Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
digikábeles
üzenetére
Sajnos nála nem a "hanggal"van probléma

-
HoTaZo
addikt
-
sandró60
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nem keserítesz el. Amúgy is csak próbálkozom rajta. A fura az, hogy pendrive-ról lejátsza, HDD-ől nem. Ez van, semmi elkeseredés részemről.

Az androidos tv-box (smart box) már régóta tervben van. Tv most lett, ezután már a box is hamarabb kerül a vásárlási listára.

A HUB-ba csatlakoztatott különböző eszközök nem zavarják be a tévét?
-
Jovanny2
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Én szerintem tudok. Nem akarlak elkeseríteni, de ennek a tévének olyan lehet a médialejátszója, mint egy régebbi, nagyon alacsony kategóriás Samunak (4-5000). Apósoméknak van egy 3-4 éves szép nagy kijelzős (50") 5003 (azaz butított 5000) Samsungja. Az ugyanezt csinálja. Lényegében csak fényképnézegetésre jó. Ezt tudja, de ez a használatiban is benne van. 10.000 Kínából egy 4k Android smart box. Vegyél olyat, én is most rendeltem.
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Elvileg egy kis dobozkáról van szó és elvileg csak a hátlapot kell lecsavarozni hozzá...
-
wwwolfman
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Nem, valóban nem tud, és nem is írták a specifikációban sem, hogy tudna HDR-t. Amit pluszban tud egy sima tévéhez képest, az a nanokristályos technológia, ami _elvileg_ valamivel tetszetősebb végeredmény formájában jelentkezHET (ha az ember szeme erre érzékeny és ha a forrás olyan). Tényleg ellensúlyozhat valamicskét, ezt én is látom, de valóban nem jelentős.
Gondolom, itt, a Samu topicban nem kell külön mondani, de a Samsung SUHD-ként hiredti a HDR-képes darabokat, a JU6800-nál csak az UHD-nanokristály kambó volt olvasható mindenhol. Ekkora átverést szerintem nem mernének ők sem megkockáztatni, hiszen alkalmas a vásárló megtévesztésére.
-
Flashget
félisten
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Nem kell hosszú kábel elég az 1m is ha olyan közelre viszed egymáshoz őket.
Ez a wifi dolog szerintem integrálva van az alaplapra amit alaplappal együtt cserélnek ki. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Beleptem a csapatba egy UE55KU6000 tipusu TV-vel.
Szeretnek erdeklodni, hogy hol talalok jo kalibralasi adatokat a TV-hez? Film nezeshez szeretnem beallitani a DLNA reszt es HDMI-n az Xbox konzolhoz a kepet.Tudtok ebben segiteni?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Az már oké, hogy a telefonom sd kártyáját usb-re kötve nem érem el a tv-n.
Csak a szabadidőm és a kísérletezési vágyam tovább vitt az úton. Így rádugtam a külső HDD-met (sima usb csatlakozás, nincs külön tápellátása) is a tévére. Sima adatkábel nem hozott eredményt. Amin nem is lepődtem meg. Viszont a saját OTG kábele már behozta azt az ablakot, ahol ki tudom választani, hogy milyen médiát akarok kezelni, megtekinteni. Be is lépett a mappáimhoz, bármelyiket is választottam. Viszont a mappákon belül, a tartalmakat már nem volt képes, hajlandó lejátszani. De a gyökérben elhelyezett képet meg tudta jeleníteni. A zenefájlra azt írta hogy "A kiválasztott fájl jelenleg nincs támogatva.", ami egy sima mp3-as fájl. A videóra "A keresett fájl nem található." (mp4), s amikor visszaugrott a mappanézetbe, a videófájlon megjelent a piros karika áthúzva.
Tudnátok erre magyarázatot adni?S, hogy USB HUB-ot lehet-e, van-e értelme csatlakoztatni az egyetlen usb csatira?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
PuMbA
üzenetére
And with an update later this year Samsung will enable HDR support, including HDMI 2.0a.->Tudsz linket a forráshoz, mert a gugli nem dobta ki teljesen ugyan ezzel a szöveggel?!
Amúgy elhiszem e nélkül is, mer sok hasonló találat van és úgy látom az LG is élt ezzel a trükkel.
(Gondolták, biztos jót fog tenni a közelgő 4K/HDR-es BD lejátszóik eladásainak...)
KU6000-nél már reklámozzák HDR-rel a TV-t, pedig az sem tudja.-> Látom, ráadásul a lap tetején egyből. Ez eseteben (ha tényleg nem tudja) ez már elég direkt átverés kategória...
Amúgy örökös facepalm ezeknek a TV "önreklámozó" weboldalaknak a tartalma szövegben és a képekbe egyaránt. Most is kész voltam tőlük, de legalább röhögtem egy jót. Kb. olyan messze vannak az valóságtól mint Makó Szibériától...
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Sajna nincs kábelem, de egy próbára lehet szerzek, csak jó hosszú kell... Emiatt nekem nem is opció a kábelezés. Anno tökre örültem, hogy még az 5GHz-es wifi hálózatot is lekezeli a TV, így gyorsan, egyszerűen, stabilan tudtam filmeket, sorozatokat nézni.
Most meg ez, hogy lát hálózatokat, de nem bír csatlakozni. Még egy statikus ip-s megoldást még megnézek, de korábban nem igényelte, simán ment minden az automatikus beállításokkal.Ha tényleg a wifi modul kaki, akkor azt megéri otthon cserélni (pl. ebayezett modul) vagy jobban járok ha beviszem szervizbe? Az utóbbihoz tudtok ajánlani megbízható helyet?
-
PuMbA
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
"JU6800 (JU68xx, depending on your region) will be the first of Samsung’s mid-range TVs to include quantum dot technology that can expand the color gamut. And with an update later this year Samsung will enable HDR support, including HDMI 2.0a. "
Egy szoftver frissítéssel adták "hozzá"
KU6000-nél már reklámozzák HDR-rel a TV-t, pedig az sem tudja. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
PuMbA
üzenetére
Itt én speciel nem látom, hogy fel lenne tüntetve a HDR képesség.
Ügyes húzás a Samsungtól.-> Hát volt már eddig is jó pár hasonló húzásuk, főleg TV fronton (mert amúgy ár/értékben más cuccaik elég korrektek szoktak lenni), de persze relatíve ezek a legdrágább készülékeik, így valahogy erre fókuszálják az összes marketing bulls@hit-üket is. De én úgy látom erre most ez nem 100%-ban áll, mert a weboldalon nem "hazudnak" direktbe. Arra lehet inkább igaz, hogy a 4K-t/UHD-t fejben már gyakran mindenki alapból összekapcsolja a HDR-el is, a TV gyártók összmarketing stratégiája miatt, ezért érezhető -némileg jogosan- becsapásnak egy ilyen eset... (Főleg ha az átlag usereket nézzük.)
-
Flashget
félisten
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Amennyiben szervizmenüből indítottad az tuti alapra állítja.
Itt lehet, hogy tényleg megnyekkent a wifi része. Próbáltad kábellel összekötni a routerrel?
Nálam nincs baja a wifinek, de mégis kábellel van összekötve a hálózattal. -
PuMbA
titán
válasz
wwwolfman
üzenetére
JU6800-as egyébként nem tud HDR-t. Csak fogadni tudja, de nem tud vele mit kezdeni, azaz megjeleníteni, ugyanis a panelja 8 bites és a kellő színtér, fényerő sincs meg. Lemérték a dolgot tesztoldalak és pont annyit tud képileg, mint egy SDR TV. Szóval HDR a 7000-res szériától van igazán, alatta csak marketing fogás, hogy odaírták. És ez tökéletesen elég, mert sokan elhiszik és állíthatják, hogy HDR TV-jük van. Ügyes húzás a Samsungtól.
-
sandró60
addikt
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Lehet,hogy "naiv"a kérdésem.Mivel vezeték nélkűl akarsz a tévével kapcsolatot teremteni.Nem kell beírni a tévé hálózati menűben azt a jelszót amit a routerbe írtál?Az is gond lehet,hogy az automatikus ip cím mindig ütközik valamelyik szgép Ip-vel. Fix ip cim adásal lehet esetleg korrigálni. Olyan tartományba kell fix ip cimet adni ami 110 körűl van.Lehet,beírtad csak nem olvastam végig a hozzászólásaidat?-akkor elnézés

-
wwwolfman
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Ez ebben a formában teljesen korrekt válasz és vélemény, de a fejhallagtó, amit a kolléga linkelt azonos kat nagyjából a tévével, hiszen bt-s...
Másrészről ha nem is szállnék késhegyig menő vitába a 6800-as 'igazáért', de annyit azért megjegyeznék, hogy a közepesen szar - az én véleményem szerint - azért kicsit erős, és mondom ezt úgy, hogy rendszeresen van szerencsém az itt sokat ajánlott h6400-ashoz is meg a ju6800-ashoz is, és nem látom azt a szakadéknyi különbséget összhatásban. De lehet, hogy csak nekem van alacsonyan a léc.

Mindenesetre arra, hogy az ember kihúzzon 3-5 évet, hogy kiderüljön, olyan lufi-e a 4k meg a hdr mint a 3d volt anno, de azért belekóstolna milyen is ez, nem biztos, hogy 5-700 ezres tévé kell az átlagembernek átlagfizetésért.
Mozifronton maradva egy Meridian rendszeren innen lehet, hogy egy egydobozos HK AVR760-as egy fos, mégis referenciakészülék volt évekig. Ráadásul nem is olcsó.
-
dethroner
veterán
válasz
wwwolfman
üzenetére
Mivel nekem címezted a hozzászólást és én voltam aki közepesen szarnak nevezte az 50JU6800-at és szintén én javasoltam azt a bizonyos tesco fejhallgatót, így magamra veszem

A tesco fejhallgatóhoz nem volt még szerencsém, de itt volt róla szó, ára rendben van, minőségével is elégedettek azok akik használják, és kép és hang is szinkronban van az említett példánynál, úgy érzem egy javaslatot megér. Amúgy se hiszem hogy aki a tévéhez fejhallgatót csatlakoztat az túl nagy hangzásminőséget várna, várhatna el, tévé adáshoz majdhogynem mindegy. Legyen kényelmes, és ne veszítse el a kapcsolatot. És sokkal olcsóbb mint a sony phillips.
Az a tévé 50' és 60Hz. Élvezeti érték alatti a méret ilyen felbontás esetén. A 60Hz meg önmagáért beszél. Az én H6400-as tévém is közel 300K volt 2évvel ezelőtt, mégsem hiszem azt hogy egy világszám tévém volna. Egyszerű közepes FHD. Jó, ismétlem jó UHD a samsung esetében a 7-es szériánál kezdődik és minimálisan 55', de inkább nagyobb méretben 450K az alja és határ a csillagos ég. Elment mellettünk a világ. Egy átlagember hónapokon keresztül kuporgatja a fillérjeit és összejön az említett 300K, bemegy a boltba és büszkén hazaviszi a készüléket, amiről azt hiszi ennyi pénzért milyen remek darabot kapott. Sajnos nem, ennyiért már csak közepesen szart adnak ekkora méretben.
Ilyen a világ, és ez nem a fórumozók bunkósága hogy leszólom/leszóljuk az ilyen darabokat. Én sem vagyok qrva gazdag és én sem veszem a csúcstermékeket, de a véleményemet ez nem befolyásolja. -
Flashget
félisten
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
míg a menüből indított visszaállítás békénhagyta a hálózati beállításokat...
az ki van csukva mert olyan helyzetbe hozza a tévét mint amikor megvetted és akkor a hálózat nem volt beállítva..valamit nem jól csináltál.
van még a szervizmenüben indított reset factory...
-
PHenis
senior tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Az volt már, hogy "húzd ki a konnektorból 10 percre"?
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi srácok, de sajna nem segít. Az exit gomb fél percig való nyomvatartására sem reagált semmit, míg a menüből indított visszaállítás békénhagyta a hálózati beállításokat...
Most kirpóbáltam, hogy csatlakozik-e esetleg a Wi-Free-hez, de sikertelen a kapcsolat létrehozása. Próbáltam még a saját hálózatomat jelszótlanítani, de arra sem csatlakozik... -
frovery
senior tag
válasz
moddingR
üzenetére
Ebben a fórumban rengeteg ajánlást és webshopot találsz.
-
Sziasztok!
UE40J6200 TV-hez milyen fali konzolt kell vegyek?

-
wwwolfman
tag
válasz
Puma K
üzenetére
Feltétlenül BT-füles kell? Csak mert ezeknek általában éppen a fülesben lévő DA-konverter a gyenge pontja... És ha az gyenge, akkor hiába tesznek utána jó minőségű elektronikát és motort, megette a fene az egészet.... éppen ezért nem is nagyon tesznek. Vagy ha igen, akkor durván meg is kérik az árát.
Egész pontosan mihez kellene? TV-nézéshez? Netán játékhoz?
-
wwwolfman
tag
válasz
dethroner
üzenetére
...mondjuk azért az is érdekes, hogy egy uszkve 300 ezres tévét közepesen szarnak titulálnak a hozzáértők (tehát még egyszer, közel háromszázezer forintos darab, ennyiért bőven a pizzafutár Suzuki fölötti kategóriás autót lehet venni), ugyanakkor ajánlásra megelégednek a teszkógazdaságos fejhallgatóval...
Nem kifejezetten Neked szól a "beszólás", csak azért ezt a hozzászólást idézem, mert témába vág...

-
dethroner
veterán
válasz
HoTaZo
üzenetére
Én biztosan nem foglalkoznék azzal hogy ki sértődik meg azon, hogy eladok egy számomra nem megfelelő ajándékot. Inkább kapjak érte bőven ár alatt és vegyek azt belőle ami tényleg kell, mintsem évekig úgy használjak valamit, hogy az nem megfelelő számomra. De ahogy írod, neked ez rendben van, szóval akkor nincs okod igazán panaszra. Hidd el, az itt smart tévét birtoklók is csak elvétve használják ki azt a lehetőséget, hogy média tartalmat tegyenek ki a tévére a telefonról. A képek kirakásának még van értelme, de azt meg is tudod csinálni. A zene átküldésének végképp nem látom értelmét. Hidd el, jobb és kezesebb is a pc-ről való médialejátszás mint telefonról. Ha a készülék tv és monitor funkciójával egyaránt elégedett vagy, akkor semmi olyat nem vesztettél, ami igazán lényeges.
-
kisskd
tag
Üdv!
32-es méretben szeretnénk Samsung TV-t (nagyobb nem fér be a bútorok miatt). Alapvető felhasználás SD digitális TV adás, és SD filmek/sorozatok USB-ről, néha 720p/fHD, később talán NAS-ról. Alkalmanént 1-2 youtube videó, és hasonló netes tartalom is elfogyasztásra kerülne, vezeték nélküli billentyűzettel. Wifire szükség lenne, ha megoldható, 3D sosem menne rajta. Nem lenne baj, ha ezeket komolyabb szoftveres bugok nélkül produkálná.
Korábban máshol bevált a családban az F6200, H5500 hasonló felhasználásra. Most mi felelne meg nekik SMART funkciókban, képminőségben? J5200 "elég", vagy K5500? Előbbi jobban tetszene árban nyilván. Mi szól a második mellett? Más hivatalosan beszerezhető modell esetleg, amit érdemes megfontolni?
-
Jovanny2
őstag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Szia,
ha fontos a WIFI, akkor csinálj egy gyári visszaállítást menüből. Utána fél-1 évig megint jó lesz, ha szerencséd van. Ugyanilyen TV-m van, tapasztalat. Én már nem szórakoztam vele, kapott fixen egy LAN kábelt. Kétszer csináltam resetet, ennyit nem ér az egész. A wifi modul igen szar ezekben szerintem. Most egy JU7000 van a helyén, az ES meg ment a hálószobába. Ott még netet sem kap a drága. Kíváncsi lennék a JU-ra, bírja-e a WIFI-t, de nem tudom meg, mert a kábel stabilabb, és már úgyis ott van.
. -
HoTaZo
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Jaj, én erről lemaradtam, bocs.
Hát egy 10E-est dobtam hozzá, hirtelen meglepődésemben.
Ezt most eladni... 50-60 ezerért? Bolti árát úgyse kapnám érte. Szerintem bántódás is lenne belőle.
De amit ez tud az nekem megfelel, csak felmerült a teló csatlakoztatása kérdés.Amúgy lehet usb hub-ot csatlakoztatni arra az egy usb csatlakozóra? Egyáltalán van-e értelme?
De látod, ez is csak egy hirtelen felmerülő kérdés. Ha ne, hát nem...
-
-
Flashget
félisten
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Mikor nézed a csatornát.

jó hosszan kell nyomni vagy 10mp-ig is.
Ha itt nem akar előjönni akkor Menü-Terméktám.-Öndiagnosztika-Visszaáll. résznél keresd. -
-
frovery
senior tag
Samsung UE32H5000 tv-hez lehetséges wifi sticket beüzemelni?
Ha igen, milyen típust?
Otthoni megosztáshoz kellene. -
dethroner
veterán
válasz
prannk
üzenetére
Hogy jött ki a 43 inch?
Ha mindenáron ekkora méret kell, nem fog összezavarni a választék. 43J5600 és 43J5500. Előbbi nem fért volna bele az anyagi keretedbe, de szerencsére már nem lehet kapni
Utóbbi még kapható és 140 pénznél picit olcsóbb. 43 inch, smart, FHD, 3D nincs, >140K. Perfect.
-
Flashget
félisten
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
egy gyári alapra hozást kellene megejteni, hátha megjavul mint amikor megvetted a tévét (exit gomg 10mp-ig nyomva tartásával)
és megnézni router admin részében nincs ip cím ütközés., -
törölt tag
Hali. Adott egy ue40j5200, letöltöttem telefonra (iphone6) a smart view appot, és amikor kéri a pin kódot, akkor nem ír ki semmit a tv. Nem lenne kompatibilis? Viszont van olyan lehetőség a tv-n, hogy letudom játszani a telefon videóit és képeit. Ez meg csak akkor működik, ha elindítom az appot. Nem értem, valaki help. xd
-
prannk
őstag
Üdv!
43 colos tv szeretnék venni.
Smart
FULLHD
3D nem kell!150 körül milyen ajánlanátok?
-
ph2012
senior tag
J6200-as tv-hez használok 1TB-os külső merevlemezt. Kérdésem, hogy meg lehet nézni valahol, hogy mennyi idejű videó vehető fel rá?
Köszi.
-
HoTaZo
addikt
válasz
üzenetére
Valóban előtte nem jártam erre, de nézegettem másfelé.

A 32J5000 lett volna, de fura mód az akció előtti napon vitték el az utolsót...

10 rugót megért, hogy meglepivel állt elő az ismerősöm. Nehezen tudtam volna mondani neki, hogy inkább nézem a csöves 55-ös tv-t, ahol a mozifilmek képmagassága 24 cm volt. Élvezhetetlen.
Eljön majd az az idő, amikor szánni fogok rá 100-200 ezren felül, akkor már tőletek is kérdezni fogok. Ez pedig megy a gyerekhez.
cybermanus: Hát sajnos ebben nincs olyan.

Akkor ezek szerint tv-usb oké, tv- teló mint usb nem. Ma is tanultam valamit. Azért még utánanézek a telóm MHL funkciójának. Habár nem a képernyő képet szeretném elsősorban megjeleníteni a tévén, de lehet ez is egy opció egyszer.Köszönet a tájékoztatásért, segítségért!

-
törölt tag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Lehet, hogy tervezgetted, de ezt a fórumot nem olvastad biztos vásárlás előtt, mert én nem láttam még Samsung T32E310-es ajánlást, pedig azokból volt sok. Talán, ha egy bejegyzést láttam erről a típusról, de aki írta, ő is visszavitte a boltba, és vett egy jobbat.
Mondjuk pl. egy képcsöves monitor vagy tv után nem csoda hogy elégedett vagy, de akkor mit szólnál, ha egy ajánlott modellt vettél volna? Ha egy 32J4000-esről csúsztál le, azt se sajnáld, egy ismerősöm azt vette, de nincs oda tőle, persze a semminél jobb az is. -
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémakörben várom a nagyérdemű segítségét: van egy UE40ES6100WXXH típusú készülékem, amit 2013 év február óta probléma nélkül használtam. Most a wifi kapcsolattal van valami gubanc, amit sehogysem tudok megoldani.
Hiába adom meg az SSID-t és a jelszót nem jön létre a kapcsolat. Látja a szomszédos hálózatokat is, ha a sajátomat is láthatóvá teszem, azt is látja, de nem képes csatlakozni. A hálózati beállításaim nem változtak a TV beüzemelése óta, és pl. a mobilom simán csatlakozik a hálózathoz, így a router hibáját kizárnám. (Lan kábelem meg sajnos nincs, hogy a kábeles kapcsolatot teszteljem.)
A firmware-t most frissítettem USB keresztül (Verzió : 2007.0 2016.05.24), de nem segített. Gyári visszaállítást nem csináltam, hisz az elvileg a hálózati beállításokhoz pont nem nyúl)
(Előzmények: wifi hálózaton keresztül néztem a router DLNA-ján osztott tartalmakat, de idén áprilistól nem használtam ezt a funkciót, igazából a TV is alig volt bekapcsolva. Aztán, hogy újra elkezdtem használni csak az tűnt fel, hogy nem látja a DLNA-t.)Szerintetek mi lehet gond és hogyan tudnám megoldani? Netán tönkrement a wifi modul? (de akkor hogyan látja a szomszédok wifijét?)
Köszönöm előre is a segítséget!

-
dethroner
veterán
válasz
HoTaZo
üzenetére
Persze, ha ingyen van akkor semmi gond, én is elfogadnám, eladnám és vennék az árán valami hasznosat.
De azt írod hogy fizettél érte és hogy előzetesen készültél a tesztelésre. Ezért nem világos, hogy akkor miért nem tetted meg?
És én sem váltogatom évente a tévéket. A mostani tévém 2 éves, az azt megelőzőt pedig 2002-ben vettem. Szóval tudom mit jelent egy ilyen hatalmas ugrás, de épp az ilyesmi miatt kell résen lenni és sokat bújni a teszteket, hozzászólásokat és ha fontos az ilyen médiatartalom lejátszása, akkor arra külön rákérdezni, kipróbálni. Vásár után okos a paraszt
-
madmike
őstag
Sziasztok!
J6200-am van. Megoldható, hogy WI-FI-n keresztül megjelenítse egy lapotp képét?
A Samsung Smart View-et használom filmek nézésére, de azzal csak filmet lehet átlőni.
Screen mirroringgal sikerült párosítani a tv-t a notihoz, de a párosítás után a tv képe feketére vált és ennyi...
Hogy lehet megoldani? -
HoTaZo
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Na, ez már konstruktív!

Tehat, ha adathordozóként nem is de megjelenítőként van megoldás, hogy lehessen videót megjeleníteni. De mi van a zenével? Persze ki akar zenét hallgatni a tévén?
A használatit mar leszedtem a vásárlás napján. Mert kíváncsi voltam, hogy MKV-t van-e értelme az usb-re tennem. De nem olvastam végig, valóban.
Mármint, a használatit. A hozzászólásodat igen.

-
HoTaZo
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
De szerintem, ha hozzád vágnak egy 80E-es tévét te se utasítod vissza. Főleg, ha már régóta nézegeted őket, mert amit eddig használtál az olyan öreg, hogy csak a kurbli hiányzik róla.
Nagyon is meg vagyok elégedve a készülékkel. Lehet, csak egy beállítást nézek el a tv-n vagy a telefonon.
Ha valami nem úgy működik, ahogy gondolom, akkor utánanézek. Ha nem találok megoldást vagy magyarázatot, akkor kérdezek. Most itt tartok.
-
sandró60
addikt
válasz
HoTaZo
üzenetére
Talán tudok segíteni?
Most vettem én is egy samu tv monitort
Az internetről letöltött használatiban ezt irja
Szó szerint leírom
Mobil eszközök képernyőjének megosztása a képernyőn
A monitor meg tudja jeleníteni mobil eszközök képernyőjét A következő funkciók használatával a mobil eszközökön tárolt videókat-fényképeket és zenefájlokat közvetlenűl a képernyőn élvezheti.
Ami most az útmutatóban a legfontosabb-A mobil eszköz képernyőjének megjelenítéséhez HASZNÁLJA a MHL kábelt amit külön meg kell venni
Tovább nem írom,mert OFF-nagyon
Amúgy te is rá kereshetsz a monitorod "használati útmutató" letöltésére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt meg veheted!
Ez egy adapter-a HDMI-csatlakoztatáshoz [link]Látom nem olvasod azt amit írtam???????????

-
dethroner
veterán
válasz
HoTaZo
üzenetére
Most sikerült azért magadhoz térni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval arra készültél hogy leteszteled a boltban a készüléket, alapos vásárló akartál lenni, telefonodon képek, zenék, videók a próbához. Ehhez képest mit tettél? Ráböktél egy masinára és bontatlanul hazavitted. Gratulálok
Kipróbáltam az én tévém és telefonom usb-s összekötését. Összedugás után csak azt érzékeli a tévé ha a telefont kameraként jelölöm, mindkét más esetben (töltés és médiatároló) láthatatlan a tévé számára. Így viszont nálam is csak a fényképek megnézésére használható.
Szóval, mi ebből a tanulság?
Amúgy nem semmi mondattal hirdeti ezt a terméket az Edigital.
A tökéletes monitor kétszer jobb, mint a tökéletes televízió -
HoTaZo
addikt
válasz
üzenetére
Ugyanabba a formátumban tettem a telefonra, mint amilyenben a pendrive-on van, melyről gond nélkül le tudom játszani őket.
Az meg rendben, hogy nem ugyanaz egy usb es egy telefon csatlakoztatása egy tévéhez, vagy telefon-számítógép, telefon-tv csatlakozás is eltér. De ezt a telefont sikerült már egy régebbi Samsung tv-hez csatlakoztatnom nemcsak képek megtekintése céljából. S nem tudom, hoy most mit ronthatok el.
-
HoTaZo
addikt
válasz
üzenetére
Ha tudnád mióta tervezgetem, nézegetem, hogy milyen legyen, milyen ne legyen. Terveztem rá pár órát a boltban, pendrive-on több videó formátum, képek, zenék mindenféle formátumban. Listával a kezemben, azokról a készülékekről, melyek szóba jöhetnek. Erre, akivel mentem a tecsóba, megáll a tevéknél, előveszi az aktuális újságot, rábök hogy melyiket nézte ki nekem. Az pont nem volt, így hozzátettem egy tízest, igy lett ez. Bontatlanul kocsiba. Egy világ omlott össze bennem, hogy nem olyan lesz a tévém, mint elterveztem.
De itthon nagyon kellemes meglepetés ért, képminőség, állíthatóság, optikai, usb, HDMI csatlakozás terén.
Nem akartam smart tévét, mert egy tv boxban gondolkodom. Az én problémám, amiért tanácsotokat kérni jöttem ide, az az, hogy usb-n csatlakoztatva miért csak a képeket todom elérni a telefonon.Tch'oockah kollégának pedig azért mertem ugyanezt a készüléket ajánlani, mert a leírt paraméterei alapján, erre a készülékre ismertem.
Persze, ha ez zavar, akkor elnézést a belekotnyeleskedésért! Meghajlok a ti tapasztalatok előtt. -
törölt tag
válasz
Tch'oockah
üzenetére
UE40J6200, vagy 40H6200-at és 40H6400-at keress, ezek a jobbak, bár kifutó darabok már. Még elvétve lehet kapni egyik-másikat, pl. 40H6200. Ezek híján én megnéznék a helyedben egy UE40K5500-at is.
HoTaZo Vétel előtt nézted volna meg, hogy mit tud.
Mert vettél egy monitor-tévét, vagyis egy öszvért, ami egy kombó, se egyik, se másk. Smart meg végképp nem, arra amiket írtam fentebb, azok a típusok a megfelelők, neked a 32" méretben. Ha már nem találsz ilyeneket, akkor is inkább a nem annyira ajánlott 5-ös smart tv lenne a jobb választás, mint az idei 32K5500, vagy a 32J5500. Persze ezek már sajnos nem annyiba kerülnek, mint amit most beszereztél, de tudnád velük tükrözni a mobilodat, vagy Youtube-ot is indíthatnál róla. -
HoTaZo
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
A tévén nincs screen mirroring. Nincs wi-fi se. Telefonon van képernyő megosztás. De ezek szerint vezeték nélkül így nem menne át a jel. De nekem ez legfeljebb játéknál lenne aktuális. A nagy bajom, hogy vezetékkel összekötve se tudom a videó vagy zene fájljaimat elérni. A fényképeket igen.
cybermanus Köszönöm a felvilágosítást. Akkor nekem ez a CI kartya nem jatszik.
Viszont egy tv box-szal hdmi-n okosítható a tv. Nem?
Így a boxon át már tudom megosztani wi-fin a telefon képernyőjét. Igaz meg mindig nem tudok a tv irányából turkálni a telefon fájljai közt...
De miért nem megy a telefon - tv - usb kábel párosítás, csak a fényképekkel? -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Néztem az összefoglalót, kerestem a topikban, de nem találtam választ a kérdéseimre.
Tegnapelőtt vettem agy Samsung T32E310-es készüléket. Végre beléptem a XXI. Századba.
Szeretném tudni összehozni a telefonommal (Huawei G8), de csak a képeket tudom megnézni rajta, se videót se zenét.
Ti hogyan oldjátok meg? A telefonon vezérelt játékot lehet megjeleníteni?
Egy T-Home-os Set top boxhoz HDMI-vel csatlakozik.
Van a készülék csatlakozóinál egy nyílás melyre az eladó azt mondta, hogy a szolgáltatótól lehet kérni egy set top box valamit, amit ide lehet betenni. Erről tudtok nekem felvilágosítást adni? Mi ez, miként, hogyan?
Jelenlegi STB-m merevlemezes, felvenni, késleltetni tudok vele. A tévébe dugható is tud ilyet?Előre is köszönöm a segítségeteket!

-
HoTaZo
addikt
válasz
Tch'oockah
üzenetére
Szia!
Samsung TE310 lesz a te készüléked.
Pár napja vettem ugyanezt és még nem tértem magamhoz.
Tescoban 79990Ft. -
Tch'oockah
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Új tévét szeretnék venni, de képtelen vagyok választani: ez a csomó típusjelzés, meg minden...

Adott néhány paraméter:
- Samsungot szeretnék (talán "márkahűségnek" mondanám),
- Full HD LED,
- 32"-40",
- Smart nem igazán kell,
- PIP viszont jó lenne,
- képfrissítés lehetőleg ne legyen alacsony (pl. 50 Hz); minél magasabb, annál jobb, nem?
,
- elsődleges funkciója a tévé lenne, de a számítógépemet is szeretném rákötni HDMI-n keresztül,
- és az erősítőmet is optikai hangon keresztül,
- kb. 140-et szánnék rá.Nagyjából ezek a kritériumok jutottak eszembe kapásból.
Köszönöm előre is a tippeket!
Üdv: G
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Olvasgattam a fórumot de nekem megfelelő választ nem találtam.
Setupom gtx970-el van szerelve, szóval full hd játékra, és filmnézésre használnám a tévét leginkább, nagyon fontos lenne az alacsony imput lag, mivel PCre lenne kötve.
Méretben 43"-ra gondoltam.
Márkában pedig Sony vagy Samsung.
HD, UHD, mind1.
Ár kb 160 000.Köszi a segítséget,
Várom a válaszokat,
Üdv -
Flashget
félisten
válasz
FirstAndroid
üzenetére
Ha nem az elem a hunyó akkor csinálj egy reset factoryt. Elvileg minden fw frissítést követően kellene alap helyzetbe hozni a tévét (gyári állapot).
-
RBJ
addikt
válasz
FirstAndroid
üzenetére
Vagy gyenge az elem. Nekem anno úgy gyógyult elem ki-be és tadam.
-
dethroner
veterán
válasz
FirstAndroid
üzenetére
Nálam ugyanúgy meg y világítós mint előtte.
Azt már megszoktam hogy kikapcsolt autofrissítés mellett is keres és ajánlgat, hogy néha meg is csinálja önhatalmúlag a frissítést, de hogy utána a kikapcsolt autofrissítés bekapcsolja az már a jóqrvanyja kategória
-
FirstAndroid
tag
H6400 legújabb frissítése után másnál sem világít a smart táv a képernyőre?
-
dethroner
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen, aktív a képméret választás és képernyőhöz igazít van kiválasztva nálam.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kérem, erre valaki?!

Köszi!
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Rendben akkor továbbítom, hogy ha járnak egy ilyen hipermarketben akkor nézzenek körül.
Köszi szépen!
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Bár én csak a tecsót-t írtam be (persze rendesen ahogy írják) és pár legutóbbi hozzászólást néztem, mert azt írtad, hogy "Korábban volt itt". Nálam a korábban az nem majd ~1 évvel ezelőttit jelent, hanem max pár hete esetleg maximum 1 hónapja. De ez már részlet kérdés.
Kösz!
-
dethroner
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Hát koma, te javaslod itt a népeknek hogy tanuljanak meg szöveget értelmezni, de ha neked ír valaki hasonlóra utalást akkor csak értetlenül nézel mint a sült hal. Igaz, azt írtam nem keresem meg neked, de így lefekvés előtt ellágyult a szívem és megteszem, beírtam a keresőbe azt a nyamvadt két szót, amit az ajánlásból könnyen kitalálhattál volna. tesco fejhallgató
-
Puma K
nagyúr
válasz
Jovanny2
üzenetére
Jól van te is kezdj el egy másik témát

Feltettem egy sima kérdést, amire megkapom a baromira lényegtelen miért ilyen drágát választasz kérdés-választ. Azért ilyet
választoknézek, mert neten keresve ezeket találtam amik ennyibe kerülnek
Ez amit írsz egy mikrofonos gamer cucc. +50 éves ismerősnek (látom nem megy a szövegértelmezés?: jobb TV-m van, mint amit kinéztél.) nem biztos, hogy ilyenre lenne szüksége.
Mindenki megnyugtatására leírom: nem nekem lesz-van a tévé mint ahogy az eredeti a témát elindító hozzászólásomban is leírtam, és ha ismerős megkérdezett volna mit vegyen akkor biztos nem javasoltam volna neki ezt a típust

Igen azért gondoltam, hogy ha már tudja a tévé a BT-t akkor hátha egyszerűbb és használhatóbb a mindennapokban.
Amit írsz korlátozás-beállítás meg nem tudtam, hogy van.
Így 2016-ban azt gondoltam nincsenek ilyen korlátozások mint anno az IrDA mobiltelefonos adatküldés idejében.Az USB csatlakozós problémát, meg esélyes hibaforrásnak tekinteném csak így elvi szinten, de igazad van a telefont is sokszor rakja töltőre az ember és húzza le.
Tudod linkelni azt a szóban forgó fejest?
Kerestem itt a topikban a keresővel, de nem találtam rá.Koma te nem ismersz és össze tévesztesz valakivel, mert hogy az általad vizionált "jó nagy alufelni meg neon szar az aljára" baromságok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal

-
dethroner
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Samsung tévével működő BT fejhallgatót akarsz, én javasoltam valamit. Ha értelmes, gondolkodni tudó ember vagy, akkor tudod használni a fórum keresőjét és megtalálod amit említettem, ha meg nem akkor így jártál. helyetted nem fog senki keresgélni, csak javaslatot tenni. Az hogy az általad sokra tartott és szerinted sokban kerülő tévé nem egy bajnok példány mindenki tudja, még a Samsung is, nem kell nekik ezért szólni. Mit gondolsz, miért adták 250K-ért? Normális UHD 450K körül kezdődik. De igazad van, vegyél baby benz-t mert arra van pénzed, de aztán kell rá jó nagy alufelni meg neon szar az aljára, hogy lássák a parasztok neked mid van
Verheted magad a földhöz, akkor sem lesz egy dekával sem jobb hangja a 40 rongyos sony fejesnek, mint a 6k-ba kerülőnek. -
válasz
Puma K
üzenetére
A bluetooth-os megoldás egyszerű és kényelmes.
"a bluetooth-os fejhallgatónak a töltése lehet problémás és hamar tönkremenne a gyakori töltés miatt a fejhallgató USB-s töltőcsatlakozója"
Ezt mégis miből gondolod? PL a telefonodat is igen gyakran rakod töltőre, de még sem lesz semmi baja.

Tehát jó lehet a Philips, viszont a samu tévékhez csak samu fülest lehet gyárilag párosítani. Ha mást szeretnél akkor be kell lépni a szervizmenübe és át kell állítani a tévét.Egyébként az említett tecsós sz@r simán elmegy minimum10 órát is egy töltéssel. Filmnézéshez simán jó. Miből gondolod egyáltalán, hogy nem? Ez a típus legalább le van tesztelve. A bluetooth-os fejhallgatóknál gyakori jelenség szokott lenni, hogy késik minimálisan a hang a képhez képest. Akár a drágább füleseknél is előfordulhat ez a probléma, hogy nem képes ezt a csúszást korrigálni. Ez a gagyi viszont tökéletesen működik.
És mások még akár a 250 ezresnél drágább tévékhez is használják.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Puma K
üzenetére
Elég frusztrált egy PH Addikt vagy.

Én egy 7.1-es Turtle Beach Deltát használok a TV-hez (és az Xbox One-hoz), és eléggé meg vagyok vele elégedve. Hosszú távon is kényelmes, nem nyomja el a fülem és nem izzadok bele. Optikán csatlakozik a TV-be a transzmittere, és az tolja a jelet a fülesre. Ez már jó pár éves cucc, vannak újak. Nagyon megéri az árát, ha jót akarsz kapni a pénzedért.
A tévével kapcsolatban: nem kell szólni a Samunak, tudják ők, hogy UHD-ből a hatos széria még gyengécske.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert vettél egy monitor-tévét, vagyis egy öszvért, ami egy kombó, se egyik, se másk. Smart meg végképp nem, arra amiket írtam fentebb, azok a típusok a megfelelők, neked a 32" méretben. Ha már nem találsz ilyeneket, akkor is inkább a nem annyira ajánlott 5-ös smart tv lenne a jobb választás, mint az idei 32K5500, vagy a 32J5500. Persze ezek már sajnos nem annyiba kerülnek, mint amit most beszereztél, de tudnád velük tükrözni a mobilodat, vagy Youtube-ot is indíthatnál róla.

Verheted magad a földhöz, akkor sem lesz egy dekával sem jobb hangja a 40 rongyos sony fejesnek, mint a 6k-ba kerülőnek.