Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Seagate 320Gb-os SATA-II-es vinyót, és az lenne vele a gond, hogy nem tudom beállítani az írási gyorsítótárazást, mivel meg sem jelenik a lehetőség az engedélyezésre.
Itt egy link a problémáról:
http://cstomi15.extra.hu/nevtelen.jpgNekem az is fura, hogy SCSI lemeznek ismeri fel a rendszer a vinyót, nem tudom, hogy ez normális-e.
Mi lehet a megoldás?
Előre is Köszönöm!
-
bogarfx
aktív tag
Na hát hála egyes kedves emberek segitségének már megismeri az xp a winyót )telepitő és a 80asra telepitett verzió.
Csak egy baj van hogy nem akar bootolni a satas winyóról.Bejön az XP loading képernyő,kicsit tölt aztán kékhalál
Most mit csináljak
Ja és nagy köszönet azoknak akik segitettek

-
Adler
aktív tag
válasz
bogarfx
üzenetére
A feltelepített Win nem látja? Mert ha itt sem akkor a biosban engedélyezd a raid vezérlőt, de ne válasz a vinyóra semmilyen raid cuccot(raid1, raid0, stb)
Ha installkor: akkor meg azért mert a windows fel installálásakkor persze hogy nem látja mert a raid vezérlőre van kötve a vinyó! Azt CSAK AKKOR LÁTJA HA MÁR FENN VAN!
A SATA1 és SATAII meg lehet,hogy alapból tudja kezelni a vinyó, ezért nem kell jumper.
Akkor még van két választás:
- floppyról való boot, hogy lássa a sata-s vinyót
- plusz még ide vinyó vásárlása
- vagy alaplap csere, csak az a baj hogy akkor mindent magával visz.Én a plusz egy ide vinyó vásárlását választanám, mert ez most a legolcsóbb választás. A Sata-s vinyót meg semmilyek okból szerintem ne cseréld le IDE-sre mert a távolabbi jövőben az lesz a favorit (alaplapcsere egy mostanira)!
-
bogarfx
aktív tag
Neztem mar de nem lattam a winyon olyat hogy csak sata1be menjen
Es a win sem latja sajnos
Ja es csak egy winyot fogok hasznalni mert a 80as samsungom mar alig mukodik
Ugyhogy ugy lenne jo ha mar erre menne fel a win
-
Adler
aktív tag
válasz
bogarfx
üzenetére
Szia!
Lehet hogy nem tud Sata csatiról bootolni a rendszer és emiatt nem látja. A WD-t át jumperelted sata 1-re, mint a samsung-ot?
itt a válasz:
www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=13&l3=56&l4=0&model=217&modelmenu=2Ez az alaplap leírása, és a RAID Controller alatt látod a sata vezérlőt!
A SATA csatik raid vezérlőre van kötve, ami csak akkor fog működni ha már fenn van az XP. Persze ez nem azt jelenti, hogy raid-ben kell használnod, csak rádugod és kész. Hasonló alaplapom volt nekem is, és úgy oldottam meg hogy IDE-ről bootoltam és miután betöltött az XP onnantól minden gond nélkül látja már a sata vinyót.
Remélem tudtam segíteni.
-
bogarfx
aktív tag
Pliz valaki segitsen!!!!!
Ma vettem egy WD 400GB Sata2 winyót és az XPsp2 telepitő nem látja mikor fel akarom tenni a wint de partition magic meg norton ghost igen
Alaplapom egy regi Asus a7n8x-e deluxe amin van Sata1 csatlakozó
Talán nem birja a 400 gb-ot vagy én már nemtom
-
bogyó73
tag
szia mindenkinek.
sata vinyón van egy jumper. ha leveszem akkor az everest teszt szerint gyorsabb.
szerintetek így hagyhatom vagy inkább tegyem vissza.
-
Integrale
veterán
Heló! Van egy Hitachi S-ata 2-es vinyóm kb 1 éve! és fura dolgokat csinál néha.
(szoktam nézni a SMART-ot viszonylag rendszeresen) és ezt találtam: power off retract count :99 (eddig 100 volt)
Load/unload cycle count 99 (eddig 100 volt)
ez mitől lehet? és van /lesz-e valami következménye? ha lehet javítani, akkor hogyan és mivel?
Válaszotokat előrre is köszönöm! -
vitoker
csendes tag
válasz
Zombe3y
üzenetére
ugyanigy görcsöltem én is.
1. nem tom a floppyd jó e.
ha van szabad géped, akkor (én legalábbis ) tedd bele alaplapi driver cd-t. és autorun után nekem volt olyan menüpontom, ahol ezt a flopyt meg tudtam csinálni.
telepitésnél nálam is kb fél percet várt annál a fekete képernyőnél, de tovább ment -
vitoker
csendes tag
Ok. Volt még egy angol nyelvű windowsom egy újabb. Azzal tudtam 200 gigára formázni.
Köcc. Köcc
Amúgy bruttó 70-ért vettem a gépet d915 intel procival 200 gigás satával 1 giga 533 ddr-rel, meg egy geroce 6200 256mb-ramos kártya. gép elejébe kártyaolvasó
[Szerkesztve] -
vitoker
csendes tag
Tovább gond
működőképes gépem driver lemezről megcsináltam floppyt új gép kibont flopy meghajtó bele
telepités F6 püfölés.
Lista kijött, kiválasztottam
de igy is 131 gigának látja a 200 gigásat -
vitoker
csendes tag
Sziasztok
Segitséget kérnék.
Új gépet vettem. 200 gb sata vinyóval.
floppy meghajtó nincs a gépben.
Windows xp partició létrehozásnál 130 gb-nek látja.
természetesen a gép garancia szalaggal leragasztva
alaplapi driver cd-ről kéne floppyra bütyizni, floppy meghatjót meg gépbe bütyizni?
(kártya olvaso van benne)
Kérem kérem segitsetek. -
Zombe3y
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asrock P4VM800-as alaplapom viszont most adódott egy gondom. Egy Sata-s vinyót vettema gépbe és mint kiderült kell csinálni az alaplapi cd-vel egy Sata driveres floppy-t. ezt megtettem . Windows telepítőnél be is töltöttem viszont utána bejön a fekete képernyő rajta a villogó kurzorral és onnantól kezdve semmi. Valaki esetleg tudna segíteni mi lehet a gond? Előre is köszi -
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Nem 100%osan ide vág, de biztosan van itt guru aki tud segíteni.
Van egy letöltő gépem ami egy PIII 500-as, XP SP2-vel. Gondoltam veszek egy SATA-PCI kártyát, és valami nagyobb SATA HDD-t, pl Hitachi 200-250 Gb. A kérdés, hogy az a régi alaplap (valami foxx...?), azzal a régi BIOS + SATA kártya fog-e működni korrekten? Fogja látni a HDD-t? Boot-olni is fog rendesen?
g.
[Szerkesztve] -
ImI87
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy vadiúj Seagate 7200.10 750GB-os SATA2 vinyót. Beszereltem, bekötöttem mindent frankón. Windows Vista Home Premium betölt, látja, hogy új cucc van, telepíti, és kiírja, hogy használatra kész. Na mondom király, nyitom a sajátgépet (mondjuk Vista-ban már számítógép, de mind1
), és NINCS OTT A VINYÓ! Újraindítom, akkor sem változott semmi. A bios látja, a windows eszközkezelőben is megjelenik - még a típusa is pontosan- , de a sajátgépben nem látszódik. Megnéztem a lemezkezelőben, ott is megjelenik, de azt írja, hogy ''ismeretlen lemez, nem inicializált.
Mi lehet a probléma, vagy mit kellene beállítanom?
Egyébként lenne egy ötletem, de ebben vannak ellentmondások.
Az alaplapom egy ASUS K8V-XE, és ez a lap hivatalosan nem támogatja a Vista-t, és semmilyen driver sincs hozzá. De eddig minden rendesen működött, az integrált hálókártyát is magától felismerte a windows. Ezen a lapon 4 sata port van, és ezek csak SATA1-esek, de úgy hallottam, hogy nyugodtan rá lehet kötni SATA2-es vinyókat. Eddig is volt rajta SATA eszköz, mégpedig egy NEC DVD-író, és azt is magától felismerte, és ment. Szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gáz.
Légyszi mondjatok valami megoldást!
Köszi
ImI -
Louis Cyphre
csendes tag
válasz
Louis Cyphre
üzenetére
Megoldódott a probléma!
Másik slotba kellett átrakni a vinyót. -
Louis Cyphre
csendes tag
Üdv!
Új vinyó került a gépbe. Ezután azt vettem észre, hogy visszaesett a teljesítmény a játékokban. Ami jól ment idáig medium beállításon, most szaggat.
Mi történt? -
Dave98
csendes tag
Hi!
Vettem egy satás WD 500Gb-s vinyót. XP telepítés meghal, mikor formázni akarom. Egy IDE-s vinyóra feltoltam az xp-t, itt már látja a SATA-s vinyót. De! Kijelölöm a particiókat, belövöm a méreteket és formattálásnál egyszerűen eltünteti a vinyót! Olyan mintha lekapcsolná! Eltűnik a ''hardver biztonságos eltávolítása'' ikon is. Egyszerűen nem bírom megformázni. Próbáltam xp alól, lemezkezelővel, Western Digital Data Lifeguard toollal, mindegyikben lekapcsol vagy eltűnik a vinyó....plízz!!! -
MaxSpeed
csendes tag
Hopp!
Nem írta ki a konfigomat. ABIT NF7-S, AtlonXP1700+@2400, 1GB DDR, FX5600
bocsesz... -
MaxSpeed
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a jelenlegi gépembe (alul) vennék egy 320-as v. 400-as SATA-s vinyot. Már ki is néztem a WD Caviar SE16 400GB-at. (WD4000AAKS). Csakhogy. A WD oldalán a SATA compatibilis vezélőknél [link] az én sil 3112a-m nem van közte. Viszont a a 8M-cache-sel szerelt sima SE-nél igen. Ezek szerint meg se próbáljak ilyen 16M cache-et venni ugye? Vagy esetleg valakinek van hasonló tapasztalata a régebbi SATA vezérlőkkel? Előre is kösz mindenkinek. -
alexnowan
aktív tag
-
alexnowan
aktív tag
válasz
lazydog
üzenetére
Hi!
(ismét köszi)
Nahhh az a gond hogy a SATA drivert konkrétan nem találtam meg...
Most nem vagyok otthon de rémlik hogy az alaplap cd-n DRIVER/IDE könyvtáron belül volt valami sataide driver mappa abban fájlok,azokt másolta a lemezre, de valami oemtxt-t hiányolt a telepítésnél a gép.
Van a laphoz NvRAID Driver floppy gyári. Azt is kipróbáltam, eredmény nélkül.
-
KIRKJE
csendes tag
Egy kis segítségre szorulnék:
Vettem egy 250GB SATA2-es WD vinyót, 5 órás szenvedés után felment rá a WinXP, miután a biosban mindent visszaállítottam az gyári adatokra, viszont ha procit és ramokat szeretném húzni nem hajlandó bebootolni, egyszerűen lefagy a gép a WinXP betöltő képernyőjénél, ha biost visszaállítom, bootol simán... ötletek?
(pata vinyóval simán megy a cpu+ram magasabb órajelen) -
alexnowan
aktív tag
Hi!
Az én gondom valszínűleg gyakorlatlanságból fakad.
SATA2 + PATA
Ami volt: abit KN8 lap + Samsung 200GB PATA vinya.
Ami lett - tanácsotokat megfogadván - 320GB WD SATAII
Eddig a samu c 40GB/d 160GB partíciókiosztás volt.
Gondoltam legyen a rendszer is újrarakva, a WD-t osztom 50/270 arányban az 50 lesz az új C: a samu meg marad tárolówinya.
A gondom rögtön telepítésnél előjött(szólóban csak a WD a gépben): winXP cd boot, telepítés indul DE még a dosos szerződés elfogadásnál - tehát még partícionálás vagy bármi érdemleges előtt, nem megy tovább. Illetve nem tudom ELFOGADNI a szerződést. Esc-re kilép ahogy kell.
Egy ACOMP-os fickó azt mondta hogy ez normális ha nincs támogatva a SATAII boot (vagymi) ezért az alaplap lemezéről másoljam a fileokat egy lemezre és telepítésnél ha rákérdez ok-zam hogy külső telepítőfájlt is töltsön be....
Még nem csináltam ilyet és csak félig értem.
Kérdés: alapból nincs floppy-m. lehet másképp is? (pendrive/cd megh.(mivel az 2 van))
Vagy dobjak be a gépbe egy kölcsönfloppyt mert az a legegyszerűbb...
Másik: A régi C:n még ott a win. Ha összedugom a kettő telepített winyát akkor fog az új win automatikusan bootolni ha a régit töröltem?
Kérem jelezzétek ha valamit alaposan elnéztem és nem így kéne...

[Szerkesztve] -
m.lala
aktív tag
sziasztok kellene egy kis segítség
giga ds3 rev 3.3 lapom van és a következő a problémám:
van egy ide-s és egy sata -s winyóm, tegnap este újra akartam rakni a wint de nem engedte állandóan azt hozta ki a telepítő, hogy a partíció nem kompatibilis a win xp-vel
végül a sata-s wincsi lehúzása megoldotta a problémám és szépen fel is települt a win, de miután visszadugtam a winyót azóta nem ismer fel a gép a kérdésem az lenne mit állítsak be, hogy újra visszakapjam a winyómat?
sata winyó sárga csatin van
ide winyó alaplapon
sata ahci mode disableden van
sata port0-3 native mode enabled-en van
onboard sta/ide device enabled-en van
onboard sta/ide device ctrl mode ide-n van
ide chanel 4 master hez hozza az ide-s winyót
ide channel 4 slave hez az írót
a többi üres
előre is köszönöm a segítséget -
Zogmund
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: Van egy STLab 3,5'' SATA1 mobil rack -om, és egy Hitachi SATA2 HDD-m. A gépem felismeri ugyan az új vinyót, de ha sokat másolok rá, egy idő után (kb fél perc, de van, hogy hamarabb) lefagy...
Tud valaki segíteni??
Köszi
Zogmund -
kertsa
senior tag
Hali!
Valalki segítsen nekem!!!(privibe ha lehet)
Vettem egy 160gb sata vinyót. A tesz progi felismeri, hogy udma 7-be lehetne használni, de nem müxik udma 6-ba.
Mit tegyek?
köszi -
misx
senior tag
Hi. Samsung 320GB (16MB cache), SATA2-es vinyó működni fog a lenti lapban? BIOS legfrissebb van (1009).
[Szerkesztve] -
pilgrimking
csendes tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
ATOM THANX!!!
-
Cyberslider
őstag
válasz
pilgrimking
üzenetére
Az, hogy feltetted az alaplapi chipset driverrel együtt az ide/sata drivert is. Ha azt nem teszed fel, tehát marad sima ms (úgy is jó) akkor nem jelenik meg az az ikon, amivel egyébként semmi baj, hiszen a sata ilyen!

De ha téged annyira zavar, akkor szedd le nyugodtan. -
pilgrimking
csendes tag
Hello!
Tudnátok segíteni?
Miért van az, hogy az xp tálcáján alul kirakja a ''hardver biztonságos eltávolítása'' ikont és a sata vinyómat akarja eltávolítani?
Van a gépembe egy ata vinyó is primary slave-ben. Viszont a rendszerem a sata-n van, tehát az a c-meghajtó.
Mi lehet a gond? -
STC Speed
őstag
Hány fokos merevlemez a jó?
Nekem 43 fok körül jár.
-
Nagyi WRX
csendes tag
Jóvan akkor veszek egy ilyet is meg egy olyat is

-
Nagyi WRX
csendes tag
Hi!
Elég buta kérdésem lenne dehát NEM tudom és fontos lenne...
Venni akarok egy vinyót viszont az alaplapom csak SATA 150-est tud
a kérdés: lehet -e SATA II vinyót rárakni vagy vennem kell SATA I -est
amit nem nagyon kapok itt....vagy ha tudtok jobb megoldást ?
előre is köszönöm!!!! -
djtoomi
addikt
Hello!
Van egy kisebb gondom.A rendszer már vagy egy éve egy 160-as seagate vinyon van ami satas,azzal nincsen gond,haverok hoztak már sata vinyon adatokat,miondig meglátta,felismerte őket,most vettem egy 250-es wd vinyot,drivert feltelepitette,eszközkezelő látja,everest is,de sajátgépben enm jelenik emg hogy particionáljam,vagy formázzam.Elég lenne egy particio,ami az egész mérete,szal enm kell smemi,csak hogyan vegyem rá hogy emgjelenjen?Ezen csak adatokat akarok tárolni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
New Life
üzenetére
Nem kioktatás, egyszerű tényközlés, és nyilván nekem sem kell padlón csúszva elnézést kérnem, ha próbálok közölni egy információt.
Winfosozni lehet, de ahol sokat winfosoznak, az olyan helyeket esetleg kerülik a hozzáértők, ezáltal csökkenhet a színvonal.
De az Internet elég nagy, mindenki megtalálhatja a maga helyét, ami az igényeinek megfelel. Másképp nehéz is lenne megoldani, hogy ne olvassunk el valamit, ami irritáló... -
New Life
aktív tag
A finfosozást mindenki eldönti magában...ha neked nem tetszik akkor ne olvasd el...attól, hogy én rossz véleménnyel vagyok róla az legyen az magánügyem, ehez senkinek semmi köze.
Más: Lehet, hogy elkövettem azt a hibát, hogy töröltem a particiót. Köszönöm a hogy ''felvilágosítottál'', de máskor, ha kioktató véleménnyel vagy megkérlek, nekem ne válaszol, lehet, hogy nem jó helyre írtam be a kérdést, csak gondoltam(rosszul), hogy ezt csak sata-s vinyón csinálja, mert ilyet máskor még nem tapasztaltam.
Minden jót:
NL
ui:Nem szerettem vna lehúzó lenni, de nem igazán jó szájízzel olvastam ezt a hozzászólást. -
Imco
őstag
Én még annyit hozzá tennék hogy elvileg hibátlanul müxik a win a d-ről is ha Te nem ragaszkodsz máshoz! Egyébesetben valóban a reinstall a leggorsabb, hatékonyabb megoldás.
-
Kernel
nagyúr
válasz
New Life
üzenetére
Én spec. nem igazán kedvelem a winfosozást, mert pl. milyen alapon fosozunk, ha nem értünk hozzá, de azért elmondanám a probléma okát (ami egyébként nem a SATA témához tartozik).
Sokan nekiesnek a telepítővel és törlik az aktív partíciót, gondolván, az a biztos. Pedig nem kellene partíciót törölni, elég lenne formázni.
Ugyanis az aktív partíció törlésekor a telepítő automatikusan átdobja az aktív jelet a következő elsődleges partícióra. Ennek oka egyfajta ''segítőkészség'', hogy aki nem ért a partícionálás tudnivalóihoz, ne akadjon el ezen a ponton.
Innen kezdve ez lesz a C: meghajtó, mivel az idők kezdete óta minden DOS és Windows telepítő az aktív partíciót tekinti C: meghajtónak. Ezen már az sem változtat, ha az első partíciót ismét létrehozzuk, mivel az aktív flag oda már nem megy vissza. Főleg amikor bónuszként kiterjesztett/logikai partíciót kreál a telepítő, ami aktívként nem is jelölhető meg.
Tehát ennek megváltoztatásához, vagyis az eredeti felállás létrehozásához külső programra lesz szükség.
Rendszermeghajtó betűjele a registryben módosítható, ha nagyon akarom:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
De ebből problémák is keletkezhetnek. Friss Windows telepítés után még nem is annyira, mivel Windows önmagában egész jól viseli a dolgot. Viszont később, amikor már különféle programok is telepítve vannak, komoly gondok adódhatnak. -
New Life
aktív tag
Most a d-n van a winfos, nemis ertem, sztem particionalaskor csesztem el vmit...

A lényeg, hogy particionaltam a vinyot es masik gepben, utana feltettem ra egy winfos, aztán újra kellett huznom megint a rendszert, es akkor mar megcserélődve írta ki a jeleket
[Szerkesztve] -
-
bmagus
csendes tag
Már próbálkoztam mindennel,BIOS frissitéssel,SATA driver betöltésével telepités közben és mégsem látja sem a gép sem a WINDOWS.

-
New Life
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a sata vinyómon ujratettem a windows.két partcio van rajta, és kicserelodott a C és a D meghajto, es a kezelőben nem tudom átcserélni.
mi ilyenkor a megoldást?
Üdv.:NL -
lazydog
addikt
Az XP telepítése során, a folyamat elején felvillan pár másodpercre egy ablak. Ekkor nyomd meg az F6 billentyűt. Pár perc múlva felszólítást kapsz, hogy töltsd be floppy-ról a szükséges driver-t, most a SATA driver-re van szükség.
Érdemes BIOS-t is frissíteni, mivel nem egy mai lapról van szó. Lelőhely: [link] -
bmagus
csendes tag
Csak a SATA-st nem érzékeli,ay IDE-st látja.Inditásnál pedig ha bekötöm a SATA-st azt irja ki hogy nincs instalálva a BIOS-ban.

-
bmagus
csendes tag
AOpen AK77-600GN alaplapom van és nem látja a 160 gb-s vinyót.Mit lehet vele kezdeni?

-
OddMan
őstag
Seagate Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 1TB 32MB Cache-es merevlemezt(ST31000340AS) hol vehetnék Magyarországon?

Online bolt is érdekel!
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
A HDSentinel sem láthat egyetlen fajta, névlegesen 160 GB-os vinyót sem 159 GB-osnak. A 153 GB körüli érték a normális.
Ennyit, tehát 153 GB körül kell látnod a Vezérlőpult, Lemezkezelés menünél is, akkor minden rendben a vinyóval. Ha mégsem így lenne, akkor sikerült egy kis méretű rejtett partíciót is létrehoznod, ami miatt csökken a használható területed. Ez a fenti helyen szintén látszik.
Ha ez nem jön össze, akkor a Partition Magic biztosan megjeleníti ezt az esetleges rejtett partíciót, illetve ezzel megszüntetheted azt.
[Szerkesztve] -
Elmör
őstag
Helló!
A konfigom leírásában lévő WD 160-as vinyóval kapcsolatban lenne kérdésem: nem olyan igazi probléma ez, de a 160GB-ból kb. 130-at lát az XP csak, pedig frissítve van, XP SP2+kisebb frissítések. Haveromnak ugyanígy van egy Maxtorral, abból talán csak még kevesebbet lát.
Amire kíváncsi vagyok, az egy progi, amiről hallottam, hogy elő tudja csalni a maradék részeket, legalábbis 1 ismerősömnek működött, de nem tudta megmondani a progi nevét amikor legutóbb találkoztunk, most meg nem értem el telón.
A HD Sentinel fent van, az 159GB-nak látja, tehát nem lehet gond a vinyóval, csak a progi neve kell, aztán a többit már tudom!
Köszi előre is!
-
Kernel
nagyúr
válasz
JackHammer
üzenetére
A porszívózós ''hülyeséget'' (már bocs, de) nem ajánlanám. Inkább kifele kellene fújni belőle a port nem kitépni belőle a kondenzátorokat a porszívóval. Árulnak sűrített levegős spray-ket pont erre a célra,
Ez viccnek jó volt, szeretnék én látni egy porszívóval kitépett kondit... Porszívózással legfeljebb annyi gond lehet, hogy nem annyira hatékony. Fúvatással jobban lejön a por, általában.
Tévéjavításnál használok néha porszívót, de ennek az a módja, hogy egyik kezembe ecset, azzal söprögetem az alkatrészeket/panelt, másik kezemben a cső, amivel a felvert port elszívom (hogy ne én szívjam be...).
Ha ez helyszínen történik, ügyfelek szoktak néha szörnyülködni, hogy kiszedi a finom alkatrészeket, de ez vicc, nincs ilyen, gyakorlatilag nem lehetséges.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szívesen...