- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
Problémám az volt az alaplappal, hogy a hálózati kapcsolatot, az internetet nem lehetett létesíteni közvetlenül a modememmel.Ez nem is olyan nagy gond, mivel a routerrel kiküszöböltem a hibát.
Másrészt bootoláskor néha felismerte a billentyűzetemet, valamikor pedig nem.Furcsa volt, hogy USB porton jelentkeztek ezek a furcsaságok, viszont a PS/2-es bill.-ettel nem volt ilyen bootolási problémám.Kicsit zavaró volt, mivel úgy nem tudtam belépni a BIOS-ba, ahol utólag beállítottam azt is, hogy kezelje ezeket az eszközöket.
Főbb gondom az volt, hogy leállt minden egyéb nélkül a gép.Az alaplap topicjában kifiléztük a problémát és sajnos úgy vettem észre, hogy ezzel az alaplappal nem csak én küzdöttem ezzel a hibával.
Benne van a pakliban, hogy tényleg csak egy hibás típust fogtam ki, de amennyi fejtörést okozott a lap, úgy inkább lemondtam a lapról.Nem merem még egyszer bevállalni azt, hogy ugyan ilyen lapot válasszak, mert mi van, ha pont ugyan ezzel fogok szembesülni.Sajnálom pedig, mert személy szerint jó márkának tartom a Gigabyte-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest