Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ikol
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szia. Köszi szépen a választ. Ahogy néztem ilyen abit lapot lehet venni boltba 19900ért sztem ez korrekt ár érte. Remélem nem lesz vele gondom, az az igazság, hogy abitom még nem volt.
Egyszer ezt is ki kell próbálni!
Mit értettél azalatt, hogy nem igazán lehet tuningolni? Azért valamennyit csak lehet
. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés 
Köszönöm a tippet is a procira, de most megint kezdek elcsábulni mert találtam 4600+ X2 BOX - t 28k ért 1év garival. Remélem nem csak elírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Acer LED monitor (B247Y)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés