest túlárazott magyar sör van a piacon, de szerencsére ezt ellensúlyozandó van a Brew Your Mind, Mad Scientist, stb . vonal, akik jó érzékkel kísérletezgetnek, meg van a konstans jó minőséget képviselő ZIP's, Békésszentandrási, Rizmajer, Monyó (és mostanában a HopTop) és társai, akikben nem szoktam csalódni. De zömében azért jobban jár az ember egy már bizonyított nemzetközi sörrel, alig drágábban.
De pl. a Szarvasi és a kiwis-licsis löttyöket gyártó egyéb melléfogásokat nagy ívből érdemes kerülni.
-
somasz
addikt
válasz
Dilikutya #12439 üzenetére
ez még jobb (Sörbúvár):
A Son of a Bitch durvamód intenzív komlóillattal támad, szinte az az érzésünk, mintha közvetlen a komlópelletes zacskóból szipuznánk a jót. Gyantás trópusi gyümölcsök, kis grapefruit, de főleg rengeteg mandarin, narancs, majd méz és virágpor és enyhén zöldséges komlóillat árad. Ugyan ebben a sörstílusban ez már kötelező kör, de ilyen jól adagolva nem minden sörben találkozunk vele. Pohárból tovább szaglálva még harapósabb lesz a gyantás-zöldséges-citrusos komlóillat. Jaffa szörp, gyanta, kelbimbó, kevés kelkáposzta és kis porcukorral meghintett hókifli. A Brew Dog Jack Hammer élménye ötlött föl, de az talán még ennél is zöldségesebb és nincs ennyi malátaédesség mögötte. Szép opálos narancsos mézszín és szűnni nem akaró hab jellemzi a pohárban a sört. Megkóstolva üde narancsos, mandarinos ízvilág, egy kis maracujával, majd ahogy beteríti a szájat érkezik a kellemes gyantás vonal és egy friss tonikos keserű enyhe csípős borsmentás lecsengéssel. Kellemes, apró és nem szúrós, de lágyan játékos buborékok és hosszan tartó üdítő utóíz a nyelvszéleken és a lágy szájpadláson intenzív tanninos összehúzó keserűvel. Az igazán jó sörök ismérve a tökéletes egyensúly, és az egyes ízvonalak jin-jang jellegű periodikus játéka. A Son of a Bitch tökéletes példája ennek a narancsos kekszes és tiszta, sokrétű, de zsibbasztó keserű közötti játéknak, melybe beleszövődik a komlógyantás, illó olajos fűszeresség. És nagyon jól csúszik, úgyhogy ha nem figyelünk, nemcsak a nyelv zsibbad le, hanem az agy is...
-
somasz
addikt
válasz
proci985 #12428 üzenetére
Mad scientist Smooth Hoperator nagyon finom volt, ez volt az első NEIPA a számban, de tudtommal még komlósabb és még kevésbé áttetsző ez a stílus.
A Liquid Cocaine sztem komoly hibás volt, kakofón, mint a Mr. 60 hops a Gólemtől. Újratervezést javasolnék.Eztán megjött a kedv és feleztünk egy Lost Abbey Carnevale-t, ami kiváló volt, el tudtam volna képzelni savanykásan, funky-san.
Következő a Brekeriet Sour Brown volt, szintént felezve.
Zárásnak én ittam a Bell's Expeditiont, haverom meg Dugges Idjit-et, az könnyebb volt, sokkal jobban esett, mint az enyém.
-
somasz
addikt
válasz
proci985 #12241 üzenetére
Már másodszor voltam, Vasa megvolt elsőre, a Természettudományi eddig kimaradt.
Világos a dolog, Omnipollo és Dugges itthon is beszerezhető, zömében. Kóstoltuk azért a Nebuchadnezzaart meg az IPA-t. Oppigårds-ból a többiek kóstoltak valami alapot. Electric Nurse nekem teljesen új.
Ittam viszont Sori Coffee Gorilla-t kávébab és vaníliabab keverékével töltött "hidegkomlózóból".
Gotlands Sitting Bulldog IPA szerintem kapható az ICA-kban 7-Elevenekben, a többiek kóstolták, én nem.
A Flat Tire egy fasza sör volt, ittam volna még.
Nya Carnegiebryggeriet-től majd legközelebb iszok, nekem ők is újak.
-
somasz
addikt
válasz
proci985 #12234 üzenetére
Ja, amit kint vettünk, mind benyomtuk, volt merítés.
Yeti kiváló volt, csak harmadolva kevés.Ami tetszett kint, az az, hogy a Systembolaget-ben teljesen jók a vállalható árú sörök. 20-22 korona volt a Lagunitas, Brooklyn, miegymás. Ennél jóval drágábban is adnak itthon szart.
Ami nem, az az, hogy a kocsmákban 80-110 egy jobb sör. A rosszabbak is 60-80, tehát nem érdemes tucatlágerezni. -
somasz
addikt
válasz
Luser2000 #12028 üzenetére
Voltam, nem kell bemutatni.
A Kernelt kerestük, ide véletlenül ültünk be. Végül feltűnt, hogy nem a Kernel és továbbálltunk 1-1 sör után. Csak mire odaértünk már záróra volt és csak üveggel hozhattunk. Azokat egy közeli templomkertben meg egy másik parkban, hattyúk társaságában elszürcsöltük. -
somasz
addikt
válasz
truefx #11924 üzenetére
Zip's újak
Monyó WHT IPA, most kaptam rá ajánlást, Summer Syndrome, Black Alligator
Csupor Zozo
HopTop sörök
Brew Your Mind Peach Please
Rothbeer Red5
Synthesis Rozsdás Banán
Harapunk Monkey Funky Yeah
Mad Scientist Jam72, Saison,
Balkezes
Reketye Hibiscus Kiss
Hübris
Meg tuti iszom valamit a Csakajóbuszból.Én ezeket felvenném a listára, van ami biztos pont már, van ami pedig új és érdekel.
-
somasz
addikt
válasz
Dilikutya #11846 üzenetére
Egy gyenge lager, nagy mennyiségben maximum.
Csináltam most két komolyabban komlózott ipát, 400-450 körül jött ki litere anyagárban. A búzasör sokkal olcsóbbra jött ki, azt most nem tudom fejből (kb. 200-250Ft)
Amint normális mennyiségű komló kerül valamibe, megugrik az ára. Ugyanez a komolyabb malátalapra is vonatkozik.
Továbbá pedig,ha nem fosch-egyen száraz élesztőt használ az ember, hanem különböző folyékonyakat, az is szép summa. Ezt mondjuk lehet újrahasznosítani, az csökkenti a költségeket.Meg nem elég lefőzni, le is kell erjeszteni azt a sört, utána meg el kell takarítani mindent.
De ugye a főzdének meg kell vennie a veszett drága berendezéseket, bért kell fizetnie, meg ott van a szállítás, logisztika, marketing stb. A hozzáadott tudás értékéről ne is beszéljünk. Le tudsz otthon is főzni egy sört kezdőként, de nem lesz "olyan".
Szerintem a házi sörfőzés egy nagyon jó hobbi, de anyagi előnnyel nehézkes megmagyarázni. Sokkal fontosabb az alkotás-kísérletezés-kóstolás-megosztás öröme, mint hogy jujj, mennyit spóroltam, nem kell megint elmenni a csakajóba jó sört inni.
-
somasz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Debian GNU/Linux
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest