Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

Sziasztok!
    X2-es topicban már leírtam a gondomat, de ott épp hitvita folyik abit vs. dfi témában :D így itt is megpróbálom, hátha:R

Egy 3600+ X2-es (brisbane) procival és az Asrock ALieNF6G-DVI alaplappal szívok.
    Mint az előbb kiderült (most néztem a honlapot) a Windsor magosakat mindet kezeli, a Brisbane-t viszont csak 1.6-os bios-tól, az én lapomon meg természetesen még csak az 1.4-es van Szóval a bois eljut odáig, hogy kiírja a procit, memóriát, majd detektálja a vinyót és a dvd-írót, aztán megáll a kép
    Tudtok valami megoldást, a vigyem vissza az alaplapot-on kívül?
    Ja a gépben nincs floppy, bár ha jól gondolom ez egyébként is lényegtelen.
    ...
    Beszéltem vizesek szervizével, azt mondta a srác, hogy ahol elakad ott nem a proci miatt kellene elakadnia a bootnak, hanem valami más gond miatt, pl. valahol letestel a ház-alaplap, vagy egyéb (memó?) hiba szerinte attól, hogy csak 1.6-tól van támogatva még el kellene indulnia a procival a lapnak, merthogy kiolvassa belőle, hogy milyen frekin/szorzóval/fesszel kell kezelnie
    Gariban nem csinálnak bios frissítést, vigyem vissza a lapot, megnézik, ha náluk se megy ezzel a procival, akkor visszaadják a lap árát (azzal sokra megyek)

ezután kiszedtem a lapot a házból és az asztalon raktam össze:
    fejlemény, hogy mostmár meg se mukkan a rendszer, lehet, hogy a táp nembírta az am2-tőt? (Foxconn ház gyári 350W-os táppal)

Ez a történet :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés