Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spgabor

aktív tag

válasz nesa #11064 üzenetére

Csak segítséget próbáltam kérni.
    Arra időközben rájöttem, hogy az alaplap nem erre a teljesítményre lett gyártva, de amikor kb egy éve meg lett véve, akkor még ez a proci nem is létezett, és csak a kis könyvében néztem most vásárlás elött, hogy támogatja az X4-et, az eszembe se jutott, hogy esetleg túl nagy teljesítmény neki amit ott nem, csak az asus honlapján tüntetett fel a gyártó.
    Ami a ramot illeti, az ha rendesen működik, akkor engem nem érdekel, hogy nem valami hiperszuper tuningmárka, mert ahogy említettem nem fogom húzni a gépet. Alapon meg ha jó, akkor úgyis ugyanazt csinálja, mint akármelyik másik.
    Táp meg a ház miatt az ami. Ez az egy olyan része volt, aminek a cseréjét már az összerakáskor terveztem, de most költöttem el közel 100 ezer forintot a gépre és diákként nekem az a 10 ezer is megterhelő, amin tudok venni egy középkategóriásat.
    Az alaplapot mindenképpen cserélem, a ramot ha nem muszáj akkor nem. Egyszer majd talán karácsony környékén a tápot is.
    De firkálódásod helyett a segítségednek jobban örülnék, mert megnyilvánulásodból te otthonosabban mozogsz hardver téren, ezért abban segíthetnél, hogy milyen alaplapra cseréljem ki az m3a-t, hogy a gép stabilan tudjon működni. Semmi tuning, csak költséghatékonyság. :)

Új hozzászólás Aktív témák