- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fv82
tag
Sziasztok! Van egy kis problémám. Remélem csak én nem vágok valamit. Ma vettem egy 500GB-s WD SATA2 vinyót és az xp telepítőm csak 130-asnak látja. Bebootoltam a régi rendszeremről és akkor rendben látta az xp és létre is hoztam rá egy particiót, amire aztán feltettem most az xp-t, de a nem particionált helynek most is csak 80 gigát lát. Kérlek segítsetek!
üdv: FV -
c41r0^
őstag
katt ide, itt a driverpack, ami támogatja a PM965öt is
Az 1. helyen szereplő zipben található "ALL" könyvtárban szereplő cat és inf fájlok kellenek csak (abból is elég lenne a 965m nevű cat és inf).
-
c41r0^
őstag
a noti BIOSában nem tudod IDE módba tenni a SATA vezérlőt? mert ekkor illene az XPnek felismernie a HDDt...bár én is jártam már így és sehogy sem működött...csak az nLite segített telepítőkészletbe integrált driverrel (még USBs floppyról is próbáltam neki beadagolni a merevlemezvezérlő drivert, de akkor meg kifagyott
pontosabban "elfelejtette" az USBt már azon a ponton a gép, mikor be kellett volna újra olvasnia a fájlokat floppyról )
Intel PM965 (Mobile Intel® PM965 Express Chipset) chipkészlethez szedjél le drivert és az összeset integráld bele a telepítőkészletbe, ami a ZIPben van
az, hogy kell-e külső driver az XP (és egyéb) oprendszerekhez, az attól függ, hogy:
1. oprendszer támogatja-e alapból a SATA vezérlőt, amire a vinyó dugva van...ha nem támogatja alapból, az nLite programmal integrálható a gyártó drivere a telepítőkészletbe, így nem kell külső hordozóról betölteni azt
2. a vezérlő milyen módba van állítva BIOSban
a, legacy IDE - IDE módot emulál, ilyenkor nem kell semmilyen külső driver, de max. UDMA-6on megy a vinyó (133MB/sec burst)
b, native SATA - ilyenkor sem kell az XPnek (régebbi oprendszernek kellhet ill. nem is működik így) külső driver, így a max. sebesség 150 MB/s vagy 300 MB/s, attól függően, hogy a vyinó SATA, vagy SATA-II csatlakozójú
c, AHCI mód, ekkor mindenképpen kell a külső driver, a hot-swap és NCQ működik, SATA ill. SATA-II módban megy a vinyó (desktop gépeken felesleges, csak lassít az AHCI mód az NCQ miatt, "szerverek"be viszont így célszerű), bár déli hídtól függ, hogy pl. működik-e az AHCI (pl. Intel ICH8 déli hídnál XP alatt nem megy az AHCI, csak Vista alatt) -
dunc
nagyúr
Sziasztok a problémám a következő ,adott egy packard bell noti, gond a köv. telepitésnél az xp telepitő kiírja,hogy nem található merevlemez, szerintem a megoldás az lenne,hogy be intergrálnám az xp telepitőbe a sata illesztőprogramot,de nem tudom honnan szerezhetnék megfelelőt. NAGYON HÁLÁS LENNÉK HA VALAKI TUDNA SEGITENI
Chipset:Crestline-PM PM965
Winchester:Seagate ST9160821AS -
LOTR
addikt
Sziasztok!
Nekem egyelőre nincs problémám, és hogy ne is legyen ezért kérdeznék.
Megkértek, hogy állítsak össze egy gépet minél kevesebb pénzből, és a sata2-es hdd olcsóbb, mint a pata, a kérdésem itt az lenne, hogy fel fogja e ismerni az xp telepítőlemez a vinyót (csak 1db sata-s lesz benne), mert kislemezt nem szándékozok venni hozzá?
az alaplap valószínű ez lesz Asus P5G-MX, a hdd meg egy 160as samsung sata2
köszi -
Skodry
aktív tag
CSak vinyón bellül probáltam, particióra van bontva 4bd-re 195-195-60-32
Arányban max 30.000-rel nyomja ami sovány mert 16mb-ja van,
Régi vinyóim ata maxtor 120 as 8mb-s 50.000
WD ata 160 2mb-s 40.000
Ez meg tetü!!
Ezekről húztam átt az adatot és lassú volt.
Particióról partícióra is lassú. -
Primőr
aktív tag
Van egy régebbi Maxtorom, és annak semmi hangja nincs, viszont az újabbfajta Western Digital csoda meg hangosan seekel és rezonál is erősen....
Nem tudtok valami programot rá, ami elhalkítaná? Én sehol nem találok. -
-
Imco
őstag
Megkérdezem itt is mert a HDDproblémákban nem megy...
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy az új WD minőségi problémái csak az AAKS szériára vonatkoznak vagy esetleg érinti az ABYS-t is?
A mostaniakkal semmi bajom! Csak az új beszerzések miatt aggodom!
Köszi! -
Imco
őstag
PM vagy Acronics progival probáld felosztani!
Nem láttam még olyat hogy nem engedi törölni,
ha másképp nem akkor formattal!
A fenti progikba van teszt! Ha azokkal is hiba van akkor lehet a
vinyo gyári szoftvereivel kisérletezni! / elötte is megteheted!/
Ha van bad sector azok jó eséllyel kimutatják! -
kem
addikt
Na leszedem a programot, de amikor elindítottam, akkor csak SATA meg több ATA mód közül lehetett választani. Semmi egyértelműen arra utaló érték nem volt, hogy az jelenti az 1,5Gb/sec-et:S Ugyhogy leszrt@m az egészet, és betettem a gépbe fájlrendszerestül
Azóta megy szépen. Felismerte a vinyót, meg még a particiokat és a fájlokat is szépen. -
benjamin
tag
Az én véleményem az, hogy az alaplap IRQ kiosztása úgy van megcsinálva, hogy éppenséggel a SATA és Secondary alaplapi ide vezérlőt egy IRQ-n használja, és a PCI port amiben a IDEvezérlőkártya van az is erre az IRQ-ra esik és ezáltal ütközik. Sok neki az egy IRQ-n lévő eszközök száma és nem tudja normálisan párhuzamosan lekezelni. (itt ebben az esetben Plextor író, 80gb vinyó, Lg író, SATA 200 vinyó, és ezt mind egy IRQ-n)
Ha megnézed az msinfo32 futtatása után Hardvererőforrások/ütközés/megosztás, hogy hogyan néz ki valójában az IRQ leosztása. Amit írtam éppenséggel így van, akkor a legegyszerűbbb megoldás másik PCI portba tenni a IDEvezérlőkártyát és a problémád meg is oldódott.
Hogy melyikbe azt ne kérdezd. Az Agp port melletti PCI az éppenséggel egybe van az AGP-vel oda nem érdemes, általában 2,5 pci port ami elvileg jó kell legyen.
Sok sikert.
-
bacek
csendes tag
Megpróbálom újra pontosabban leírni a problémát:
ASUS P4P800-as alaplaphoz eddig csatlakoztattam egy PLEXTOR dvd írót (PX-800A IDE SECONDARY SLAVE), egy 20 GB-s vinyót XP rendszerrel (IDE PRIMARY MASTER), egy 250 GB-os vinyót (WD IDE PRIMARY SLAVE). Külön IDE vezérlőkártyára egy fiókot 80 GB-os vinyóval (WD IDE THIRD MASTER) és egy LG dvd olvasót (LG1081B IDE THIRD SLAVE) csatlakoztattam. Eddig minden rendben is volt. Csakhogy bepróbálkoztam még egy S-ATA-s 200 GB-os vinyóval (SAMSUNG SATA1-en és SATA2-őn is próbáltam) is, amitől a PLEXTOR író teljesen meghülyült. Felismeri a rendszer, de nem olvassa be a Decrypterrel a lemezeket. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha lehúzom a SATA-s vinyót, akkor minden működik a régiben és a PLEXTOR is kifogástalanul működik. Nem tudom képet hogy lehet mellékelni, mert elmentettem a Decrypter hibaüzenetét
-
Sz.Miki
őstag
Még egy dologban szeretnék segítséget kérni, az normális, hogy a windows alaphelyzetben van és a hdd led folyamatosan villog, nem világít hanem villog mint amikor az autó indexel
néha kicsit többet tölt, de egyfolytában ezt csinálja, testvérem gépe és a céges gép sem csinálja ezt! -
gti16v
őstag
sziasztok!
milyen tünetei vannak annak a vinyónak, ami bad szectoros?
csak azért kérdezem,mert sem az xp sem a vista nem akar felmenni,és amikor bejön az xp telepitő és meghatároznám hova telepitek ... törlök egy particiót a mondjuk a "c"-t aztán a "d"-t is (30-30gb) nem tudom újra felosztani a vinyót....ragaszkodik a 2x 30 gb megtartásához.....,és beletörödök
....se "c" re se "d" re nem megy fel csak elkezdi,azt abba hagyja.....
mióta pc-m van ilyen hiba jelenségekkel nem találkoztam,és asszem nem volt ilyen bad sectoros vinyóm se,...azért gondoltam erre.....
remélem értelmesen fogalmaztam,várom,mielöbbi válaszokat
köszi
-
benjamin
tag
-
bacek
csendes tag
ASUS P4P800-as alaplaphoz eddig csatlakoztattam egy PLEXTOR dvd írót, egy 20 GB-s vinyót (XP rendszerrel), egy 250 GB-os vinyót. Külön IDE vezérlőkártyára egy fiókot 80 GB-os vinyóval és egy LG dvd olvasót csatlakoztattam. Eddig minden rendben is volt. Csakhogy bepróbálkoztam még egy S-ATA-s 200 GB-os vinyóval is, amitől a PLEXTOR író teljesen meghülyült. Felismeri a rendszer, de nem ír és nem olvas. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
-
-
benjamin
tag
válasz
RZoli89 #3162 üzenetére
Nálam is volt megoldás:
Telepíts fel a legújabb intel chipset drivert, ha nem jó, akkor töröld ki eszközkezelőben az ide vezérlőket és a merevlemezeket és indítsd újra a géped, ami azt újra felismeri és elvileg menni fog. Nálam ez megoldotta.
Oka a Xp hibát észlel és nem kezeli le normálisan a Sata eszközöket, sata driver hiba. -
RZoli89
tag
Sziasztok, van egy maxtor 6L200M0 tipusú S-ATA winyóm, az utóbbi napokban olyan problémát érzékeltem, hogy ha másolok tömörítek töltök akad a gép, és sokkal lassabb minden folyamat, megnéztem egy progival és a benchmarkja 3mb/s körüli sebességet mér, ez a régi 40GB-os vinyómál 30mb/s között van, de ott ugrál itt meg szinte folyamatos 3mb/s.
Mi lehet a baja, lehet hogy dobhatom ki?:S
Vagy esetleg még firmware cserére gondoltam, ha lehet ezeknél ezt csinálni.Elöre is köszönöm a választ.
-
Thrawn
félisten
válasz
anunnaki22 #3159 üzenetére
A 300-as új? Ha igen lemezkezelőben partícionáld meg és formázd le.
-
anunnaki22
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van 2 SATA1 winyóm, az egyik 300 GB, a másik 80 GB. Mindkettő Maxtor. A 80-ason van a rendszer, de a másikat nem látja. Vagyis ott van az eszközkezelőben, meg a RAID beállításoknál is (indításkor F4 asszem), de a sajátgépen nincs megjelenítve. A BIOS-ba meg nem tudok állítani semmit, mert egyiket se látja. Egyébként az alaplap Abit NF7.
Tudna valaki segíteni? Előre is köszi. -
Sz.Miki
őstag
Másnál is találkoztam dettó ezzel a problémával, ő is azt írta, hogy ha nem teszi fel az SW drivert akkor nem csinálja!
De ott az NCQ-ról is szó van, ha kikapcsolja, akkor működik, lehet, hogy a hdd-és a chipkészlet nem kompatibilis?Viszont egy dolgot nemértek, ez az alaplap már megvan fél éve, és a hdd-k sem változtak, akkor miért most kezdte el csinálni....
-
Sz.Miki
őstag
Ezt írja a driver
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogrammal kapcsolatos információk
-----------------------------------------------------------------
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram a Windowsban található ATA illesztőprogramokat olyan illesztőprogramokra cseréli, amelyek nForce2/nForce3/nForce4 alapú asztali számítógépekhez vannak optimalizálva.az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram növeli a tároló alrendszer szűk keresztmetszetét, így a processzor és más rendszerszintű hardverek termelékenyebben és hatékonyabban működhetnek.
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram telepítése szükséges az NVIDIA RAID megoldás használatához. Ha az NVIDIA RAID megoldást egy ÚJ Windows operációs rendszerre telepíti, az NVIDIA RAID telepítésének lehetővé tételéhez készítenie kell egy olyan hajlékonylemezt, amely tartalmazza az NVIDIA IDE illesztőprogramokat.
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram a legtöbb esetben nem szükséges az operációs rendszer megfelelő működéséhez.
-
kem
addikt
Sziasztok!
400Gb-os SATAII-es Samsung vinyót tennék rá egy 754-es lapra, ami szerintem még nem ismeri sataII-t. A vinyó papirján azt írják, hogy egy programmal kel sata1-re állítani, de a hivatalos honlapon nem is találok említést a 400-as vinyóról:S
Ilyenkor mi van?
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3147 üzenetére
Helló
Olvasgattam más fórumokat és ezt egy másik fórumon találtam, neked is segíthet.
A fórumon irta a hasonlócipőben járó kolega, Eseményazonosító 51:
Ha valakit esetleg érdekelne még a probléma megoldása, akkor elmondom, mert sikerült orvosolni. Végül is a megoldást ez a link adta: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/12946/
Sok mindenről szó van itt, hibás meghajtószoftverről, hibás hardware-ről egyaránt. Végül nekem az segített, amit ennek a fórumnak a sorai között is lehetett olvasni, hogy a SATA vezérlőnél (Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelő) ki kell kapcsolni a Command Queue támogatást - persze ezzel elvileg kisebb teljesítményt nyújt a diszk, én jelentősebb teljesítményvisszaesést nem tapasztaltam. Amióta ezt kipróbáltam, nem akarom elkiabálni, azóta egyszer sem fordult elő a kezdeti jelenség. A Microsoft support oldalán olvasottak alapján MS dll file lehet a bűnös, kérdés csak az, hogy lehet-e orvosolni hogy használni lehessen a CQ-t.Ezek alapján az nvidia driverrel van a gond, ami nem támogatja normálisan a CQ-t
Sok sikert.
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3145 üzenetére
Nem nem tévedsz. Az Fdisk a merevlemezre utal. A másoláskor azonban a memória egy része is közremüködik a gyorsabb adatátvitel érdekében. Az fdisk utalhat arra is, hogy éppenséggel tápellátási problémák miatt kihagy a merevlemez és hibákat okoz az olvasás írásban. Ellenőrizd a tápcsatikat, és ha tudod cseréld ki a sata kábeleket mert előfordul, hogy azok rosszak, nagyon silány minőségük és sok a rossz közte (metört).
Próbát megér az is, hogy minden nem szükséges eszközt leszedsz, és csak a legszükségesebb dolgok vannak rajta, ha még így sem javul mást sajna már én sem tudok. Az 500W Liberty bőven elég 80% hatásfok mellett is 400W a géped meg terhelt állapotban is kb 320W vesz fel, bőven elég.
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3142 üzenetére
Vegyél ki két memória modult, ha akkor is ez van, akkor cseréld ki a másikra, ha a gond valamelyik esetben még fennáll, akkor azokkal a memekkel van gond. Ha mindegyiknél még marad a hiba, akkor mehetsz tovább a hiba keresésben.
Ha egyik pár modulnál sem lép fel hiba, akkor viszont vistát javasolnék feltenni. -
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3139 üzenetére
OK olvastam a konfigod és látom azzal nem igen lessz gond. Húzva van a gép akkor állítsd alapra és ha feljön a hiba, akkor a húzás miatt valamelyik eszközöd hibázik (memória több mint valószínű).
Ja 4 giga esetén felejtsd el az XP-t és rakj fel 64 bittes XP-t vagy 64 bittes Vistát, mivel az XP nem címezi meg a memeidet és ez miatt is lehet a sok hibaüzenet.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Windows XP-t használok és Sata 2-es hdd-ket, az eseménynaplóban ilyen hibabejegyzéseket találok, FDISK ezen belül: (Forrás: Fdisk, Kategória:lemez Típus:figyelmeztetés, Eseményazonosító 57,) ez alatt az ablakban ilyen szöveggel, hogy,A rendszer nem tudta az átviteli naplóba vinni az adatokat. Lehet, hogy sérülés történhet. Mindíg windows indításakor kerül bele az eseménynaplóba, és teljesen véletlenszerűen! van, hogy csak 1 db de sokszor 5-6 ilyen hibát is bejegyez egymás alás!
Amikkel én próbálkoztam:
1: futtattam a windows FDISK-et hiba 0
2: Futtattam a hdd-gyártó saját dos-os diagnosztizáló programját, hiba 0
3: Lecseréltem a sata kábeleket
4: Eladtam 2hdd-met vettem egy újat, hátha ez a gond, (nem jött be)
5:sokszor újrahúztam az xp-t kipróbáltam windows szabvány ide driverekkel, és az nvidia driverekkel, semmi külömbség!Tehát most úgy vagyok, hogy egyáltalán nem tudom mi okozhatja ezt! Van egy teljesen új hdd-m, egy szűz rendszerrel és a jelenség véletlenszerűen meg-meg jelenik!
Valaki segítsen!!
-
benjamin
tag
válasz
edelweiss #3136 üzenetére
Kapcsold ki biosban a smartot HDD S.M.A.R.T. Capability és a natív módot SATA Port0-3 Native Mode, akkor elvileg működnie kell. Telepítés után állíts enablera.
Ha nem meg így se, akkor a biosban kapcsold be a Onboard SATA/IDE Device Enable. Ha van mellette ide eszköz akkor ez enable kell legyen, alapbeállításban igy van, ha nincs ide eszköz, akkor ez nyugottan lehet disable -
edelweiss
csendes tag
Lenne egy problémám:
Gigabyte GA-P35-DS3 -as alaplapom van, és nem tudok XP-t telepíteni, mert nem ismer fel a teleptő cd semmi winchestert. Ez gondolom amiatt van, hogy SATA-s a winyó. Az XP-m SP2-es, és leszedtem a gyártó oldaláról a SATA drivert, floppyra tettem, és megnyomtam az F6-ot. Meg is találta a floppy-n a drivert, tovább is megy de mégsem jut el a meghajtók megjelenítéséig a telepítő, csak azt írja hogy nem talál winyót. Már a BIOS-ban is kikapcsoltam a Natív SATA támogatást, de így is ugyanez a helyzet. Jelenleg VISTA van a gépen, és azzal semmi gond.
Tudna vki vmi okosat hozzászólni?
-
benjamin
tag
válasz
Egyfejű #3133 üzenetére
A jmicron sata controllerrel egy nagy szar, ahogy nézem most a lap biosát. Az Asus nem nagyon eröltette meg magát. Miért is? Mert az integrált grafikuskártyás lapokat semelyik gyártó sem nagyon dobálta tele megbízható cuccokkal, mint az később kiderült. Egyedül a Gigabytenak nem volt gondja ezzel a vezérlővel.
Nem tudok sajna segíteni, mert lehet, hogy a lap gyengesége amit tapasztalsz.
Eddig ez nem jelentkezett?
-
benjamin
tag
válasz
Egyfejű #3131 üzenetére
A problémád valószínű a bios beállításban keresendő továbbá, ha ide eszköz van mellette előfordulhat, hogy amiatta van ez.
De van olyan eset is, mikor a tápegység nem biztosít kellő tápfeszt a vinyónak és ezmiatt kicsit később pörög fel az és emiatt a hosszadalmas keresés, próbálja megtalálni az eszközöket.A bios beállításnál általában, ha nincs ide eszköz akkor ki kell kapcsolni a felismerést és csak a satát szabad bekapcsolni, így gyorsabban fut le a bios diagnosztika. Ha van ide eszköz akkor pedig a beállításokon kell finomítani.
Sajna a bios nem normál felhasználóra szabták, hanem egy kis jártasság kell benne.
Ha van ide vinyó és satára átalakítóval megy rá, lehet hogy a jumpert el kell távolítani a vinyóról egyes esetekben. Gond, hogy a alaplap gyártok biosai hasonlók, de apróbb különbségek vannak, ezért nem tudok konkrétumokat mondani, mert látom kéne.
-
Egyfejű
tag
2 db WD250YS winyó van egy P5B-VM alaplapra csatlakoztatva és induláskor általában több mint 1 percig keresi a winyókat „ Autó-detecting Sata” felirattal néha újraindításkor kevesebb.
Én egy kicsit soknak tartom és rossz mindig arra várni perceket, hogy felálljon a gép.
Mitől van ez és hogy lehet ezt orvosolni? -
Egyfejű
tag
Egy WD250YS winyót, hogy kell jumperelni ha a Sata 2-t szeretném kihozni belőle?
-
csosza
csendes tag
Szerintetek az normalis, hogy az SATAs drive-jaim szerepelnek a "Safe remove hardware" listaban, mint a pendrive? Bar meg nem probaltam remove-olni..
-
Bengio
tag
-
Bengio
tag
tiszteletem!
lenne egy problémám, mégpedig, hogy van a vinyómon egy bad sector. visszavittem garival, de teszt OK-val visszaküldték, igy most nem tudom mit csináljak. Gondolom csak van valami progi a bad sector kijavítására. Szoval ha lenne valakinek valami tippje, hogy igy mit csináljak, akkor nagyon megköszönném a segítségét. -
Lacika25
tag
Sziasztok!
Van egy Western Digital 320Gb-os winyóm(WDC WD32 00AAKS) és a S.M.A.R.T.-ot semmi nem olvassa. Felraktam a hdsentinel-t, de az sem látott semmit, se hőmérséklet, se állapot, se semmi. Vistát használok, egyébként tökéletesen működik. MSI K9N SLI Platinum lapom van.
Köszi előre a válaszokat.
Most tettem fel a speedfant, az egyáltalán nem látja.
-
Thrawn
félisten
válasz
s7evcsenko #3108 üzenetére
Nem tudom, de valószínűleg igen. Ha mégsem akkor megeszi a floppy-t, CD-t, DVD-t, pendriveot stb. A telepítésekkel kapcsolatban hasonló a véleményünk
-
-
Thrawn
félisten
válasz
s7evcsenko #3105 üzenetére
Sajnos nem, az XP csak floppyról tud drivert feltenni telepítéskor.
Ellenben a Vista... -
-
benjamin
tag
válasz
s7evcsenko #3099 üzenetére
HKC nem nagyon ismerem őket, nem lehet valami nagy cucc, és ahogy nézem 50 db hangos, amik most nagyon jók az a
Corsair VX és HX széria 23000-30000 Huf környéke,
FPS Epsilon 600 26000Huf,
Chieftec CFT560 23000Huf,
a csúcs 30000Huf Seasonic S12 550De mint montad a tápos hibát azt kizártad, és hardveres probléma sincs, tehát csak valami környezeti behatás, (mágnesesség, háttérsugárzás magasabb az átlagosnál) hülyeség, de mást már én se tudok ez már mint montad X-Akták!!
Sata kábelek cseréjét még esetleg megprobálhatnád, ugyanis hajlamosak az öregedésre elpárolgásra, nem időtállóak és sok esetben az adatok nehezebb letárolását és beolvasását is okozhatja.
Vagy a NTFS tábla kezd elfáradni. Pasz ez már az abszurditás határa. Nem tudok mást.Scully és Mulder biztos megtalálná a megoldásd, de segítek biztos UFO-k járnak nálad és meghekkelik a merevlemezeid.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest