Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
online1986
tag
Sziasztok szervizmenü (info - menü - mute - power) 50KU6000 seriánál nem jőn be.Valakinek ötlet tapasztalat.
Gyári táv van hozzá. -
online1986
tag
válasz online1986 #100569 üzenetére
?
-
online1986
tag
válasz online1986 #100569 üzenetére
Hála istennek nem vagyok nagy samsung-os de segítség nulla LG fórum sokkal korrektebb .Hajrá .Nappalis tv lett így annyira nem is lényeges csak érdekelt a tapasztalatok.
-
online1986
tag
Sziasztok nekem valószínű távirányító miatt nem jön be a szerviz menü? Volt valakinek ilyen tapasztalata?TV: KU6000
-
online1986
tag
Valaki tudna segíteni melyiket távirányító amivel bejön a service menü nekem gyárival nem megy.Tv KU6000
-
online1986
tag
válasz sityupityu #101039 üzenetére
Hát már volt szerencsém Samsung Tv-hez nem azért írtam mert unatkozok.Mert nekem t.vezérlőn még menü gomb sincs csak smart vagy settings és nem jőn be azért köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
online1986
tag
válasz sityupityu #101041 üzenetére
Próbáltam pár kísérlet de semmi.Nekem menü gomb helyett sport gomb van.De erre sem reagál.
-
online1986
tag
Sziasztok lenne pár kérdésem Samsung KU 6XXX Seria
HDMI UHD Color: Be kapcsolva nekem mért nincs hang amint vissza kapcsolom megint van .
UHD felkonvertálás működik ezt honnan tudom kideríteni?
Előre is köszönöm. -
online1986
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget a kedves barátomnak van Samsung KU64xx tv ha kell kiderítem pontos típust ? A nagy gondja valamit elnyomkodott a tv és nem mondhatnám szépnek a tv képet (fakó,Túl sőtés a fekete, kicsit fehér inkább halvány mint élénk,STB ) service menübe hdmi calibration failure ez a probléma hogyan orvosolható? Előre is köszi
-
online1986
tag
válasz FollowTheORI #105616 üzenetére
Igen de az állapot nem változott . please wait utána failure
[ Szerkesztve ]
-
online1986
tag
Samsung KU6xxx tv hdmi calibration failure van servize menübe. TV minden alapértéken van.Valaki ötlet?
-
-
online1986
tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni ku6000 ráköttem a PS4 pro hdcp 1.4 ír nem engedi csak a full Hd felbontást illetve a hdr sem elérhető van megoldás.Gyengébb LG tv simán ment LG UH 6201
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest