- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
A cut-the-edge funkció miatt Worx robotot szeretnék venni. (Néztem róla videókat és alapvetően szerintem tudja ami nekem kell. Sok helyen 12 cm-es szegélykő van a fű szélén, amin túl a gép kerekei nem szabad hogy menjenek, illetve van egy 10 m szakasz, ahol a 12 cm-es szegélykő mellett már fal van).
A kérdésem az lenne, hogy egy tagolt, mindössze 150 m2-es füves területre elegendő lenne-e a 250 m2-es legkisebb verzió, vagy ha nem sokkal kerül többe vegyek inkább egy bontott, de teljeskörű garis 700 m2-est...?
Nem akarom, hogy overkill legyen a gép és felesleges nagy jószág szenvedjen a kis részen. A terület tagolt, U alakú és kb 3-5 m széles végig, ebből adódik, hogy a szegély a területhez képest igen hosszú, kb 100 méter. -
aki tudná használni: vettem ilyet de nekem nem jó
a kicsi kínai nem specifikálta, hogy ezen 8mm lyuk van, az enyémhez meg olyan kell aminek 6mm a csavarjapostaköltségért cserébe elküldöm
-
blueye
veterán
Anthbot Genie 1000
Mi a véleményetek róla? Én pont eddig a szintig nem akartam beszállni ebbe az eszközbe de úgy látom hogy ez már pont azon a szinten van mint amit szeretnék.
Használ már valaki ilyet? Ha nem ez akkor hasonló árszinten melyik ajánlott? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #3067 üzenetére
Na hát nem jöttünk rá a hibára.
Elvittem egy husqvarna boltba, ott lefrissítették de a hiba megmaradt.
Közben az érintőpanel megdöglött, nem tudjuk mitől. Ki lett cserélve, + most már van smart modul benne szóval ha lesz átjáró akkor mobilról is látom ha elakad.
Mit lehet csinálni telefonról az appban? Gondolom ha nincs benne gps modul akkor nem lehet irányítani + zónákat beállítani, igaz? -
Alvin76
tag
Yuka 1000 (max 1600m2) most garázzsal annyiba kerül mint a mini 800. (1049EUR) a hivatalos oldalról.
-
vodrosjozsi
addikt
Frissítettem a szoftvert de elotte se találta a mobil app.
A terméket regisztráltam a gardena eszközeimhez és ott a sima bluetooth verziót írja, + ebben nincs WiFi csak bt.
És fel is ismeri az app de nem tud csatlakozni.
Nincs arra lehetőség, hogy a bluetooth funckiót valahogy elérjem? Akár egy reset gomb? -
Andras6800
senior tag
Igen, ezt tanácsoltátok, csak a Diófa esetén ez nem megoldható, mert a Diófám pont a ferde részen van. A lombokona alja a lejtő aljánál kb a kert többi részének síkjában van. Szóval ami lehet, hogy felkopasztom a Diófát. De töb tesztben láttam, hogy még lomkorona alatti RTK-van is volt jelvesztés és kamerára váltott, ami pontatlanságot hozott/ el is akadt. Ez elbizonytalanított.
-
Andras6800
senior tag
Köszi szépen. Nyitott vagyok, abszolút.
Elég sok tezstet nézegettem elmúlt hetekben, és egyre jobban az az érzésem, hogy a lidar lesz az ami nálam passzol. Eleve a dokkolót is legjopbban/ legkevésbé útba egy fa árnyékába tudnám tenni. Illetve ahol az ég felét takarja az ég. Másrészt még ha a barack alatt lesz is jel, a diófa alatt necces. Annak sűrű a lombja és eléggé letakarja az eget nagy területen.
Pl: [link]
Vagy Luba mini Lidar. Csak sajnos nem várható a kisebb miniből Lidaros.Az Eufy sima kamerás megoldását eléggé lehúzták.
-
ElFeo
tag
válasz
vodrosjozsi #3043 üzenetére
Ezeket engedd el, nem egy eltalált konstrukció! Kell a gyári dokkoló, de ha nem párosítod vele, ugyan tölteni fogja, de a határoló kábel jelét nem fogja érzékelni.
-
A jelek szerint hirtelen beszakadt a Bosch Indego 350 akkukapacitása. Van esetleg valamilyen titkos nyerő forrás az akku beszerzésére?
Köszönettel: MaCS
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Napokban jön egy bontott husqvarna 105, elvileg pin kóddal rendelkező egyed, és egy másik 105ös amit donornak használnék de ahhoz az előző tulaj se tudta a pin kódot (vette ő is donornak).
Egyikhez sincs töltőállomás, se határolókábel.
Az lenne a kérdésem, hogy (teljesen hülye kérdés következik): a dokkolóból csak gyári fogja tölteni? Nincs olyan megoldás, hogy amíg nincs dokkoló addig is tudjam tölteni?
Illetve, hogy a határolókábelt honnan érdemes venni? -
pomk
őstag
Igen, fel kell venni.
#3007Alvin76
Nekem is van előkert. Az előkert és az RTK között van a házunk, a robot gond nélkül oda és vissza talál és elnavigál elől is. Szerintem nem lesz gond vele. Tedd oda, ahol a legkényelmesebb nektek. Bár a rajz alapján nem tudom milyen a kert, de nem lenne praktikusabb a tároló egyik vagy másik oldalára tenni a dokkolót? Úgy kevésbé lógna bele a középső nagy és egybefüggő területbe? Nem beszélve arról, hogy ha garázs nélkül használod akkor itt akár az időjárás / napsütés ellen is jobban védve lenne. -
PitLee
őstag
válasz
Alvin76 #3007 üzenetére
Az antenna és a dokkoló független egymástól, tehát a fűnyírót oda telepíted ahol szerinted jó helyen lenne, jelen esetben a szerszámtárolóhoz, míg az RTK antennát kipróbálhatod a szerszámtárolónál, de ha ott nem válna be átviheted a házhoz is.
Amire figyelni kell, hogy az antenna a fűnyíró fix referencia pontja, ha elmozdítod akárcsak pár centit is akkor a fűnyírás térképe is elcsúszik, ilyenkor újból fel kell venni a térképet ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest