Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy az F szériára megszűnt a frissítési támogatás?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Tudtok olyan androidos távirányító progit ami együttműködik egy Samsung UE42F5000 típusú TV-vel?
-
PuMbA
titán
(#101290) Pumma: Ami üdvözítő még, hogy a KU6xxx-nek és a K5500-nak is 20ms körül van az input lagja, szóval az egész 2016-os Samsung TV paletta most már alkalmas első osztályú PC monitornak és játékra.
-
-
Flashget
félisten
válasz
Devilstudio
üzenetére
Te ilyen marketingnek és kinézetnek hiszel vagy a válaszoknak?
Én is a Panát javasolnám a kamu UHD helyett...FHD adásnál elő is jöhetnek a 300 soros mozgásfelbontás minden hibája..pénz kidobás amíg nincs 4K adás. -
Clever0
senior tag
válasz
online1986
üzenetére
Mivel minden forrást kinagyít teljes képernyőre, a konvertálás működik. Hogy ez több-e annál, mint a pontok megtöbbszörözése, azt a szemeddel látod. Nyilván van benne valami számolgatás, (mint a VGA kártyákon az élsimítás) mert különben a végeredmény nagyon csúnya (fűrészfogas) lenne.
-
online1986
tag
Sziasztok lenne pár kérdésem Samsung KU 6XXX Seria
HDMI UHD Color: Be kapcsolva nekem mért nincs hang amint vissza kapcsolom megint van .
UHD felkonvertálás működik ezt honnan tudom kideríteni?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Persze, hogy elmegy, nem erről van szó, de láttam én már olyan véleményeket is, hogy pl. a nagyinak a gagyi tv is jó lesz(még elmegy), mert úgyis alig látja. Hát, nem így van. Ha mi nézzük a nagy kijelzős Super UHD, KS7500-8000, meg ilyeneket, stb. akkor a nagyinak se a legócskább és legkisebb tévét vegyük. Szerintem.
Nekem ez a véleményem<>neked meg az. Megbeszélve.
-
-
PuMbA
titán
válasz
Devilstudio
üzenetére
Akkor Panasonic jobb választás lehet, mert a képminősége jobb tv esetén

-
PuMbA
titán
válasz
Devilstudio
üzenetére
Játékra? PC monitornak lesz használva? Minden SMART TV ugyanolyan "erős", azaz gyenge, mert sok mindenre nem valók, maximum YouTube videókat nézni. Netezni már nem lehet velük.
-
PuMbA
titán
válasz
Devilstudio
üzenetére
Mire használnád a TV-t? Milyen távolságból nézed? Ezek közül a KU6400, mert újabb

-
galaxys80
veterán
A régóta halasztott TV vásárlást a gyereknek tegnap megejtettem.

J4000 lett, kőkemény 54.990-ért az MM-ből.
Igaz nem voltak nagy elvárásaim a TV felé, de azt hiszem, hogy ennyiért tökéletesen ki fogja szolgálni néhány évig a gyermeket. Mese TV-ben + BDRip mesék.
Nem mondom, hogy csúcs a képe, de a fent említett forrásoknál meglepően kellemes az eredmény. -
Devilstudio
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van ez a két tv:
Samsung UE40 KU6400
Samsung UE40 JU6400
Mik a különbségek a kettő között?
Ha lehet részletes információt kérnék.
Előre is köszönöm szépen. -
-
prannk
őstag
Jól halottam hogy amedia marktban holnapü meg holnapután a samsung tv k re 19% kedvezmény lesz?
-
PuMbA
titán
válasz
sharkypeti
üzenetére
Csak észrevételként írtam ezt, nem azért, hogy leszóljalak

(#101267) dethroner: Van ez így

-
válasz
sharkypeti
üzenetére
PuMbA volt itt a topicgazda és mindenkinek segít ha tud. Ráadásul igaza is van, le van írva az említett dolog az összefoglalóba. Arról meg senki sem tehet, hogy te "átsiklottál" fölötte.

-
Flashget
félisten
válasz
sharkypeti
üzenetére
Ezzel a hsz-el most kicsit mellé lőttél, mert PuMbA az egyik legsegítőkészebb fórumozó ebben a topicban.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Szeretem, mikor az összefoglaló olvasására hívja fel valaki a figyelmet. Nem vagyok az oldalon teljesen kezdő, mindig elolvasom az összefoglalót és vissza is szoktam olvasni a fórumon, keresgélni is szoktam benne. Tehát felesleges okoskodni, ha már segíteni nem tudsz, főleg, hogy már megoldódott a dolog.
Mivel nem is gondoltam volna, hogy a beállításoknál helyre lehet hozni a dolgot, így átsiklottam felette. Garanciális problémát sejtettem, szerencsére, úgy néz ki, hogy túlaggódtam. -
PuMbA
titán
válasz
sharkypeti
üzenetére
Még kérdezni sem kellet volna egyébként, mert fent a téma összefoglalóban benne van az Általános beállításoknál

-
sharkypeti
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek, azt hiszem sikerült megoldani a problémát.
Kikapcsoltam amit mondtatok, sőt a "fényerő mozgáshoz" funkciót is. Sokkal jobb lett. Bár azt változatlanul nem értem, hogy eddig ez a dolog hogy nem tűnt fel.
Ezért szeretem az itteni összes fórumot, szinte rögtön választ kap a hozzám hasonló műszaki analfabéta. -
KD6-3.7
őstag
válasz
sharkypeti
üzenetére
ECO modot nezted? Energiatakarekos mod. Valoszinu, hogy a miatt lesz ez az automatikus sotetedes. Kapcsold ki!
-
sharkypeti
aktív tag
UE40J6200AWXXH típusú készüléket vettem az Edigitalnál, 4 hónappal ezelőtt. Az a gondom vele, hogy szinte minden nap random sötétedik több árnyalatnyit a beállítotthoz képest. Csak úgy, menet közben, egyik pillanatról a másikra, anélkül, hogy bárki hozzányúlna. Soha nem piszkáljuk a beállításokat, a beüzemeléskor beállítottam a nekem megfelelő módra, azóta úgy van. Egyébként, ha kikapcsolom, majd újra be, akkor visszaáll az eredeti beállításra, de később váratlanul újra sötétedik több árnyalatnyit. Nagyon idegesítő.
Valakinek valami ötlet, vagy tapasztalat?
Köszi. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Erről a tv-ről tud valaki tapasztalatot megosztani: UE40K5500
Film, sorozat, minimális TV nézés lenne a felh. terület.
Mindenképpen Samsungot szeretnék, 150k-val bezárólag. Gyakorlatilag a jelenlegi 40"-os felhozatalból ez fér bele. Edigital-tól venném vagy max. Media Markt-ból.
Előre is köszönöm.
-
Kicsirics77
veterán
Samu bek@phatná,megint kikapcsolt frissítés mellett önhatalmúlag frissített a tv😤
-
dethroner
veterán
válasz
KD6-3.7
üzenetére
El lehet mondani mindent és le lehet írni mindent előre. De aki dolgozott már termelő üzemben az tudja, hogy hiába van minden elmagyarázva, hiába van esetleg rajzos munkautasítás kifüggesztve a munkaterületre és hiába csinálja az ember már rutinszerűen hetek óta ugyanazt a munkát, rendszeresen felmerül valami kérdés, probléma akármi, amivel a magyar melós a magyar részlegvezetőt zargathatja.
-
szijartg
őstag
Tudnátok ajánlani valami billentyűzet, egér kombót egy Samsung UE49K6372-es tv-hez?
-
PyroS
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Ue32j5000 tv, ezen hogyan lehet bekapcsolni az Anynet+ - et? Egy Raspberry Pi2 kellene vezérelni a távirányítóval.
-
Flashget
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
De én be is másoltam annak idején többször is.
Te is kaphatsz ha úgy teszel mint én, egyszerűen rákérdezel a Samsung FB oldalán priviben.
Azóta is készül a Hbbtv miatti fw kiadása ami feloldja a tíltást ami a kérdésem egyik tárgya volt
a másik pedig, hogy miért nem adnak ki changelog-ot fw-k mellé. -
HoTaZo
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Ahová őket beosztják, ott egy képen jelezve van a művelet. Egyszer megmutatják onnantól fogva csinálják. Nem komplikált pár csavart betekerni vagy összepattintani két elemet. A gond ott kezdődik, amikor a gyártás vezenylők az összerakott 300. kijelző után veszik észre, hogy egy ragasztási műveletet elfelejtettek beiktatni. Akkor vagy megy selejtbe a 300, vagy nem...
-
Batib
őstag
Igaz nem kifejezeten szakmai téma, de talán hozzáad a Samsung tv-k minőségi megítéléséhez.
link -
HoTaZo
addikt
-
Batib
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Az a gomb a tv adás alatt levő feliratot jeleníti meg, ha van.
Nos, az hogy tesztelem egy kicsit nagyívű kifejezés volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most került hozzám két 32-es tv és leellenőriztem, hogy minden rendben van-e mielőtt tovább megy.
Az egyik ez a LT32E316 a másik egy UE32J4505 volt. Emellett ott volt az én 32H6200-asom is.
Most volt némi alapom összehasnlítani őket. Érdekes eredményre jutottam. Lehet, hogy ma írok még erről, ha vkit érdekel. Melohelyen vagyok, meglátom mennyi időm lesz. -
KD6-3.7
őstag
Nálam is most kérdezte a frissítést aztán nem nyúltam hozzá és eltűnt. Legközelebb rányomok az igenre. Csak nem cseszi el.
-
dethroner
veterán
válasz
platz
üzenetére
A válaszom első fele nem jött át neked, azt hiszem. A lényeg, ha már frissítést talált, minden bekapcsolás után újra és újra rá fog kérdezni hogy akarsz-e frissíteni. És mit gondolsz, kettőtök harcából ki fog kijönni győztesen, melyikőtök fogja megunni?

És vannak bizonyos esetek amikor nem kérdezi meg hogy mit szeretnél, csak nagy boldogon a tudtodra adja hogy ő biza frissített. Vagy együtt élsz ezzel a vágottszemű diktatúrával, vagy elveszed tőle a netet. Esetleg ha bátor vagy, a szervizmenüben kikapcsolod a frissítést és akkor keresgetni sem fogja és nem bombáz az üzenetekkel. -
dethroner
veterán
válasz
platz
üzenetére
Válasz 1: Azt majd a tévéd eldönti helyetted hogy kell-e frissítened, elvégre smart
Tényleg, lassan minden készülék okos, csak mi emberek vagyunk egyre hülyébbek hogy vesszük ezeket.
Válasz 2: Vásár után okos a paraszt, vagyis soha nem fogja a samu elmondani mit tartalmaz a frissítés. Ha szerencséd van észre sem veszel semmi változást, ha meg nincs szerencséd, várhatod az újabb frissítést, amiben javítják a hibát. -
Kocska89
tag
Sziasztok.
Lenne valakinek Győrben vagy környékén 65f9000 gépe? Az Evolution Kit et kéne lepróbálni. Ebben kéne segítség.
-
platz
csendes újonc
Sziasztok. Megjött az első szoftwer frissítési lehetőség /ajánlás a viszonylag új Samsung Led smart TV -mre. Én most frissítettem, de két kérdés is felmerült. 1./ Érdemes e vagy szükséges e élni ezzel a lehetőséggel? Van e hátrányos oldala?
2./ Arra is kíváncsi lennék, hogy valahol utána lehet e nézni, hogy ilyenkor milyen módosítások történnek? Vagy másképpen a frissítés elfogadása előtt hogy lehet tájékozódni előzetesen, mielőtt "igent" nyomok? -
StarKiller89
senior tag
sziasztok
Samsung UE40J5200AWXXH típusú televízion hogy tudok egy darab csatornát hozzáadni manuálisan a csatornalistámhoz, illetve hogyan tudok már meglévő csatornán szerkeszteni frekvenciát, van egy adó aminek át akarom írni a frekvenciáját, hogy más legyen ott ezek után, de nem jövök rá sehogy
köszi előre is -
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Arra tud valaki esetleg megoldást, hogy ha mirecaston küldöm a telefon képét a tv-re (48H6400) akkor pl a HorizonGO alklamzás videóját nem tudja átküldeni, mert nem támogatott a stream.
Esetleg más módon ki lehet tenni azt a tv-re mobilról vagy csak laptoppal fogom tudni használni?
Köszi
-
Batib
őstag
-
Batib
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Épp most tesztelek egy ilyen tv-t. Az mkv-ba ágyazott feliratokat simán lehet váltani.
Lehet, hogy nem jó helyen keresed.
Lejátszásnál - tools - beállítások - feliratok beállítása
Méret stb. nem változtatható.
A mellétett .srt feliratnál lehet időzíteni és asszem méretet változtatni. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ti miként tudjátok kezelni a feliratokat?
Adott egy T32E310EW TV-Monitor, HDMI-n jön a feliratos (pl. HBO) műsor, nem tudom állítani a felirat méretét, tulajdonságait. Ilyenkor úgy viselkedik mint egy ráégetett felirat? Csak a Set top box állítási lehetőségei (nyelv választás= van vagy nincs felirat) tudom elérni?
USB-ről, MKV, több feliratos film (magyar, angol), magyar nyelvet automatikusan lejátssza, felirat nem váltható. Bal alsó sarokban szürke négyzetben "Nem elérhető" felirat. Se a felirat tulajdonságait, méret, kontúr vastagság stb., nem lehet állítani. -
kory1987
tag
Sziasztok!
Samsung UE55JU6050-ről tudnátok valamilyen véleményt mondani? vs LG 49UH7707? Ez a kettő merült fel..
Kory
-
dm1970
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Majd szétnézek a beállításokban, nekem a gyári fw van fenn. De nem ez lehet a gond, mert szerintem a router áramtalanítása után el kellene indulni a lemeznek, s a TV-n is "parkolnia" kellene a fejnek.
-
Kicsirics77
veterán
-
dm1970
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi!
Gondolom ezt valamilyen programmal tudom bekapcsolni. Ilyet nem csináltam, az biztos. Meg gondolom, akkor a TV-re dugva is elő kellene fordulnia? Az LG TV-vel is produkálta ezt, ritkábban, s az áramtalanítás megoldotta.
-
Menü/terméktámogatás/öndiagnosztika/jelinformáció
Itt látható az adás jelerőssège.
-
chosa91
aktív tag
Sziasztok, nem igazán találok leírást/tesztet (érthető nyelven angol-magyar) a neten erről: Samsung 50KU6072.

Egyáltalán ajánlott készülék?Most az emag-nál van akció 21.-ig és ez az egyik legjobban leértékelt, ami még érdekelne is.
Szempontjaim egyébiránt:
- FHD
- 49" < méret < 55"
- Korrekt színek
- ár < 200kAmi kevésbé izgat:
- Betekintési szög
- 3D
- 4k (ugyan az említett pont 4k-s...)Ami miatt a Samsung-ot preferálom (nem tetszenek az LG és Sony távirgácsok, valamint az eddigi samsung tv-immel sem volt soha gond).
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Samsung UE40F6400 típusú TV-nél hol lehet megnézni a digitális kábeltv jelerősségét, és minőségét? Sehol nem találom.
-
castiels
addikt
Samsung eh 6030-nál a HDMI 1 es bemenet re ha rákötök bármi eszközt akkor igy zizis kép vagy épp felváltva feketeség van... A 2 es csati jó.
Mit lehet ezzel kezdeni?? Régebben ujrainditás segitett rajta és csak néhha jött elő... -
PuMbA
titán
válasz
Sofokles
üzenetére
"Ha kiterjesztésre állítom a két kijelzőt, akkor mindkettőnél beállítottam a 60 Hz képfrissítést, viszont ekkor a játék a monitoron indul el, nem a tévén."
Tedd a monitort elsődleges kijelzőnek és azon fog elindulni

"és olyan jelet adni a tévének, hogy az összes képmódosító beállítás elérhető legyen?"
Nincs képmódosítás játék közben. A képmódosítók számítási ideje nagy és bekapcsolva őket, ha leütsz egy billentyűt az késleltetve jelenik meg a TV-n, ezzel lehetetlenné téve a játékot.
-
jenei0330
tag
samsung ue32j5000. Sehogysem tudom beállítani a Hangot, olyan mintha régi szokol rádió szólna, valaki tudna segíteni, hogy mik az ideális beállítások?
-
Sofokles
tag
Van egy KU6000-es tévém és játszani is szeretnék rajta. A videokártyára Display Porton keresztül csatlakozik egy FHD-s 60 Hz-es monitor, az UHD TV pedig HDMI-n.
Ha kiterjesztésre állítom a két kijelzőt, akkor mindkettőnél beállítottam a 60 Hz képfrissítést, viszont ekkor a játék a monitoron indul el, nem a tévén.
Ha duplikálom a monitor képét (elméletileg FHD, 60 Hz), akkor elképesztő screen tearinget tapasztalok a tévén, ami a monitoron nem jelentkezik. Ilyenkor a tévén szinte az összes képmódosító beállítása él, és szép képet lehet velük beállítani.
Ha csak a tévét használom megjelenítőnek UHD felbontásban, akkor nincs screen tearing, de nem lehet minden képmódosító beállítást elérni, így nem lesz olyan szép a kép.
Mi történik itt? Hogyan kellene kiküszöbölnöm a screen tearinget és olyan jelet adni a tévének, hogy az összes képmódosító beállítás elérhető legyen?
-
castiels
addikt
Üdv.
Samsung eh 6030-nál a HDMI 1 es bemenet re ha rákötök bármi eszközt akkor igy zizis kép vagy épp felváltva feketeség van... A 2 es csati jó.
Mit lehet ezzel kezdeni?? Régebben ujrainditás segitett rajta és csak néhha jött elő...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
habár még van 2 évem..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg, lassan minden készülék okos, csak mi emberek vagyunk egyre hülyébbek hogy vesszük ezeket.