- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Dzsolo #49897 üzenetére
Nem nagyon derül ki, de a Junior kártyához kell alap fiók. A Junior fiókot csak a saját fiókodról tudod tölteni. 16 év alatt nem lehet a kártyát beregisztrálni, ez a Revolut (elég hülye) szabálya. Én inkább egy Gránit gyerekszámlát nyitnék, az is ingyenes és ott használható bármire a bankkártya és az tölthető sima utalással is.
-
pictigjis
őstag
válasz
Dzsolo #49897 üzenetére
ez így nem fog működni, felejtsd el. inkább az összefoglalót is. teljesen rosszul értelmezed, utalással nem lehet feltölteni a revolutot, csak nagyon drága külföldi átutalással litván bankszámlaszámra
találj ki valami mást - például magadnak csinálj revolutot, neki meg az appon belül ‹18 számlát az erre vonatkozó korlátozásokkal. így annyi pénzt teszel át az övére a sajátodról, amennyit akarsz
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Szeretném meglepni keresztfiam egy bankkártyával, revolutra gondoltam mert nincs összekötve a bankkártyámmal, gondolom simán használhatná, netes vásárlásokra, Steam, Epic stb... vagy épp bolti pénzszórásra.
Hátha megtanulná beosztani és hasznos dolgokra költené a rajta lévő összeget.
Az összefoglalóban azt olvastam, hogy nincs NFC funkció, a forumban meg aztt, hogy lehet telefonnal (Google Pay) fizetni, érdekelne mi a valóság.
Illetve ha jól értelmezem sima magyarországi utalási díjért feltölthetem adott összeggel számláját.
Most, hogy nem az Ő neve áll a kártyán gondolom nem probléma, itthon a kutya nem nézi mi van rajta, hogyha meg lehet telefonnal fizetni vele akkor meg teljesen mindegy.
Tisztában vagyok vele, hogy van egyszeri díja a kártyának de az elenyésző. -
fil
őstag
Nem sokára mennék Szicíliába. Olaszországban melyik bank ATM-jéből lehet díjmentesen pénz felvenni a Rev kártyáról ,ha úgy adódik?
-
Sisco2
tag
válasz
vnorbi #49883 üzenetére
Hasonló csak én úgy szoktam hogy havonta 430e -et töltök rá debit kártyával, 350 -et váltom EUR -ra ezt rögtön tovább is utalom máshova. A többi 80e -et direkt amiatt költőpénznek rakom rá hogy ezt kártyás vásárlásokkal költsem el róla. Így évek óta nekem sem szóltak, gondoltam keressenek a váltáson és a kártyás vásárlásokon is valamennyit.
-
Moleman
addikt
válasz
pictigjis #49880 üzenetére
Pont Te linkelted anno, csak már nem él a link.
Az utóbbi egy újabb szabály, nemrég vezették be, azóta nem saját magamnak utalom vissza a hitelszámlámra a pénzt, hanem a barátnőm fizeti az enyémet, én pedig az övét.
-
pictigjis
őstag
válasz
lokalisalj #49884 üzenetére
nem fog terhelni semmit egyik se. nem szürkezóna, ha nem arra készültél, hogy egyből ki is utald
-
pictigjis
őstag
válasz
vnorbi #49883 üzenetére
itt ugye lényegi különbség van a betéti és hitelkártyás feltöltés között, mert utóbbi a revolut számára sokkal többe kerül. debit esetén a váltással már jó eséllyel keresnek annyit, hogy kb. nullás, akár kicsit pluszos számukra a (három) tranzakció, credit esetén viszont jó eséllyel veszteséges marad
-
vnorbi
aktív tag
válasz
pictigjis #49882 üzenetére
Ezt én is csináltam egy-két éven keresztül rendszeresen havi egy alkalommal, csak debit kártyáról (feltöltés 350 ezerrel, teljes összeg átváltása euróra és azonnali kiutalása). Nem szóltak érte, pedig kb semmi másra nem használtam a Revolutot.
Nekem is megvan az emlékeimben, hogy fenyegetőztek a hitelkártyás feltöltések fizetőssé tételével, de nem találtam meg az e-mailt róla (lehet, hogy appos belső üzenetben írták).
-
-
pictigjis
őstag
válasz
Moleman #49879 üzenetére
mikor volt ez a változás? én ezt olvasom jelenleg is
12. Adding money to my account
You can add money to your account by:
using a debit card or credit card registered with us (we call this your stored card). Your stored card must be in your name.lehet, hogy erre gondoltok, de az eggyel korábbi, 11-es pontban megjelölt fair use jellegű "korlátozás" nem a hitelkártyás feltöltésekre vonatkozik, hanem elsősorban arra, hogy mondjuk egy hitelkártyás feltöltés után rögtön ki is utalod a pénzt. ezt korábban is mondtuk többször, hogy kerülendő, mert a rendszer azt nem fogja tudni, hogy milyen számlaszámra utal ki egy user, csak az azonnali kiutalás tényét tudja rögzíteni
only to send money to and receive money from a credit card account;
-
Moleman
addikt
válasz
pictigjis #49877 üzenetére
2022.07.08-án volt egy ászf változás, amiben kikötötték, hogy nem szabad többet hitelkártyáról tölteni, de nálam sem érvényesítették.
Pedig én minden hónapban átrakom mindkét hitelkártyám teljes keretét Revolutra, aztán a következő fordulókor vissza. Amíg ezt nem tettem meg, az OTP rendszeresen megvágta a hitelkeretem, mondván, hogy nincs kihasználva... -
pictigjis
őstag
ez egyáltalán nem pontos infó. nem tudom, miért pécézhettek ki téged, de évek óta csak hitelkártyával töltöm (kh), minden probléma nélkül. szerintem vannak még így egy páran
nincs hitelkártyás "tilalom", nem is volt. majd ha a revolutot zavarja, esetleg lesz külön díj hitelkártyás feltöltésekre
-
válasz
lokalisalj #49872 üzenetére
Hitelkártyáról ne tölts fel Revolutra, mert a revo nem szereti, szólni fognak érte, és akár korlátozhatják az accountodat is miatta. Egy időben én is hitelkártyáról töltöttem (szintén Erste), aztán kaptam egy figyelmeztetést.
-
pictigjis
őstag
válasz
ha az erste max kártyád mastercard, készpénzfelvételként fogják könyvelni, könyveléstől azonnal kamatozik
visa kártyáról vásárlás, visszatérítés nem jár
-
Dorian
félisten
válasz
Nem kp felvételnek számít, ugyanúgy "finanszírozás" a kategóriája, mint a sima bankkártya esetén.
-
lokalisalj
csendes újonc
vajon Erste MAX hitelkartyamrol a feltoltes HUFal Revo szamlara, appbol inditva dijmentes?
(mas bank normal kartyajara ok, de egy hitelkartyanal varatlan helyzetekben terhelhetnek rad jutalekot (kp felvet,..) -
net91
senior tag
válasz
TrollBalint #49869 üzenetére
....NEM érdekük...
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Revolut Premium vagy Metal esetén élettársra is vonatkozik az utazás-és sztornó biztosítás? Amennyiben igen, milyen feltételek mellett?
-
vilga
tag
válasz
CsabaSteel #49846 üzenetére
-
Brain75
senior tag
Sziasztok
Ha belföldi EUR számláról szeretnék utalni revolutra az milyen utalásnak fog minősülni? SEPA utalás?
A problémám az hogy egy nagyobb összeget kellene elutalnom másik belföldi eur számlára de a gatyámat is elkérné érte a bankom. Viszont külföldi eur szamlara meg ingyenes.
Másik kérdés.
Revolut eur számláról magyar eur számlára milyen feltetelekkel lehet utalni?Köszi ha valaki segit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest