Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JackHammer

csendes tag

válasz Imco #2682 üzenetére

Hát nekem még a 40 fokok előtt szét lett szedve a gépem darabokra mivel én értek hozzá egy csöppet szal a winyóm 45-48 fokon ment mint télen is (na jó télen néha 37-38 fok :)) ). De mivel értek hozzá ezért kérdezem azt amihez nem értek vagyis hogy a teljesen tökéletesen működő merevlemezem szart be(mellette ment 60 fokon egy IDE-s majdnem NoName (ExcelStore) és annak semmi baja. Tehát az én kérdésem arra irányulna, mint azt már korábban említettem, hogy vajon az alaplapi SATA vezérlőnek lett annyi vagy pedig a merevlemez szenderült örök álomra. Mivel ezt nemtom, hogy kell kideríteni ezért kérdeztem meg mint az logikus.
    Csak olyan kis semmiségért érdekelne, hogy vegyek-e alaplapot vagy vegyek mégegy SATA winyót és az se működjön az alaplapommal...
    Ja és ha veszek vegyek IDE-set mert az jobban bírja a hőt vagy maradjak ennél a hiperérzékeny SATA-snál?

A porszívózós ''hülyeséget'' (már bocs, :U de) nem ajánlanám. Inkább kifele kellene fújni belőle a port nem kitépni belőle a kondenzátorokat a porszívóval. Árulnak sűrített levegős spray-ket pont erre a célra, vagy ahogy a szakik csinálják szájjal is hatékonyan eltűntethető a gané... ;]
    A ventillátor meg inkább engem hűtsön ;)

Új hozzászólás Aktív témák