Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Silenzio #322 üzenetére
A Dolphint használtad? Irányítani mivel lehet? Van pár játék, aminek a kölök nagyon örülne, de PC-re nincs,csak konzolra...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bokrosolajos
őstag
válasz Silenzio #322 üzenetére
Egyáltalán nem trollkodok, mindenkinek a tükörképe vagyok. Csak nagyítósban!
Kösz a választ. Engem az érdekelne, nem túl gagyi-e a grafikája, vagy a játékok. Mondjuk gyerekeknek lenne, ebből a szempontból mindegy lenne, de tudom, ha nem tetszene, idegesítene a tudat, hogy béna, mint egy badás készülék
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #695 üzenetére
Sajnos nincs minden Badára. Még én is tudok mondani olyan alkalmazást, ami másra létezik, de Badára sose lesz.
Egyébként ha már mindenki megírja a véleményét, íme az enyém:
A Bada egy jó és használható rendszer, megfelelő alapfelszereltséggel. Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nem igényük/vágyuk a folyamatos és/vagy gyakori ROM-csere, és az alaptudáson túl csak néhány alkalmazásra van szükségük, amit - ha szerencséjük van- , akkor valaki megírt Badára.
Kis kitérő (a végén kiderül miért): anno mikor Windows-ról váltottam Linuxra az volt az oka, hogy elegem lett az állandó vírusirtó frissítésből, tűzfal beállításokból, serial, crack-ek, stb. kereséséből. Körülnéztem melyik Linuxot lenne érdemes használni. Az Ubuntu-ról jókat olvastam, mivel szinte mindenhol felhasználóbarátnak, könnyen kezelhetőnek írták le. Az "igazi" Linuxosok közül sokan viszont lesajnálják és "lakossági disztró" gúnynéven emlegetik. És igazuk van, mert átlag, otthoni felhasználásra ideális választás.
Egyébként Ubuntu-n se fenékig tejfel az élet, itt is akadnak hibák, javítanivaló dolgok.
Vissza a Badához: a Bada is egy ilyen "lakossági disztró", átlag felhasználásra ideális, de megvannak a hibái, pl.: sz@r Kies, elfogyó memória, flash hiány, e-mail szinkronizálási probléma, kevés alkalmazás.. stb... de aki tud ezekkel együtt élni, azoknak ajánlott választás.Ebből adódik, hogy a fórumon szerintem 3 nagyobb tábor alakult ki:
1, akik elfogadják a Badát úgy, ahogy van, mert a főbb igényeikre megfelelő,
2, akik többet vártak a Badát és ezért csalódtak.
3, az előző kettő keveréke.
Persze a határvonalak nem ilyen élesek, biztosan van átfedés, közös metszet, stb.A korábbi vitákat - és a jövőbelieket is - az váltotta ki, hogy az első tábor védi, a második támadja a Badát. Ki így, ki úgy. Aztán amikor elfajulnak a dolgok, jön egy moderátor és rendet tesz. Egy időre. De mivel nincs tökéletes rendszer, nincs olyan, ami mindenkinek az igényeit kielégíti ezért mindig lesz ellentét táborok/fórumozók között. Elég csak pár napra visszanézni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
válasz Silenzio #1250 üzenetére
Játssz Skyrim-mel. Ha bírod a fantázia karakterfejlesztő játékokat, akkor garantáltan le fog kötni. Én egy hete nem bírok mást csinálni, feltettem a 2.0 bétát, de igazából az se foglalkoztat most. Függő lettem.
Természetesen ez mellett még felteheted a bétát is, a KK7 nálam hibátlanul teszi a dolgát. (KOPP-KOPP) Egyedül a zenefelismerés hiányzik.
Ja és jobbulást!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz Silenzio #1252 üzenetére
Pfff! Na én ott azért nem tarok! Oblivion pl engem nem kötött le, mert az inkább csak fps nézetre volt kihegyezve, úgy meg nekem nem jött be, skyrimet is 3-ik nézetben játszom...de én közben eszek-iszok, már csak az alvást kéne bevonni, mert azt néha elfelejtem.
(#1253) duvi: Szép, szép, de ennek vajon mi értelme van? Mondjuk egy GSII-n már biztos jobban hasítana.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #1321 üzenetére
Kint Messenger-t próbáltad már?
(#1322) samsung1920 állíts be egy netprofilt, utána működni fog.
(#1320) lajcsi: így nem leszünk haverok! csak itt, csak most és utoljára: ha majd hivatalosan bejelenti a Samsung a W3-at és kapható gyári garanciával, akkor jön el a vásárlás ideje. Szürkeimportos verzió nem játszik, comprende?
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Silenzio
addikt
válasz Silenzio #1341 üzenetére
Állítólag nem beszélgetés- hanem mappanézetben kell olyannak lennie a felhúzós menüben, hogy biztonsági mentés. Nálam ilyen nincs! Másolás saját mappába, olyan van, de annak nem tudom megadni a helyét.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #1343 üzenetére
Nekem van olyan, hogy Üzenetek bizt. mentése mappanézetben a felhúzós menü bal alsó sarkában.
(#1344) ruszi_tomi: Beállítások -> Kapcsolatok -> Hálózatválasztás ha ez Automatikusra van állítva, akkor keres másik szolgáltatót Ausztriában a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Silenzio #1370 üzenetére
Nekem sok ilyen apróság volt, de az utolsó csepp az volt, amikor a comment.com-ra szerettem volna írni, és egy telefon restart és háromszori beírás után sikerült elküldeni a kb 1 soros üzenetet, és mindez 10 percbe került.
Az előnyök-hátrányok sokszor le lettek már írva, lényegében csak ismételni tudom magam:
-Skype: Spanyolországban voltunk nyaralni, volt wifi - ingyen hívtam az itthoniakat, nekem már ez elég sokat megért.
-GPS: Nekem nem jött be az R66, ettől még használható, de a droidon többől tudok választani.
-Rádió: ok.
-Zene: folder player csak pénzért volt (most is még csak azért van?), ez zavart.
-Videó: néhány videó szaggatott egy kicsit, a csúszó feliratokat nem lehet késleltetni/siettetni.
-Net: jónéhány oldal használhatatlan a wave-en.
-Office: nagy fájlokkal nem tud megküzdeni, csak a fizetős - erre nincs napi szinten szükségem, de ha épp nem ment, az eléggé idegesítő volt.
-Widget: nézd meg, hogy mit tud droidon az Elixir, és akkor megérted, hogy mi hiányzik a badas widgetekből.
-Játékok: összehasonlíthatatlan a kínálat.
-És még egy csomó apróság.Emellett a virágbolt is könnyebben használható, nem vagyok álszent. Bár most volt egy olyan akciója a google-nek, hogy 10 napig naponta 10 app 10 centbe került (23 Ft), így bevásároltam kb 30 hasznos/szórakoztató appot, játékot, widgetet összesen 700 Ft-ért. Ja és ha itt megveszel valamit, akkor azt a következő készülékre is viheted tovább mindenféle trükközés nélkül.
szerk (1378):
-ettől még lehet a bada-t szeretni, azért is járok vissza, hogy lássam, hogy hova fejlődik
-a droid sem tökéletes, sőt...[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
G-Guts
aktív tag
válasz Silenzio #1406 üzenetére
Galaxy S-re (és egyéb androidos telefonokra) van egy olyan program, hogy voodoo sound, az használja ki az audiochipet.
A leírás szerint: by increasing the ‘analog’ sound level, users will get the best SNR (Signal-to-Noise Ratio) and the lowest hiss possible while playing music on their phone.Én még nem próbáltam ezt egyébként, tehát saját tapasztalatokat nem tudok mondani a javulásról, de azt el tudom mondani, hogy voodoo sound nélkül - gyári samsung fülessel -is elképesztően jó a hangminőség. A Wave-hez képest - az sem volt rossz egyébként - de ez egy másik dimenzió, de elképzelhető, hogy a Wave-vel is ugyanilyen jó lehetett volna a hangminőség ha ezzel a gyári samu fülessel próbálom.
-
F-ECT$
titán
válasz Silenzio #1404 üzenetére
A felsorolásban nem írtam le a konkrét pénzbeli értéket, mert van ahol nem tudom, és van ahol nem is számítható. Nekem a hiányosságok összességében kvázi használhatatlanná tették a készüléket, tehát nem tudtam arra használni, amire vettem. Így nem volt kérdés, hogy cserélnem kell, tudtam, hogy pénzt bukok vele. Ha annó az sgs-t vettem volna meg, akkor nem feltétlenül cseréltem volna sgs2-re idén, így összességében lehet, hogy anyagilag jobban jártam volna, de ezen már kár keseregni - ahogy a sportban, úgy itt sincs "mi lett volna, ha".
Írod, hogy a net sokat javult, és a videólejátszó is más, ezt én már nem tudtam megvárni, de örömmel hallom. Lassan a feleségemnek is érik egy telefon csere, és nála elsődleges szempont a könnyű használhatóság, így az ios, wp7 és bada van benne a kalapban.
Az is igaz, hogy árban csak a kisebb droidosokkal lehet összevetni, azokkal meg van elég gond szintén.
Az sgs2 kamerája szerintem sem túl jó, mondjuk nekem van egy külön gépem, azzal jó képeket tudok lőni, ez pedig elég ha csak épp hirtelen le kell valamit kapni. (Bár valaki írta itt, hogy neki jobban bejön az sgs2 kamerája, mint a wave-é, de szerintem ezzel kisebbségben van.) Btw a 170e egy kicsit túlzó, nem? Olyan 120-140e körül mindig hozzá lehetett jutni, a megjelenéskor meg még olcsóbban is a T-nél.
Tomajdon: a fórum azért is van, hogy vitatkozzunk. Amíg ez megengedett keretek között folyik, addig nincs gond.
Dive ever, work never.
-
Paca2
senior tag
válasz Silenzio #1687 üzenetére
én is rock módot használtam/használok
bár lehet, h majd leslieke válaszol neked, mert nekem nincs vmi jó hallásom
és nem lehet túl sokat inni csak ne lenne másnap... (mondjuk erre megoldás, ha minden nap iszunk)
úgy lenne igazi ha a két telót összehasonlítani, ezt meg ő tudja megtenni
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
TomWexX
addikt
válasz Silenzio #1685 üzenetére
Ha jól vettem ki, akkor te a BUKI1 firmware-t tetted fel. Esetleg megpróbálhatod a KK7-et is, mert ott ezeknek a bugoknak a töredéke se vélhető fel. Az mondjuk igaz hogy a böngésző ugyanúgy mint 1.2-nél, itt is be-beragad, de se kék halál (mivel itt csak low rsrc2 van), se összeomlás, se fiók összeakadás, se stb.
(#1683) m.zso: Hogy érdekessé tegyem a helyzetet, nekem az ON-on van, és mégsem szaggat a felvétel.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz Silenzio #1697 üzenetére
Itt csemegézhetsz! Aminél ott a flash zárójelben, az biztosan mozog, de érdemes a többit is megnézni. (nem mindegyikhez írják oda)
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz Silenzio #1891 üzenetére
1.2 néha volt olyan widget ahol beragadt az óra
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #1895 üzenetére
SMS: Én nem találtam ilyen beállítást (vagy rohadt jól eldugták); ékezet nélkül kell írni a szöveget, akkor ki lehet használni a teljes üzenethosszt.
Bada 1.2 és 2.0 témák vegyesen Most épp 321 db tölthető le.
-
peter_k
tag
válasz Silenzio #1947 üzenetére
Nekem nem unalmas. Nem hiszem, hogy hiba lenne a két rendszert összevetni.
Most töltöttem le a fruit ninja új részét androidra, hátha egyszer majd jó lesz valamire. Közben elgondolkodtam, hogy basszus, milyen jó lenne, ha badára is ennyire egyszerűen lehetne programokat telepíteni.
Én folyamatosan kutatok új cuccok után badára, csak sajnos nagyon keveset találok és azok is fizetősek.
-
rizso
addikt
Én segítő szándékkal írtam le a tapasztalatomat. Nem szidom a badát, nem istenítem az androidot, csupán megpróbálok nem elfogult véleménnyel lenni. Van a családban még egy WaveI bada1.2-vel, egy Skate, meg egy Sensation is, csak hogy a badás és androidos telókat említsem.
"Tudjátok mit látok ritkán? Hogy valaki ajánlana egy hasznos Widgetet vagy Appot, amit felfedezett és mások számára is hasznosnak ítéli. " Nem tudom, kb. naponta látok itt a fórumban ajánlásokat...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
F-ECT$
titán
Csak én látom, hogy kicsit ellentmondó, amit írsz?
"valaki ajánlana egy hasznos Widgetet vagy Appot" VS "Van akinek a meglévő alkalmazáskínálat is túl bőséges"
Ha nincs miből ajánlani, akkor nehéz hasznosat találni. Egyébként ahogy írták is, szinte naponta jön ajánlás a fórumra."Tegnapelőtt telepakoltam a telót widgetekkel, de csak azt értem el vele, hogy belassult és jobban merült." VS "mert a dolgok 75%-a csak önáltatás, semmi szükségünk rá."
Ha nem lassulna be tőle, akkor fennhagytad volna, nem? Meg hogy kinek mire van szüksége, azt mindenki el tudja dönteni, de csak akkor ha ki tudja próbálni. Amíg wave-em volt, addig úgy voltam vele, hogy napjában felnézek párszor neten a gmail.com-ra és kész, de a droidon tökéletesen működik a push, és már nehezen mondanék le róla.A minőségi résszel tökéletesen egyetértek, inkább legyen egy jó progi, mint öt szar. De az az egy legyen meg minden alkalmazási területre.
A bada jövője - mint már párszor írtam is - érdekel, ezért is olvasom a topicját, és ezért linkeltem az app store-os számokat, mert ezekből lehet következtetni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Silenzio #1953 üzenetére
Nem oldotta meg a legtöbb problémámat a bada 2 sem, bár tény, hogy javított néhányon. Leírtam már vagy 5x, így újra nem fogom, de a push csak az egyik gond volt, és nem is a legnagyobb.
A 13000 cuccot nem kell egyesével átnézni: berendezed azt a kategóriát, ahol keresni szeretnél rating szerint, és az első 5-10 találatot kell csak jobban megnézni. Persze ha nincs pénzed az adott cuccra, akkor nem érdemes fájdítani a szíved, bár erre is van megoldás. (Tényleg: pár hónapja volt hír, hogy a progik megvásárlás előtt kipróbálhatóak lesznek pár percre / kölcsönözni is lehet őket, ez beindult?)
Egy jól megírt widget nem eszik sokat, kivéve ha olyan funkciója van, ami folyton ébren tartja a telefont, de akkor azt szerintem nem feltétlenül widgetként kell használni.
Dive ever, work never.
-
wertigo1984
őstag
válasz Silenzio #1970 üzenetére
ha arról hallottok a hírekben, hogy egy elmebeteg férfi pánikszerűen ordít, és rohangál az utcán esztelen meztelen, akkor tudjátok hogy én vagyok, mert bepánikolok már előre a telepítéstől... Köszi a tippet!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #3517 üzenetére
Van gyárilag beállított nyolcféle hangszín és hatféle effektus. Ezeket lehet kombinálni.
Naviexpert: W3-on ilyen nincs, csak a gyári Route66. Ahhoz meg - első ránézésre úgy tűnik -, hogy jár a korlátlan navigációs licenc Magyarország területére. (Még nincs meg egy hónapja a telefon, de azt írja a program a navigációs licenc résznél, hogy korlátlan.)
20 perc netezésnél nekem kb. 4-6%-ot merül. Zenehallgatás - hangerőtől függően - 3-5 % 30 perc alatt.
-
F-ECT$
titán
válasz Silenzio #3517 üzenetére
Az akksi %-os kijelzése csak kb értékek alapján megy, azaz lehet, hogy 1%-ot esett 8 óra alatt, de utána ha neteztél volna 2 percig, akkor hirtelen további 2-3%-ot is esett volna.
A 20 perc net + 30 perc zene ezek szerint majdnem 20%-ot merített rajta, ami tényleg nem túl jó, ennek olyan 12-15%-nak kellett volna lennie. (Bár kérdés, hogy az előtte lévő 6-8 óra készenlét mennyit evett.)
szerk: közben látom, hogy leslieke is írt, neki is hasonló számok jöttek ki.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest