- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ikol
csendes tag
Abit
-
Ikol
csendes tag
Jaja, le akarom cserélni idővel. A tápra meg rádumáltatok. Ja és még1. Bios-s frissítsek? Vagy nem fontos?
[Szerkesztve] -
Ikol
csendes tag
Olcsón van a 7600Gt (20k garival.) azért veszem azt. A tápon viszont még gondolkodom.
Jó hogy mondod -
Ikol
csendes tag
Amúgy a memóriás dolog?
-
Ikol
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1939 üzenetére
A winyó már megvan, kb 2 hónapja vettem, akkor még nem tudtam, hogy a megadja magát a Socket A-s lapom.
Szar ügy de ez van, arra már nincs pénzem, hogy azt is lecseréljem.
-
Ikol
csendes tag
+ Samsung 160Gb PATA
-
Ikol
csendes tag
Na. Holnap meg kellene venni a gépet.
Ilyen lenne:
Abit kn9 ultra
AMD Athlon 64 X2 4600+ BOX
1 GB/800 MHz DDR2 A-DATA KIT Expert
Palit 7600GT 256Mb
450W Chieftec
Szerintetek milyen? Hallottam , hogy az X2-esek szarakodnak a ramokkal,menni fog ezzel a rammal? Vagy vegyek inkább 4200+ X2-t Geil-el? Szerintetek hogy jobb?
(Húzni nem igazán akarom.) -
Ikol
csendes tag
válasz
Gyuri27 #1883 üzenetére
Szia. Köszi szépen a választ. Ahogy néztem ilyen abit lapot lehet venni boltba 19900ért sztem ez korrekt ár érte. Remélem nem lesz vele gondom, az az igazság, hogy abitom még nem volt.
Egyszer ezt is ki kell próbálni!
Mit értettél azalatt, hogy nem igazán lehet tuningolni? Azért valamennyit csak lehet. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés
Köszönöm a tippet is a procira, de most megint kezdek elcsábulni mert találtam 4600+ X2 BOX - t 28k ért 1év garival. Remélem nem csak elírás. -
Ikol
csendes tag
Mi a véleményetek a kolléga Abit ajánlásáról?
Valaki, más véleményen? -
Ikol
csendes tag
válasz
Oliverda #1878 üzenetére
Olvasgattam én Asus meg Msi lapokról, azok nem igazán szeretik az X2-es procikat. Lehet, hogy nem így van én ezt olvastam itt a Ph-n róluk.
Abitot még nem néztem, mert meguntam a fórumok (ASUS , MSI)több 100 hozzászólásának olvasását.
Nekem olyan lap kell amit , ha megveszek , beleteszem a procit + a ramokat és hiba nélkül megy. Az igazat megvalva láma vagyok gép terén (a nagy többséghez képest itt a Ph-n) és Abitom még sosem volt. -
Ikol
csendes tag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok nekem segíteni. Egy 4200+ X2 vagy egy 4600+ X2-es procit akarok venni alaplappal. Ez eddig biztos. Azt nem tudom, hogy milyen lapot vegyek alá. Sokat olvastam itt a fórumon a lapokról, de mindnek van valami hibája az X2es procikkal.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy olyan 20k-22k-ért milyen lap lenne a legjobb választás?
(U.i.uningolni nem akarom a procit, nekem csak egy betonstabil rendszer kellene.
Ja és GEIL 2x512 800Mhzes ramok mennének mellé, vagy ha javasoltok valami jobbat helyette hasonló árba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest