Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz osztraksajt #7900 üzenetére
"Csak a folyamatos minőségre való törekedés és a reális (nem feltétlenül olcsó, csak értékarányos) árazás ami fenn tud tartani hosszútávon egy márkát"
Az a baj, hogy sokan csak ezt tartják fontosnak! Egy cégnek ugyanilyen fontosnak kellene lennie a terméktámogatásnak is!! Ami valljuk be Samsung fronton eléggé a béka segge közelében van!-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
osztraksajt
őstag
Tökéletesen egyet értünk ebben, számomra a minőség kategóriába beletartozik a vevőkkel való kapcsolat, ezáltal a terméktámogatás is, ezért nem részleteztem ezt külön.
Volt szerencsém az asztalosomnál látni pl beépíthető Samsung és Bosch konyhagép beépítési dokumentációját, hagy ne mondjam mi volt a különbség a kettő között és melyik volt részletetekbe menően kidolgozott nem csak amolyan adunk valamit kategória, pl ez is beletartozik nálam a minőségbe.
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem van itthon pár Samsung termék, mindegyik hardver hibamentesen üzemel, működik.
Azt a hozzáállást, amit badával művel a Samsung a teljes termékpalettára ráhúzni meg badarság. Sokszor megbeszéltük már, hogy a bada csak tartalékrendszer, így is bánik vele. Akinek ez nem megfelelő, az váltson.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
osztraksajt
őstag
válasz leslieke #7903 üzenetére
Nekem már romlott el nem is egy Samsung cucc,mint minden más ez is elromolhat, azzal nincs semmi gond, de a garancia kezelése már pl erősen minősít egy céget.
De pl tudnám mondani a 100K-ba került DVD felvevőmet DVD-HR757, amin akkora DivX logó virít hogy lelóg róla, de pl minden huszadik divx-et játszik le csak (Xvidet meg egyáltalán nem), mind a mai napig nem javították firmware szinten, iszonyatos anyázás volt belőle fórumokon mert a szervizesek tesztlemezét hibátlanul vitte és emiatt nem ismerték el, azt mondták hogy ők nem felelősek a szabványon kívüli állományokért. Amit saját kezűleg a hivatalos DivX kodekkel tömörítettem le azt sem vitte, csak élvezhetetlen kockásodással. Ennek ellenére még közel másfél évig árulták így és még számtalan ember szívta meg vele.
Pl az android meg az anyagminőség ami miatt finoman fogalmazva sem kompromisszummentes, de ez pont a bada vonal miatt bizonyított hogy szándékosan nem gyártanak igényes kivitelű androidos telókat. És ez szerintem hosszú távon vissza fog ütni.
Amint lejár a hűségesküm az biztos hogy megívelem ezt a telefont és nagy ívben elkerülök minden samsung terméket.
-
BogyóBP
addikt
Valaki tudja hogy lehet TV-n lejátszani a felvett videót telóról?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
leslieke
Jómunkásember
válasz osztraksajt #7904 üzenetére
Akkor én szerencsésen vásároltam. (kopp-kopp-kopp)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
BogyóBP
addikt
válasz leslieke #7907 üzenetére
nekem csak 1 500 éves katódsugárcsöves TV-m van,abba biztosan nincs wifi.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Silenzio
addikt
válasz BogyóBP #7908 üzenetére
Azt javaslom másold számítógépre, és a vga-kimenetre szerezz egy átalakítót, azt kösd össze egy VHS-felvevővel, vedd fel a videojelet és máris megvan videokazettán!
leslieke:az, hogy a Bada tartalékrendszer, az igaz. Az, hogy ennek bármi köze lenne a Samsung-féle igénytelenséghez, az már jó nagy hülyeség. Említhetném pl., hogy képtelenek kicserélni a Wave-ben egy szaros, 2000 Ft-os gorilla glasst, sőt, a kijelzőt sem cserélik, csak az egész telefont egyben. Szerinted ez normális? Említhetném a bátyám Galaxy S2-esét is, aminek épp csak a kameráját rontották el, parkinson kóros lett a fókuszpont-kereső, ráadásul szaggatva veszi fel az 1080p-t. Szerinted ez normális? Ott sírt nekem, miért is adta el az S1-est. Szoftverfrissítés persze van, de a kamerához nem nyúl biz'a.
Említhetném, hogy a Galaxy Ace utódját irreálisan magas áron adják, vagy hogy trógerek dolgoznak a szervízpontjaikban. Hogy nem képesek fülest adni egy 40-50 rugós telóhoz, de még SD kártyát sem. Említhetnék még vagy 40 dolgot, de inkább hagyjuk.Viszont kösz a témaszerkesztős progi-tippet, már csináltam is vele egy jó kis Clint Eastwoodos western témát, meg egy fasza Il Grande Silenzióst is.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
leslieke
Jómunkásember
válasz osztraksajt #7913 üzenetére
Nekem a TV miatt kellett, de a Wave is kezeli.
-
s4tch
veterán
Pici off, innen:
"WP7-re történő fejlesztés gyakorlati tapasztalatairól Sulcz Gábort, a tőzsdei hírekkel foglalkozó Portfolio projektvezetőjét kérdeztük meg, mert a cégnél ő felügyelte a mobilos fejlesztéseket, és már négy platformra, iOS-re, Androidra, Badára és WP7-re egyaránt elkészült az alkalmazásuk.
„A Badával volt a legtöbb nehézségünk, mert kezdetleges a fejlesztőknek szánt eszközkészlet (SDK), és a Samsung mobilos platformjának két verzója között nagy eltérések vannak."
-
leslieke
Jómunkásember
Emlékeim szerint nem is működött rendesen 1.2-n. Nyáron frissítették utoljára, érdemes lenne megnézni, most mit tud.
-
Ferdzsoo
addikt
Annyira elszomorít hogy nincs egy normális GPS-es program/vagy a gps vevő ennyira gagyi, de ezt a telefont magassági méter megállapításához nem lehet használni.
Fent van a bada tracker meg a gps status is, és képtelenek a pontos magassági szint meghatározására. Több mint 50-100m-eket tévednek.
De pl ha elindulok a hegyre felfele, még úgyahogy képes követni, azonban amikor visszaérek a kiindulási pontra katasztrofálisan rossz értéket mutat.
Míg a barátom iphone-ja kb 10sec-en belül talál jelet ugyanott, és maximum 10m-es hibahatáron belül dolgozik.
Sajnálatos komolyan mondom..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
ABal
őstag
válasz Ferdzsoo #7917 üzenetére
A Wave GPS-e sajnos tényleg harmatos.
Éppen a napokban olvastam, hogy újgenerációs GPS modulok jönnek a mobilokba.
GLONASS támogatást már ma is lehet találni a GPS mellett, pl az Xperia S-ben.
(#7919) leslieke: ezt nem is tudtam. Ez lehet a magyarázat a gyors pozicionálásra, meg persze a jobb vevő is gondolom.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
-
Necro_Ramone
tag
Ha valakinek régről van valahol a gépén elfekvőben egy APPLIST progi az dobjon már egy PM-et, mert sehonnan sem tudom letölteni.... (ki szeretném próbálni a NAMI 1.2-vel, elvileg működnie kéne)
-
ABal
őstag
válasz leslieke #7926 üzenetére
Ez még a legelső verziónál fordult elő. Most is lassan tölti be az adatokat, és főleg a képek kicsit bugosan jönnek be időnként, mert meg kell érinteni őket, ha nem jelennek meg.
A legbiztosabb egyből belépni az egyik cikkbe, mert onnan kilépve már minden hibátlanul jelenik meg."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
TomWexX
addikt
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
mizu
aktív tag
-
ABal
őstag
válasz leslieke #7934 üzenetére
Tegnap csak lestem, hogy a Google Maps miféle térképet rak elém, kb mint a Minecraft. Mivel még nem volt elseje, nem tudtam mire vélni. Ez viszont már egy kicsit komolyabb, de elseje van, már nem vettem be.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Lehet nagyobb aksit venni/tenni a Wave 1-be?
Mert vettem egy használt telót és alig használom, de 1 napot bír kb. (szerintem már nem az igazi) -
Silenzio
addikt
Lehet. A Dealextreme-ről lehet rendelni 3700 mah-st is. Természetesen nem fér bele a telefonba, ezért kapsz hozzá egy iszonyat bumfordi hátlapot is amitől a telód külseje teljesen tönkremegy, de akár az Amazóniába is elmehetsz vele.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
kenand
veterán
megnéztem az alap sw-vel egyelőre a Dlink Nas-on, bada 1.2-n annyival jobb a helyzet, mint 2.0-án, hogy legalább a könyvtárakat (képek, zenék, filmek) kilistázza, sőt lehet tallózni is, de a lejátszás ott sem megy, azt írja más alkalmazás is játssza...
Szóval a bada 2.0 itt is bugosabb, próbálok mini dlna-t feltenni. -
osztraksajt
őstag
Szerintem ne vegyél nem gyárit, mert csak a szívás van vele, azt megspórolt 1-2-3k-t simán elbukod azzal hogy idegeled magad hogy a 10-dik töltésnél már csak a 80%-át tudja az eredeti kapacitásnak. A nagyon jó minőségű utángyártott meg nem olcsóbb mint az eredeti, csak mondjuk 4-5 év múlva is lehet majd kapni.
Az energiasűrűség adott a mai cellaméreteknél, szóval a kapacitás nagyjából egyenesen arányos a mérettel.
-
satomee
senior tag
A telefonon belépve az Apps-ba láttam hogy van 2 frissítés. Mikor ráklikkeltem, nem találtam csak az egyik programot amihez frissítés jött, a másikat azóta sem mutatja csak hogy elérhető egy frissítés.Ez mitől van illetve hogy tudom megkeresni hogy melyik az a másik korábban már letöltött app amit most frissítettek? Az is furcsa -bár örvendetes- hogy a letöltéseim közt újra megjelent a Fruit Ninja terminated és frankón működik -eddig ez sem volt látható a letöltött progik listáján...
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest