- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Hogy én mennyi utálom a Husqvarna/Gardena által használt csatlakozót.
Sokszor szivatott már meg, hogy nem érintkezik, eloxidálódik, stb.
Anyósnál megint 2 napja nyomkodtam hogy miért nem érintkezik, végre jónak tűnt, 1 óra múlva megint nem jó.
Aztán amikor stabilan lett hurokjel, akkor a vezetőszál még mindig szar volt.
Persze vezetékkereső sose müxik amikor élesben kellene. Szobában vezetéken kipróbálom ott meg jó
Végül rászántam magam, hogy feltépem a kábelt és újat rakok le. Csak a vezetőszálat, max 10-15 méter. Meghúzom, erre első 1 méter kezemben marad. Kitúrom másik felét, hát egy oldschool sorkapoccsal volt toldva, ami nyilván szarrá oxidálódott már. Gondolom a kertész vágta el szellőztetésnél és nagy szakértelemmel javította
De legalább ennyivel megúsztam
Új hozzászólás Aktív témák
- KitchenAid Artisan 5KCG8433
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ - Új, egyszer kipróbált
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest