Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Csak segítséget próbáltam kérni.
Arra időközben rájöttem, hogy az alaplap nem erre a teljesítményre lett gyártva, de amikor kb egy éve meg lett véve, akkor még ez a proci nem is létezett, és csak a kis könyvében néztem most vásárlás elött, hogy támogatja az X4-et, az eszembe se jutott, hogy esetleg túl nagy teljesítmény neki amit ott nem, csak az asus honlapján tüntetett fel a gyártó.
Ami a ramot illeti, az ha rendesen működik, akkor engem nem érdekel, hogy nem valami hiperszuper tuningmárka, mert ahogy említettem nem fogom húzni a gépet. Alapon meg ha jó, akkor úgyis ugyanazt csinálja, mint akármelyik másik.
Táp meg a ház miatt az ami. Ez az egy olyan része volt, aminek a cseréjét már az összerakáskor terveztem, de most költöttem el közel 100 ezer forintot a gépre és diákként nekem az a 10 ezer is megterhelő, amin tudok venni egy középkategóriásat.
Az alaplapot mindenképpen cserélem, a ramot ha nem muszáj akkor nem. Egyszer majd talán karácsony környékén a tápot is.
De firkálódásod helyett a segítségednek jobban örülnék, mert megnyilvánulásodból te otthonosabban mozogsz hardver téren, ezért abban segíthetnél, hogy milyen alaplapra cseréljem ki az m3a-t, hogy a gép stabilan tudjon működni. Semmi tuning, csak költséghatékonyság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest