Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2853) stankrb


stankrb
csendes tag

Hi,

Marhanagy görény vagyok, mert csak akkor tolom ide a képem amikor bajban vagyok, de valami nagyon aktív karakter hátha megszán egy kis segítséggel.
Megamúgy ha valakinek énsegítek... akkor az meghal.. köszi :D

Na az van, hogy van egy vaio laptopom VPCEB1E1E/WI i3. Megvettem, boltban, gyárilag w7 rajta. Tökéletes 1 partíció (-.-") köszönömszépen, akkor ez az OS ennyi volt. Leszedtem, raktam fel másik w7-et. Természetesen megyek a nagyvilágba, nyilván nem is írtam recovery cd-ket. F*sza. Tudom énhibám, megyek mint a hülye nemállokmeg gondolkodni, megcsinálom amit nemkéne, aztán koppanok. Na az a lényeg h a vaio care-ről letettem. Nemműködik a webgomb, hát sajnálom de puff. Assist az pont hidegenhagy, vaio detto. Ami viszont nagyon nagyon fáj az a sok funkció bill-em. Egyedül a hangerő szabájzó gombok mennek. Amikor megvettem és 'fn' nyomvatartása mellett nyomtam F3 F4-et akkor még azt is mutatta a kijelző, hogy a hangerő pillanatnyilag hol jár a bill lenyomása után. Na most az van h halkul, hangosodik, elnémul, de nem mutat semmit. Ezzel is megtudok birkózni, de vannak nagy fájdalmaim, amivel megpróbáltam együtt élni, de egy hónap után be kell látnom, hogy nem fog menni.

Szal 'fn' F5 F6 F7. Kijelző fényereje, speciális gombok. Röhög a képembe, meg sem mozdul. Aztán amikor projektort találok kötni a gépre, F7 szintén nem csinál semmit. Kerestem már drivereket, olvastam fórumokat, biztos h nem eleget, és itt vagyok, térdre rogyva könyörgöm a minden tiszteletemet megnyerő, művelt informatikus barátaimnak, hogy segítsenek nekem életet verni a funkcióbillentyűimbe *.*

Nemtudom az mennyire működik, meg legális, hogy valaki kiírja a recovery cd-k tartalmát iso-ba, és azt megosztja valamilyen szerveren. Sejtem h álomkép, és lehetetlen, mert 16 törvénycikkel szembemegy, csak talán hátha van kiskapu. Meg ez biztos nem is megoldás.

Annyit még, hogy feljebb kérdeztek a billentyűzetről. Hát nekem úgy egy hét volt. Megszoktam, nagyonszeretem, nagyonszép!!, stílusos, és tényleg használható. Az más, hogy a fater ASUS laptopján 3x ütök félre a hagyományos billentyűzeten mire a googlera felmegyek, de nem is szeretem más gépét használni, gondolom nem vagyok egyedül. Hátha segítettem valakinek megkönnyíteni a döntését, aki a billentyűzettől tartott. Bátran mondom ugorjon bele, ha ezen agyal, szeretni fogja.

Tényleg elnézést kérek a pofátlanságomért, remélem nem veszitek tolakodásnak, és hajlandóak vagytok segíteni is rajtam. Viszonzásként akármilyen kérést hajlandó vagyok meghallgatni, és képességem szerint teljesíteni is. Ha számít valamit :)

Várom válaszotok. Köszönettel:
Bence

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.