- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
ace05 #160986 üzenetére
Milyen tartalmaknál van (játék, YT, stb.)? A beállítás jó, esetleg az RGB/Teljes is jó lehet. Egyébként color banding (gradient) bármilyen forrásnál előfordulhat bármilyen TV-n attól függ mennyire tudja kisimítani a TV a 8, 10 bites anyagot (tömörítés, stb.). Samsung-nál nincs menü opció a gradient simításra, a 'zajcsökkentés: auto'-ban van integrálva az algoritmus (HDMI-PC és/vagy Játék módban nincs lehetőség rá).
-
-
Daffni2
addikt
válasz
ace05 #107727 üzenetére
Az a szabály,ha olyan hibája van a készüléknek ami a rendeltetésszerű használattát befolyásolja akkor 3 munkanapon belül ki kell cserélni. A vásárlás napja nem számít bele.
Az MM jófejségből ki szokta cserélni,vagy visszaadja a pénzt.Persze egy TV esetében szépen visszacsomagolni elég nehéz. De azért nem lehetetlen. -
-
-
-
Lacix29
őstag
válasz
ace05 #106341 üzenetére
Pont hogy a neten rendelésnél lehet elállni a vásárlástól, azaz vissza kell venniük és visszaadni az árát 14 napon belül azután, hogy megkaptuk a terméket és indokolni sem kell. Egyedül a visszaküldés árát kell nekünk fizetni.
Boltban vásárlásnál csak a bolt jóindulatától függ visszaveszik-e, de semmi nem kötelezi őket erre. -
Csillag01
aktív tag
válasz
ace05 #105974 üzenetére
Nekem semmi bajom vele, a taviranyiton kivul ami a masikat is iranyitja. Atom hulyesegeket irkalnak. Nem tudom mit vartak 80 ezer ftert 4k felbontast meg subwoofer basszust? Sztem tokeletes. Es van benne gamer mod is szal nem tudom mit fikazzak. A 150ezres 3d samsungon se szebb a kep meg jobb a hang.
-
-
Rp526
aktív tag
válasz
ace05 #105891 üzenetére
Nincs még sajnos...
Itt kövesd ezt a fórumot.
Sajnos bsznak (már elnézést) rá, holott egyértelmű bug az újabb Samsungokon. Többen már vírust emlegetnek... :S
Magyarországi üszin semmit nem tudnak róla, szerviz sem többet...
Annyiban bízhatunk, hogy egyszer jön egy frissítés ami megoldja.. De örülj, h csak óránként..PM-ben esetleg leírhatnád, hogy neked mi van a TVre csatlakoztatva, mi van a menüvel mikor elmegy, stb.
-
Jacktor
aktív tag
-
Clever0
senior tag
válasz
ace05 #105891 üzenetére
Feltételezem, hogy energiatakarékossági / képernyővédő funkció és azért jön PC forrásnál, mert akkor nem használod a távirányítót. Nekem akkor is elindul a Samsung felirat kék ovális háttérrel, ha külső műholdvevővel tévézek. Keresgélj a menüben, hátha ki lehet kapcsolni valahol!
-
-
törölt tag
válasz
ace05 #105757 üzenetére
Igazad van, egy új tv nem recseghet. Ilyenkor a 3 munkanapon belüli cserét lehet igénybe venni, és biztos van nekik, különben nem akcióznák. Ha véletlenül mégse lenne, akkor visszafizetik az árát. 3 nap után már nem kérhetsz cserét csak javítást, tehát ne halogasd.
sugarforce +1Flashget Lehet, ezért(is) majd írd le róla a benyomásaidat.
-
ace05
senior tag
válasz
ace05 #105728 üzenetére
Pálinkás jó estét mindenkinek!
Élőszőr is nem várom el a tv-től, hogy rohad drága hangrendszereket szégyenítsen meg. A tv nem max hangerőn van, 15-re van beállítva. Először azt hittem, hogy forrásprobléma, de nem az. A beépített youtube, netflix, sőt mikor pittyeg a menüben, akkor is rezonál. Következőt fogom csinálni, mivel számítógéppel használom és arra van jó hangrendszerem, ezért holnap besétálok a médiába és megkérdezem, hogy van-e még a tv-ből vagy ha nincs, mikor lesz. És ha lesz, akkor kicseréltetem velük. Szervizbe nem akarom adni. mert nem azért dobtam ki az ablakon egy csomó pénzt, hogy használjam két napig, utána meg benyelje a szerviz egy hónapra. -
PuMbA
titán
válasz
ace05 #105728 üzenetére
"Azt olvasom mindenhol, hogy hű de nagy jó a hangja"
Az interneten bizony valótlan dolgok is vannak. Egy TV-nek lehetetlenség, hogy jó hangja legyen, ugyanis kicsi a hely, kicsi a hangszóró és az olcsóság miatt nem a hangminőség a fő szempont. Ennek ellenére visszaviheted, a hangmódokon változtatni meg tényleg felesleges, mert még rosszabb lesz a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest