- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Csak segítséget próbáltam kérni.
Arra időközben rájöttem, hogy az alaplap nem erre a teljesítményre lett gyártva, de amikor kb egy éve meg lett véve, akkor még ez a proci nem is létezett, és csak a kis könyvében néztem most vásárlás elött, hogy támogatja az X4-et, az eszembe se jutott, hogy esetleg túl nagy teljesítmény neki amit ott nem, csak az asus honlapján tüntetett fel a gyártó.
Ami a ramot illeti, az ha rendesen működik, akkor engem nem érdekel, hogy nem valami hiperszuper tuningmárka, mert ahogy említettem nem fogom húzni a gépet. Alapon meg ha jó, akkor úgyis ugyanazt csinálja, mint akármelyik másik.
Táp meg a ház miatt az ami. Ez az egy olyan része volt, aminek a cseréjét már az összerakáskor terveztem, de most költöttem el közel 100 ezer forintot a gépre és diákként nekem az a 10 ezer is megterhelő, amin tudok venni egy középkategóriásat.
Az alaplapot mindenképpen cserélem, a ramot ha nem muszáj akkor nem. Egyszer majd talán karácsony környékén a tápot is.
De firkálódásod helyett a segítségednek jobban örülnék, mert megnyilvánulásodból te otthonosabban mozogsz hardver téren, ezért abban segíthetnél, hogy milyen alaplapra cseréljem ki az m3a-t, hogy a gép stabilan tudjon működni. Semmi tuning, csak költséghatékonyság.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest