Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
oller
csendes tag
Üdv!
Adott egy Asrock 77 pro4 lap i5 2500K procival +045-nél 1.36-1.38-as feszt kér 4.4-en esetleg mit lehetne még állítani finomítani, mert olvastam hogy 1.26-1.28-al szaladgálnak u.azon a feszen! -
pcsabat
őstag
válasz kockaharcos #28093 üzenetére
szerintem ott rosszul mér valami. Ha 124 fokos lenne, szerintem már nem menne a gép.
-
kockaharcos
senior tag
Valaki nem tudja,hogy mitől lehet ez?
-
BRIKLY
veterán
Ha 1 óra prime95 SmallFFT, és 1 óra blend,20 kör LinX stabil,akkor maradhat 105-ön a BCLK?
-
ÁdiBá
veterán
válasz kockaharcos #28083 üzenetére
Nálam a CF miatt jó ha minél magasabb a processzornak az órajele.
Igaz, 2560x1440 felbontásban játszom, de még így is látom a különbséget hogy 4,2-4,4-4,8 on fut a proci.ÁdiBá
-
dime27
őstag
válasz kockaharcos #28083 üzenetére
4.2GHz-1.16V
4.4Ghz -1.23V ( ez megy 24/7)
4.8Ghz-1.35-1.36V
offsettel
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
ÁdiBá
veterán
Azért jelentős különbségek vannak a processzorok között.
Az enyém (2600K HT ON) 1,42-1,43V feszültséget kér a 100% LinX Stabil 4,8GHz.
100x48 / VCore offset +0,80V / LoadL 2 /ÁdiBá
-
swado
tag
Hali!
Egy 2600k-t szeretnék 4,2 ghz-re belőni, a lapom egy Asrock z77 Extreme 3. A kérdésem annyi lenne, hogy miért kell a cpu feszt fix-re blőni? Miért nem jó auto-n?
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik de hátha van valakinek tippje. A gondom, adott az asrock p67 pro3 lap. A windows időm állandóan elállítódik. Kikapcs után több órát, restart után is néha, de futó windows alatt is van hogy 1-2 percet van hogy fél órákat visszaáll. Cseréltem elemet. Volt win reinstall, megformáztam a vinyót, most próbáltam clear cmos-t is, de az előbb is 3 percel visszaállt. Már lövésem sincs mi lehet. Talán alaplap döglött be?[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #28076 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz Speed® #28072 üzenetére
Nekem ugyanezt csinalta egy 2500K regen, szarakodott egy Sapphire 6850-el.
Asrock z68 Extreme 3 Gen 3 lapban es Msi z77a-g45 lappal is. Az Asrockban szinte soha nem adott kepet, az Msi-vel altalaban adott, de neha azzal sem. Mindketto alaplap uj volt. A vga szinten uj.
Pcie kozepso foglalatban adott kepet az Asrock lapban is.
Maig nem tudom, hogy mi okozta a hibat. El kellett adnom akkor a vga-t es integraltat hasznalnom.
A proci amugy hibatlan volt, mert leteszteltettem egy nagykerben. Az alaplapok es videokartya is hibatlan volt.
Volt egy srac, akinek ugyanez a hiba volt, neki 4850 kartyaval mukodott, egy ujabbal mar nem. -
-
Viper26
nagyúr
Basszus, játék alatt 98 fokig ment fel a proci, ma lett újrapasztázva, lehet kevés neki?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Graphics #28071 üzenetére
Én vagyok az a vevő..nem akartam addig írni, amíg totál el nem akadok.
Konkrétan a tünet az, hogy új, csak 2.0 slotban induló VGAt nem tud indítani a gép, régi (1.0/1.1) karikkal elindul, de nem lehet drivert rakni hozzájuk, nem látszódnak a detect résznél. Konkrétan egy 6800GT volt próbálva, az 1.0x16os, így is megy, de a 2.0x16os 4850 már csak 1.1x8ban indul..szóval itt tartok jelenleg, köv. 7végére érkezik egy G440 kontrollproci, jobb híjján..
BIOSfrissítés volt, 2 lépcsőben a legfrissebbre, a proci egyébként Linxstabil így is, szóval ha hiba van, az vagy PCIe vezérlés vagy alaplap részen van.A 7950 és a 4850 tesztelve másik gépben, hibátlanul üzemelnek. Előtte 2600/2300 volt a lapban, 6850/7850/7870 VGAkkal sorban, gond nélkül. Nem hinném, hogy laphiba hirtelen, de megadom az esélyt neki az eltérő procis teszttel és igyekszem a 2500Knak is találni egy tesztpadot a közelben..ez a nyűgösebb.
Azért ha valakinek hirtelen világmegváltó tippje akad, hadd szóljon
Annyit még hozzátennék, üzemelt már a lapban 2500K, 4.8as tuning mellett, szóval zárjuk ki a google féle P8P67-M/2500K találatokat.
-
Graphics
Jómunkásember
Halihó mindenkinek , eladtam egy i5-2500K-s processzort, és az új tulajnál, ha VGA kerül a lapba / Asus P8P67M/ akkor a VGA hibajelenségeket produkál.
Mi lehet a hiba oka, a drivert se hajlandó telepíteni, volt már VGA csere is, azokkal is ezt csinálja.
Nálam vígan szaladt ez a proci 4,4Ghz-en, Gigabyte Z77M-D3H-s lapban, CTG-400-as táppal. Igaz nálam nem volt VGA. csak az integráltat használtam.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
p8p67-m,2500k-m van.Jelenleg 4,2-n járok stabilan.
IDLE:0,968V,LOAD:1,27V
Három napja volt már kevesebb is stabil(legalább is annak vélt),de mégis kékség borította el képernyőmet.
Most stabil,de még szeretném ez alá vinni.
Esetleg offset-et tovább csökkentem,VCCIO-t növelem,ugyanezekkel a beállításokkal stabil maradhat?
Mennyire jók a Vcore értékek? -
ffodi
veterán
Vagy vga, vagy driver probléma lesz ezek alapján. Először próbálj meg egy másik drivert feltenni (a 11.11 nem 12.11 akart lenni?). Ha nem javul meg, akkor a másik gépben próbáld ki a vga-t. Ha ott nincs gond a kártyával, akkor a lapod egyszerűen nem szereti. Tegyél bele egy másik videokártyát és teszteld azzal. Ha jó, akkor nincs más hátra, mint előre, cserélj vga-t.
N_A_S:
Igen, általában a spread spectrum okoz ilyen jelenséget.
Az pedig, hogy mekkora órajeltől kell bekapcsolni a PLL Overvoltage-ot, az nagyban függ a procitól. Nálam 5200 MHz körül kezdi el kérni. 102,2x49-en használom most 24/7, és nincs bekapcsolva. (mondjuk ez a proci beteg, mert 4x4GB RAM-mal 2180 MHz-en, mindössze 1,065 V kell a VTT-nek)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
xain
csendes tag
Üdv!
Még mindig megy a kísérletezés a géppel, most olyan dolog történt amit én teljesen nem értek. Az én rendszeremmel már nem volt hajlandó bebootolni a win7 és kíváncsi voltam, hogy a win omlott össze vagy valami más baj van. Mivel most hétvégén van rá lehetőségem, megfogtam a vinyómat és áttettem egy teljesen más gépbe (x58, i7, nv vga). Nem volt semmi gond bebootolt azonnal, telepített egy rakás illesztőprogramot és ment. Na most jött a "csoda" vissza tettem a vinyót az i5-be és elindult. (Előtte még csökkentett módban töröltem minden drivert amit tudtam, kivéve az amd drivert). A i5-ben volt az alaplap-proci és egy darab 2gb-os kindgston ram. Letöröltem az amd vga drivert és így ment fagyás nélkül. Ezután beletettem a másik 2gb ramot, ment szépen, bekötöttem a másik vinyómat, így sem volt gond. Ekkor telepítettem az asrock lap drivereit. Így ment elég sokat és nem is fagyott meg. Na és ezután jött a diszkrét VGA. Beleraktam, IGP-t letiltottam, elindult, telepítettem, a catalyst 11.11-es drivert (eddig ezzel nekem semmi gondom nem volt) majd újraindítottam bejött az asztal és jött a fagyás. Most ezek alapján van valakinek valami ötlete, hogy akkor most mi van? És mi lehet a megoldás
-
odorgg
addikt
válasz odorgg #28030 üzenetére
Dupla indulás bug, ASUS lap + 2500K megoldás:
Pár ezer bios beállítás tesztelése, és a segítökész hsz-ek ismételt átolvasása utánn,(THX ffodi ) a problémát sikerült orvosolni. Annyi kellet csak, hogy Biosban: PLL overvoltage-et kikellett kapcsolni, és a hiba mesgszünt. 1 apró probléma van csak a dologgal, és lényegében ez miatt szívtam napokig, hogy 4500Mhz-hez, már mindenképp szüksége van a procinak a PLL overvoltage-re, mert külömben nem tölt be a Win.
Végül is 4400Mhz-et sikerült kipréselni a prociból overvoltage nélkül. Igaz 100Mhz-el rövidebb vagyok, viszont nem kell attol tartani, hogy indítás után ujraindul a lap, majd a Win befagy.Már csak arra lennék kiváncsi, hogy overvoltage-el, más márkájú lapban is produkálná e a hibát, vagy ez csak ASUS future.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
csucsbicep
nagyúr
válasz rayoliviero #28058 üzenetére
1,152V az nem sok, főleg, ha terhelés alatt lejjebb megy, akkor már inkább az a félő, hogy túl keveset fog kapni a proci.
-
rayoliviero
veterán
válasz csucsbicep #28057 üzenetére
Elnéztem, bocs. Nem is lehet állítani Speedstepet. Visszaállítottam alapra, így CPU-Z szerint már visszaveszi az órajelet. De ugyanazok vannak beállítva tining esetén, akkor nem értem ott miért megy maxon. Régen, amikor a 2500K-t tuningoltam ezzel a lappal, mindig visszavette az órajelet.
-
rayoliviero
veterán
válasz csucsbicep #28057 üzenetére
Offset nincs. Így akkor mit csináljak? A Vdroop is auto-n van.
Mi történik ha feleslegesen több feszkót ad neki? Károsítani nem fogja, nem?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz rayoliviero #28056 üzenetére
Auto-n nem hagynám, mert sokat adhat neki feleslegesen, a legjobb lenne az offset, de, ha jól tudom az meg nincs MSi lapoknál.
Terhelés alatt azért megy lejjebb, mert nincs vagy gyengébb LLC van beállítva.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz csucsbicep #28055 üzenetére
Be van kapcsolva, direkt néztem. De Msi lapom van, az tud csinálni érdekes dolgokat tuning esetén. Mondjuk nem veszi vissza a feszültséget.
A feszültséget amúgy auto-n hagytam. Úgy jó szerinted? Most egyfolytában 1,152 körül mozog. Terhelés alatt lejjebb megy.28055: Offset nincs. Így akkor mit csináljak? A Vdroop is auto-n van.
Mi történik ha feleslegesen több feszkót ad neki? Károsítani nem fogja, nem?
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz rayoliviero #28052 üzenetére
Ha Speedstep be van kapcsolva, akkor vissza kell vennie a szorzót terhelés esetén.
-
SkyS1gn
félisten
válasz rayoliviero #28052 üzenetére
Ha a legfrisebbet használod elvileg igen!
-Na ha ez lett volna nekemis, de direkt én néztem több programmal is, vagyis, a win8 alap feladatkezelőjével, az is írja!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
rayoliviero
veterán
Belottem a 2310-et 3,4 GHz-re. CPU-Z szerint örökké 3,4 GHz-en megy, amikor nincs terhelve, akkor is. Adia szerint visszaveszi a szorzót.
Jól mér a Cpu-Z? -
SkyS1gn
félisten
válasz lizakattila #28050 üzenetére
Hogy az isten b@ssza meg, ez soha nem jutott volna eszembe, nem godoltam volna hogy ilyen komolyan belenyúl a gépbe...A vicc az hogy win7 alatt is teljesítménycentrikuson volt és visszavette!
Hálás köszönet!
-még annyi hogy tuningolni csak turbó móddal lehet? ha már 34-re állítom a szorzót beégeti magát a turbó enabled-re, eddig is 45x szorzón volt de legutóbb mikor a biosban jártam úgyemlékszem mintha anélkül is lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
lizakattila
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz F e Z o #28048 üzenetére
Tudom én azt, azt is próbáltam, sőt kinyomtam mindent, aztán visszakapcsoltam mindent még ilyen max energy saving-et is mindent ráeröltettem és áll szépen 3,3Ghz -.-
Az nem volt elég hogy nyomtam egy bios resetet meg hogy ráflasheltem a legújabbat?
-
SkyS1gn
félisten
Áruljátok már el könyörgök mi lehet miért nem áll vissza a 2500K alapórajelre idle-ben? Eddíg ment és a Turbo boostot is ki tudtam nyomni de mostmeg semmi... bios defaultra se reagál!
-
ffodi
veterán
válasz dobobazsy #28041 üzenetére
Jó kérdés. Ki kell tapasztalnod. Minél feljebb állítod annál kisebb lesz a VDrop (VDroop ha így jobban tetszik). Ez azt jelenti, hogy terhelés hatására egyre kisebb mértékben fog esni a beállított magfeszültség.
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
z77 pro3 lapom van, benne egy 2500k.
a probléma a következő: egy pár napja frissítettem a biost 1.50-ről 1.90-re.
azóta nem akar rendesen menni a proci 4 ghz-en. előtte 20 kör linx végigment úgy, hogy egyszer sem ment 4000 MHz alá a proci, mostmeg leugrándozik 3700-3800-ra..
a short duration meg long duration izéket 110-re állítottam, a feszültség offsettel -0.100 így lesz terhelés közben 1.168v cpu-z szerint.
bios frissítés előtt is minden így volt beállítva, talán a short és long durationos beállításokat hagytam auton.tudnátok ebben segíteni?
köszönöm! -
-
odorgg
addikt
2x restart Win befagy 2500k folyt köv:
Alapórajelen, 4, illetve 4,2Ghz-en még nemsikerült reprodukálni a hibát, 4,5Ghz-en viszont folyamatosan jelen van, kisebb nagyobb időközökkel, bármit állítok is biosban (2 napja ezzel szórakozom). Úgy tünik, itt már nemlehet mit tenni a bug ellen. Asus én nem szeretlek
Mivel 2600K-val még 5Ghz-en sem tapasztaltam ezt, vag hasonllót, így valóban nem lehet más a dolog, mint a proci és a lap összeférhetetlensége, és mivel többen is tapasztalták már ezt a hibát, ráadásúl csak ASUS-os sztorit ismerek, ezért úgy gondolom, a probléma forrása az alaplap, ami valamilyen okból kifolyólag nem jönk ki a 2500K-val, legfőképp 4,2Ghz felett esetemben.Csak gamre+ netre vana gép, végülis oda a 4,2 is elég, de azért eléggé fusztrál a dolog, hogy egy ilyen bug miatt, nem lehet kihozni a prociból a maximumot.
-
Asbee
veterán
válasz rayoliviero #28028 üzenetére
RealTempel nem mérünk fogyasztást.
-
rayoliviero
veterán
válasz Speed® #28015 üzenetére
Emelnem kellett a TDP limiten, mert egy idő után visszaugrott a szorzó 31-re. Felemeltem 150-re mindkét limitet és így stabailan megy 34-es szorzóval Linx alatt bármennyi ideig. Néztem olyan 110 W körüli fogyasztást ír ki a Real Temp. Akkor azért nem volt elég neki a 95W, ami be volt állítva. Elég lesz nekem a 3,4 GHz, BCLK-t nem emelem így már.
Amúgy még azt vettem észre, hogy nem mindig veszi vissza a szorzót 34-ről, pedig a gép olyankor nem csinál semmit, mégis 34. De van amikor visszaveszi rendesen. A CPU-Z szerint általában 34, de az Aida szerint szokott lenni 16 és van, hogy ott is sokáig 34. -
lala42
őstag
Elsőnek a hangkarit hanyagold. Bios-ban minden alap, csak az integrált videókarit tiltsd le. Diszkrét vga, 1 db. memória, így telepíts. Csak a rendszermeghajtót kösd be.
De előtte nézz egy Memóriakompatibilitási ( de szép sz Istenem ) listát. A ramokat alapfeszen 1333-on kezdd el. Ha így nem fagy, akkor egyenként pakold bele a többi cuccost és teszteld. Véleményem szerint nem hardveres eredetü a dolog, de ha az akkor ott memória gond lesz. Nem ártana alapon és emelten is kitesztelni a mamóriákat egy mem-teszt progival. Egyenként.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
-
xain
csendes tag
Na most ott tartok, hogy a win normál módban nem indul el. Újra akartam telepíteni, de az is befagy most már. Csináltam egy cmos clear-t, kivettem a vga-t és a hangkártyát is. Így most sikerült legalább csökkentett módban elindítani, kb 5 perce megy és egyelőre nem fagy. További ötletek a megoldásra esetleg Most ez eléggé zavaró, hogy nem tudom már újratelepíteni sem. :S
-
ffodi
veterán
válasz Grave_444 #28019 üzenetére
Esetleg próbáld meg 1 RAM modullal indítani (ha legalább 2 van), több slotban is. Ha a proci és/vagy a RAM (esetleg a lap) nem hibás, akkor csak a Win reinstall segíthet szerintem. Továbbá az alkatrészeket le kellene tesztelni másik környezetben.
[ Szerkesztve ]
-
xain
csendes tag
Az illeszkedéseket már többször megnéztem, most is megnéztem még egyszer, de jó minden. Felraktam a proci feszt, de nem jó, frissítettem a bios-t így sem jó, nem bootol be, ki jön a "A Windows indítása" felirat, bejön az a 4 színű aero izé, és ott megáll és nem megy tovább. Újra rakjam esetleg, hogy legalább elinduljon, vagyis remélem akkor már bebootol? Tegnap óta van ez, hogy be sem bootol már. Ja, azt a power savinget továbbra sem találtam, itt van egy kép amit korábban már linkeltem, nincs ott a power saving mode.
[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
OC Tweaker\Voltage Configuration \Power Saving Mode
A gép összerakása tuti? Minden csatlakozó illeszkedik rendesen?
Tehetsz rá próbaként +0.050v-t a cpu-ra nyugodtan, ha továbbra is fagy, akkor más gond van; egy másik biosszal is meg kéne próbálni.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz rayoliviero #28009 üzenetére
Azért meg 3.4en folyamatosan, mert így fixálva van 4 magra a +4 szorzó, és további 1et emel a Turbo, ha elég neki a TDP limit. Ezáltal megválaszolva a 2. kérdésed is, ha nem hintázik az órajel és konstans GFlops eredményeket kapsz, nem kell emelned a TDP limiten. Egyébként feszfüggő, de ezekkel a procikkal nehéz elérni a 95Wos osztálykorlátot is..a 2300 pl. az ECS lapban a magas VID (1.284-1.336V) ellenére sem érte el a 80Wot, nálad is hasonló lehet a szitu, főleg ha offsettel lejjebb vagy feszben.
3.4GHz feletti órajelet akkor fogsz látni ha engedélyezve van a Turbo és kevesebb szálon terheled, az elméleti max ugye ebben az esetben 3 szálon 35, 2 szálon 36, 1 szálon 37, szorozva a BCLKval. És akkor itt jön az, hogy ha 3.4 fölé akarsz jutni 4 szálon, akkor emeld a BCLKt. 103al 3.5GHz, 106al 3.6GHz és így tovább, amíg bírja a rendszer. 24/7re én 103 fölé nem mennék, rövid tesztre azért bátorkodtam anno még H61el is belőni 106ra
-
-
ffodi
veterán
válasz Grave_444 #28008 üzenetére
Érdekes. Pontosan mik az int. vga beállításai?
Illetve bootolj be a diszkrét vga-val, majd vezérlőpult -> rendszer -> speciális rendszerbeállítások -> indítás és helyreállítás (beállítás) -> vedd ki a pipát az "Automatikus újraindítás" elől. Ha megvan indítsd a gépet az integrált vga-val, és ha dob egy kék képernyőt, akkor azt is fotózd le. Abból talán okosabbak leszünk.
-
rayoliviero
veterán
válasz Speed® #27989 üzenetére
Beállítottam 3,6 GHz-re, maxra a procit. Így most Linx alatt 3,4 GHz-en megy folyamatosan.
A magokon is állítanom kell a MHz-et?
1. mag: 4 GHz
2. mag: 3,9 GHz
3. mag: 3,8 GHz
4. mag: 3,7 GHzAlapból így van:
1. mag: 32
2. mag: 31
3. mag: 31
4. mag: 30TDP limit: Long 95 W, short 118 W. Ezeken kell emelni?
[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
[0x00000101]
Mivel már bios alatt is fagy, így bios, cpu fesz, cpu hőmérsékelt a legvalószínűbb.
Mennyi a cpu fesz és hőm. a biosban? A lap power saving funkcióját kikapcsolnám, más lapnál is kavart már be.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
odorgg
addikt
válasz SkyS1gn #28000 üzenetére
Mint írtam fentebb, már frissítettem, ilyenkor alapra áll, az OC profilok is törlődnek.
(#28001) Normi01:
Nekem sima Gene-Z van, ezzel nem megy.
Tudja valaki esetleg, hogy lehet ennél a ...kupacnál Bios-t downgradelni? Mert persze az miért is lenne egyszerü, a topikja meg kb halott
-
válasz odorgg #27998 üzenetére
Nekem Gen-Z/Gen3 lapban egy 2500k még sohasem csinált ilyet,igaz 4.3ghz volt a maximum,de nálam a memória is húzva van.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest