Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Gondoltam így tiszta, létezik a processzor, használják is már, hát legyen neki topikja is!
dime27:
Nagyon szívesen! Egykalapalá vettem az összes uj tokozású cuccost, később szét lehet bontani, i3, i5 szinten egyenlőre szerintem vehetjük egy kalap alá őket!
BMW:
Hát az első HSZ-t lehet kicsit összecsaptam, de szerintem a lényeget, még az angolul kicsit sem beszélők is értik, a modikra hagyom ha át akarják szabatni, vagy szabni majd szolnak[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
Muszály volt minőséget is kreállni.... A Fatality sosem a szar cuccairól volt híres abit korában sem, és gondolom most hogy az asrock engedélyt kapott rá hogy használja a nevet el lett nekik mondva hogy normális cuccot csináljatok...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
Akkor várunk míg lejjeb mennek az árak, jelenleg ez is megfelel 11%-ért most nem bontom meg a cuccost! De elismerem a cucc jó, sőt... alternatíva lehet bárkinek 775 tulajnak, és 1366 tulajnak!
-
Воланд
titán
Jó lesz, csak valaki más írjon a modker topikba, mert szvsz engem ott már nem szeretnek.
Jah és ha esetleg hülyeség van az első hsz-ben, vagy ki akarjátok egészíteni valamivel, akkor dobjatok egy privit!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Overlocker
veterán
Sajna nem, max 5600Mhz-ig jutottak eddig, persze 3d benchek feljebb mennek a léghűtéshez eredményekhez képest mondjuk 5300Mhz...de egyelőre korlát van 5,6G körül..
jones965: P67 mellett amúgy sem tudod használni, szóval nem hinném.. egy belső pll feszültség a gát elvileg..
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Alakul az is majd mint a púpos gyermek a prés alatt... ez még csak az első revízió...
Topiknév kész!!! Mára szerintem haggyuk a modikat békén[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Remélem lesz..
30747 pötty ARES-sal..
Na most kicsit el, megyek pár kört a Nürnburgring-en a 720LE-s Skyline-al
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
hm!!Hát lehet kár volt novemberben megvenni a 860-ast!Hallottam h most év elején jönnek az 1155-ös intelek de úgy gondoltam kár várni azért meg nem tudtam árban hova tenni!!Azért elleszek én ezzel még pár évig!Úgyse nagyon használják ki a mai játékok még a 4 magos procikat!!!
Battletag: hojszi#2983
-
Overlocker
veterán
válasz MPowerPH #125 üzenetére
Kérdés a ROG Xpander megoldja-e a problémát..majd tesztelem..
Tegnap igen, 1,43v-vel lement, 5G-n 1,45v-el se, talán még 1,47-et bepróbálom ,de nem nagyon szeretnék nagyon 90c fölé menni..
-
TomiLi
addikt
válasz MPowerPH #189 üzenetére
igen az lesz az igazi! (lga2011) Csak kár, hogy nem csináltak a p67 alá, normális nf200-zal szerelt lapot, ami tudja a 16-16x sebességet.
Illetve, ha már minden prociban van egy igp, akkor azt miért nem tudja mindenki használni.
Az igazi, egy olyan nf200-zal szerelt H67-es lap lenne, amiben lehetne használni a lucid féle programot, legalább egy k-s procinak megfelelő tuning mellett (nem a leendő Z68-ra gondolok)
Na szép álmokat....Bogyorisz
-
keIdor
titán
válasz MPowerPH #255 üzenetére
Félreértitek... akkor úgy mondom, hogy Z6x=X68-al. Azaz szerintem a kettő egy és ugyanaz, csak most lehet Z lesz a neve, majd biztos megmondják miért. Tehát az LGA2011-es chipsetet fogják Z68-nak hívni. De ez csak egy kocka megérzés, majd kiderül, de mivel a H és a P szarrá van korlátozva nem értem minek adna ki az Intel egy olyat ugyanarra a foglalatra, amivel "mindent lehet". Akkor semmi értelme nem lenne a H és a P-nek.
HSM: Hogy érted azokat a videókártyákat? Félrebeszélünk egymás mellett..
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
katt777
félisten
válasz MPowerPH #270 üzenetére
Hát, ha valami gyorsította a Bf-eket, az a BCLK-emelés volt, persze ésszerű uncore és QPI mellett.
Keldor papa: De hát volt ilyen nem 1X pl. i7-Bf topicban is, ez van. És nem azt kell sajnálni, hanem másokat, akik aztán ezzel sülnek szembe.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #339 üzenetére
Mongyuk úgy hogy nagyobb kicsit a választék Még mindíg nem jutottunk el odáig hogy akár a lapok akár a procik közt 1 oldalnál több hirdetés legyen, és ebben vannak 2010-ben feladottak is amiket nem érvénytelenítettek...
Nemkell tuldramatizálniAmugy van pár dolog ami nem tiszta nekem...:
Ha belerakom az 1.65v-os ramomat egy SBrendszerbe az kinyirja vagy ez csak hülyeség? Ha belerakok 3 modult akkor megmarad a dual chennel, avagy nem?[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #341 üzenetére
ÓÓÓ fuck... Ránézek most a rendszerre, és az jut eszembe ez a konfig volt az első mely nem szopatott, és csak azt tette amit akartam, kezdetektől 4ghz... hmmm A szívem szakad meg érte... Ez a ribanc Hiába a nők nyomorba döntenek!
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #344 üzenetére
Végigondoltam természetesen én is a cserét...
-Új lap...(valami normális) A szívemhez nőtt ez a classified , és 50k-ért nemfogom odaadni!
-Proci még horror áron van
-Új prociblokk mert vizem van ugye Talán ez a legnagyobb visszatartóerő!
Nemkell a ribi![ Szerkesztve ]
-
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #386 üzenetére
Meglehet.....ha annyival jobb lenne tudásban és olcsób is lenne akkor majd váltunk arra persze nálam erő/melegedés/fogyi arány a perdöntő majd meglássuk mi lesz most még egyenlőr nagyobb bukta nélkül ki tudnék jönni az i7ből pláne ha vki elvinné majd a Bloodraget!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #401 üzenetére
Hát én ugy nézem a dolgot h a két gagyibb i7es konfigomból összepasszintok egy erős sandyt és még 30-40km marad is belőle és kisebb fogyin lesz egy bika konfig amit egyszerű tuningolni és szaladnak is ahogy látom szépen...ennyi....
Jah plusz belekalkulálom azt h nem ugy látom h a forintunk kurvára erősödni fog ebben az évben főleg h kedves kormányunk faszabbnál faszabb döntéseket és kijelentéseket hoz/hozott idáig is....saját gazdaság nélkül meg 0-ák vagyunk és csakis a külföldtől függünk a svájci meg csak erősödik és csak erősödik hiába volt konferencia erősödésének ügyében nem igazán állította meg...[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #418 üzenetére
Azé én nem így látom egyenlőre lemos a sandy bármit én videokodolok és kurvára nem mindegy h nyáron h fog majd melegedni a cucc és ha belegondolok májustol augusztusig min 25fok van a szobámban és a fogyi se mindegy éves szinten Bár ha kifogok vmi jo példányt ami már marhára rámférne akkor ha lehetséges meg sem állok 5ghz 24/7re
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #421 üzenetére
Nem láttam érdemi gyorsulást se xvid alatt se x264 alatt HTvel i7 alatt se hidd el ezt én sztem jobban kiteszteltem nálad,ugyanakkor 2500ktol sokkal nem huz el a HTvel a 2600k egyedül a 980x nah de annak árát le se merem írni sztem A 2600k most drága de később még belerakhatok a p67embe ha látok vmi jofélét itt apróba addig meg elleszek sztem ezzel nagyon is jobban mint a i7 920al voltam nekem nem volt szerencsém vele mármint prociügyben és belefáradtam a kurvajo fpo kifogásába sandynél meg 70 százaléka megy 4.2ghzet röhögve minimum ahogy látom
-
dime27
őstag
válasz MPowerPH #425 üzenetére
Jah és dupla ekkora ár nah nekem meg az nem fogja megérni és akkor még a gyenge forintunkat ne is említsük inkább most váltok minthogy majd nyáron szívjam a fogam mikor a 400forintos benzin miatt olyan kurvajol fog állni a pénzünk mert h akkor már lesznek emiatt tüntetések az ziher!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest