Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Sziasztok! Tudnátok véleményt mondani a samsung ue43ku6000 tv ről?
-
prannk
őstag
Üdv!
43 colos tv szeretnék venni.
Smart
FULLHD
3D nem kell!150 körül milyen ajánlanátok?
-
prannk
őstag
Üdv!
150-180k ban keresek tv ét 43-49 colig.
FHD
Smart
3D nem kell.Melyik lenne a legjobb?
-
prannk
őstag
SAMSUNG UE49K5500 ról vélemény?
-
prannk
őstag
Reggelt!
Van ez a SAMSUNG UE49K5500 tv.
Edigitalon 224 rol van 169 re akciozva. Emagon 199 rol 169 re. Mediamarktba meg 169 rol 151 re
Kérdés megéri megvenni?
Vélemény?
Esetleg valami mást ajánlanátok 43-49 colig fhd t? Akcióval 150 ig. Samu érdekelne csak -
prannk
őstag
Jól halottam hogy amedia marktban holnapü meg holnapután a samsung tv k re 19% kedvezmény lesz?
-
prannk
őstag
4k tvt melyik szériából érdemes venni és milyen mérettől?
3-4 m rol nézve. 43-50 colig kell! 3d nem kell!43k6300 ez fh.
49ku6100? Mm ben még ma 189.Vagy?
-
prannk
őstag
Sokat nézelődtem tv ügyben. Úgy döntöttem,hogy csak is a Samsung jöhet szóba.
43-50 colig kresek
TV re és film re kellene csak.
3d nem kell
keretem 150-180.
Ajánlhattok olcsóbbat is 150 körül. Vagy akár többet is hogy ebben az árban melyikeket érdemes megvenni.
Köszi!! -
prannk
őstag
Media Markt ba meg a mall.hu-n ez a 60-65 napis pénz visszafizetési garancia hogy megy?
Csak akkor adják vissza a pénzt ha bontatlanul küldöm vissza? -
prannk
őstag
És ha veszek egy új samsung tv ét garancia nélkül és beregisztrálom a samsungnál úgy mennyi garancia lesz rá?
-
prannk
őstag
SAMSUNG UE49K5500 milyen vétel lenne 150 ért?
Film re és digitális kábelt tv re kellene
-
prannk
őstag
Mall.hu n ha jól olvasom can pénzvisszafizetési garancia.
Ezek szerint ha nem.tetszik a tv visszakapom a penzem ugye?
Olvastam hogy van 65 napos is.. na most akkor 14 vagy 65 nap??Már kézhez kapta a terméket, de mégsem felel meg? Meggondolta magát?
Ebben az esetben a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet az Elállás jogával, azaz elállhat a vásárlástól. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás előtti állapotot állítjuk elő.
A termék cseréje elállás esetén nem lehetséges.
Nem gyakorolhatja a fogyasztó az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamintszámítógépes szoftver) esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy elálláskor a visszaküldött terméket lehetőség szerint, a készülék eredeti, gyári csomagolásában, annak hiányában a leggondosabb csomagolásban szíveskedjen visszaküldeni. Az utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni.
A fogyasztó az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben vagy postai levélben) köteles az eladónak bejelenteni. Az elállási nyilatkozatot innen töltheti le.
Amennyiben a fogyasztó a termék árát megfizette, az eladó az elállás közlését és a termék visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül visszatéríti az árát az Ön által megadott bankszámlára történő átutalással.
A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.A fogyasztó a terméket az eladó 1222 Budapest, Nagytétényi út 112. szám alatt található raktárába köteles visszajuttatni.
Csak akkor vagyunk kötelesek a terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza. Amennyiben a terméket már használta és nem tudja azt a megfelelő csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni nekünk, akkor az eladó nem veszi vissza a terméket és nem fizeti vissza a termék árát, ilyen esetben a terméket a fogyasztó költségére visszaszállíttatja a fogyasztónak.
-
prannk
őstag
Sziazstok!
Ue49k5500 as tv re tuena valaki irni képbeállítast hogy a legszebb?
-
prannk
őstag
Megnéznék egy javaslatot
-
prannk
őstag
K5500 nál fullhd filmnél van fekete csík lent fent. Nem tueom sehogy se szélesíteni. Ötlet? Nem talalok automatikus szelesitest
-
prannk
őstag
Na valaki irna egy perfekt képkalibralast?
-
prannk
őstag
fekete képnél olyan mintha pár helyen foltos lenne. most vettem a tv ét. mint ha b elenne nyomodva kicsit normális?
-
prannk
őstag
Hali. Van egy 5 ös sorozatu tv ém. Vettem egy hangprojektort. Hdmi vel osszekötöttem. Kikapcsoltam utána újra bekapcsoltam de megint a beállitasok a átkellett állítani. Nem lehet valahogy alapértelmezetre rakni a hdmi -it?
-
prannk
őstag
Üdv.
HD tv adáson mint pl HBO miért van alul felül fekete csík? Meg letöltött filmnél is.
qe55qn91 tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest