-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz D@niel #104897 üzenetére
10k alatt szerintem akár még vehetsz is egy 16GB-os pendriveot de lehet akár még a 32GB-os is kijönne, arra már a legtöbb 1080p film rá férne. Ez lenne talán a legegyszerűbb megoldás.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
sandró60
addikt
A megoldást kb 10k alat nem igen "úszod" meg a vinyó méretétől függően.
A legegyszerűbb veszel egy 2,5" winchestert lehetőleg minél nagyobbat.Azt beteszed külső házba,vagy veszel olyat ami eleve külső házban van.
Nem kell akkor a számitógép bekapcsolása vagy ahogy a kolléga írta hálózaton keresztűl,de ott is probléma lenne a nagyobb GB filmek átjátszása.[ Szerkesztve ]
-
opti06
aktív tag
minőségbe ezek a kábelek nem a legjobbak, illetve van egy aktív konverter is ami analogból digit csinál, illetve hangot nem viszi át, létezik olyan vga-hdmi adapter aminek van sima aux bemenet egy jack-jack kábellel hangot is rá tudod kötni, esetleg ha okos a tv próbáld meg dlna-n keresztül
-
D@niel
addikt
sziasztok,
pendrive-ra szoktam rá másolni a filmeket, így nézem meg azokat.
fullhd anyagokat néznék, ami a 8gigás pendrive-ra már nem megy rá.
a laptopom pedig nem tudja a hdmi-t.láttam olyan lehetőséget, hogy hdmi-to-vga kábel (3.500huf), és akkor nem kellene új pendrive-ot venni, bíbelődni a másolással sem. viszont nem tudom, hogy ezzel a módszerrel a fullhd film teljes képernyőn futna? a laptopom felbontása 1280x800, a fullhd nem teljes képernyős a kijelzőjén.
összegezve, az a cél, hogy fullhd-t tudjak nézni a tvmen, ehhez keresem a legegyszerűbb, olcsóbb megoldást.
『 poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2 』
-
belan
addikt
válasz Gabesz1019 #104889 üzenetére
Ugyan az mindenbe csak dizájn más
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Ünnepek előtt vettünk egy UE32K5500 TV-t, amivel kapcsolatban lenne pár kérdésem és észrevételem.
Észrevételként csak annyit, hogy a talpa karcosan érkezett, szerencsére alul, ezért az nem látszik. A képernyő jobb és bal széleinél szösz szerűségek lógnak ki a keret alól. Utóbbit csak 10-20 centiről lehet látni, ezért az se zavaró, csak furcsállom, hogy egy új TV-nél ilyen van. A talp rögzítésénél a felső két csavar egy idő után csak körbe-körbe forog, gondolom azért, hogy a műanyag "foglalat" ne repedjen meg.
Amiket szeretnék megtudni:
1. CH List gombot megnyomom, bejön a csatornalista, ha újból megnyomom, akkor eltűnik. Viszont, ha a Guide gombot nyomom meg és ismét megnyomom, hogy eltűnjön, a képernyő alján megjelenik egy vékony csík. Exit-et azért nem használom, mert akkor mind a két esetben bejön alulról a gyorsmenü vagy hogy hívják (mint amikor a ház gombot nyomom meg). Arra rájöttem, hogy ha Guide gombbal lépek ki, akkor az a csík alul, ennek a gyorsmenünek a teteje.
Most kipróbáltam megint, miközben írom ezt, és a Guide gombbal való kilépésre is az alsó menüsáv jön be (nem csak a teteje). Akkor lehet, néha hibásan működik, és nem jön fel a menü, csak pár pixelnyit. Ezt MM üzletben is tapasztaltam, amikor kipróbáltam, hogy néha feljön a menü, néha nem, Guide kilépésnél.
Ez csak ennél a típusnál van, vagy másiknál is jelentkezik? Van erre megoldás, azon kívül, hogy kétszer nyomok Exit-et? Nem értem, minek jön fel az a menü.2. CH List betöltésekor nem frissíti, hogy éppen milyen műsor megy (ekkor a jelzőcsík, hogy hol tart a műsor, mindig a legvégén van), de ez akkor is jelen van, amikor csatornát váltok a sima CH gombbal, fel vagy le, akkor is régebbi műsor címet ír ki, ha utána megnyomom az infó gombot, akkor már az aktuálisat írja. Ezzel lehet valamit kezdeni, hogy frissítse magától?
3. Telefonra feltettem a Samsung Smart View alkalmazást, de nem látják egymást a TV-vel.
TV-nél a beállításoknál a Hálózat - Szakértői beállítások - Wi-Fi Direct menüben semmit se talál, csak keres és kis idő után kilép a menüből. Ugyan azon a WiFi hálózaton vannak. LG telefonom van, gondolom mindegy milyen márkájút használok, nem kell Samsungnak lennie.
Mit kell még állítanom, hogy lássák egymást, vagy más app kell hozzá? Böngésző irányítására használnám, meg képeket átküldeni telefonról.4. Tegnap előtt este kiírta a TV, hogy Samsung Galaxy S7 edge csatlakozott hozzá, akarom-e tallózni? Az előbb leírt Wi-Fi Direct-nél is szerepelt ez a telefon, de úgy, hogy nincs csatlakozva, másnapra már eltűnt. Nincs Samsung telefonunk, főleg nem S7.
Ez hogy lehetséges (feltörték a routert)?Sajnos lefrissítette magát a TV. Először rögtön kikapcsoltam az automatikus frissítést, de nem sikerült jól beállítani a TV-t, ezért gyári visszaállítást nyomtam és utána elfelejtettem kikacsolni az automatikus frissítést. Ezt a napokban vettem észre, így a legújabb (1154) került rá. Azóta nem volt gyári visszaállítás, mert még nem csináltam képeket a beállításokról.
-
KD6-3.7
őstag
Nalatok a legutobbi frissites utan mukodik a HDR a YT appban? Mert nalam mutatja, hogy 4K meg HDR, de a TV nem reagal semmit.
-
savoo
addikt
válasz sityupityu #104886 üzenetére
Ja hogy Digi, akkor nem szóltam.
-
Gabesz1019
senior tag
KU6400 és KU6450 mindenben megegyezik, csak a dizájn más? A 6450nek is ugyan olyan input lagja van mint a 6400-nak? 6450-ről nem sok infot, tesztet találok, itthon csak a Média árulja.
-
Flashget
félisten
válasz Boost3er #104882 üzenetére
Olvasd el a téma összefoglalót a topicjában és ha maradt kérdésed tedd fel ott.
(egyébként a tányéroshoz adott CI+ is frankón működik a H6500-al)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz datomy #104871 üzenetére
Erről korábban írtam már.
Az UPC copypésztel a hollandoktól átmásolta a 2012-ben bevezetett CI+ kártyával kompatibilis készülékek listáját. Ezért szerintük csak a 2012-es E szériától kompatibilisek a tv-k.
Pedig a valóság az, hogy CI már volt a 2009-es B szériában és egy típusba amit Franciországba szántak (de jutott belőle Magyarországra is) abba már CI+ került ami kompatibilis mind az UPC, mind a Digikábellel.
2010-től a Samsung más csak CI+ adott ki amely már kompatibilis bármit is írnak a szolgáltatók különböző oldalakon.
Ebből következik az is, hogy amit J vagy K szériánál kiadtak az is jó.
Volt egy nem hivatalos lista amibe userek gyűjtöttek különböző gyártók modelleit, azok hibáit és megoldásokat rá. Sajnos nem lelem az oldalt, de abban bőven benne voltak olyan készülékek amikre nem kompatibilist mondtak a szolgáltatók.
Olyan tv-t kell mondani ami van a listában.Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz Boost3er #104882 üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen kártya ha nincs igényed a prémium (HBO stb) csatornákra! Minden más egyéb (beleértve a húszon akárhány HD adást) jön kártya nélkül is. De ez csak a diginél van így.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy H6500-as Tv-hez, ha most lesz bekötve a DIGI de mi nem szeretnénk boxot kérni hozzá, akkor kell kérnünk Cl kártyát? Vagy simán kábellel is jó lesz ehhez a tv-hez? Köszönöm szépen a segítséget! Ha esetleg nem ide való kérdés akkor bocsánat. Szép napot mindenkinek! -
psg5
veterán
Sziasztok!
Használható droidos appot keresek 48hd4600 as tv iranyitasahoz. Letezik ilyen?F.K.T.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz datomy #104873 üzenetére
Igen és nem. Ugyanaz a készülék, csak más évben gyártva, de a samu termékpalettáját tekintve lehet, hogy az újabb már nem egyezik teljesen a régivel. Hogy értsd: a H6400-esben nem lehet bekapcsolni a BT-t csak szervizmenüből, a J6400-ben meg már simán menüből be lehet kapcsolni. Nem tudom pontosan, hogy mi a különbség a kettő között a gyártási éven kívül.
-
trec12
addikt
Meg tudnátok mondani van-e érdemi különbség a két készülék között? Samsung UE32K5500AWXXH és Samsung UE32K5502AKXXH. Most utóbbi 98e az egyik webáruházban. Így megéri az árát?
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz gippazoid #104861 üzenetére
Nagy nehezen az itteni javaslatot alapul véve de kicsit változtatva sikerül elfogadhatóra beállítani a színeket.
De a LED-es bevilágítás sajnos már a tv filmek sötétebb jeleneteinél is felhívja magára a figyelmet. FHD adón filmet nézve újabb hiba jelentkezett: időnként bevillódzik a kép háttere.
Ez is jellegzetesség vagy csak az enyém nem jó?Azt hiszem mennie kell de hogy mi legyen helyette ami Full HD és 24"-os...?
Vákum van a piacon, minden csak HD Ready vagy (pl. LG) a FHD modellek már kifutottak.
Gippazoid Novelties Inc.
-
datomy
újonc
Bocs az előbbi őrületért, de akkor a kérdés röviden:
UE32EH5000WXXH és a UE32J5000WXXH ugyanaz a készülék, csak más évben gyártva?Köszönöm:
D.T. -
datomy
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, mert a UPC lassan kiborít a CI+ -os tv készülék listájával...., de vszínű, hogy információkban meg nekem van hiányom.
Szóval, UPC CI+-os média kártyával nyomatja, gondolom, nem újdonság. Viszont jelenleg ilyen még a központi raktárukban sincs...egyelőre, de ez TALÁN a kisebbik baj.
A nagyobb az, hogy van egy listájuk a kártyához kompatibilis készülékekről és ott (elég kukán...) úgy oldották meg a kárpátok géniuszai , hogy a lenyíló ablakba te írd be a készüléked típusát (mert előbb meg kell lennie???....), aztán majd megmondják, hogy nyertél, vagy sem...., amennyiben sem, akkor szivacs van (szerintem) (JA, NYOMTATHATÓ, MEG EGYBEN LÁTHATÓ LISTA NINCS....csak egy 2012-es. ...)
Na most, ők megadják a típusszámot, pl.: UE32EH5450WXXH, aztán a mezei munkás rákeres (mert ugye -pl. nekem - nem mindegy mennyibe fog kerülni és ekkor jön az őrület, ugyanis ezzel a típusmegjelöléssel többnyire határainkon kívül tartózkodó oldalakat dob fel, ahol a "nem árusítjuk" "kifutott termék" "nem rendelhető" és egyéb pöpec, egzakt szófos(z)lányok buzdítank további kutakodásra....ehhez társulva viszont a magyar oldalaknál meg másik jelölést alkalmaznak .UE32J5500WXXH..eddigi tapasztalatok alapján többnyire az EH helyett J szerepel a típusszámnál, amit természetesen a UPC lista lenyíló ablaka a NEM NYERT szlogennel jutalmaz.
Tisztelettel kérdezem, hogy a két jelölés közti eltérés esetleg vmi sz@rakodás a SAMSUNG vs.EU vs. kárpátok géniuszai vs. magyarok között, vagy emiatt tényleg nem lesz jó a CI+-os kártya???
Illetve amikor nagyvonalúan csak a számsor végéig írják ki a forgalmazók, hirdetők, etc. a típusszámot, ott lehet-e eltérés??
Végül pedig cirka kimojoltam, hogy nagyjából mi mit jelöl, de ez sem egyértelmű, még a SAMSUNG oldalán sem (nekem )
Köszönöm, ha vki szán erre időt, minden válasz közelebb visz az igazsághoz...
Üdvözlettel:
D.T. -
rakendroll
újonc
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni, Samsung led tv és asztali gép összekapcsolása témában. A probléma a következő:
- Csatlakoztatom a hdmi kábelt a tv-hez, vagy a géphez, (sorrend mindegy - mind a kettő kikapcsolt állapotban van a csatlakoztatás időpontjában) miután ez megvan és a másik végét hozzáérintem az összekapcsolandó eszközhöz, nyomban levágja a biztosítékot.
- Kipróbáltam laptoppal, mindkét eszköz tökéletesen működik, a hiba csak az asztali gép esetében áll fent.
- Régi építésű galériás albérletben lakom, gyanítom, hogy a vezetékelés a házban legalább 50 éves, alsó hangon. Biztosíték doboz nemrég lett cserélve, a szerelő azt mondta a régire az is tróger módon volt bekötve.
A kérdésem a következő:
- A tv-vel illetve az asztali géppel vagy a kettővel együtt van a hiba, vagy netalántán létezik olyan, hogy a hálózat nem bírja el a két eszközt egyszerre, ha össze vannak kötve.
A válaszokért és a segítségért előre is köszönet!
További kellemes napot mindenkinek!
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Milyen falikonzolt ajánlotok UE49KS7000-hez? Fix kellene.
Köszi.
-
Agyas
aktív tag
Be lehet állítani valahogy azt, hogy a beépített media playerben ne legyen alapértelmezetten bekapcsolva a felirat? Szinkronos sorozatoknál elég idegesítő minden rész elején kikapcsolgatni.
-
Flashget
félisten
válasz #94529552 #104860 üzenetére
csak azért kérdem mert a QLED kapcsán ívelteket mutogattak a ces-en jól megmagyarázva egy tovább fejlesztett LCD mennyivel jobb a a szándékosan rosszul beállított OLED-nél :p
lehet itt már tényleg öngólt lőtt a samsung ezzel a QLED bohózatukkal..Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz BuricsJ #104859 üzenetére
Sajnos minden szögből torzít, mert olyan kamerákat használnak mindenütt, ami a sík tévékhez való képet csinál. de ok, neked tetszik, a többségnek nem, semmi gond nincs ezzel. A tiéd amúgy is "csak" 43". a nagyobbaknál még csúnyább a kép szerintem.
Flashget: A 9-es csúcsmodellről mondták, hogy egyenes lesz, ez már jelent valamit, hát reménykedjünk a többiben, különösen a FHD-ban, aminek az előző évek alapján L6200 lenne a számozása. -
Flashget
félisten
válasz gippazoid #104851 üzenetére
"ezek" nem ilyenek voltak
Nekem ami van P2470HD mint monitor jobb, mint ami a gyerekemnek van T24C300EW
viszont az ővé mint tv jobb mint az enyém bizonyos funkciók miatt de ez érthető is nekem 2009-es az ővé 2013-as fejlesztés.én pont 1 méterről nézem az asztal 95x68 a bill.tartó kihúzható rajta emiatt nézem 1m-ről ha a PC megy.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz lenox #104847 üzenetére
Én tévézés kapcsán képminőségre írtam a tévéket nagyjából ez a sorrend is
KS7000
Pana DS630E
Samung J6200A játék miatt a KU6400 vagy K5500 az alacsony inputlag miatt jó a játékhoz.
Az 5000-es ami tokeletes, az melyik modelt jelenti?
szó szerint azt amit írtam D/E/H/J/K5000 a belépő tv a FHD világába, teljesen lebutított semmi smart történet, csatlakozó is alig viszont játékhoz tökéletes.
Neznem a panat, de az csak 50-es, most egy 50-es plazmam van, gondoltam mindenkepp eggyel nagyobbat vennek, a 60 mar talan tulzas, de nem biztos.
LCD-ből nem lehet elég nagyot venni. Bármilyen méretben is vesz az ember 2 hét múlva kicsinek találja.
Realme GT Master Edition
-
lenox
veterán
válasz Flashget #104842 üzenetére
Tv-re es filmekhez. Lehet amugy smart, csak nem fogom hasznalni ezt a funkciojat, tehat penzt nem adnek erte.
Az 5000-es ami tokeletes, az melyik modelt jelenti? Pl. amit linkeltelE55K5500AWXXH az eleg olcsonak tunik, azt irtad, jatekra jo, az azt jelenti, hogy tv-re, filmekhez kevesbe jo, vagy azt, hogy ez tud 60 Hz-et?Neznem a panat, de az csak 50-es, most egy 50-es plazmam van, gondoltam mindenkepp eggyel nagyobbat vennek, a 60 mar talan tulzas, de nem biztos.
Ez a harom amit irtal:
UE60J6240AWXXH
UE55KU6400SXXH
UE55K5500AWXXHEz mind tetszik igy elso ranezesre, mit vegyek figyelembe, mi a kulonbseg koztuk? Nyilvan a meretet es felbontast latom, de pl. melyik tukrozodik kevesbe, melyik vilagosabb, vagy kepminosegre min erdemes elgondolkozni?
Koszi.
-
BuricsJ
tag
-
tyccon
tag
Sziasztok,Samsung 3D tv-hez Half-SBS vagy Half-OU? BD50 kívül
-
Flashget
félisten
válasz lenox #104841 üzenetére
és mire használnád? tévézésre, filmekhez, sporthoz vagy játékra?
mert amit írtál az alapján tökéletes az 5000-es.
4k és 3D, ívelt könnyen kivédhető, de a smart már kevésbé vagy csak nagyon alap tv esetén de olyat meg nem keresel ha ennyit szánsz rá.
kicsit többért ezt venném [link]
FHD tévézéshez, filmekhez ez is jó (jelenleg a legutolsó jó FHD tv ami nem ívelt [link]
játékhoz meg ezek [link] [link]vagy amit itt másnak ajánlottam. [link] Itt még olcsóbb is és most 5 év gari van panákra!
Realme GT Master Edition
-
lenox
veterán
Sziasztok!
55 collos tv-t vennek, max 300k-ig. 3D, 4k, smart funkciok nem kellenek iveltet sem szeretnek. Melyik modelleket nezzem meg?
Koszi
-
Flashget
félisten
válasz balhmm #104826 üzenetére
Nekem meg van MM boltom jó néhány és ilyen garival adjuk mivel a szerviz ezt kéri és ellenőrzik a számát a jobb felső sarokban.
remélem érted a lényeget?
azt is írtam, hívja fel a boltot és megmondják.Tehát megveheti nyugodtan a bestbyte boltban a samsung tévét, majd beregisztrálhatja az 1+1 évért a samsung rendszerén a kiterjesztett gyártói garanciára? Majd a 2 év alatt bármikor vehet hozzá újabb gyártói garanciát 1 vagy 2 évet? Ezt állítod?
Mert ha igen a válaszod legalább segítesz azzal, hogy viszonteladók közé legyen sorolva a bolt.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz odrif #104823 üzenetére
nem értetted akkor...sorrendbe rakom, mert nem kérdeztem.frissítés után nem megy a teletext.
Mi lehet a gond?
hogy frissítetted...Vagyis nagyon sok frissítés elrontja a tv valamely funkcióját ami addig jól működött van ami nem. Frissíteni akkor szükséges ha valami nem jól működik a tv-n! Új funkciókat nem fogsz vele kapni csak azért felrakni mert újabb de semmi baj a tv-vel hazárdirozás. Nem lenne az, ha a régebbit vissza lehetne rakni, de a samsung ezt nem engedi. Régebben volt lehetőség D szériánál hackelés után azóta nem. Ehhez egy 0000-ás jelű fw kell amit az adott modellhez ad ki a gyártó szervizeseknek. Tőlük vagy samsung belső embereitől és talán ha a netre felrakja valaki onnan lehet megszerezni.
Legtöbb esetben semmit sem javít csak letílt ezért nem publikus a tartalma. Néha kiadnak olyat ami jól elkúrja a tévét a sok user visszajelzés alapján rövid időn belül kiadnak egy ezt javító fw-t.
Mivel a Samsung kijelentette nekem mikor megkérdeztem őket erről, azt a választ kaptam, hogy az fw tartalma nem publikus ezért nincs hozzá és nem is lesz kiadva hivatalosan changelog.
Vannak fórumok ahol néha megteszik ezt onnan lehet megtudni.Egy dolgot tehetsz felhívod a 0680samsungot és elmondod hogy jártál. Távjavítással esetleg tudnak rajta javítani.
Frissítés után a tv-t alaphelyzetbe hoztad, mint amikor először kapcsoltad be?Realme GT Master Edition
-
Bla82
tag
Bocsi rossz helyre ment.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz gippazoid #104827 üzenetére
Nekem is ez a típusú monitor-tv van.Sajnos nálam is ilyen.Van egy kis bevilágítás a jobb oldalán közel a felső részhez.Elképzelhető,hogy mindegyiknél van valami kis "hiba" Ezért nem vittem vissza.Monitornak jó.Ott nem nagyon veszem észre.A tévé képét PIP-el a jobb alsó részre teszem.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz joefasalasso #104832 üzenetére
Ezzel is próbáltad?[link]
Ha kipróbáltad jelezd és nem jó akkor adok más tippet. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy UE49KS7000-et, de a TV-ről Pen Drive-ra küldött csatronalista fájlt semelyik csatornalista szerkesztő (Win10) nem tudja betölteni. A TV nem egy .scm fájlt készít hanem egy .zip-et, amiben persze nincs .scm.
Mit rontok el?
Köszi
-
dethroner
veterán
válasz #94529552 #104816 üzenetére
Ez egy picit csaló kép, ugyanis a tévét a középvonaltól magasabb szögből fényképezték. Szerintem ha optimálisan a vízszintes középvonalában nézi az ember, akkor nem torzít (ennyire). De nekem se kéne
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #104824 üzenetére
Ez melyik típus? Úgy tudom, hogy a Samsung felhagy az ívelt baromságokkal a tévén, tehát ők is belátták, hogy vakvágány, vagy inkább csak marketing célból csinálták eddig.
[ Szerkesztve ]
-
balhmm
tag
válasz Gabesz1019 #104800 üzenetére
Nyugodtan vedd meg.. itt megtalálod az alle üzletet... remélem elhiszed, hogy hivatalos..
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 24"-os TV tuneres monitort: T24E390.
Az hogy a panel sarkainál világos foltok vannak még elmegy de egy helyen a panel alján és egy másik helyen a panel szélén erős bevilágítás látható.Van értelme cserélni vagy a másik is ilyen lesz mert ezek ilyenek...?
Gippazoid Novelties Inc.
-
Luigi962
őstag
válasz Nemir Ombe #104824 üzenetére
Most kerestem én is direkt egy adót ahol tenisz megy . Teljesen "normális" az egyenes vonal.
-
MODERÁTOR
Samsung 50JU6800 tv frissítés után nem megy a teletext.
Mi lehet a gond?20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
válasz Gabesz1019 #104803 üzenetére
Filmeknél szerintem simán megszokható és onnantól nem oszt vagy szoroz. Közelről, monitorként viszont engem nagyon zavart. Ez volt az egyik ok, amiért visszavittem, éppen egy 43KS7500-at decemberben.
De nem ezért írtam be, hanem mert van egy kérdésem.
Van egy UE40H5000-es tévém, februárig garanciális. Ezt most vettem észre, azt hittem, egy évem volt csak rá (bolti garancia, beregisztrálni nem tudtam). A baja az, hogy a képernyön van néhány pár centis barnás folt. Kicsit olyan, mintha kávét öntöttek volna rá, csak belülre. Messziről filmezve nem látni, kb. egy méterről PH!-t olvasva viszont simán látszik, ha valaki figyeli.
Ilyennel érdemes visszavinni? Ha igen, akkor mit szoktak csinálni ezekkel, panelcsere? Autóval el tudom szállítani biztonságosan, de a doboza nincs meg, ez probléma?
[ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
Valakit esetleg érdekelhet?
Samsung BD-H8500 ZF Blu-Ray felvevő- lejátszó eladó:[link]
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Gabesz1019 #104805 üzenetére
Vagy csinálhatod azt amit én tettem. Megrendeltem, a kiszállított tévét be se üzemeltem, egyből regisztrálni akartam. Nem fogadta el a rendszer, dobozt visszazártam és gyakorlatilag bontatlanul visszaküldtem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Flashget
félisten
válasz SenorDave #104809 üzenetére
ha 4K nem érint akkor miért csupa ilyen tv-t írtál?
50KS7000-től találsz olyat amit keresel, igaz nem is annyiba kerül mint amit írtál.Nédda ez pont jó lenne.
smart nem jó, nem adnak hozzá 3D szemüveget viszont a képe jó!
Panasonic TX-50DS630E Full HD 3D LED TV T-s előfizetés nélkül 210K.
És most a Panánál van 5 év gari akció regisztrálással is csak Pan European Guarantee szükséges hozzá vagy Pana viszonteladó.
Korábban jelezte valaki, hogy kapott innen Samsung 48H6400-at az is jó lenne neked![ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
sting2
addikt
Sziasztok!
55"
250K értékben melyik az a típus amellyel egész jól el lehet lenni még akkor is, ha akár 4K akár HDR tartalom jön szembe?...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
SenorDave
tag
Sziasztok vásárlás előtt állok és nem igazán tudok dönteni melyik legyen.
Ami lényeges:
220.000 az összeg határ.
43-50"
Smart ,3D,4K nem érint.
Lehetőleg 6000 vagy + széria.
MM be nézegettem , viszont ami 6 os széria az mind uhd.
Ettől eltekintve amiket eddig kinéztem:UE 43 KU6500SXXH
UE 49 KU6100WXXH
UE 50 KU6000 UHD
UE 43 KU6000 UHDVálaszotok előre is köszönöm.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
karesz501
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz Gabesz1019 #104805 üzenetére
viszont megtudod tőlük kérdezni milyen garis papírt adnak.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Egy a lényeg gyári garanciához ez a fajta jótállási jegy szükséges. Ha nem ilyet adnak tök mindegy mit írogatnak vagy mondanak a boltok, az a bolt nem viszonteladó.
Realme GT Master Edition
-
Gabesz1019
senior tag
válasz BuricsJ #104802 üzenetére
Köszi a tapasztalatodat. Én egy hete már döntésképtelen vagyok. Én is voltam MM-ba, Expretbe, megnéztem az ívelteket és a simákat. Oldalról is néztem hosszabb időn keresztül az íveltet és ugyan olyan szépnek láttam a képet oldalról, mint középről. Venném is az íveltet, meg nem is. Lehet, hogy még egyszer elmegyek megnézni őket.
-
BuricsJ
tag
válasz Flashget #104783 üzenetére
Sziasztok,
December vége óta teljes megelégedettséggel használjuk a UE43KS7500 ívelt TV-t, akár 3-4 fő is ül egymás mellett a kanapén, a képernyőtől ~ 2,5 méterre és se szín, se kép torzulást nem tapasztalunk
Ezt csak azért írom le, hogy vásárlás előtt a fórumot olvasó érdeklődök ne gondoljanak arra, hogy ívelt képernyő elé csak 1 fő tud középre beülni. Én vásárlás előtt a MM -ben néztem körül, különböző távolságról és nézőpontból is megnézve mind az ívelt, mind a sík képernyőket és nekem (tudom, szubjektív és elnézést érte) jobban bejött az ívelt, ezért is esett a választásom végül erre. Szóval a személyes tapasztalat talán fontos(abb) ilyenkor, hiszen nem vagyunk egyformákJózsi
-
blakey
titán
Gyárit adnak, de kérdezd meg őket.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest