Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. A samsung H6200-as széria is forgatható talppal rendelkezik, vagy csak a H6400-as? Köszi
-
tome0001
senior tag
Erről a samsung 5 év garis akcióról tud valaki több infót? [link]
Teljes körű a gari, olyan mint ha vennél hozzá +3évet a boltban?
-
tome0001
senior tag
Nem tudjátok hogy melyik pesti Mediamarktban, Euronics-ben vagy Samsung storeban van kiállítva 50 collos H6200 típus? Vétel előtt elmennék élőben megnézni. Köszi előre is.
-
tome0001
senior tag
A H6400-as típushoz milyen típusszámú Samsung szemüveget adnak? Köszi
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Adott egy UE40H5500-as samsung smart tv. Számítógépről akarok filmet és képeket megjeleníteni a tv-n wifin keresztül, kábel nélkül. Milyen progit kell a gépre feltenni hogy ez így működhessen? XBMC vagy vlc is tud már ilyen funkciót? Köszi előre is.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Vásárolt már innen valaki? Ha igen, megbízhatóak? Ez a modell most pár ezerrel olcsóbb mint szokott lenni: Samsung UE50H6400
Köszi előre is a választ![ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. A H6400-as modell tud olyan funkciót hogy csatlakoztatva hozzá usb-n keresztül egy HDD-t, felveszi rá a tv adást? Ha nem tudja, milyen kütyüvel/kiegészítővel lehet ezt megoldani? Fontos lenne hogy előre be tudjam programozni hogy mikor induljon a felvétel. Köszi, T.
-
tome0001
senior tag
Köszi a segítséget!
-
tome0001
senior tag
Sziasztok.
H6200hoz mukodik a magic smart remote távirányító?
Ha igen, hasznaltan hol erdemes nezelodni, milyen oldalakon? Hardverapron nem találtam.
Koszi -
tome0001
senior tag
Sziasztok.
A műsorajánlóm menüpont az én tv-men nem jelenik meg a Smart menüben (UE48H6200), így nem tudok sem felvenni tv műsort, sem pedig lejátszani, mert nem látom azt a amenüt amiben ezek a lehetőségek vannak.
Csatolok egy képet hogy az én menüm hogy néz ki (felül csak 3 menüpont van):Ellenben a leírásban található képpel, vagy bármely youtube videóban 5 menüpont van:
Hogy lehet a másik két menüt elővarázsolni?
Köszi előre is a segítséget!
-
tome0001
senior tag
válasz dethroner #106465 üzenetére
Mutatom milyen menüjeim vannak. Itt én sehol nem találok olyat hogy usb-re mentsem sajnos.Csak nézésütemezés menüpontom van. A pendrive a HDD feliratú USB-be van dugva. Már másik pendrive-al is próbáltam. De tuti én vagyok nagyon béna.
Nektek ugyanígy néz ki a menüstruktúra H6200-on vagy H6400-on?
Várom válaszotokat.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
válasz dethroner #106500 üzenetére
De a képekkel megegyező a menüje a tv-nek neked is?
Nekem friss a tv szoftver is, tegnap frissítettem.
A pendriveot látja mert a source-ba ott van. A source-ba ha rámegyek a pendrive-ra és tools gombot nyomok, akkor sem hoz elő formázási lehetőséget, csak info menüt, és ott meg csak a szabad helyet látom.
Szerintem a felvételütemezésmenünek nem így kéne kinézni ahogy nekem néz ki.
A guide-ban ha rányomok a műsorra, akkor sem jön elő rögzítés funkció.
Továbbá ha csak nézem a tv-t és rányomok a REC gombra, akkor azt írja a tv hogy "nem elérhető"
Már magba megyek lassan.
Valakinek ötlet?
Köszi előre is -
tome0001
senior tag
válasz sandró60 #106504 üzenetére
NTFS-ben van formázva. Elvileg a 2012 után gyártott Samsung Tv-k ismerik ezt a fájlformátumot.
Csatolok még két képet a guide menüből milyen lehetőségeket dob a tv.
Ha rányomok az ütemezéskezelőre, akkor a nézésütemezés menüt hozza be utána, nem a felvételütemezést.
Aztán utána feladom, nem akarok teleszemetelni a fórumot a képeimmel.[ Szerkesztve ]
-
-
tome0001
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kupon kunyeráló
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home