- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mola21
tag
A Samsung UE40K5500 és 5502 között mi a különbség?
-
mfranky
őstag
válasz
üzenetére
Szerinted napi használat mellett 2m-ről egy ekkora tv-n látszik valami is abból a 0.02mm-ből? Mindenki eldöntheti mi zavarja és mi nem... engem pl. az jobban zavarna, ha tényleg ilyen sok hibás van a szériában, hogy a 3.-4. csere után visszasírjam azt, amin csak 1db volt...semmi nem látszódik belőle, konkrétan semmi...
Ha több hibája lenne szó nélkül cseréltetném.
Nekem falon van, a hátlappal semmi gondom... -
Top cat
addikt
válasz
cikasz
üzenetére
Dehogynem.
VESA Interface 200×200, 13Kg a TV súlya.mfranky
Biztos vannak belőle jó példányok is. Bár a hátlap rögzítése...
No offense, de ezek szerint a tieddel is baj van. Az jó ha téged nem zavar a halott pixel de van akit igen. -
mfranky
őstag
válasz
Top cat
üzenetére
Bizonyára csak a fórumot látogatók vettek KS7000-est... miért lenne kerülendő? Én úgy gondolom akinek semmi baja az sosem írja ide be, hogy szuper és neki tökéletes "jutott"...ezért gondoltam beírom, én "hogy jártam" vele... ja és igen, visszaolvastam az összes KS7000-es hozzászólást...de azért ne általánosítsunk ennyire...
-
mfranky
őstag
Sziasztok! Szerdán vettem én is egy 49KS7000-est az Edigitalból, eddig mindennel meg vagyok elégedve, szuper képe van... a pixeleket most néztem meg, fekete és fehér tökéletes, a színeknél (RGB) találtam 1db halott pixelt...ezért nem viszem vissza...
-
Top cat
addikt
válasz
cikasz
üzenetére
Ez már nem rossz.
Ha van lehetőséged akkor nézd meg személyesen is pl a MM ben.
Vigyél magaddal pendrive-on filmeket is kipróbálni, hogy milyen.
Gyors mozgásnál lehet után húzás mivel nincs benne motion plus.De ennél is előfordult némely példánynál, hogy egy kicsit lejt a talp miatt.
-
mattheus
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen, pontosan ez a bajom.
Beszéltem a Samsung ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy jobb, ha cserélem még most.
Későbbiekben is van rá mód, hogy szervizeljék a készüléket, de az előbbit javasolták. -
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én egy monitor tv-előtt ülök és nálam amikor "beizítottam" a szgépen kellet valamit állítani.
Nálam is az van,hogy 16.9 és 4.3 a többi szürke tehát automatikusan állítja be magát vagy a szgép szerint.Így teljes képernyős nálam. A monitorom is 16.9 -
cikasz
őstag
válasz
Top cat
üzenetére
Húúú azoknak húzós már az ára

Max 200k-t szánok a dologra. Nincs bajom a mostani tévénkkel nem minden áron akarom cserélni csak ha van valami best buy vétel akkor cserélnénk nagyobbra.
Persze jó lenne eladni a régit is
Például : Samsung UE49K5500AWXXH FHD
Csak ez megint olyan, hogy vagy jó vagy nem!? Csak azt látom, hogy jól le van értékelve és elegt tud ami nekem kell. Elég nagy és fullhd. -
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Gondolom PC-re van nevezve a bemenet.
-
-
mattheus
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
az egyik biztos, hogy az a másik kettő akár apró kosz is lehet.
Én sem tudom jelenleg, hogy mitévő legyek, mert annak idején a notebook-nál jelent meg pár hónap után 2 apró pixel.Én nem tudom, hogy a fórumon mennyire élnek ezzel együtt a felhasználók, mert a legtöbb hozzászólásban cseréltették......mert mindenki zavarónak találta.
A kérdés még az, hogy ha tegnap vettem át az üzletben, akkor meddig van időm visszavinni. 3 munkanap, azaz jövő hét hétfő vagy most vasárnap ?
-
mattheus
őstag
válasz
savoo
üzenetére
Nem nézek statikus tartalmat ez így igaz és tegnap mikor néztem a TV-t nem vettem észre, csak ma reggel, amikor volt egy kis időm, hogy ezzel foglalkozzak......
Egy 55 col-os képernyőnél természetesen nehezen észrevehető, mert akkor közelében kell helyet foglalnod (rövidlátók előnyben), hogy kiszúrd és akkor sem annyira egyszerű, csak akkor, ha tudod, hogy merre és mit keress.
Megértem a Te véleményedet is és el is tudom fogadni, de másképpen gondolkodunk. Beszélek a bolttal (MM) a további teendőket illetően.
-
Top cat
addikt
válasz
cikasz
üzenetére
Én is az itteni ajánlások alapján vettem még tavaly előtt egy 40H6400-ast.
Nagyon meglepődtem, hogy az emagnál most is van belőle. persze itt nincs gyári garancia.
Meg nagyobbak is mint amit te szeretnél 65 és 75 col méretűekAzóta nem igazán követtem milyen típusok az ajánlottak. De a többiek biztos segítenek majd.
A KS7000 ami kerülendő, nagyon sokan panaszkodnak rá itt a fórumban.
Kicsit feljebb (#106371) mattheus is. -
Egrilaci
csendes tag
Sziasztok!
Olyanba szeretném a tanácsotokat kérni, hogy van egy Samsung ue 40 h 6203 tv-m. A ps4 játékok legfőbbként a fifa 17 és fifa 15-nél látható a legjobban, offline módban is. A net kapcsolat jó. hogy időnként a felső harmadán bevillan néha szaggat, laggol és van hogy elkezd vibrálni a kép. Nem mindig csinálja, mostanában egyre gyakrabban, olyan érzés mintha a mosottabb lenne a kép. Ilyenkor rövid időn belül még az ember szeme is belefájdul. Olyan mintha valami bezavarná. Már rengeteg dolgot kipróbáltam, de sajnos hiába. Másik hdmi kábel, router , másik ps4, a zavart okozható készülékek kikapcsolása, konnektorok lazulása. A tv gyári állapot visszaállítása is volt. Viszont van egy hdmi callibrálás a tv menüjében, ott sikertelent (failed)ír ki. Minden képjavító módot kikapcsoltam és játék módban is ez a jelenség.
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel? -
-
-
mattheus
őstag
Tegnap vettem egy KS7000-es TV-t.
Kicsomagolás után nagy volt a boldogság és minden rendben volt, azonban ma reggel, amikor egy alaposabb tesztnek vetettem alá (statikus egyszínű képek) sajnos kiderült, hogy több helyen is vannak pixelhibák.A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kérhetem a cserét vagy bizonyos pixelszám felett van erre lehetőség ?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
A PC-melyik bemenetre van csatlakoztatva-DVI-HDMI?A bemenet neve PC?
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha jól működik nem kell frissíteni. Mi az ami zavar téged?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
H6400-as tulajoktól kérdezem, hogy megérné firmware-t frissíteni, van valakinek mostanában ezzel tapasztalata?
Kb. 1,5 éves már, de sose volt még netre kötve. Gondoltam, gyorsan felengedném addig, amíg frissíti a fw-t, hátha kicsit gyorsabb lesz a menüje, meg ilyesmik (van egy-két apró dolog, szerintem bug, ami zavar).
(A SMART cuccok nem érdekelnek benne.)
Megéri, vagy inkább hagyjam?!

Köszi!
-
KD6-3.7
őstag
válasz
bagamery
üzenetére
Chromecast 2 vagy Ultra. Aztan Plex program a gepre es mehet. Telefonrol, tabletrol is latod a Plex appon keresztul a filmjeid, sorozataid aztan csak "kikuldod" a TV-re, azaz a Chromecast-ra es voiala!
Szerintem az egyik legegyszerubb es legjobb TV okosito, ha nem akar az ember mindenfele Androidos, Windows-os smart boxot kezelgetni amik be be lassulnak, mert a RAM meg a proci stb. -
bagamery
csendes tag
Sziasztok,
elnézést, ha baromságot kérdezek, de nem értek a témához.
Samsung UE40J5100-as TV-t lehet-e valahogy "okosítani"? Nem ilyen HDMI-be dugható androidos vackokra gondolok, hanem pl egy USB-s LAN vagy WiFi adapterre. A vágy annyi lenne, hogy hálózati meghajtóról (mondjuk egy NAS) tudjak filmet lejátszani media player nélkül.
Köszi!
-
BossBoss
őstag
Üdv Urak!
Van mód arra hogy UPC mediakártyval használva a tv-n( H6500) tudjak hanságvot váltani? Azt irja az infó hogy multi nyelv, de nem tudom hogy kell. Vagy ezt csak boxal lehetséges? Köszönöm!

-
tome0001
senior tag
Sziasztok.
H6200hoz mukodik a magic smart remote távirányító?
Ha igen, hasznaltan hol erdemes nezelodni, milyen oldalakon? Hardverapron nem találtam.
Koszi -
Top cat
addikt
válasz
cikasz
üzenetére
A panelje nem a legjobb.
Idézet a fenti összefoglalóból:
5xxx = Alsó-közép kategória Full HD (1920x1080) felbontással és olcsó, műanyag formatervvel.
Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert nagy a megjelenítők elmosódása
és mozgásfelbontásuk 300-350 sor. -
carlo6
csendes tag
Sziasztok. Vásároltam egy Samsungue32k5500 as tv.t. az a gondom hogy a csatorna listát nem tudom szerkeszteni. Letöltöttem progit kiirattam pendrive ra a listát de a programba nem tudom bevinni mert nem jo neki a fájl. Mit tegyek. Tudna valaki segíteni?
-
warren29
aktív tag
Pár napja minden bekapcsolás után pár perccel ez fogad:
CI menü - CI2
A new software update is available
Leokézom:
Software sownload in progress: 05%
A letöltés állapota nem vátozik marad ezen az értéken.
Így villog pár percig majd kiírja, hogy:
The module software is currently up to date.Majd Kódolt jel felirat jelenik meg és a csatonák nem jönnek be.
Ha kikapcsolom és bekapcsolom újra akkor vannak tv csatornák ismét.
Interflész kártyát használok.
Sajnos minden bekapcsolás után újra kezdi ezt a baromságot.
Ha nem okézom le ki lehet ikszelni és eltűnik de idegesítő, hogy újra bekapcsoláskor mindig feljön.
Mi a picsa ez? -
D@niel
addikt
üdv,
múltkor kérdeztem itt a topikban, hogy vegyek-e nagyobb sebességű pendrive-ot, mert ami van, az 8 gigás, nem megy rá egy fullhd + lassú.
ajánlották itt, vagy privátban, hogy nézzek egy külső hdd-t.
na, közben el romlott a laptopom, és csináltam a benne lévő háttértárból külső vinyót.csatoltan lesz róla egy kép.
ugye, látszódik, hogy két usb kimenete van, ez kell ahhoz, hogy megfelő áram ellátást kapjon a cucc.mivel most nem tudom kipróbálni, kérdésem lenne, hogy az 1 usb bementi samsung tv-mre ezt hogyan tudom rákapcsolni?
-
Lacix29
őstag
válasz
ace05
üzenetére
Pont hogy a neten rendelésnél lehet elállni a vásárlástól, azaz vissza kell venniük és visszaadni az árát 14 napon belül azután, hogy megkaptuk a terméket és indokolni sem kell. Egyedül a visszaküldés árát kell nekünk fizetni.
Boltban vásárlásnál csak a bolt jóindulatától függ visszaveszik-e, de semmi nem kötelezi őket erre. -
Ramos_
tag
válasz
galaxys80
üzenetére
szia
köszi a választ
a 4 órás kikapcsolási időt az egyik vásárló írta árukeresőn, tehát nem tudsz annál kisebbet beállítani mielőtt elalszol, hogy majd kapcsoljon ki a tv, de nem tudom igaz-e
ezen kívül, egyik helyen azt írják van benne CI interfész, másik helyen azt írják nincs
amit, még nem tudok eldönteni, hogy kb plusz 10 ropit megér-e ugyanilyen tv (j5000) csak full hd-ben
félek hogy laikusként nem is látnám a különbséget full hd és hd ready között, amugy is több cikkben írták, hogy 32colos tv-knél 1méter 20centiről kéne nézni hogy észlelje a szemed
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Ez szerintetek megéri ?
Samsung UE58J5000 LEDköszi
-
galaxys80
veterán
válasz
Ramos_
üzenetére
Mi néhány hónapja vettünk egy j4000-et a gyerekszobába.
A hangja valóban elég ramaty. Főleg alapbeállításon. Film módba téve, viszont egészen használható.
MKV-t lejátszik.
Ezt a 4 órás kikapcsolási időt mire érted? Energiatakarékosságra? Ezt meg kell néznem majd, mert nálam minden ilyen ki van kapcsolva.Összességében azt mondom, hogy ennyi pénzért (55.000 Ft) 2 év garival tökéletes választás volt arra amire vettük. (Gyerek néz meséket a TV-ben, illetve médialejátszóról).
-
-
PuMbA
titán
-
Lacix29
őstag
válasz
PuMbA
üzenetére
Innen minden videó HDR-ben jön, de a fejlécben jelzi is.
The HDR Channel -
Ramos_
tag
sziasztok
nagy nehezen eldöntöttem végre hogy Samsung ue32j4000-et veszek, mert mindent tud ami nekem kell és jó az ára, még a helyet is felhívtam ahonnan rendelni akarom, hogy biztosan játszik-e le mkv-t, amire azt mondta igen
erre most elolvastam az árukeresőn 60 hsz-t róla, amiből 55 dícséri, de pár 1 évnél régebbiben azt írják, borzalmas a hangja, nem játszik le mkv-t, és 4 óra a legkisebb kikapcsolási idő beállítás
na most nekem ez mindhárom kizáró tényező, hogyan legyen ilyenkor okos az ember ha netről szeretné a tv-t rendelni? létezik hogy az 1 évvel ezelőtt rendelt ilyen típusok még gagyibbak voltak?tud bárki nekem ebben segíteni?
-
PuMbA
titán
válasz
Qukac
üzenetére
A TV információs sávja mit mutat, amikor kirakod a PC-ről a képet rá? 3860x2160 / 60p? Milyen lejátszód van? Milyen videóval? Tudsz a videó sávról MediaInfo-t ide bekrani?
-
Qukac
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Hello, nálam merült ez a jelenség fel, egy Samsung ue40ju6000 tv-m van és egy GTX 750Ti-al van a gépemre kötve. Közte van egy Display Port HDMI 2.0 átalakító (hogy meglegyen a 4K 60 Hz). Van valami tipped, milyen beállítással tudom ezt megszüntetni?
Köszönöm már az eddigi segítséged is.
-
PuMbA
titán
válasz
Rp526
üzenetére
Wikipedia: interline twitter, de interlace flicker is lehet a neve. Azért van, mert egyes anyagok váltottsorosan vannak kódolva és nem lehet kinyeni a teljes képi részletességet, csak így. Több váltottsorosság mentesítő algoritmus inkább kihagyja a legkisebb részleteket, hogy elkerülje ezt a zizegést. A mai videókártyák már nagyon jól kezelik ezt a hibát, én már rég láttam ilyet.
-
Rp526
senior tag
Meg tudja mondani vki mi annak a jelenségnek a neve, akár magyarul akár angolul, amikor sok kis sűrű vonal van a felvételen és mikor mozog a kamera akkor így "zizeg, remeg" a kép?
Ha felnagyítja az ember a videót el is tűnik, pl képeknél is tapasztalható, aztán mikor felnagyítjuk szintén eltűnik.
Biztos mindenki látta már, csak nem tudom, hogy hívják.
Jah és hogy ez miért van, vmi pixelsűrűséghez lehet gondolom köze, gondolok arra, hogy annyira kicsi a megjelenített részlet, hogy még egy pixelbe sem fér el.. vagy nem tudom.
Köszii
-
warren29
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
thedarKnight: köszi.
Hogy érted azt, hogy "Ha felismeri igen..." :?
Mert van, hogy nem ismeri fel?? -
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
breal11
üzenetére
Értem: : ( Hát cseréltetném helyedbe, ha lehet. Elméletileg ha beregisztrálod az plusz 2 év gari, meg prémiumnak számít és hozzák, viszik. Bár azt nem tudom mennyi ideig kell nélkülöznöd. Még egy 50 ezret mehetne lentebb az ára különben, akkor még jobban vinnék.
De ezek szerint nyugodtan lehet számolni ilyennel, hogy cseréltetni kell párszor míg jó lesz. Egyébként külföldön is tökre népszerű modell és múltkor is mikor nézelődtem, csak pozitívakat írtak róla, a tulajok, ilyeneket kb nem is említenek, az az érdekes. -
hzcs
senior tag
Helló!
Megjött a Samsung UE49K5502 tv. Kérdésem, hogy a CI kártyát amibe bele tudom tenni, annak alapból a tv-ben kell lennie?
Ilyenre gondolok, mert az enyémben alapból nincs, csak hogy 5 Voltosat fogad el. A másik kérdésem is ezzel kapcsolatos lenne, hogy amit a Mindig TV adott korábban, az 5 voltos? Honnan tudhatom meg, mert a kártyán nincs ezzel kapcsolatos információ.Köszi!
-
breal11
tag
-
warren29
aktív tag
HDR-es elvtársak:
Ha pld. youtube-on néztek 4k HDR anyagot akkor minden esetben felnyomja automatikusan a fényerőt és a kontrasztot 100-ra? -
Hmmm1
aktív tag
Hali.
Na mi a helyzet KS7-es fronton, jeleztek itt mostanában meghibásodást, vagy új terméknél hibát?Kezd megindulni az ára lefelé, s egyre több helyen is kapni, ahogy látom. Nem lenne rossz. (Legalább is jó lenne ezt hinni) Az idei felhozatallal, ami legalábbis a QLED-t illeti nem érdemes foglalkozni, ára miatt se. - Az lenne a jó, de persze esélytelen, ha KS-ből legalább lehetne azzal számolni hogy az újabb készlet, amik érkeznek az üzletbe, már jobban átnézték stb. (Ezért kellett volna innen is jelezni a Samsungnak jobban a dolgot), közbe meg persze vmi ezeréve raktárba rohadó darbokat szállítják még szét, azt kész. : D
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 0perces Kolink KLA-003
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most nem zavarja, de ha netán eladásra kerül sor, a vevőt biztos zavarná.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ezek szerint nyugodtan lehet számolni ilyennel, hogy cseréltetni kell párszor míg jó lesz. Egyébként külföldön is tökre népszerű modell és múltkor is mikor nézelődtem, csak pozitívakat írtak róla, a tulajok, ilyeneket kb nem is említenek, az az érdekes.
Csepy