Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Csak segítséget próbáltam kérni.
Arra időközben rájöttem, hogy az alaplap nem erre a teljesítményre lett gyártva, de amikor kb egy éve meg lett véve, akkor még ez a proci nem is létezett, és csak a kis könyvében néztem most vásárlás elött, hogy támogatja az X4-et, az eszembe se jutott, hogy esetleg túl nagy teljesítmény neki amit ott nem, csak az asus honlapján tüntetett fel a gyártó.
Ami a ramot illeti, az ha rendesen működik, akkor engem nem érdekel, hogy nem valami hiperszuper tuningmárka, mert ahogy említettem nem fogom húzni a gépet. Alapon meg ha jó, akkor úgyis ugyanazt csinálja, mint akármelyik másik.
Táp meg a ház miatt az ami. Ez az egy olyan része volt, aminek a cseréjét már az összerakáskor terveztem, de most költöttem el közel 100 ezer forintot a gépre és diákként nekem az a 10 ezer is megterhelő, amin tudok venni egy középkategóriásat.
Az alaplapot mindenképpen cserélem, a ramot ha nem muszáj akkor nem. Egyszer majd talán karácsony környékén a tápot is.
De firkálódásod helyett a segítségednek jobban örülnék, mert megnyilvánulásodból te otthonosabban mozogsz hardver téren, ezért abban segíthetnél, hogy milyen alaplapra cseréljem ki az m3a-t, hogy a gép stabilan tudjon működni. Semmi tuning, csak költséghatékonyság.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest