Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #1321 üzenetére
Igaz, s939, de biostrar, 6100-M9 mATX..első benyomás bios szinten: csak úgy kiváncsiságból ránéztem a tuniglehetőségekre..hát mit látok? FSB 200-400!
mhzig, 1 mhz-es lépésekben
procinak vannak előre beállított feszértékek és ramnak is, tehát azokat is lehet növelni, ram időzítéseit szintén lehet állítani, egyelőre csak ennyit néztem, nem sok időm volt..biosa is nagyon állat, meg a boot képernyője is tetszik, hw monitort is be lehet neki lőni, hogy azzal indítson/ más lapnál ilyet még nem láttam/..holnap ha lesz időm kicsit nekiesek alaposabban..jah meg valami windózos tuningoló progit is adtak hozzá, a déli híd, amire nem raktak hidat/ nem értem mért nem/ és én hegesztettem rá egy zalmi bordát, szinte hideg...designja is tetszik/ ebben hasonlít az msi-re kicsit, de szerencsére csak ebben..../
szerk: lehet még ma iccaka megnézem mit tud alapfeszen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest