Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Segítsetek a döntésben,most eladtam 775 konfigomat és nem tudom mit vegyek helyette?
I7 950 vagy 2600K ? Illetve #113 kérdésemre kérnék segítséget, Köszönöm.Zero Defect.No Compromise !
-
HSM
félisten
Én itt nem a felhasználók azon kb. 1%-ára gondoltam, akik aktívan fórumoznak, és képben vannak, hogyan is működnek az ilyesmik. A többiek azt látják, hű, ez tud 16-16-ot! Közben meg 8 sávról van etetve a 32...
(#198) Qru: A Z68-ban miért is lesz? A prociban van a 16 sávos vezérlő, ez itt a szűk keresztmetszet.... Majd a S2011, jó drágán...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Overlocker #191 üzenetére
Nem baj, gyárilag kicsit domború a talpa, a kicsi mag méret miatt nem hátrányos, sőtt... Hát 1-2 karc meg nem a világ.
mod:
Katt777: "A jövőt illetően pedig: nem, nem lesznek normális CF/SLI SB lapok." Na majd a Z68...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
katt777
félisten
Akkor hinném el a kifogásodat, hogy nem tudni, mit csinál az nF chip, ha nem lett volna szó már többször róla Bloomfield-topicban, no meg, bár nem akarlak megbántani, de "roppant nagy" erőfeszítés kell kitalálni, hogy az az "nF200" biztosítja az extra sávokat. Aztán már csak guglizni kell egy keveset, már ha valaki tényleg ennyire laikus.
Overlocker: Ez különösképpen azért remek megoldás, mert 3-as rendszereknél a 3. kártya már eleve ritka szarul teljesít, tök mindegy, hogy CFX v. SLI, de persze az 1. kártya kap 8 sávot, a gyenge 3. meg 16-ot. Hogy ez mennyire logikus! Tudom, hogy gyanakvó vagyok, de nekem megint az jön le, hogy a marketingesek itt megint jól meg akarják vezetni a népet.
Ha így megemeled kb. 1cm-rel a VGA-kat, hogy rögzíted bármelyik házba?ceaser: Hát, ez van. Gondoltad, hogy majd csinálnak egy X68 lapot a P67-esekből? A jövőt illetően pedig: nem, nem lesznek normális CF/SLI SB lapok.
BMW001: Az nem lehet, hogy egy sima X58-as konfigot jóval olcsóbban megkapsz, mint ezt az extra cuccot + a SB-t? No és persze a PCI-EX1 slotot és a PCI-okat megint cseszheti az ember, + persze ház sem árt hozzá.
joshua7: ASRock-kal 4.7GHz fölé mentek.
Laraxior: Lehet, hogy azt a 75k-s 2600K-t kamionostól rendelték.
HoReSz1975: Nem. Ezt egyébként elég sok tesz konklúziójában leírják.
Ami engem a leginkább érdekelne, főleg látva a szerény tuningeredményeket, hogy mekkora kamu a max. 52X szorzó (azaz meddig lehet stabilan biztosan felvinni), ill. hogy a BCLK meddig emelhető stabilan azon a hatalmas 10MHz-es határon belül. Ja, és hogy PhysX megy-e simán ezekben a lapokban, mert a 16+4 felállás arra jó lenne, ahogy ASRock Fatal1ty-ben pl. 16+0+4 v. 8+8+4 felállás van, amiből a 2. értelemszerűen értelmetlen.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tome.jr
addikt
válasz Overlocker #191 üzenetére
Egy memória írás/olvasás aida tesztet tudnál futtatni 2000 Mhz-es ramokkal?
-
OldJohnny66
tag
válasz HoReSz1975 #193 üzenetére
A kérdés csak az, hogy mire használod a géped, ill. , hogy mennyire számít a fogyasztás és az értékállóság!?
"Az Élet csak egy villanás két ,,semmi,, közt".
-
0Li
senior tag
válasz HoReSz1975 #193 üzenetére
szvsz nem érdemes.
-
HoReSz1975
őstag
i7 -ről érdemes egyáltalán átállni Most akarok alaplapot cserélni, akkor már proci is kellene
-
TomiLi
addikt
válasz MPowerPH #189 üzenetére
igen az lesz az igazi! (lga2011) Csak kár, hogy nem csináltak a p67 alá, normális nf200-zal szerelt lapot, ami tudja a 16-16x sebességet.
Illetve, ha már minden prociban van egy igp, akkor azt miért nem tudja mindenki használni.
Az igazi, egy olyan nf200-zal szerelt H67-es lap lenne, amiben lehetne használni a lucid féle programot, legalább egy k-s procinak megfelelő tuning mellett (nem a leendő Z68-ra gondolok)
Na szép álmokat....Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
Szépen teljesítenek a Sandy-k!
Nem károgás képpen, de hiányolom a normális sli/cf-et támogató lapokat. Remélem ez a jövőben változik majd.
A H67-es lapokbab is lehet tuningolni a K-s procikat? Mert ez a Lucid féle Virtu jó ötletnek tűnik, bár nem tudom, hogy van megoldva szoftveresen, hogy a rendes vga teljesen leálljon 2d-ben. Magyarul ténylegesen ne fogyasszon semmit, amíg pl. netezünk.
(Bár a h67-esekben meg egyáltalán nincs lehetőség sli/cf-re....)Bogyorisz
-
HSM
félisten
válasz Cybertrone #180 üzenetére
Semmi álom nincs ebben.... Ezek csak feltételek. Ha nem jön össze, nagyon szomorú X58 tulaj maradok.
-
HSM
félisten
válasz Laraxior #177 üzenetére
Jó lenne látni erről valós méréseket, mégis mennyi az annyi fogyasztásban. (Terhelve, üresen, játék közben, tuningolva) Én ha véletlen le is cserélem az X58-am, akkor az a fogyasztás (halkabban hűthető, hangmániás vagyok, de irtózom a magas hőfokoktól) és a kedvező üresjárati fogyi miatt lesz, és csak akkor, ha bukó nélkül tudok váltani normális P67 lap + 2600K + 8GB legalább 1600@CL8 ramra....
És akkor is csak valamikor nyár közepén...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
177. HSZ mod:
LOL , pedig mintha nem is a te szád mondta hogy 2 évig nincs konfigcsere181. HSM:
Namost bukó nélkül nemfogsz tudni váltani, főleg nem nyáron majd... Ez egy álom amit itt leírtál[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Qru
MODERÁTOR
-
Cybertrone
veterán
Nem mondtam én hogy szar... jó lett, és alternatíva is lenne ha 775-lenne a gépben, de így x58-ról felejtős... A fogyasztás egy dolog, és annak sem 95w lesz az éhsége 4.5ghz-n, a teljesítmény meg így is több mint elég
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #176 üzenetére
meg a fogyasztás,meg a teljesítmény,meg miegymás...annyira nem szar.
#178 :sosem elég
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #175 üzenetére
Én inkább vga-val készülnék nem váltanám le azt a cuccom amit egyépként sem hazsnál ki szinte semmi Főleg nem egy olyanra amit meg főleg nem használ ki semmi, és igazából csak a tuning ami mellete szól, amúgy azt a 12%-ot nem venni észre szerintem
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #173 üzenetére
azt a Sabertooth lapot bevállalnám..plusz egy proci,más nem kellene.
-
joshua7
veterán
válasz Cybertrone #165 üzenetére
Itt elég sokan nem fizetik a kisker hasznát, szóval még szép, h a ph-s eladókat vesszük alapul.
Egyébként pegazus kolléga hétfőn dobott föl hirdetést, de hamar levette, mert nem volt tisztázott, h mikorra tudna konkrétan.
Semper Fi
-
Laraxior
titán
válasz Motion_Blur #164 üzenetére
nahugyehogy jól emlékeztem
-
keIdor
titán
Pedig biztos, hogy nem kell sok idő egy 75 ezres 2600K-hoz. 1 hónap múlva ennyi lesz szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Motion_Blur
félisten
3 nappal a megjelenés után 83K. Úgy hogy a legtöbb kiskernek még nincs rá ára. Ez bíztató
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Cybertrone
veterán
válasz Motion_Blur #164 üzenetére
Nah azért ez a 2 hét erős tulzás, és ne a PH-s eladókat vegyük alapul ez egy más világ a nagy, és kiskerekhez képest!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Cybertrone #163 üzenetére
Szerintem nem kell annyit várni max. 2 hetet
Pegazusnál lehetett igényt leadni kb. 1-1,5 hete procika, ő 75k-ba hozta/hozza a 2600K-t.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tomic
addikt
válasz Motion_Blur #159 üzenetére
Szóval ha nincs csak egy ssd-m és egy vinyóm mellé egy videó kari akkor 24/7 tuninggal ez is megy 4ghz-n, ill elegendő ez a lap is?
Vagy esetleg más ötlet? -
Laraxior
titán
válasz Motion_Blur #159 üzenetére
volt szót itt arról is hogy 75k előrendeléssel...vagy az valami privát megoldás lehetett?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Laraxior #157 üzenetére
Se Core Temp, se CPU-Z nem írja ki helyesen a feszt.
kiskerárak van ahol már van is készleten
(#158) tomic: laptól függetlenül jobb lesz a teljesítménye mint az első generációs i7-nek egyébként egy teljesen átlagos lapot linkeltél, nincs azzal semmi gond
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Motion_Blur #156 üzenetére
De ezek is belemennek pl ebbe.[link]
Ez a lap jó választás egyébként?
Esetleg egy ilyen szett teljesítményben előrébb vagy egy szinten van egy I7el? -
Laraxior
titán
honnan lehet rendelni SB processzort? mire érkezik meg? Azt írták a pH!-s tesztben hogy már rendelhető...
ill hogy van ez a feszültség téma? CPU-Zn ennyi, másik program annyit ír..
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Overlocker #154 üzenetére
Érdeklődnék 2500k procik miben gyengébbek 2600k tesójuktól?
Ezek is tuningolhatóak nem? -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #150 üzenetére
Uh, az is érdekes. Egyes kiskerekben is már 80k környékén mozog. Az újdonság az ilyen, a bevezető ár hirtelen csökkenni kezd, ahogy nő a kínálat.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #143 üzenetére
Na, ez már valami. Grat. 24/7 -re mi a maximum HT-val órajelben és feszültségben?
Erdei88: Van egy nagykeres ismerősöm, aki némi profit fejében nagyker garival tud nekem hozni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
válasz Overlocker #143 üzenetére
Ez már komoly
Cine 11.5-öt néznél?
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
-
joshua7
veterán
-
Overlocker
veterán
Kicsit kinyitottam az ablakot, mert 26c volt benn, most olyan 23c..
-
Erdei88
veterán
BMW írd már meg hol vetted a procid 72k-ért!
Én két lapot néztem P8P67 és UD5, szerintetek melyik legyen? CF-ről leteszek azt hiszem. Illetve megvárom, hátha lesz olyan lap a későbbiekben ami tud 2x 16x-ot
-
Overlocker
veterán
Thermalright True Copper. Hát, mégiscsak 5Ghz közelében járunk itt már fűt rendesen..
Valószínűleg és ahogyan tegnap szó volt hogy 100 prociból csak 10% tudja ezt, ezek a tesztek, az új biosok megjelenése előtt volt, amiben még nem volt "internal pll voltage" aktiválva és ezért az alacsonyabb eredmények..
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #134 üzenetére
Jah, hogy a Maximus IV esetében...értelek. Nah, ez jó kérdés. Fogalmam sincs. A logika azt diktálná, mint az X58-nál, tehát a quad felállásra mennek rá. Ebben az esetben 4db 8x. Ellenben 2 kártyával probléma nélkül mehetne a 2db 16x.
Csak ezzel az a gáz, hogy asztalon, tesztelgetni jó.Don't Tread On Me
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #117 üzenetére
mint egy 980x alapon
-2 maggal szerintem ez becsületes -
joshua7
veterán
válasz Overlocker #127 üzenetére
Mivel is hűtöd?
Egyébként nekem kissé karcsú ez a 4.9, azt hittem nálad sima dolog lesz az 5Ghz.Nézegettem a gurunál a Giga P67A-UD4-et, náluk megállt a 2600k 4.5Ghz-en, de a Sabertooth-ban is 4.6Ghz-ig jutottak 'csak'.
Semper Fi
-
Neoteric
addikt
Van itt valaki aki i5 750-ről vált most erre a sandyra és el szeretné passzolni a prociját?
Vevő lennék rá.PSN: ne0teric_sAN
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #129 üzenetére
E szerint 4 sloton 16x lesz a sávszél.
"ASUS ROG Xpander is simply a PCI-Express daughter card for the ASUS Rampage III Extreme. The circuit board comes with four PCI Express x16 slots and two Nvidia NF200 PCI-Express bridges. These circuits take the 32 available PCIe 2.0 lanes of the Intel X58 chipset and expand them to 64 lanes, divided across the four PCI Express x16 slots on the daughter board. In the end this enables you to connect four graphics cards with maximal PCIe x16 bandwidth."
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #127 üzenetére
Xpander -el biztosan menni fog, ez tudja a Quad SLI-t 4x16x -ban. Ez csak az Asus ROG szériás lapjaihoz felszerelhető egyébként? Jah, már látom, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Overlocker
veterán
válasz MPowerPH #125 üzenetére
Kérdés a ROG Xpander megoldja-e a problémát..majd tesztelem..
Tegnap igen, 1,43v-vel lement, 5G-n 1,45v-el se, talán még 1,47-et bepróbálom ,de nem nagyon szeretnék nagyon 90c fölé menni..
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Overlocker #124 üzenetére
Azt én sem értem, ez inkább hanyagság. (megtévesztés)
#117) Ez lett a maximum Vantage? Alig melegedett... Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
HSM
félisten
Elméletileg se tudsz 16-16 sávot csinálni összesen 16 sávból. Az NF200-ról meg az átlagember ugyan honnan tudja, mire jó, vagy mit csinál? Láttam, hogy ott van, de ez így nagyon megtévesztő, akárhonnan nézem. Az a 8 sáv kétfeléosztva meg aztán végképp szívás.... Fog ott nyögni benne a tri SLI vagy CFX, ha valaki jóhiszeműen belenyomja. Azaz inkább lazsálni fognak a karik, szabad PCI-e sávszélre várva...
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
Te, ember, ott van nagy betűkkel, hogy az nf200 chip "csinálja" az extra PCI-E sávokat!!! Azon viszont csodálkoztam volna, ha nem b.sszák el megint a PCI-EX1 slot helyét.
ceaser: SLI és CF is, értelemszerűen a megjelölt slotokban, de csak tripla módban!!! Ez teljesen egyértelmű a táblázatból, és a honlapján is ez szerepel: "single @x16, dual @x8, triple @x8, x16, x16 ".
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
válasz Overlocker #115 üzenetére
Az látszik, hogy ez az EVGA és a M4E nem egy súlycsoport, csak éppen van egy EVGA lapom gariban, s arra gondoltam, hátha már nem X58-at kéne visszaküldeniük...
-
TomiLi
addikt
De jó, hogy az asus maximus-t emlegetítek!
Az lenne a kérdésem, hogy az sli ebben a lapban menne 16-16x sebességgel?
A táblázat kicsit félre érthető, vagy sli-ben tényleg csak 8-8x sebességgel lehet használni?
Vagy csak annyi a lényeg, hogy a 2. és 4. slotba kell rakni a két vga-t, ha az ember 16-16x sebességet szeretne?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Overlocker
veterán
-
katt777
félisten
Na, tömör és informatív lett az 1. hsz.
darál0w: Ahhoz képest, hogy "gamernek elég egy phenom x4 is", a 6 magos Phenomot is durván lealázzák már a core i7-9x0 procik is, nemhogy a SB-k. Nézd meg Guru3D-n a játék teszteket (2600K review), hol kullog az AMD.
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Ehhez a laphoz mit szólnak a tisztelt hozzáértő urak?
Persze, ha már 1155, akkor inkább Asus Maximus IV Extreme, mivel az R3E után nagyon meggyőzött az Asus... -
Giovanny
őstag
Milyen ramot érdemes venni az SB konfigban 1.5V vagy 1,35V ?
Zero Defect.No Compromise !
-
Toninho13
aktív tag
válasz Overlocker #49 üzenetére
Csak sikerült elszúrnom a linkelést....Ez lett volna az...
-
franc0
őstag
Srácok, az nem "fun" (=vicc, poén, móka), hanem "fan" (=rajongó, szurkoló).
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
MPowerPH
félisten
válasz OldJohnny66 #104 üzenetére
Ez nem mond semmit, tök értelmetlen a teszt. Inkább a proci és memóriakezelésben hasonlítanák össze a többi lappal.
cut: Gondolom hirtelen sok volt az érdeklődő.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dangerzone
addikt
-
OldJohnny66
tag
Egy [kis] csemege! 16 oldal, de érdemes átnézni.
"Az Élet csak egy villanás két ,,semmi,, közt".
-
cut
aktív tag
válasz Giovanny #101 üzenetére
Végül is szerintem azok vesznek 1155 ös foglalatos gépet aki 1156 ot akartak venni , vagy az is vettek... 1366 rol csak 2011 re érdemes váltani(várni)
darálow Teljesen egyetértek veled...
Ahogy ezt még régen irtam 3 kaszt van: gamer, tuning fun, és jomunkás a többi...chatelős, netezős, nem számit.... ebben a kérdésben....amugy a 1156 nak is meg vannak az előnyei, munkához... de abbol is csak a felső kategoriának.....
[ Szerkesztve ]
146 piros pötty :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest