Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
Sziasztok
Egy gyors segítséget szeretnék kérni.
Külföldi vásárlás euróban melyik verzió kedvezőbb számomra?
Revoluttal euróra váltok és úgy paypallal indítva, vagy csak simán hagyjam forintban és úgy indítsam a vásárlást paypallal?
Köszönöm
-
$atirka
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Megnyomom a hozzáadás gombot és a kövi oldalon csak az összeget tudom beírni, más meg már nem látszik. A bankot sem mutatja, pénz hozzáadás gomb sem jelenik meg alul.
Rendszeresen használom, ilyen még nem volt.
Teló restart (S24U), cache törlés sem segített, akkor marad a reinstall, ha Nektek jó.
Köszönöm
-
$atirka
őstag
Másnál működik a pénz hozzáadás?
Minden működik, csak ez nem, olyan mintha hálózati gondja lenne... Beírom az összeget, de a bank sem jelenik meg, szinte üres az oldal. -
$atirka
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Köszi, de hiába nézem ezeket a sok szép százalékokat, okosabb nem leszek. Máshoz értek, nem ezekhez a dolgokhoz. Persze mindenről nem világosíthatnak fel, de talán ez egy lényeges dolog, hogy minden vásárlásomat megsarcolják. Ezt azért nem mondanám természetesnek.
Még jó hogy van számlavezetési díj meg zárlati díj meg kártyahasználati díj, meg utalás stb...
Inkább nem írok csúnyát... -
$atirka
őstag
válasz
DrDobos
üzenetére
Nem emlékszem a csomag nevére (valószínű az lesz), de a napokban bemegyek és lesznek kérdéseim.
Kár hogy ilyeneket nem mondanak el, pedig még mondtam is, hogy kb mire fogom használni.
Mondjuk így visszaemlékezve, azt sem tudták (vagy tették a hülyét), hogy mi az a Revolut...
De lehet ez általános, Unicreditben is néztek annak idején, hogy miről beszélek. -
$atirka
őstag
Sziasztok.
Unicreditről váltanom kellett Raiffeisen bankra nemrég. Most veszem észre, hogy feltöltöm a Revolut számlámat x összeggel és a rafi levon érte 0,3% jutalékot.
Ez most komoly??
Minden topup után megjelenik a rafi számlatörténetében egy díj (díjak jutalékok), amiben ott van a megjegyzésben (közlemény), hogy " stbstb... revolut xxxx Vilnius xxxx.xx huf vásárlás".Unicredit bank sosem vont ilyet. Ez így jó, vagy valami nem kerek?
-
$atirka
őstag
válasz
$atirka
üzenetére
Közben megoldódott az utalásom, ami LiveChat support szerint már csütörtökön ott volt.
Érdekes, hogy pénteken az "eladó" még nem látta a számláján az összeget, pénteket a support még azt mondta türelem, 3-5 munkanap, ma meg azt mondták, hogy már rég teljesült. Érthetetlen. Pedig még értesítést sem kaptam a teljesülésről...viszont az utalás megjelent a túloldalon.
-
$atirka
őstag
válasz
Takuun
üzenetére
Az a helyzet, hogy én is szívok egy utalással, csak épp ez nem próba. Konkrétan szerdán délután 1 után utaltam, másnapra írta az érkezést, azóta nem kapta meg az illető a pénzt. Roppant kellemetlen, mert vásároltam valamit és most áll az adásvétel.
Nyár óta van revo-m, rendszeresen utalgatok vele, eddig minden rendben volt. Chat-en írtam már pénteken, gondolom megkaptam a sablon választ, hogy 3-5 munkanap a normális, holott az app-ban azt hiszem 2 munkanapon belül-t ír.
Kíváncsi leszek, hogy hétfőn lesz-e változás.
-
$atirka
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Értem, vagyis nem. Jobban örülne az ember egy értelmes hibaüzenetnek, nem a "valamilyen hiba történt"-nek.
Értesítésben semmi sincs, úgyhogy megvárom a hétfőt.
Amúgy most 30ezret nem akar bevenni, az nem sok.
Na mind1, köszönöm a segítséget, várok türelmesen!
-
$atirka
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
-
$atirka
őstag
Még most sem megy a pénz feltöltés!
Hétvégén nem működik?
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Tegnap még fel tudtam tölteni a számlám, el is utaltam, este viszont már nem ment, ma reggel sem engedi. "Valami hiba történt" hibát dob. Beírom a CVV kódot és egyből jön az üzenet, semmi hitelesítés, vagy banki engedélyezés...
Nemrég kezdtem el használni, alig van tapasztalatom ebben.
Valami limitet léphettem túl?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Inkább nem írok csúnyát...
Köszi.