Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A 350-es FSP is bőven elég...8800GTX-et is rakhatsz mellé..6.5k-ért postázom belföldön bárhova, 1 év garival, mert +untam hogy valaki vagy olyan tápot vesz 10k fölött, amit az életben nem használ ki, vagy mercury + kódgány csodákat vesz 4-5k-ért..aztán + csodálkozik
Nem a reklám miatt írtam, csak feles ennél nagyobb tápot venni..
szerk:#1957) Raikkönen : nekem asussal nem volt problémám, msivel sem, eltekintve, hogy intvga-s lapjai nem tuningosak, már 20k alatt is kapsz +felelő lapot..
[Szerkesztve] -
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
1865-ös hsz. Nem tuning ideál, de nem is azt keresel. Ha lesz uj catalyst a teljesitménye is jobb lesz. Sajna 690-n nincs abit. A brisbane magos procikkal lehet némi gond, de azt egy bios frissités megoldja.
Procira mennyi a keret? A 4200+ helyett a 4000+ ajánlom BandiT-nál 21K + 3,5k az AC freezer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem a reklám miatt írtam, csak feles ennél nagyobb tápot venni..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)