Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Revoluton van esetleg olyan, mint Paypalon, hogy ha ezzel fizetek és nem jó a termék, bepanaszolhatom, visszakérhetem az árát, illetve visszapostázás esetén a postaköltség visszaigényelhető?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, csak annyi a kérdés, h létezik még a 3000 forintos revolutos akció új felhasználóknal? Vagy már 1800ra lett csökkentve?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Revolut premium előfizető vagyok, amerikai részvényeket szeretnék venni (1-2 millió forint értékben). Én megbízom a Revolutban, és tetszik is a szoftver, a kérdésem, hogy részvényvásárlásra megéri ezt használni, vagy inkább vmelyik banknál, brókercégnél kellene nyitnom valamit, mert a Revolut esetleg óriási jutalékokat emel le?
Vagy van bármi hátránya a Revolutos tőzsdézésnek? -
kalapacsolok
senior tag
Köszönöm az infókat mindenkinek, videót is megnéztem! :-)
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 éve revolutos vagyok, de mostanában nem töltöttem fel pénzt. Most nem világos, hogy forint feltöltése hogyan a legolcsóbb, bankkártyával vagy hitelkártyával milyen díjak vannak?
[link] Olvastam ezt a cikket, MCC kódokról, hogy hitelkártyával készpénzfelvételnek minősül és ketyeg a kamat egyből. Most mi az igazság?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #21165 üzenetére
Egyeztettem a bankjaimmal:
KH: nem készpénzfelvétel, fizetésnek számít hitelkártyával és bankkártyával is
Erste: készpénzfelvételnek minősül, ketyeg egyből a kamat - viszont hitelkártyával fizettem kb. másfél hónapja, 2 hét múlva fizettem vissza, és egy forinttal sem kellett többet fizetnem soha... Szóval valami nem stimmel, esetleg visszaállította volna az MCC kódot a revolut? -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Revolut prémiumom van, két kérdésem van:
1) dollár és forint között váltogattam, lett belőle nyereségem, ez után kell adózni?
2) hogy ha bitcoinnal kereskedek rajta, átváltom dollárra, és van nyereség, az után kell adózni? Azért nem egyértelmű számomra, mert ez speciális eset, fizikailag nem is veszek bitcoint itt a Revoluton... -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! KH bankom van, és Revolut premiumom. Euró állampapírt szeretnék venni, mi a legjobb módszer erre?
KH kártyával feltölteni a revolutot, átváltani euróra, azt beutalni onnan? Vagy a kártyás feltöltés most vásárlásnak minősül már Revoluton? Kb. 6 millióról lenne szó.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #36033 üzenetére
Valakinek ötlet? Euróban történő utalás díja hogy lehet?
KH bankom van, és Revolut premiumom. Euró állampapírt szeretnék venni, mi a legjobb módszer erre?
KH kártyával feltölteni a revolutot, átváltani euróra, azt beutalni onnan? Vagy a kártyás feltöltés most vásárlásnak minősül már Revoluton? Kb. 6 millióról lenne szó. -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Magánszemélyként évek óta használok revolutot. Arra gondoltam, nyitok egyet cégnek is, leginkább abból a célból, hogy a céges pénz egy részét 5-10 millió forint, ami kell tartaléknak, valutában tarthassam, és jó árfolyamon válthassam át.
Valakinek van tapasztaalta ilyen téren? VAgy nem éri meg, mert nem elég nagy a biztosítás, a zárolásokkal megszívathatnak, illetve céges kártyáról a pénzfeltöltés / átutalás is drága?
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Időnként (max évi 1 millió ft) kellene nekem valutás online fizetés. Eddig paypal mögé raktam a bankkártyát a kedvezőbb átváltáshoz, viszont nem mindenütt lehet így. KH-nál van a kártyám, most regisztráltam revolut businesst, és itt látom, hogy nem lehet bankkártyával feltölteni Csak SWIFT utalást enged, aminek 0,5 % a díja. Szóval egymillió forintos összegnél ha jól látom 5 ezer ft az átutalás díja.
És Revolutos átváltás esetén ez 2700 eur, bankinál 2630 euró kb. Van olcsóbb, jobb megoldás jelenleg, mint a Revolut?
Elbizonytalanodtam, megéri-e nekem ezért szórakozni újabb bankszámlával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest