- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
rankesz
üzenetére
Rám gondolt de kérdés amiben igazad van h kinek mi a nagy bukás én a procikon amiket eladtam pl nem buktam semmit se mert mindkettő olcsóbb volt mikor vettem őket a lapokon bukta volt de kérdés h használtan kinek mit ér meg ugye és nem ugy látom h annyira kapdosnák itt még az 50ks lapokat sem ugy kb 45knál kezdenek el érdeklődni....A memokat beszámíttattam azok helyett meg jön egy 2x4gbos joféle kitt+ egy 16gbos joféle (class 6os) microsd kártya...ennyi...Ha meglesz a sandy cuccom boldog leszek és leszarom h kinek mi a nagy bukás....

-
fagy53
nagyúr
válasz
rankesz
üzenetére
Mit akarsz a molexbe dugni? Homályosan írta srác az igaz, de azt vettem ki a szövegéből, hogy a táp CPU csatija nála 4 pines, a régi tápok már csak ilyenek! Az alaplapon meg 8 pines CPU táp csatik vannak, na erre született a válaszom.
A lapodban a PCI-E mellett lévő molex apa mire szolgál, nem tudom, még nem néztem utána....
-
hoy
tag
Elnézés
nem igy akartam a képet beszurni...Egy mod ha törölné a hozzászólást
de képek nélkül elmondom:
a gyári hűtő műanyag része és a borda találkozása lötyög... ergó a hűtőt sikerül úgy felrakni hogy féloldalasan fekszik fel a procira... én meg pislogok a 98 fokos mag hőn

De hiba kiküszöbölve kerékpárbelsővel

most már csak 75-78 fok prime alatt... elég kis hurka hűtő az biztos....
-
MPowerPH
félisten
Annyira nem. De egy 980X-el még az X58 ott van a csúcson. Megvenni egyszerűen nem érdemes, legalábbis számomra, mivel árában eladhatatlan lesz lassacskán. A Sandy még nem volt vészes árak szempontjából, a versenyképes procik elég magas áron vannak. Bulldozer köphet bele a levesbe, és ebben az esetben mindkét platform árai zuhanni fognak.
Bukni egyébként csak egy valaki bukott nagyot, ő itt van a topicban.
-
wagi
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
De ha a tápegységen csak 4-es van akkor megy azzal is vagy kell átalakító esetleg másik tápegység?
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jelenleg 2600K és 9x0as procik helyel azon teljesítményt nyújtanak. Amint kijön az új foglalat, ami valószínűleg jobb lesz a jelenleginél, akkor mindkettő "elavult" lesz. Ha valaki a legjobbat akarja majd az nem 1155öt és nem 1366ot fog venni.
Én középkategóriás 1366ról váltottam közép 1155re. Csoda nem történt, annyi, hogy 20k.val került kevesebbe az SB újonnan, mint ahogy eladtam használtan az X58at.
-
szab.tam
nagyúr
köszi, de ennyire ne kell belemászni. biztos akad majd valaki, aki próbálta....

de majd az lesz a legegyszerűbb, hogy levadászok egy kitesztelt, eladó félkonfigot. a vásárláskor elviszem hozzá a 2 xp-s winyót, és rádugom. ha elindul, akkor veszem, viszem, ha nem, akkor adok egy tábla csokit fájdalomdíjnak....
(csak az ilyen próbánál majd az sem ártana, ha vga nvidia lenne, nehogy a catalyst borogasson eseteleg. nem lesz 1xű, de nyugisan fogom körbejárni. könnyebb, mint az az 1 hét, 437 kihullott, (tépett), hajszál, mire újratenném a 2 os-t...) -
dime27
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Érdekes nekem inkább az jön le h az 1366osoknak fáj a sandy....ha vki visszaolvas ez jön le nem az amit te állítasz de számomra itt van off a dologgal kapcsolatban nem akarok anyázást!

-
XaraX
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
A számítástechnika már rég nem arról szól szerintem, hogy megéri vagy nem éri meg.
Megveszel valamit, nagyjából bármit, ami ma csúcstechnikának számít, és 1-2 hónap, jön az új, a Tied már nem csúcs.
A régi szép időkben anno még vettél egy pl egy csúcs vga-t és az is maradt egy huzamosabb ideig, nem minden hónapban dobtak piacra egy újabbat.
Most itt az SB, jelenleg mondhatni csúcs, jövő hónapban lehet, már nem az lesz.
Kit érdekel, attól még jó lesz akkor is.
X58 lekerült a csúcsról, el kellene fogadnod, viszont attól még nem ment át a sz@r kategóriába, megmaradt ütős rendszernek jelenleg is.
Aki cserélni akar, cserél, aki nem, nem.
Ha megtartod az X58-at, tökéletesen igazad van, nincs értelme lecserélni, de el kell fogadni, hogy van jobb nála.
Szerinted Én azért cseréltem ki az i5 750-et, mert kevés volt?
Amit Én csinálok a géppel, arra kb 3 évig elég lett volna szvsz.
Kicseréltem, mert ki akartam próbálni ezt is. -
szab.tam
nagyúr
cserélt-e valaki platformot 32 xp alól sikeresen 1155-re? főként a 775-> 1155 érdekelne, hogy felállt-e a rendszer?
a win7-em az mindent túlél, de van 2 xp-m, az egyik meló a másik játék. és ha ezeket újra kéne tennem, akkor inkább nem cserélek gépet....ez most annyira fő kérdés, hogy a régi eladása előtt valszeg megveszem a lap + proci + ram-ot egy próbára, és ha megeszi az xp-ket, csak utána adom el a régit. ha nem, akkor az új megy, régi marad.
régebben már jártam úgy egy am2->775 váltásnál, hogy csökknetettben sem akart elindulni, hogy felrakjam a driver-eket..
tehát valakinek élte már túl az xp-je ezt a váltást?
(tapasztalatból mondanám előre, hogy most elég az "igen", "nem" válasz is. arra nem lennék kíváncsi, hogy mit is kéne csinálnom az xp-immel...)

-
rankesz
veterán
Nem tudom mit fikázzák egyesek a Sandy-t...
Erős? Az hát mint a szar! Elavul? El hát, pár hónap, és itt a gyorsabb, energiatakarékosabb, jobban húzható...
De akkor is, ne az 1%-ot kitevő tuningbercik szemszögéből nézzük már, akinek az az életcélja hogy minél előrébb legyen a XYmark listán, aztán ahogy jönnek a jobb eredmények úgy zsugorodik az e-penise!
Az átlag elolvassa a PH-s tesztet, és ez alapján eldönti hogy ez kell neki. Szarik ő a LGA2011-re, meg a Bulldira, neki csak fusson jól a mozilla, a játékok, meg ne kelljen fél év múlva lecserélni!Az én esetem kicsit a kettő között van. Értek hozzá, de már nem köt le a tuning és a markolás (markozás?
).Vízhűtéses q6600-ról váltok, 4 évig becsülettel szolgált, csak a 8800GTX-et cseréltem le 4870x2-re. Most hogy megérett lassan a váltásra (de még mindenre jó volt amúgy) eladogatom hardveraprón, mostmég jön be belőle pénz, nem kell a pallásra felvinni porfogónak... mégis mire másra váltsak ami ilyen teljesítményt ad a 1366ra, AM3+ra? 
Az b@szna be ha a sandy nem lenne elég min. 3 évig általános használatra, + játékokra.
Akinek a pénztemető erőműépítés a hobbija az csinálja nyugodtan, de ne csak a saját szemszögéből nézze a dolgokat...
UFF (Nem muszáj rá reagálni.)lol, mire megszerkesztettem a monológom, másnak is kijött a vélemyénye...

-
dime27
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Most nem azért h kötekedjek lehet jön a high end felsőház de szted majd meg is tudod venni azt mert akkor szép álmokat dédelgetsz hallod...mindenki tudja h a 980x is jo proci mégse nagyon kapkodják az emberek...ugyanaz lesz az lga 2011el is méregdrágán fogják adni és sztem az átlaguser de még én se törném a fejemet rajta h olyat vegyek pláne h mire kihasználnám szoftverügyileg addigra rég elavult lesz
Kicsit unalmas már h ebben a topikban több már az 1366os user és feszt azt kántálják rossz szájízzel h itt van a sandy meg h szar meg h drága és próbálják itt rávenni az ujoncokat h ne vegyék meg stb...holott én vagy más se nagyon megy át az 1366os topikba irogatni h ne vegyenek olyat az emberek.Sztem mindenki azt vesz amire pénze van vagy ami neki tetszik oszt cső nekem már lassan ez a véleményem unalmas itt a sok felesleges kommit olvasgatni és már napok ota csak ez megy,bocsi a kikelésemért de én ezt látom!

-
natë
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Miért vagy ennyire SB ellenes? Pont a SB topikban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fr3dd1k
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Amugy nem értek egyet ezekkel a foglalat változtatás dolgokkal!
Igaz én is fanatikus vagyok pc terén mindig probálom követni a dolgokat adni-venni
fél éve hogy összeraktam az 1156os configomat amit most öcsémnek adtam!
De most tanácstalan vagyok hogy várjak vagy legyen az 1155
-
Воланд
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
1155
Meg lehet, hogy nem lesz az 6 hónap, áprilisban jön a bulldozer.
-
Cybertrone
veterán
No hát még a végén kiderül hogy pár emberke aki nemtudta belőni a prociját az egész x58 szar
Gyerekek ne mondjatok már ilyet... x38-ról váltottam x58-ra és kb fél óra alatt 4ghz-n ment a proci
Ennyit a bonyolultságról!
A jövőbe mutató technológiákról meg annyit hogy kb 6 hónapig mutogat az 1156 a jövőbe aztán leteszi a kezét

-
rankesz
veterán
válasz
poppfalusi
üzenetére
Hardverkerben csak 11.5k, viszont ha jó az 1333 is akkor ócsó kingmax, 4k körül /2gb modul
-
poppfalusi
tag
Vigyázz, ne hogy sima 212-t rendelj mert az nem jó az új lapokra, csak a 212+ !!
-
Fore
tag
Akkor esetleg Kingstone:KHX1600C9D3K2/4GX 14k
-
Erdei88
veterán
Tegnap összeraktam a gépet.
Sok mindenre nem volt időn.
Egy gyors Crysis Warhead benchet toltam ott ~90%os volt a kártyák skálázódása.
Tuningolni nem tudok, mert csag gyári hűtöm van. -
Lalaboy
őstag
En is epp a vizhutesemet (775-os) nem akarva elvesziteni dontottem (elotte persze a leheto legalaposabban utannezve a szoba joheto Asrock E6 es E4-nek) az Asrock Extreme6-os mellett!! Soha nem volt ilyen lapom es par hettel ezelott meg azt irtam volna, hogy nem is lessz, de kulonvalt az Asus-tol es nagyon jol teljesit megfeleloen osszevalogatott alkatreszekkel..... Igy az Extreme6-ot rendeltem, megmaradhat a vizhutesem, amit szinte itt lehetetlen eladni......
Abit es Asus lapokat hasznaltam, az Intel erosodesevel csak Asus-t, de most kiadtam tobb, mint 800$-t fejlesztesre, de megmarad, az akkoriban, mikor osszeraktam majd 400-500$-ba kerulo vizhutesem.....
Az osszteljesitmenybe besegit a 6-os lap, besegit a vizhutes, besegitenek az uj G.Skill ramok es hogy nemfelek tulfeszelni oket.....

-
rankesz
veterán
Szerintetek egy COOLERMASTER Hyper TX3 tudná normálisan hűteni a húzott 2600k-t?
A cél olyan 4500-600 körül lenne 24/7-re, de nem akarom hogy hangos legyen... -
XaraX
addikt
válasz
JarrekStar
üzenetére

Így már értem, tehát akkor a javasolt beállítás "enabled". -
hoy
tag
sziasztok!
Van olyan ember itt aki 2x4GB-t használ?
ha igen milyen márkát?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
XaraX
addikt
Lehet, alapvető dolgot kérdeznék, de fogalmam sincs róla.

"internal PLL overvoltage fix"
Ez mire jó?
Az új biosban benne van, "disabled", enabled".
[link]
A bclk már tizedenként skálázható, nem csak egészként. -
szab.tam
nagyúr
HSM
Qruok világos.
HSM: D0-sa volt, procit nem cserélt. egy darabig 4 gigán ment 250 körös linxstabilan, majd gondolt egyet, és alapórajelen is alig. aztán újra, és visza. 1 biztos: neki is volt már pár konfigja, platformja, mindegyiket húzta, de ez volt az első, ahol nem tudott kijátszani egy stabil beállítást, amin hagyhatta volna. ezért szedte szét, és adta el darabokban. de innen nem fogjuk megállípítani, hogy mi lehetett a gond, és igazából már nem is érdekel. valamiért a nyáron világossá vált, hogy az 1366, 1156 platformokat kihagyom. de ez az új már igencsak csingálja fantáziám. pláne úgy, hogy majdnem árában el tudnám cserélni. a ramcseréről meg nem is beszélve: a mostani ddr2-met drágábban eladom, mint egy gyors ddr3-mat veszek...
-
MPowerPH
félisten
Jah, hát ez a várható. Én rástartolok egy 8 magosra, olyan 160k-val spekulálok, annyiért talán már lesz értelmes darab. Az árakat elnézve, ha a Bulldozer nem szól közbe, akkor az SB tartani fogja az árait, kis stagnálás lesz csak. És az LGA2011 mindenképpen fölé lesz pozicionálva, teljesítményben és árban is. Ebben az esetben pedig az X58 is alternatíva maradhat, elég csak az árakra nézni.
szab.tam: Haverod valamit nagyon elrontott.
Nálam volt 2db 920-as, 3db 930-as. Mindegyiket tudtam 4.2-n járatni, legalább! Az utolsót ha kellett 4.4GHz toltam, de benne volt a 4.5GHz is HT nélkül. Nekem nem volt gond stabilizálni. Ezért mondom, hogy talán mégis user error.dime27: Bezony, P45, és főleg az X48 volt igen bonyolult, de X58-ban is voltak turpisságok. Csak arra akartam egyébként utalni, hogy attól, hogy Neked nem jött össze, másnak sikerült összehozni. Persze, az árak most felfelé ívelnek, mert a kereslet óriási, a kínálat meg majdnem nulla.
ATtIs_80: Persze, ez a normális, így van rendjén. Bár itt most én nem érzek akkora fejlődést, csak a gyártástechnológia előnyit látom, plusz egy jobb optimalizáltságot, pl. memvezérlő terén látványos. A nagy változás a 6-8 mag lesz.
tomic: Nekem is ez volt a problémám, de nem jött meg hozzánk a felsőkatos Asrock lap, így nem is gondolkoztam ezen.
-
warcat
veterán
Nohát,nohát , úgy tűnik végül meglett a 2500k, gondolom hétfő-keddre érkezik,akkor majd jöhet a tesztelgetés

Weblap szerint van még 2600k is - jó drágán de van. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szab.tam
üzenetére
Csaz azok a programok gyorsulnak amik kihasználják az új utasításkészletet de az összeségében fejletebb (elágázasábecslés, nagyobb és gyorsabb L1/L2/L3 cache, stb) proci miatt azok is gyorsulhatnak amik nem használják ki az új utasításkészleteket ha a korábbi prociknál maga a számítási képesség volt a szűk keresztmetszet.
-
ATtIs_80
tag
-
tomic
addikt
Alaplapokból egyenlőre csak az Asrock rendelkezik 775 furattal?
Csak mert van egy Truem és nem szeretném lecserélni. Vagy lehet kapni hozzá átalakítót?
-
HSM
félisten
válasz
szab.tam
üzenetére
Csak az fog az új utasításkészletből profitálni, ami ismeri az új utasítást, ez elég triviális.

Amit nem ismersz, azt nehezen tudnád használni. Persze, a prociban bevezetett új utasításkészlet tudtommal már a megjelenése előtt publikus volt, tehát elképzelhető, hogy egy max 1 éves progi már ismeri, de a régebbiek tuti nem.Tuti user error volt, ha 920-as procit is cserélte a barátod. Nálam 3db 920 is járt, egyik ráadásul még korai C0 stepping, és röhögve megfutotta mindegyik a 3,8Ghz-et, és minimális izzadás mellett a 4Ghz-et is, pedig csak egy Giga UD5-ben voltak tesztelve/használva. Közben volt mindenféle ram is a gépemben, meg egy éve lapot is cseréltem, és abban is ugyanúgy szalad minden....
Ha nekem 3-ból 3 teljesen random FPO-jú, bontatlan dobozos elsőgazdis proci röhögve megfutotta a 4Ghz-et, akkor nem hiszem, hogy neki egy se bírt volna "sehogyansem" menni.... Topicjában is egy kezemen meg tudnám számolni az antituning-beszámolókat így bő 2 év távlatában.... -
brainman
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
" A jövőbe tekintő technológiád tudod meddig lesz az? "
simán elfogadtam volna 10 ropiért egy elavult q9550 et, ha lenne.... egy elavult 775-ös lappal, de nincs.
a sandy egy magyar zsebnek is relative olcsó (de sokaknak vidéken a pl. kenyér sem az... egy proci vétele pont marginális kérdés) és igen pörgős kis cucc, kétlem, hogy pár évig bármi szaggatna rajta, amikor a ph tesztirói is megmondják, vga kell a játékhoz.
már most elavult lenne, drága, meg lassú? kicsit túlzás.

-
szab.tam
nagyúr

a 4 gigás is totál reális. kikapcsolt ht ennyit jelent....
kb. a 920@4 ghz szintje.a 4.5ghz-es teszten elrontottad, hogy kevés ramot, (772) használtál. sajnos a gflops értékek a linx-ben ettől is csökkennek...
más.
kis elvi felhomályosítást kérnék. ugye ezekben már fejlettebb arhitektura van, mint pl. a yorkokban. az új utasításkészletet, (azaz, ami új benne), minden alkalmazás használja? tehát pl. egy régi, (proci megjelenés előtti), játék is gyorsulhat tőle, vagy csak azok az alkalmazások, amiket az architektura ismeretében írtak?dime27
egy barátom nemrég adta fel és el a d920-át az egész konfiggal együtt, és laptopra váltott meg konzolokra, mert idegbajt kapott, hogy nem bírta stabilra belőni. nemhogy 4 gigára, hanem a végén már semmire sem. lapokat, mindent cserélt, csomó lét elköltött, belefáradt. ismerem, ott sem hinném a user error-t.. -
MPowerPH
félisten
Annyiért amennyiért Te megszabadultál tőle, annyiért én is megtudok majd a nyáron.
Én pont 11k-val kaptam volna többet a lapomért, mint amit Te kaptál az eladás pillanatában. Ja, 60k-ért vettem. Akkor ki mennyit bukott vele?
Én azért nem váltottam, mert már az LGA2011-re készülök, nyár végétől már a 4 mag lesz az elavult.
A jövőbe tekintő technológiád tudod meddig lesz az? Amíg ki nem jön az LGA2011. Akkor az SB procik árai lezuhannak oda, ahova valók, mert ugyan ennyiért lesz majd 6 mag. Ez biztos.
Ennyit a jövőállóságról...
Semmi olyan dolgot nem tud az SB, amitől annyira különleges lenne, vagy ha igen írjad le. Mert a magasabb órajel csak a gyártástechnológiából ered.
Persze, a lapok olcsóak, mármint a vackok. Mert itt is van Maximus Extreme meg lesz Fata1ty lap is, és úgy igazából nálam itt kezdődik egy alaplap.
De kár is vitázni, Nálad mindig az a jó, ami éppen a kezed ügyébe kerül.
Az hogy a Bloomfiled-el nem boldogultál az nem az X58 hibája, hanem user error. 
-
warcat
veterán
Iponon perpill van 2500k és 2600k is elvileg, ha nem kamu a dolog!
-
HSM
félisten
Köszönöm, asszem beigazolódott a sejtésem.
Alig 1%-al kisebb a Gflops emelkedés, mint az órajelnövekedés. 4500-ról 4900-ra növelt órajel majdnem +9%, és alig több, mint 2% teljesítménynövekedést okoz. Vagy a memóriasebesség válik nagyon kevéssé a procinak, és ezért nem tudja kifutni magát 4900-on, vagy megnő a belső hibajavítás szükségessége, ami visszafogja a teljesítményt. -
Elindult a Gigabyte P67A-UD7 'LIVE' blog-om
-
Erdei88
veterán
Ma este végre én is összerakhatom a rendszerem. Szerencsére a vízhűtésem nem tudom használni mert a blokkom ereszt, így marad a brutális gyári hűtő.
Egyelőre alapon fog menni, de ha visszajön a blokkom akkor 5Ghz-ig meg sem állok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6870CF lesz hozzá, kíváncsi vagyok milyen lesz X8X8-banCybertrone: 55k és 70k nagyon korrekt ár, -10k akkor meg best buy. 120-130kért nem veszel olyan kategóriájú SB-t jelenleg, ami utolérné az X58ad.
-
Cybertrone
veterán
Engem személy szerint nem érdekel ki mennyiért adja a portékáját... De én a lapom , és a procim akkor sem fogom 35k-ért meg hírdetni ha inkább a polcra kell kitennem!
Jelenleg ha eladnám a cuccaim a proci 55k fixen, a lap 70k fixen! Akinek nem tetszene az ár mennyen tovább, nincs harag
Ezt ha levetítem nyárra akkor vegyél le max 10k-t a most kalkulált áraimból, oszt annyi! 
Mellesleg ha félévente rendszert váltanék, akkor az OTP NEM LENNE ELÉG FEDEZET! -
dime27
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az egy dolog h a core 2 tartja az árát de elég lúzer az aki ma már azt vesz pl e8400 is jó proci tudom én is nagyon jol h vannak webshopok ahol 40k meg afelett adják de kérdem én ha van egy sokkal jövőbetekintő technológia lásd 32 csik amihez a lapok is elég olcsóak már most meg a memok fog vki régi platformot venni csak azért mert időtálló az ára??!!!
Jó vicc
Persze ha nincs esze tegye én bizti lebeszélném róla....

-
dime27
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
No majd meglássuk!De ha igen teleszmájlizom a hirdetésedet

-
XaraX
addikt
-
XaraX
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem futtatom 5 Ghz-en, ahogy magamat ismerem, eljátszogatok vele még egy kicsit, és utánna eladom.

Ha most mindent kihajtok belőle, mi élvezet marad az új gazdájának?
Nekem tökéletesen fölösleges ekkora cpu, mint Over is írta, leginkább csak netezgetek.
Mindenképpen K-t akartam, 2500 nem volt elérhető, ez igen, így lett. -
XaraX
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem igy akartam a képet beszurni...

A proci tápcsatija 8 pines... a másik meg elég régóta 24 pines...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán milessz ha jön jobb?

Jó vicc