- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Mr President
senior tag
-
gduck
addikt
-
phDani
csendes tag
Akkor a minimumot kapják
Az érdekes, hogy beszámítási kedvezményt fizetésnél jóváírják. Ez pozitív. Ügyfélszolgálat már nem annyira: Készlethianyos modellre azt válaszolni, hogy nem lát beszállítást a közeljövőben. Helyettesítik a készlet értesítőt a hol vásárolhatom meg linkkel. 1 hét múlva raktáron… -
SABIC
kezdő
-
SABIC
kezdő
-
SABIC
kezdő
Megerkezett az extractor, hangot tovabbra sem sikerült elöhozni...
Tv hdmi earc hdmi dugaszaba dugram a kabelt onnan a masik oldalra a hazimozi optikai kabelet, igy a hazimozi azon a csatornajan kellene hogy jojjon a hang..de semmi.
Az átalakitó közvetiti a jelet mert az a veg amit a hazimoziba dugnek piros..innen valakinek ötlet? -
hyppo!
aktív tag
-
SABIC
kezdő
-
SABIC
kezdő
-
SABIC
kezdő
-
SABIC
kezdő
-
icemad
nagyúr
-
Anubris
őstag
-
Anubris
őstag
Valami nagyon nem frankó.
Nincs ilyen lehetőség, hogy HDMI (eArc).
A hangkimenetnél TV hangszóró, Q-Symphony (wifi), Q-series soundbar (wifi) opciók vannak.
Mindegy, hogy Q-Symphony vagy Q-series soundbar hangkimenetre megyek, a szakértői beállításokban a HDMI eARC mód ki van kapcsolva.
Soundbar kijelzőn hiába állítom be a TV arc, vagy HDMI-t, vissza dobja TV hangszóróra a hangot.
A HDMI 3 -ra ha rámegyek azt írja, hogy az eszköz bekapcsolásának ellenőrzése.
Tehát sztem olyan mintha nem kapcsolódna rendesen.Lehet a gyári sb-hez kapott új kábel rossz?
-
Celtis
veterán
-
viperabácsi
addikt
-
pilu01
senior tag
-
hematoma1
senior tag
-
szami777
addikt
-
adam320
senior tag
-
espi38
őstag
-
espi38
őstag
-
espi38
őstag
-
espi38
őstag
-
adam320
senior tag
-
adam320
senior tag
-
SPF
senior tag
-
Ciccuka
veterán
Samsung S85F TV-k
EU-ban többféle kijelzővel is szerelik ezeket65" változat QD-LED (Itthon sajnos WOLED kijelzős)
Review
Honlapon 100Hz kijelző (két helyen is így adták meg ott)Mozgástechnológia:
Motion Xcelerator 120Hz -
barnidani
csendes tag
-
barnidani
csendes tag
-
barnidani
csendes tag
-
barnidani
csendes tag
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
-
vatoloco26
tag
-
james001
veterán
-
Spec
őstag
-
kissadam9
csendes tag
Pontosítok: az 5 db QE65QN95D-t úgy kell érteni, hogy 2 TV volt.
Eredetileg 1 db TV volt, amiben 3x volt kijelző csere az Octogon szerviz által, így kijön a 4 db kijelző.
Ezután ismét megvettem újonnan, így lett meg a 2. TV belőle, de attól egyből el is álltam ugyanolyan pixelhibák miatt.Az egyetlen közös dolog a samsung-os rendelésekben az, hogy mind kuponozva volt.
Egyébként ennyi hibás termék után eszembe nem jutna még egyszer Samsungot vásárolni, az egyetlen ok amiért továbbra is tőlük veszem az az, hogy viszonylag nagyobb kedvezményt lehet tőlük szerezni.
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Érdekes, most sikerült megtalálnia és telepítettem is.
Jön a következő akadály: a NAS 1. városban van a TV pedig 2. városban.
A bejelentkezés IP címet kér, ami nyilván az 1. városban lévő belső hálózat IP címe, hiába írom a 2. városban az IP-t, nem találja, jogosan.
Mi lehet erre a megoldás? -
VGYke
addikt
-
venom8888
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Köszi, ezt nem tudtam, még nem minden tiszta a tv kapcsán. Mivel ma még vissza tudtam volna vinni ezért nem jutott jobb eszembe.
gab1ka
Nem volt bekapcsolva az inteligens mód. Csak az automatikus hangerő van bekapcsolva, de ez csak egy hang kiegyenlítés, hogy pl ne üvöltsön egymás után két csatorna. A fura az volt, hogy a lányom csak bekapcsolta a tv-t, majd lehalkította, hogy az erősítőn menjen a hang, a lejátszás meg bluray-ről ment. Aztán megállítottuk a tv-t amíg kajáltunk (kb fél óra) aztán kiléptem a külső forrásból és tv adásra kapcsoltam. Ekkor lepett meg a butított hang. -
stilo18
addikt
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
Soulfly842
addikt
-
maglew
aktív tag
-
gab1ka
senior tag
Én is így gondolom, illetve ahogy korábban taglaltátok, OLED után valószínűleg nehezen lesz emészthető az LCD, különösen a matt amin a fekete is inkább szürke nappal. Szerencsére a választék adott már minden igényhez.
Amúgy ez a matt/glossy kérdés is olyan, hogy miután láttam a yt-n hogy kapargatják le az emberek az S95D-t, egyszerűen tuti hogy csak idő kérdése mikor jelenik meg ez is utólag feltapicskolható univerzálisan megvehető termékként.
-
gab1ka
senior tag
-
gab1ka
senior tag
-
Vhiktor
nagyúr
-
undercover
őstag
-
drmotto
őstag
-
undercover
őstag
-
kolo01
csendes újonc
-
ρσгτσ
addikt
Aktív, HDR/DV gaming után sem volt már teljesen egységes a panel a HUD -tól. Mondjuk ami még mellékesen zavart az a megjelenő tinting is volt.
Én vettem erre a célra a mini LED -et. Az ebből a szempontból teljesen igénytelen, és a fényerő is mehet úgy, ahogy a felhasználónak tetszik.
OLED TV -k nálam maradtak filmezésre, YouTube -ra, és gamingre.
Zajkeltő eszköznek szerintem nem a legjobb az OLED. Arra a használatra, amire ő tervezi.
-
ρσгτσ
addikt
-
Nheo047
tag
-
ρσгτσ
addikt
Akinél háttérzajként megy a TV, az nem nagyon foglalkozik vele, hogy lefusson egy-egy kompenzáció. Legalábbis szerintem. Nálunk se foglalkozott vele senki, én meg otthon sem vagyok napközben, hogy erre figyeljek.
Fényerő meg ugye a környezettől függ. Mindenképp érdemes levenni normál TV adásnál. Mondjuk nálam a C1 -en úgy is szépen beégett a Duck TV logó.
-
ρσгτσ
addikt
-
stilo18
addikt
-
saalty
csendes tag
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
-
gab1ka
senior tag
-
fahrii
őstag
-
Roland861010
veterán
-
Funthomi
aktív tag
-
FNZ
őstag
-
fahrii
őstag
-
hyppo!
aktív tag
-
LimaBravo69
tag
-
Vhiktor
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Ha megadják, nekem anno az UE506122 esetében ez nem történt meg, pedig az aztán szinte havonta járt a szervizbe, végül a két év garancia lejárta után mikor ismét előjött ugyanaz a hiba én meguntam és feladtam az egészet.
Mindig ugyanaz a hibajelenség: Nem lehetett bekapcsolni és kb másfél másodpercenként villogott a piros készenléti led. Csereltek benne vagy négy alkalommal tápegységet, de volt kijelzőcsere is. Ahol laktam - Kelebián - ott nem volt még a rendes 220V-os hálózat hanem 205-215 között ingadozott sokszor egy-két pillanatra volt hogy az áram is elment, ezt nem viselte jól a tévé. A Samsung "természetesen az akkori DÉMÁSZ-ra mutogatott, ők mindig a Sansungra, miközben én meg végül ottmaradtam lejárt garival egy hibás készülékkel...
Természetesen a családban levő másik kettőnek tévének eközben semmi baja nem volt valamint később az utód tévének (Philips Pus506504) sem volt hasonló problémája...
-
ρσгτσ
addikt
OLED -et néznék én is, és az ő felhasználói szokásához jobban is illeszkedik. Persze ha majd ott tart. Képminőségben, és panel egységességben is előrelépés lesz. A mostani TV -hez képest meg óriási ugrás.
Szerintem a fényerőtől sem kell félni. Nappaliba is jó lesz a korábban említett 65S90D. E tekintben nyilván nem lesz QN90B szint, de saját környezetében meg tudja nézni, tesztelni, hogy neki mennyire elég. Az online 14 napos elállással.
-
Roland861010
veterán
-
ρσгτσ
addikt
De amit rtings -en csinálnak képeket, az szűrővel készül. Szóval oké, hogy amúgy soha nem lesz igazán egységes a fenti panelek egyike sem, de szabad szemmel, még tesztképet nézve sem kellene így kinéznie. Meg úgy sem, ahogy rtings -en látszik.
Persze lehet, hogy felerősíti a fotó. Én azért gondoltam, hogy ennyire jelentős, mert töltőképernyőnél egyből kiszúrta.
Az említett mini LED nálam pont az S90C mellett van. Egyedüli probléma a mini LED -nél, ami normális, a sarkoknál jelentkező vignettálás, de az sem erős. Összehasonlítva a mellette lévő kifejezetten jó QD OLED panellel.
Szerk.:
Egyébként nem kötekedni szeretnék, félre ne érts. Csak szerintem ilyen mértékű foltosodás, csíkozódás a nem elfogadható kategóriába tartozik. Ezért is írtam neki, hogy erre intézzen garanciális javítást, vagy inkább csereutalványt, ha lehetséges.Persze ha szabad szemmel tényleg nem ilyen jelentős, akkor nem szóltam.
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem ami nála van, az elég rossz. Vignettálás az mondható normálisnak. Bár az is változó, hogy mennyire erős.
Én, amivel utoljára találkoztam rossz panel, az ilyen volt:

Utólag vettem észre, hogy kicsit bevilágított a lámpa... De azért szerintem így is látszik, hogy a széleken, főleg a két oldalán jelentős a "foltosodás". Illetve látszik a szokásos, kicsit erősebb vignettálás is.
Ha nem lett volna gyári hibás a panel (aminek egy része a képen is látszik), akkor is visszaküldtem volna.
Valószínű ez a legtöbb embernek fel sem tűnik, mert nem azzal kezdenek, hogy nézegetik milyen a panel. Én viszont úgy vagyok vele, hogy ha valami probléma van, akkor az derüljön ki az első vagy a második napon. Végülis erre van a 3 munakanapos csere, vagy a 14 napos elállás.
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
Roland861010
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Alin vannak olyan kinézetűek, mint az elmúlt években kiadott a gyári SolarCell távirányítók. Több fajta dizájn, illetve gombkiosztás. Elemes verzióban.
Csak azt hiszem azok kicsit vastagabbak az elem miatt. De annyi fajta van, én sem ismerem mindegyiket.Az is megoldás lehet, ha valakinek a dizájn tetszik, de nem akar beépített akkumulátoros verziót, és nem szeretne sokat költeni sem.
-
Intel fan11
őstag
-
LimaBravo69
tag
-
LimaBravo69
tag
köszönöm a tippeket!

Az elsőként említett HDMI kiterjesztett bemeneti jelet megtaláltam, ki volt kapcsolva, bekapcsoltam.
A második tippet nem értem, mi az az android tv? Nekem csak set top boxom van, egy régebbi kiadás, ott csak olyan opciót találtam a beállításoknál, ami a felbontásra vonakozik, ez 1080-ra van állítva.Bónuszkérdés: két HDMI csati van használatban, egy blue-ray lejátszó és a Telekom set top box. Mindegy, hogy melyik csatlakozóba melyik eszköz van dugva? Hanem mindegy, meilyikben jobb a set top box? Esetleg érdemes valami spéci hdmi kábelt venni?
-
TiberiusX
tag
-
TiberiusX
tag
Köszönöm.
Jött egy frissítés a Tv-re, feltettem, rebootoltam és most nem csinálja.
Lenne még egy kérdésem, ugye a Tv 4k szóval 3840x2160, viszont ha a játékon belül átállítom a felbontást 2560x1440-re vagy 1920x1080-ra nem látok változást.
Hogy működik ez a Tv-nél, felskálázza magának amire kell? -
STC Speed
őstag
-
ρσгτσ
addikt
Igen, ezért is írtam, hogy jó ötlet. Érdemes ezeket kipróbálni. Már ameddig eljut. Remélhetőleg visszajön a kép.
Nekem is volt már hasonló QN, illetve S90 szériánál is. Ahogy olvastam ez random módon előfordulhat, és általában az oka szoftveres. De ebben az esetben áramtalanítás után vissza kellene jönnie a képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Hisense 75 U8Q Mini Led Pro 165hz
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az érdekes, hogy beszámítási kedvezményt fizetésnél jóváírják. Ez pozitív. Ügyfélszolgálat már nem annyira: Készlethianyos modellre azt válaszolni, hogy nem lát beszállítást a közeljövőben. Helyettesítik a készlet értesítőt a hol vásárolhatom meg linkkel. 1 hét múlva raktáron…

Innen 3 hét míg megjön.

Csepy