- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Sziasztok. Samsung gyari eredeti taviranyitot szeretnek vasarolni. Az utangyartottbol megjottem 2 nap utan beszart 1 gomb rajta es a fogasa is gagyi. Hol erdemes vasarolni tudtok jo weboldalt? Illetve mi a kulombseg 2 taviranyito kozott ami fullra ugyanugy nezki csak az utolso betuje B vagy C pl?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
istvankeresz #161598 üzenetére
Az korrekt. A szervizes része tök jól ment az ügyintézésnek.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
ρσгτσ #161461 üzenetére
Samsung garizás folytatás:
Múlt pénteken hívott egy hólgy az oktogon szervíztől, hogy április elsején jönnének a szerelők, mert megérkezett az alkatrész. Meg is jöttek, hozták magukkal az új képernyőt (75"). Kb. 30-40 per alatt kicserélték. Remélem ez két évnél többet bír.
Szóval ez egy elfogadható ügyintézés volt időben. Kb. másfél hét alatt megvolt az egész. Alkatrészre beérkezése után 2 munkanappal már jöttek is beszerelni. -
Szegfű
csendes tag
Shoppapp-ban leadott tv rendelést hány napon belül szállítják ki?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #161584 üzenetére
Nem vagyok mélyen benne a micro LED témában. Sőt, semennyire, így majd lehet kijavítanak az okosabbak. De elvileg, ha jól értem...akkor az van a legközelebb az OLED -hez. Csak az OLED hátrányai nélkül képes hasonló szintet hozni, és mindezt magas fényerővel.
Azt például nem vágom, hogy mennyire homogén, de gondolom sokkal jobb ebben, mint például a mini LED -ek.
A legnagyobb bajom egyébként az, hogy hiába növelik a fényerőt, ha alig van HDR anyag, ami kihasználná. Valószínű ennél a micro LED -nél azért fontos, mert nem átlagos felhasználásra tervezték. Max. fényerőn, ekkora felületen egy 20-30 négyzetméteres nappaliban beleégeti az ember árnyékát a falba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
sunci_02 #161580 üzenetére
Akkor ne OLED. Vagy olyan helyen nézz TV -t, ahol céges vásárlásnál is megadják a 3 évet.
Bár én 1 évre biztos nem vennék semmilyen TV -t. Nem túl tartósak már manapság a műszaki cikkek, és sok esetben a 3 éves garancián belül kell javítást igényelni. Egy panelcsere meg elég kemény összeg.
-
rainman72
nagyúr
válasz
sunci_02 #161571 üzenetére
Veheted nyugodtam az 55QN90D én nem azt mondom csak drágálom teljes áron,akkor egy oled már szerintem jobb választás,de ez én vagyok.
Az 55S90D nincs készlet a samsung.hu-n,de a QN90 lenne ha azt szeretnéd.
Ha nincs Samsung Shop app.-od akkor töltsd le,első vásárlásra jár 5% minus.
Ha beírod a PORTAL5-t a kuponokhoz az megint 5% minus lesz.
Ha van egy használaton kivűli rossz tv-d vagy tudsz szerezni akkor az 55ezer minus.
Igy már közel lesz az ára a 300ezerhez.
Ha írsz az ügyfélszolgálatnak élő chatben mond azt hogy tetszik a Samsung meg venni szeretnél,de kellene egy CRP kupon akkor adni fognak(én ma is eljátszottam ezt kaptam is)
Még plus ha erste bankos vagy ott a moneyback programban mától 10% jár vissza első vásárlás ha aktiválod. -
AMD Power
titán
Ma volt részem megnézni egy Samsung Micro LED-es tevét. Brutális volt.
-
Gardaai
senior tag
Az normális, hogy egy Samsung QE65QN95AAT TV-n ha nézem az info bar-t ahol kiírja a felbontás, aktuális fps-t és HDR üzemmódot, akkor sok film esetén a HDR10 és a HDR10+
folyamatosan ugrál? Másodpercenként többször is. A képen nem veszek észre semmit, csak felfigyeltem rá amikor állítgattam a FireTV Sticket.Másik kérdés:
Van egy AFS 4K Max 2.Gen lejátszóm, de nem érzem túl gördülékenynek szegényt, sokszor akadozik a menüben, PLEX böngészés közben, de legfőképpen 4K filmek lejátszásakor. Nézegettem az Nvidia Shield Pro (2019)-et hogy cserélnél rá, viszont HDR10+ helyett csak HDR10-et tud. Ez mekkora visszalépés lenne? -
ρσгτσ
addikt
válasz
sunci_02 #161568 üzenetére
Igaz WOLED, de 55S90D. Vagy ami jobb, és már QD OLED, a 65S90D. Kuponozva. Viszont ahogy látom a Samsung oldalán, most mindegyik készlethiányos.
Az 55S95D -t kellene még megnézni, hogy mennyire lehet lekuponozni.
Én erre a felhasználásra OLED -et vennék, ha nincs szükség jó nagy fényerőre.
Szerk.:
Vagy ott van LG -nél az 55C4, ha nem ragaszkodsz a Samsung -hoz. -
sunci_02
aktív tag
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlása előtt állok. Sokat olvastam itt nálatok, de azt hiszem kicsit "túl" olvastam magam. Szerintetek melyik a legjobb választás ha a keret max 400eFt .Kiszemelt áldozat: QE55QN90DAT
Köszönöm ha válaszolsz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
EngineerBoy #161563 üzenetére
Disney+ -on meg a közeljövőben érkezik a HDR10+. Egyelőre szerintem még nincs, nem is néztem mostanában... de januárban volt a bejelentés.
Prime -on meg már régóta van, ha esetleg terveznéd azt is.
-
EngineerBoy
tag
Wow köszi az infókat
-
stilo18
addikt
válasz
EngineerBoy #161559 üzenetére
Pont most néztem az oled topikban, hogy nár megjelent a Netflixen a HDR10+ is...
-
EngineerBoy
tag
Netflix és disney+ van de egyelőre csak telon es laptopon megy. A jelenlegi tv-nk nem okos tv
-
Borisz76
nagyúr
válasz
EngineerBoy #161559 üzenetére
Attól függ , hogy mik az igényeid.
Ha sok 4K-s , streaming-es videót nézel akkor érdekes lehet a DV hiánya. Nem vagyok képben , hogy melyik streaming szolgáltató éppen milyen formátumban tolja az anyagokat. -
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Samsung tv-knél mennyire hátrány hogy nincs dolby vision benne?
Köszi a segítséget! -
Bagan
aktív tag
válasz
SpongyaBob #161557 üzenetére
Végre már többen is ezt gondoljak a q60 rol.
regebben nagyon sokan szidták de szerintem is nagyon jól be lehet állítani -
pigatt
őstag
Még egy kérdés.
Nem találom, hogy hol tudom beállítani azt, hogy ne kapcsolja be automatikusan a PS5-t.
Pl.: Hogyha a Home Screen-en a legutóbbi a PS5 volt, de én lejjebb szeretnék menni a Netflix-re mondjuk, ahogy áthalad a kijelölés a PS-en már be is kapcsolja. Ugyanez van a csatlakoztatott források listájában is.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van egy angolba vasarolt UE40KU6000
PD : 08/22/2017
FW : T-JZL6DEUC-1260.1
FC : SWU-OU_T-JZL6DEUC_1260_220615
LS : EU_UKBizonyos adasok angolul szolalnak meg
At lehet ezt valahogy allitani?
Regioba csak angol es írorszag lehetoseg vanEsetleg eu-s (magyar) FW-t lehet ra flashelni?
Elore is koszi a helpet
-
vyce21
tag
válasz
pigatt #161539 üzenetére
Ha van NAS-od, miért DLNA-t használsz?
Dobj a NAS-ra egy Plex szervert, tv-re ott a plex app, tökéletes.
Én 2017-óta használ így, egy mini pc 9T tárhely, filmek, sorozatok, anime stb arról megy az összes eszközre.Illetve, hogy hogy avi formátumban vannak a tartalmaid?
Szinte minden mkv-ban szerezhetőbe virágboltbólfery02:
Igazán nincs mit -
válasz
vyce21 #161537 üzenetére
Szia!
Köszi szépen!
Valószínűleg ez tökéletes is lehet nekik, méretben is, meg távirányítóban is, meg is mutatom majd nekik valamikor.
Szerk: Mondjuk most árukeresőn 50” Sharp-okat majdnem dupla annyiért látok, mint amit Aldis árnak írtál.falabu88:
“1 hét és megszokja bárki”
Ha ismernéd apumat, akkor ez a kijelentés nem történt volna meg.
Fixen eldöntötte, látva a minimalista távirányítót, hogy “ez hülyeség” és olyan nem lehetséges nála, hogy belátja, hogy nem neki volt igaza.
Meg néhány adónak fejből tudják, hogy melyik csatornán van, amikor néha ott vagyok és épp művelik a kereskedelmi TV-zést, akkor látok olyanokat, hogy amikor érdekes valami megy és 20 percenként 20 perc reklám aktuális, akkor addig vagy barangolgatás másfelé, vagy szisztematikusan írogatják be másik csatornák számait és addig azok mennek, majd előbb előbb-utóbb visszatérünk az eredeti csatornára, amikor már nincs reklám.
Félelmetes, de nagyon sokaknak meg természetes. Nekem kifolyna az agyam. -
Borisz76
nagyúr
válasz
pigatt #161539 üzenetére
Nálam is NAS , filmek , sorozatok a felállás.
De a TV-t csak megjelenítőnek , képernyőnek használom.
Lejátszásra PC-t használok MPC-BE-vel.
HDMI kábeles összekötéssel.
Ha van lehetőséged és PC-d , mini PC-d , HTPC-d , akkor érdemes hanyagolni a TV saját belső lejátszóját..... -
pigatt
őstag
válasz
lala666 #161540 üzenetére
Vagy codec csere az érintett fájlok alatt... (az előbb próbáltam ki) Azt hiszem elleszek a egy darabig!
szaboi6512: Próbáltam az Mkvtoolnix csak fájlformátumot cserél és nem kompletten codec-et, és sajnos ugyanúgy nem működik. Igazából nem az avi-val van baj, hanem benne codec-el. -
szaboi6512
őstag
válasz
pigatt #161539 üzenetére
Konvertálod .mkv-ra.
Pikk-pakk megcsinálja az Mkvtoolnix -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a nagyon vár QE75Q60D TV, viszont van vele gond amire nem tudok rájönni, hogy miért van. NAS-on DLNA szerveren keresztül streamelném a videókat a TV-re de az AVI fájlokra azt írja, hogy nem támogatott formátum. Ez elég nagy baj, mert a videók nagy része avi.
Mit lehet tenni vele? -
vyce21
tag
válasz
fery02 #161533 üzenetére
Hello,
Pár hete pont beüzemeltem egy Sharp tv-t hasonló elvárásokkal. (70e volt Aldiban, 50").
Nem vártam tőle sokat, de megdöbbenésemre nagyon szép benne a kép, gyors a rendszer.
Távirányító hagyományos, még is bluetoothos, van Netflix és youtube gomb is, Így nézki: [link] -
falabu88
aktív tag
válasz
fery02 #161533 üzenetére
De 70-80 csatorna helyét észben tartják? Egy csatornaváltó gomb hosszan és ott a lista, tudnak választani, egyszerűbb mint bármi..
nem véletlenül hagyták el a dedikált számgombokat. 1 hét és megszokja bárki szerintem (feltéve ha jól látják a képernyőt.. Ha nem akkor tényleg kellhet a számgomb).
-
Prien
addikt
válasz
rainman72 #161489 üzenetére
Ez jó hír, én is az alsópolcról keresgélek, de lehet megvárom az idei felhozatalt.
Nem sürgős, csak a foci VB-re kell.Egyébként nekem még a full HD tv is elég lenne a műholdas adásokhoz, nem tudom mennyire tudnak fejleszteni a crystal processzoron felskálázás szempontjából...
-
válasz
ρσгτσ #161531 üzenetére
Írásom előtt nézelődtem és én is így látom, hogy Netflix gomb ugyan van sok távirányítón, viszont mellette YouTube gomb meg nincs (hanem egyéb, számomra ismeretlen szolgáltatóknak a gombjai).
Valószínűleg így nem Samsung lesz a következő TV-jük, hanem valami más márkának a TV-je, ahol a távirányító kialakítására kifejezetten figyelni kell.
A QLED dolog csak úgy jött fel, mert nekem van ilyen TV-m és esetleg nekik adtam volna, én meg vettem volna valami jobbat.————————————
falabu88: Alapból már kedvencek listába vannak rendezve náluk az adók, ami így a +100 szennyet leszűkíti nekik 70-80 db szennyre, amiken már nem lehet gyorsan végigkapcsolgatni, szóval a megoldás egy más márkának a TV-je lesz.
Ami fura lesz, mert kb 15 éve csakis kizárólag Samsung TV-ket látott a család, mert bő 10 éves jászfényszarui Samsung “karrierem” alatt tucatnyi TV-t hoztam el és látottam el mindenkit, de előbb utóbb meg kell szakadnia a “márkahűségnek”. -
-
Sziasztok!
Létezik a QLED TV-khez olyan kompatibilis távirányító, ami a régi, sok gombos elvet követi, tehát megvannak rendesen az 1-9 gombok és van külön gyorsgomb a YouTube és Netflix-nek is?
Szülőknek kellene valami másabb távirányító, mert ők még nézik a kereskedelmi fos adókat és sokat nyomogatnák a rendes szám gombokat, de közben elérhető nekik Netflix és YouTube is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
stilo18 #161525 üzenetére
Egyébként nem lenne ezzel az eljárással semmi gond, mert amúgy tényleg sokan annyit értenek hozzá, hogy bekapcsolják a TV -t és kész. Így meg egyszerűbben és gyorsabban meg lehet(ne) oldani egy csomó hibát.
Csak az a baj, hogy az egész ügyintézés is annyira körülményes, lassú a Samsung -nál...
Engem anno ez annyira nem zavart, mert van néhány TV otthon. De akinél egy TV van az szívhat az egész sztorival 3-4 hétig. Nyilván nem kell TV függőnek lenni, de az emberek nem azért veszik, hogy utána 3-4 hétig ne tudják rendesen használni. Vagy akár 2-3x 3-4 hétig, ha több alkalommal kell ezzel szórakozni.
-
stilo18
addikt
válasz
Celtis #161521 üzenetére
Pontosan így történt..
Fél 4-kor beszéltem a sráccal, akkor éppen semmi hiba nem volt, mondta, hogy a tv tárolójába nem lát semmi hibát, de csinál egy gyári visszaállítást..és ha bármi van, hívjam nyugodtan.
5 óra magasságában összeomlott a tv, hívtam is őket...mondta, hogy akkor lejelenti a szervíznek és majd ők hívnak.
Elhiszem, hogy sok az olyan ügyfél, aki nem ért hozzá, sima átlag user..
De amikor teljesen korrektül, videóval, beállításokra kitérve lejelenti az ember, akkor miért kell húzni az időt ilyen felesleges körökkel...azt nem tudom.... -
ρσгτσ
addikt
-
Celtis
veterán
válasz
stilo18 #161519 üzenetére
Az lesz, hogy a távmunkás - akinek persze fogalma sincs a problémádról - belép távolról, mindent rendben talál és felajánl egy "mély" reszetet. Aztán isten áldjon... Kezdheted újra. Sajnos ezeket a köröket le kell futni az ügyfélszolgálattal.
De ne legyen igazam.Ezért kell inkább a szervizt hívni egyből: Nincs kép. Akkor jönni fognak.
-
stilo18
addikt
Imádom őket, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű menet.
Direkt feltöltöttem nekik videókat, hogy totál 0 a háttérvilágítás sokszor, erre azzal megy az idő, hogy valaki laptopról nézegeti majd a tv-m, hogy pl a környezetifény érzékelő nincs-e bekapcsolva... -
rainman72
nagyúr
válasz
Szegfű #161516 üzenetére
Igazából a Q80D és a QN85D között van difi.
Ha sima SDR adáshoz kell akkor nem biztos hogy ki fog jön a difi.
HDR már más kérdés,meg kell nézni melyik mit tud.
Ami különbség a 2 model között az a mini led.
A QN85-nél jobb a local dimming és ezzel jobb a blooming kezelés mivel sokkal jobb a zóna szám.
A Q80 virágozni fog néhány esetben és tartalommal az biztos pl felíratos filmek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Szegfű #161516 üzenetére
120Hz -et írtam feljebb, aztán ki akartam törölni...de már lejárt a szerkesztésem. Az mindkét TV -nél adott.
Mennyi a különbség a két TV között? Nem tudom honnan szerzed, milyen kedvezménnyel, vagy kuponozva. Gaming és filmezés, illetve streaming miatt én a jobbat venném. De nyilván ehhez tartalom is kell, aminél van jelentősége.
-
Szegfű
csendes tag
válasz
rainman72 #161492 üzenetére
Sziasztok! Akkor normál digis tv adások nézéséhez(80%), egy kis xbox-hoz(10%), és a maradék pedig filmnézés laptopon, disney+-on, nem is érdemes mini ledes (Samu QN85) tv-t venni, mert nem lesz rajta sokkal jobb, mint a Qled-eken (QN70 vagy QN80)? Ma direkt voltam euronicsban megnézni, de se tv adás nem volt rajtuk, csak a demo, meg egymás mellet sem volt a 2 fajta.
-
vyce21
tag
Az létezik, hogy a shopapp 5%-ot meg ha két terméket rakok össze annak az 5% kedvezményét, készülék váltást nem számítja kupon kódnak?
(azt írja 0 felhasznált kupon)
Csak mert simán mellé ment még 10%-os kupon plusz CRP 5% plusz portal 5% kedvezményBár nem tudom, hogy így engedi leadni a rendelést, de a kosárba belepakolta
Tv magában 320 egy 256gb-os mem karival 319 -
stilo18
addikt
Hát, nem túl acélos a minőség, de ezt most csak szűk ismerősi kör alapján mondom...
És, hogy egy kicsit én is megerősítsem, a "régen minden jobb volt" sallangot:
Kisebbik gyerek szobájában van egy 55MU8002-es Samu, az mai napig gyönyörűen teszi a dolgát..Nyilván a QN95 körbe táncolta már képminőségre...de ettől függetlenül jelenleg azon lehet tv-t nézni, a fél milliós eszközöm meg rádióvá változott
-
francz'70
senior tag
"Mi még jelenleg is egy 2014-ben vásárolt (20+ éves!)"
Jó lesz az 10+ nak isAmúgy még nálam is teszi a dolgát a 2014 ben vásárolt H6500, igaz, hogy kb négy éve a hálóban azért már kicsit kevesebbet dokgozik, de napi szinten használva van!
Mondjuk kb. három hete vettem észre, hogy az egyik prizma leeshetett a helyéről. Annyira nem zavaró, eleinte is inkább a tudat és emiatt a szemem folyamatosan kereste, de mivel ez inkább fehér jeleneteknél látszik jobban, annyira nem vészes, már kezdem megszokni.
Apropó leesett prizma...van valakinek tapasztalata/infója, hogy egy ilyen leesett prizmával ugyanúgy használható a tv, nem befolyásolja a led élettartalmát vagy bármi mást?
-
Spec
őstag
válasz
stilo18 #161503 üzenetére
Ennyire vacakok lettek mostanában a Samsung TV-k, vagy legalábbis a panelok?
Mi még jelenleg is egy 2014-ben vásárolt (20+ éves!) UHD LED TV-t nyüstölünk. Azon kívül, hogy a gyerek egyszer hozzávágott valamit, és emiatt az alsó szélén van egy sötétebb folt rajta, semmi egyéb baja. Jó, annyi van hogy azért már gyengébb a LED háttérvilágítás fényereje, meg kicsit már észrevehető a felhősödés a világosabb jeleneteknél, de kb. ennyi. Teszi a dolgát jó 20 éve. Semmi garis problémája nem volt eddig. Egyszer kellett az ügyfélszolgálattal meccselnem, de az is szoftveres probléma volt. Az automatikus frissítés valahogy elcsesződött, és ettől meghülyült a TV. Távolról frissítették, és azóta jó. Ez is kb. jó 15 éve volt. -
-
stilo18
addikt
Kíváncsi leszek a Samsung hozzállására a garanciáztatás során.
Reggel már (még) bekapcsolt a tv, de a ledek már nem...
Jelenleg a továbbítottuk a technikusoknak lépcsőnél járok...
Jó barátomnak pár hónappal ezelőtt téglalapos lett a kijelzője, Alza ügyfélszolgálaton jelezte, pár nap múlva utalták vissza a vételárat. (Érdekes, hogy neki is pont a gari lejárat előtt pár héttel ment tönkre-de legyen csak puszta véletlen)
Remélem nekem sem fogják jobbra balra reszelgetni a miniled tv-t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest