Új hozzászólás Aktív témák

• DaDy0219

tag

válasz nesa #9846 üzenetére

Problémám az volt az alaplappal, hogy a hálózati kapcsolatot, az internetet nem lehetett létesíteni közvetlenül a modememmel.Ez nem is olyan nagy gond, mivel a routerrel kiküszöböltem a hibát.
    Másrészt bootoláskor néha felismerte a billentyűzetemet, valamikor pedig nem.Furcsa volt, hogy USB porton jelentkeztek ezek a furcsaságok, viszont a PS/2-es bill.-ettel nem volt ilyen bootolási problémám.Kicsit zavaró volt, mivel úgy nem tudtam belépni a BIOS-ba, ahol utólag beállítottam azt is, hogy kezelje ezeket az eszközöket.
    Főbb gondom az volt, hogy leállt minden egyéb nélkül a gép.Az alaplap topicjában kifiléztük a problémát és sajnos úgy vettem észre, hogy ezzel az alaplappal nem csak én küzdöttem ezzel a hibával.
    Benne van a pakliban, hogy tényleg csak egy hibás típust fogtam ki, de amennyi fejtörést okozott a lap, úgy inkább lemondtam a lapról.Nem merem még egyszer bevállalni azt, hogy ugyan ilyen lapot válasszak, mert mi van, ha pont ugyan ezzel fogok szembesülni.Sajnálom pedig, mert személy szerint jó márkának tartom a Gigabyte-ot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés