Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Háát, khm... Sok hsz-t olvasgattam sok beállítással próbálkoztam és sok HD fimmel de nálam XP alatt ez a VMR9 renderless nem mindig jött be. Az áltattad linkelt DXVAsupport oldalon sem egyedül azt említik. Ami nálam maradéktalanul minden filmnél bejött XP alatt és még a DXVAsupport is említi az a Overlay Mixer. Ezzel valóban mindent tudot gyorsítani de persze csak XP alatt. Vista alatt az kell amit írtál. VMR9 renderless-el voltak még szaggatásos filmek amiket lehet hogy te nem vettél észre hisz az a proci ami neked van magában is képes lejátszani bármely HD mkv-kat. Ha azt látod hogy 30-45%-on megy a procid közben akkor biztos nem fullos a DXVA. Csak akkor az ha a cpu max 15%-on jár. Ja és még valami! Az említett lap IGP-je csak UVD+-os így még mindig lehetnek majd neki olyan filmek amiket nem tud majd rendesen lejátszani azzal a procival. VALÓBAN full HW-es HD-t csak az UVD2-es VGA-k tudnak meg majd az új 880G IGP.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest