- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
Problémám az volt az alaplappal, hogy a hálózati kapcsolatot, az internetet nem lehetett létesíteni közvetlenül a modememmel.Ez nem is olyan nagy gond, mivel a routerrel kiküszöböltem a hibát.
Másrészt bootoláskor néha felismerte a billentyűzetemet, valamikor pedig nem.Furcsa volt, hogy USB porton jelentkeztek ezek a furcsaságok, viszont a PS/2-es bill.-ettel nem volt ilyen bootolási problémám.Kicsit zavaró volt, mivel úgy nem tudtam belépni a BIOS-ba, ahol utólag beállítottam azt is, hogy kezelje ezeket az eszközöket.
Főbb gondom az volt, hogy leállt minden egyéb nélkül a gép.Az alaplap topicjában kifiléztük a problémát és sajnos úgy vettem észre, hogy ezzel az alaplappal nem csak én küzdöttem ezzel a hibával.
Benne van a pakliban, hogy tényleg csak egy hibás típust fogtam ki, de amennyi fejtörést okozott a lap, úgy inkább lemondtam a lapról.Nem merem még egyszer bevállalni azt, hogy ugyan ilyen lapot válasszak, mert mi van, ha pont ugyan ezzel fogok szembesülni.Sajnálom pedig, mert személy szerint jó márkának tartom a Gigabyte-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Háztartási gépek
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest