- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
A tíz éves 43JU6000 nek a távirányítója kezeli az oled tv-m gond nélkül.
Itt a gombok amik változnak rajta. Netflix gomb jelent meg rajta meg hasonlók. Ne foglalkozz vele -
ρσгτσ
addikt
válasz
hyppo!
üzenetére
Vegyes használattal nem is lesz baja. De amikor sokáig, és rendszeresen ott van hagyva egy-egy csatornán az nem igazán OLED -nek való működés.
Ráadásul az a baj az ilyen háttérzajos TV -nél, hogy panel kompenzáció sem nagyon fut le napközben. Plusz a fényerőt sem tudod mindig alacsony szinten tartani.
-
alaves
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Valamennyi sok gombos távirányítót tudod hozzá használni!
-
Intel fan11
őstag
Sziasztok. Tudja valaki vagy hol tudom megnezni, hogy a kepen lathato tv tipushoz milyen szamu gyari taviranyitoval adtak ki?
-
gab1ka
senior tag
válasz
sunci_02
üzenetére
Nálam közvetlenül egymás mellett van egy QN85D miniled és egy 7 éves edge ledes KS7000, ami a maga idejében mondjuk egész jó tévének számított. Történetesen tegnap néztem a vasárnapi M4-es F1-et és bár ritkán megy a két tévé együtt, tegnap azért nézegettem picit klónozva mert a forma 1-es említésed kíváncsivá tett.
Tökéletesen hibátlan mindkét tévén. Éles, hibátlan mozgás, egyáltalán nem túlfolyt színek. Ha csak az egyik vagy csak a másik tévé megy, igazán fel sem tűnik nagyon a különbség, sőt..mondhatni kérdéses hogy minek az új a régi helyett (SD tartalom esetén)..komolyan. Persze némi színhőmérsékletbeli eltérés azért van.
Ha egyszerre megy a kettő, akkor viszont minden kétséget kizárólag egyből látszik a sokkal de sokkal jobb fekete, a színek is valamelyest szaturáltabbak, a régin mintha lenne egy halvány köd, az újabbon meg mintha le lenne törölve a képernyő és minden kitisztulva jelenne meg úgy ahogy annak lennie kell. Nem ég és föld a különbség, de szerintem ember nincs a földön aki azt mondaná hogy a régi a jobb.
Azonos beállításokkal természetesen, közel tökéletesen azonos fényerőn.Ha biztosra szeretnél menni, akkor lehet hogy érdemes lenne felkeresned Vhiktor-t, aki szakszerűen be tudná kalibrálni ilyen esetben a tévéd, az az abszolút csúcsa amit el tudsz érni egy kijelzővel. Teljesen biztos vagyok abban is, ha ő megméricskélné a régi tévéd akkor meglepődnél mennyire messze van annak a jelenlegi képe a "helyes"-től, még azt se tartom kizártnak, hogy az amúgy eredetileg rózsaszín naplemente nálad tévesen narancssárga vagy vörös stb..
-
SpongyaBob
veterán
-
Nheo047
tag
-
sunci_02
aktív tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Én is így gondolom hogy egy 400e Ft-os tv-n nem kellene sokat állítgatni.
Sajnos gyári beállításon nekem élvezhetetlen volt a sima adás. Próbáltam sok mindent, de az volt a kegyelem döfés az egész vásárlásba amikor melléraktam a régi tv-t. Pff... Nem lehet összehasonlítani. A stream adással nem volt gond, az szódával elmegy. A youtube 4k HDR NEw york, vagy Costa Rica pazar volt. Sajnos ez van, cancelt nyomtam. Várom a pénzem vissza. Marad a régi tv, majd később újra próbálkozom. Azért köszönöm neked és a többiek segítségét.
-
Nheo047
tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
kinaiak nalam nem rugnak labdába! ha Mini-led, akkor csakis Samsung! Olednel a Sony szuper, es a premium streming szolgaltatasuk tetszik, de nagyon tulárazott, Philips az ambi miatt elgondolkodtato, Philips ambi lcdm van a haáloban, hat beutott az ambi, szuper

Pana is nagyon jo, azon van minden, HDR+ es DV is, plusz az UHD lejtszom Pana UBD-820, szal az játékban van, de reálisan nézve Samu vagy LG, árérték arányban verhetetlenek. alszom még párat a dologra, hacsak nem jon vmi kihagyhatatlan ajanlat, akcio
szerencsere az 5 eves Qledem teszi a dolgát! pedig nyuzom rendesen.... -
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Akinél háttérzajként megy a TV, az nem nagyon foglalkozik vele, hogy lefusson egy-egy kompenzáció. Legalábbis szerintem. Nálunk se foglalkozott vele senki, én meg otthon sem vagyok napközben, hogy erre figyeljek.
Fényerő meg ugye a környezettől függ. Mindenképp érdemes levenni normál TV adásnál. Mondjuk nálam a C1 -en úgy is szépen beégett a Duck TV logó.
-
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy képes háttérzajnak valóban felesleges az OLED. Ha viszont nagyrészt ténylegesen nézi valaki a kijelzőt akár napi 12+ üzemórában (nyilván van azért szünet) annak érdemes OLED-et venni, feltéve hogy SDR-ben 100-120 nit fényerő (logó védelem: magas) van beállítva (és mondjuk ebédkor kikapcsolja 10 percre) és pl. nem 12+-ban megy ugyanaz a csatorna színes logóval (pl. nickelodeon).
Ezekkel a feltételekkel nálam (2-3 év/10000 üzemóra- OLED754/C1) sem keletkezik beégés (jelenleg S90C-1 év-5400 üzemóra). -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nheo047
üzenetére
Mondjuk ilyen igénybevételre inkább egy VA mini LED -et vennék, és abban a kategóriában inkább más márka felé húznék. Pl. TCL, Hisense. Előbbinél például jár az 5 év gyártói garancia Telekom vásárlásnál a megjelölt modellekre, ami a promócióban szerepel.
Ha valaki mégis ragaszkodik az OLED -hez, mert hát miért ne, szerintem látványban kva jó technológia, akkor érdemes az LG felé tekinteni. G szériában, igaz csak a panelre 5 évet kapsz. C széria is annyiban előnyösebb a Samsung -nál, hogy szerintem lényegesen jobb a garanciális támogatás.
Egyébként ha OLED -ről van szó, nálam a QD-OLED, tehát ebben a kategóriában a Samsung nyer (ami nem WOLED paneles). De ahhoz érdemes hozzáalakítani a felhasználói szokásokat.
5 év ide vagy oda, ha egy OLED rendszeresen ott pihen valamelyik csatornán, mert háttérzajként működik, akkor számolni érdemes azzal, hogy idővel be fog égni. Valószínű jóval hamarabb, mint az 5 év. Az sem annyira frankó dolog, ha "állandóan" supportozni kell.
Nyilván nem mondon, hogy aki OLED -et vesz ne nézzen normál TV adásokat, vagy ne legyen játék HUD a képernyőn. Hiszen az hülyeség lenne. Vegyes használatra tök jó az OLED.
-
Nheo047
tag
Vagyis QD-Oledre vartam, na az se lett beeges mentes
-
Nheo047
tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Az elozo tvm egy Samu 3D plazma volt, az hasonlo igenybevetel mellett 8-9 evig birta…mit csinalnak ma a gyartok tv keszites alatt?
Az Oled meg oke, a technologiabol adodoan nem birja a strapat, de egy miniled, lenyegeben lcd, hat vicc
Elegedett vagyok a Qledemmel, HDR eleg latvanyos rajta, node milyen kepe van egy Olednek
5 eve nem mertem Oledet venni a beeges miatt, vartam a Qledre, hatha azzal megoldjak, most varhatom a QD-led et
hatha…ez a Telekomos ajanlat majdnem elcsabitott, S90D hatja ottvan! De elfogyott mara, szal targytalan lett, es az 5 ev gari kell, barmilyen tvt is vezsek a jovoben, azt mar latom. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nheo047
üzenetére
Gondolom sokat megy háttérzajként a TV. Ahogy anno nálunk is az előző Samsung TV -nél, ami mini LED volt. 8-9 ezer óra körül ment bele 2 év alatt. Hasonlóan, mint nálatok. Arra egyáltalán nem jó az OLED.
Bár szerintem ez már a többi újabb típusnak is kihívás. Nálunk 2 év alatt meg is adta magát a TV, így több óra nem is ment bele.
-
gab1ka
senior tag
válasz
sunci_02
üzenetére
"focinál nem lehetett látni a labdát"
Kb ezzel le is írtad az első számú user error-t, miszerint túl lett tolva az interpoláció a Képtisztasági Beállítások menüpont alatt, amit vélhetőleg, sőt teljesen biztosan állíthatóan max-ra, vagy legalábbis fölöslegesen magasra állítottál. Köztudottan képi hibákat eredményez a gyors mozgások esetén. Ez mondjuk szerintem eléggé megtévesztően van ott megfogalmazva ezzel a "torzításcsökkentés" és "elmosódáscsökkentés" kifejezésekkel, komolyan nem értem ezt eleve minek használják az emberek.
Amikor egy naplemente rózsaszín, az általában fehéregyensúlybeli probléma, de ennyire látványosan a Samsungok nem rosszak FMM módban Meleg 2-n hacsak nem piszkáltad, így ide azt tippelném hogy a színtér Auto helyett Natívra lett téve (na ez már látványosan hibás képet eredményez), sőt esetleg a színfokozót is bekapcsoltad mert miért ne, mindezt valami idétlen Kiemelt meg Dinamikus képmódban ráadásul szintén maxra rakott zajcsökkentéssel ami a részletekből (pl szőrszálak) vesz el.
Egy tényleg totál alap NU7000 mellett az ilyesmik azért lettek ennyire túlzóak, mert az a tévé épphogy csak színes.
Szerintem kár volt elkapkodnod, illetve fontos arról sem megfeledkezni, hogy a szemed régóta hozzá van szokva a régihez, de a fentiek alapján itt sokkal inkább össze vissza elállítgatásokról van szó. Amikor 3 este kell egy tévét beállítani meg "próbálgatni" az egy az egyben azt jelenti hogy aki ezt teszi az nem tudja mi mit csinál, lévén a gyári beállításokon alig kell 2-3 kapcsolót arrébb tolni a megfelelő képmódban.
A fenti problémáid egyikének sincs köze a háttérvilágítás típusához, azaz azokon az OLED sem fog segíteni sajnos, ámbár annál jobb képminőséget nem kapsz jelenleg.
Amúgy simán lehet hogy mindezek ellenére tényleg beleszaladtál egy extrém mód pirosba húzó panelbe, megeshet, de a csomó egyéb gondot az sem magyarázná. -
alaves
addikt
válasz
sunci_02
üzenetére
Nem valószínű, hogy hibás volt, de talán tudtunk volna segíteni beállítási tanácsokkal mielőtt visszaküldöd. A családban volt 2018-as 7-es szériás Samsung én végeztem a beüzemelését és beállítását, utána többször néztem. A QN90D jelentősen jobb TV. Az OLED-et is megfelelően célszerű beállítani.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Sziasztok!
Megvettem a QE55QN90DATXXH készüléket, pont egy hete hozták ki. Ma jöttek érte, vitték is vissza, várom a pénzem. Óriási csalódás
annyira sok hibája volt, hogy nem hiszem el h a Samsung ilyen készüléket kiad a kezéből.
Annyira rossz volt a képe a sima TV adásnak, hogy szavakat nem találok. 3 estén át próbáltam a beállításokat, de nem ment. Melléraktam az előző 55NU7402-t és nem találtam szavakat azon minden milyen szép.
A stream videók jók voltak, de ott is sokszor szét esett a kép, olyan pixeles lett a kép, hogy élvezhetetlen volt nézni.Eurosport, M4-Forma1 felejtős, szét esik a kép és életlen lesz, a focinál nem lehetett látni a labdát. Brazil szappanopera 2006-ból
Párom nézi a FarmVIP-t Tv2 műsora. A 2 tv egymás mellé lett rakva. Amikor a piros csapatot mutatta kifolyt a szemem annyira tolakodó volt a piros az új tv-n és emelett minden más szürke! Próbáltam fotót csinálni, tervem az volt, hogy berakom ide nektek, de végül idegeskedésembe hagytam a fenébe. Valami Pumped Gabó? (nem ismerem ki ő) feküdt a szalmabálán, és félmeztelenül! A régi tv-n láttam a srác mellszőrzetét, minden szőrszálat, az új tévén csak egy homályos paca volt, ha a srác mozdulatlan volt akkor lett éles a kép, amint bemozdult rögtön homályos lett.
Másik a Grand Tour műsor utolsó jelenete az afrikai naplemente egy élvezhetetlen rózsaszínű katyvasz volt. A régin egy pazar naplemente volt látható.
QN-t köszönöm soha többé vagy hibás volt a készülék?
Szerintetek bevállaljam az OLED-et?
Esküszöm fizetnék valamelyik csoporttagnak h engedjen be a lakásába, hogy meg tudjam nézni nála az OLED otthoni körülmények között. -
Nheo047
tag
Mennyit erhet ma egy Samsung QE55Q82R ?
Hibatlanul mukodik, 2020ban vettem, uzemora nem tudom mennyi, de sok van benne! -
Nheo047
tag
Telekomnál van olyan akcio, hogy egy Q700D soundbart adnak tv mellé, hát ez igy meggondolando....65S90D t néztem ki!
5 ev garit is ad hozza a T, meghat a Soundbart eladnam,mert van egy HW-Q90R em, szóval 400e be lenne a tv kb, ha eladom.
Kinek van tapasztalata S90Dvel? -
ρσгτσ
addikt
válasz
userxy
üzenetére
Szerintem igen, de ezt tényleg érdemes a saját szemeddel megnézni. Pl. Euronics vagy Auchan, vagy valamilyen műszaki bolt, ahol kapható TCL. MediaMarkt -ban például nincs ez a márka.
Egyébként Telekom -on keresztül azért sem rossz TCL TV -t venni, mert ami benne van a promócióban, arra érvényesíthető a kiterjesztett garancia. Úgy pedig 5 év garancia lesz rá.
-
-
userxy
őstag
Sziasztok!
Samsung q95-ről érdemes lehet TCL c805-re váltani?
Nem tudok dönteni. -
Intel fan11
őstag
Grx outlet bolt. Ezek a taviranyitok serultek vagy mi bajuk?
Ez gyári lehet?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
GRX -től szoktam venni gyárit. JET -től pedig utángyártottat. Mindegyiknél vannak jó akciók.
Persze ott van Kína is, de a JET jól jön, ha gyorsabban kell, és szerintem nincsenek rossz árak.
Múltkor például olyan utánzatot kerestem, amin egy gombbal el tudom érni a beállítások menüt. Változó árak vannak. Attól függ kell -e egyéb funkció, mint például a BT vagy a mikrofon.

De eredetiből általában GRX nyer nálam a többi bolt között.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
Sok fajta van. Általában ezek gombokban, funkciókban, csatlakozási módokban térnek el. Illetve van elemes és solar cell is.
A jobb oldali tuti elemes. Illetve ahogy látom ezeken sem azonosak a gombok. Olyat érdemes venni, mint a gyári.
A GRX és a JET szerintem megbízható hely, de ott a 14 napos elállás online vásárlásnál, ha gond lenne. Előbbi eredetiben, utóbbi utángyártottban jó.
-
Intel fan11
őstag
A 2 bn59es tavirányító kozott mi a kulombseg? Eredeti gyárit szeretnék mindenképp? Mi a garancia, hogy egy távirányító tenyleg eredeti es nem gagyi?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Én érdemben ugyan nem tudok segíteni, de nekem is olyan gondom van, hogy optikain megy a hang az erősítőbe és hiába van szimultán hang engedélyezve, a TV egyáltalán nem ad ki hangot. Szóval ez nálam sem tökéletes, szintén Q60D. Az erősítő megkapja a hangot, működik rendesen.
-
LimaBravo69
tag
Segítsetek lszi, mert a gutaütés kerülget..
Hangproblémám van:
- Adott egy Q60D
- A TV-ből megy egy toslink kábel egy Marantz hálózati lejátszóba
- A szimultán hag engedélyezve/bekapcsolva, de az erősítőből nem jön hang. Eddig jött, bár nem most hallgattam utoljára így.Ami érdekes: a TV egy Telekom Set top boxra kapcsolódik, amiből szintén megy egy toslink az optical2 csatiba a Marantzon, itt sincs hang. Van egy harmadik eszköz, ami egy ősrégi LG Blueray lejátszó, ez analóg kábellel van ráeresztve a marantzra, tökéletesen szól. A Marantz egyéb funkciói működnek, eddig a TV is szólt minkét optikai bemeneten.
Most nem szól.
Mit kellene tennem?
A hangbeállításokat már visszaállítottam gyárira, nem oldódott meg semmi.
Bármilyen ötletet köszönettel fogadok.
A TV gyári állapotot utoljára hagynám.. (persze ha nem lesz más megoldás, meglépem azt is)
-
stilo18
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Ma hívott a szervizes, megcsinálta a tv-t....
A tv-nek semmi baja nem volt, a connect boxban ment ki valami táp, azért nem világítottak a ledek....
Első körben az jött, hogy eladom, mert megvettem az utódott, de aztán....most mennyit érhet? Április végéig van garim rá, szerintem max 150k környékén lehet meghirdetni...
Akkor meg lehet inkább megtartom... -
Atomantiii
addikt
válasz
vyce21
üzenetére
Lehet mégsem a T-con, mert ma visszajött a jelenség, bár volt fehér és piros csík is meg színtelen is, de ha megkopogtatom a hátulját ahol a hdmi csatlakozók vannak akkor meg kitisztul. De ott meg a másik panel van úgyhogy lehet inkább azzal van a gond. Bár úgy tűnik mindegy hol ütögetem meg a hátulját akkor megjavil egy darabig.
-
vyce21
tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nah örülök, írni akartam, hogy érdemes még azt meg nézni
Ahogy írtad a T-con-t utána kicsit bele ástam magam.
Lehet rászánnom magam én is, és szét kapom
-
Köszi mindenkitől a válaszokat és elnézést az off-ért, csak valamiért nem is gondoltam, hogy van Hisense vagy TCL topik is!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
fery02
üzenetére
TCL C805 jobb. Igaz, azért valamivel drágább is ennél, de ha van rá akció, kedvezmény, akkor 200 körül el lehet hozni az 55 colost. Addig érdemes venni, amíg még lehet kapni és nem fut ki.
Droid, nyitott rendszer, Google TV felülettel, nagyobb app támogatással. Pl. Kodi, RTL+.
Ráadásul Telekom, Alza, illetve One vásárlásnál 5 év garancia regisztrálható hozzá. 2 év helyett.
De ez tényleg nem ide való. Inkább Hisense, TCL, vagy a milyen TV -t vegyek topik.
-
rainman72
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Igazából nincs benne semmi buktató.
Ennek ennyi az ára az előző évi U6KQ model is ennyibe került azt vitték tovább.
Hisensenek van egy belépő olcsó mini ledje a többieknek egyenlőre meg nincs.
Nagy csodát azért nem kell várni tőle de biztos jobb egy 55" Lg nanocell-től.Most nézem hogy ez meg Samu topik jaj
-
Sziasztok!
Ebben a Hisense 55U6NQ TV-ben tudja valaki mi lehet a “buktató”, hogy mindenhol csak 160ezer Ft az ára?
Mármint laikusként azt látom legfőképp, hogy 55”, valamint miniLED és ezekhez képest az baráti árnak tűnik nekem.
A képfrissítés látom, hogy 60Hz, de játékra úgyse lenne használva, streaming-ek esetében sem igény szerintem annál nagyobb képfrissítés. -
Milezola
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, adott egy samsung ps-63p76fd plazma tv, előéletét nem ismerem, annyi volt a panasz hogy 30 mp belül kikapcsol. Bontás után első körben x/y főpanelen pupos volt 8ból 5 db 680uf/315wv kondi , pont ugyanolyat nem kaptam csak 680uf/400v ost, mindet kicseréltem. Első bekapcsoláskor kapcsolt szépen majd pár perc múlva elkezdett szétesni hangerőn a számok. Ki be kapcs helyre állt, 2 órát ment átlag 43-46 fokos vol a hűtőbórdákon. Másnap bekapcs, 2-3 perc után kékes lett a kép, kibekapcs helyrejött ment szépen több órán keresztül. Következő nap bekapcsoláskor kis alapkép majd mintha elmenne a háttérvilágítás, megjön a hang és pár másodperc múlva elkezd ki be kapcsolgatni magától. Service manuál szerint lehúztam minden csatit P-SMPS panelról, visszaraktam misc-main és logic main panelokat és már csinálja is a kibe kapcsolgatást. Miként tovább mit keressek
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok, egy 75du7172 tvt vettem és csodálkozom, de egy csomó avi-t nem játszik le a tizen-es média player. Erre mi a legegyszerűbb megoldás, ha van egyáltalán?
-
Szegfű
csendes tag
Sziasztok! Samsung shopapp-ban volt 4 termék a kosaramban, kódokkal együtt. Pénteken töröltem a kosarat és beraktam egy új terméket, hogy megvegyem, de se a PTZ, se a CRP kódom nem érvényes, azt írja! Járt már így valaki? Nem vettem semmit, mi történthetett a kódokkal? Elvileg dec.31.-ig érvényesek.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Keresgéltem a témában, lehet, hogy T-con probléma, 7 ezer Ft kb egy másik bele, de hogy ér-e ennyit a kísérlet még nem döntöttem el.
-
vyce21
tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nálam a monitoron csinálja ugyan ezt több mint 1 éve.
Ahogy írod fél perc kb és hibátlan, nyáron meg néha néha csinálja.Szerelő annyit mondott valószínű forrasztás laza a memória körül, így hidegen picit távol van az érintkezés, melegen pedig nincs kontakt baj. Esetleg kondi..
Javítható, ha van rá igény.Engem az a fél perc nem zavar
Ha végleg úgy marad vagy javítás vagy csere
-
rainman72
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Jó lesz készülékcsere programba,másra nem igen már
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szia
Gazdaságilag nem éri meg megcsináltatni. Vannak tv szerelők akik foglalkoznak még ilyenekkel, de inkább kezdj el nézegetni újakat.
Jó sokáig bírta a tévéd ez több mint 10 éves.... -
Atomantiii
addikt
-
vakzer
csendes tag
Sziasztok!
Költözés miatt kérdezem, hogy valakinek nincs-e akár kölcsönbe, akár eladó doboza egy Samsung UE75BU8002 tv-hez?
Előre is köszi!
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Aki a mostani készülékcserés akcióban vett Samsung TV-t, küldött vissza bármit is? Valahol azt olvasom, hogy kell, valahol azt, hogy nem, mi az igazság?Köszönöm

-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ebbe tud vki segiteni? Meg annyi amire ra van irva h gyari es a samsung is ra van irva az valoban teljesen gyari minoseg?
-
pataig
tag
Sziasztok!
Amire használva lenne 80% tv adás 20% Netflix. Naponta megy minimum 8-9 órát tv adásként +Netflix.
-55S90D (WOLED nem tudom milyen)
-55QN90D
Nagyobb nem fér be...
Melyik a jobb képminőségben ?
Ez az oled nem ajánlott?
Esetleg tartósság, megbizhatóság szempontjából?
Minden infórmáció érdekelne!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom mennyi volt a 55QN90D , de most ennyi az oled
Ha összejön az OLED-re pénz jelentkezem
Érzed, ahogy az értelmi szinted lemegy egy év alatti szintre
beállitasokat keresgéltem és teszteket olvasgattam....és számomra legideálisabban sikerult beállítani. en nem vagyok oda a meleg1 és meleg2 beállitasokért, ugy nem kapokm olyan kék szint, amit szeretnék
Sajnos gyári beállításon nekem élvezhetetlen volt a sima adás. Próbáltam sok mindent, de az volt a kegyelem döfés az egész vásárlásba amikor melléraktam a régi tv-t. Pff... Nem lehet összehasonlítani. A stream adással nem volt gond, az szódával elmegy. A youtube 4k HDR NEw york, vagy Costa Rica pazar volt. Sajnos ez van, cancelt nyomtam. Várom a pénzem vissza. Marad a régi tv, majd később újra próbálkozom. Azért köszönöm neked és a többiek segítségét.

Csepy