- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #11097 üzenetére
És nekem a 9850-hez melyiket ajánlanád jobban?
-
spgabor
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #11086 üzenetére
MSI KA780G és a MSI KA790GX között mi a különbség?
-
spgabor
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #11086 üzenetére
Hát én már nem tudom. Teljesen belekeveredtem. Mert rengeteg szidalmat meg dicséretet is olvastam mindegyik gyártó lapjáról, és sok olyan van, ami nagyjából ugyanazt tudja, és árban is jó lenne, de nekem eddig csak abit és asus apjaim voltak, ezért nem nagyon tudok dönteni.
-
spgabor
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #11078 üzenetére
Miért, akkor most melyik alaplapnak nincs problémája ezzel a típusú rammal?
-
spgabor
aktív tag
válasz
diablo1984 #11067 üzenetére
Nem 20k alatt akarok venni, mert annak már utána néztem hogy annyiért nem kapnék. Olyan 25-26k-ra gondoltam, amit erre szánnék.
-
spgabor
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #11069 üzenetére
Köszi a segítséget!
Alaplapról még nem döntöttem, de tetszett a Te linked.
Tápot egy 450-es chieftecet szeretnék. Ezt ismerem és tudom, hogy megbízhatónak mondható. Bár biztos lesz olyan, aki ebbe is beleköt. -
spgabor
aktív tag
Csak segítséget próbáltam kérni.
Arra időközben rájöttem, hogy az alaplap nem erre a teljesítményre lett gyártva, de amikor kb egy éve meg lett véve, akkor még ez a proci nem is létezett, és csak a kis könyvében néztem most vásárlás elött, hogy támogatja az X4-et, az eszembe se jutott, hogy esetleg túl nagy teljesítmény neki amit ott nem, csak az asus honlapján tüntetett fel a gyártó.
Ami a ramot illeti, az ha rendesen működik, akkor engem nem érdekel, hogy nem valami hiperszuper tuningmárka, mert ahogy említettem nem fogom húzni a gépet. Alapon meg ha jó, akkor úgyis ugyanazt csinálja, mint akármelyik másik.
Táp meg a ház miatt az ami. Ez az egy olyan része volt, aminek a cseréjét már az összerakáskor terveztem, de most költöttem el közel 100 ezer forintot a gépre és diákként nekem az a 10 ezer is megterhelő, amin tudok venni egy középkategóriásat.
Az alaplapot mindenképpen cserélem, a ramot ha nem muszáj akkor nem. Egyszer majd talán karácsony környékén a tápot is.
De firkálódásod helyett a segítségednek jobban örülnék, mert megnyilvánulásodból te otthonosabban mozogsz hardver téren, ezért abban segíthetnél, hogy milyen alaplapra cseréljem ki az m3a-t, hogy a gép stabilan tudjon működni. Semmi tuning, csak költséghatékonyság. -
spgabor
aktív tag
Én eddig az alaplapomra gondoltam, meg kétmagos procival ezzel a rammal nem volt semmi gond.
-
spgabor
aktív tag
.
-
spgabor
aktív tag
Helló mindenki!
Nem vagyok nagyon jártas a témában ezért szeretnék a következő problémához segítséget kérni:
Adott egy Asus M3A alaplap, egy AMD Phenomon X4-es proci és 2x 1 giga 1066 MHz-es Kingmax RAM, az a problémám, hogy amíg az alaplapban kétmagos proci volt, addig működött normálisan, de amikor be lett téve a négymagos, még a Windows-ot se tudtam feltelepíteni. Akkor frissítettem rajta bios-t. Akkor már felment az XP és a Vista is, de akkor is elég nehézkesen. Azóta meg olyanokat csinál folyamatosan a gép, hogy ha belépek a biosba, gondol egyet és megfagy, vagy megy valamelyik oprendszer, egyszer csak újraindul, de nincs kép a monitoron, meg a rendszert se tölti, mintha a resetet nyomnám folyamatosan. Azután ha nagynehezen újraindítom, mindig kiír egy hibát, de nem ugyanazt, leggyakrabban a cmos és overclocking hibát jelez. Kicsit kétségbeestem, mert nem tudom, hogy mit kéne csinálnom vele. A gép nincs húzva, bios defaulton van, és mindig ha egy hiba után újra tudom indítani, akkor a defaultot benyomom és egy darabig jó.
Valamint az északi híd tűzforró, de azt egy ventilátorral ideiglenesen lehűtöttem. Olvastam, hogy ez nagyon melegszik ezeken a lapokon, úgyhogy azzal annyira nem is foglalkoztam. De a másik probléma miatt nem tudom használni a gépet. Kérem segítsen egy hozzáértő! Előre is nagyon köszönöm!!!Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest