Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nah ez már eleve kiesik nálam Penny-be nem igen járok... régen volt persze... de inkább más... ez kiesik...
Praktiker jó... elvileg van kártya is, de a 15%, az nem rossz...
"Azt, hogy ez miért éri meg a Recash-nak, kérdezd meg talán tőlük.."
Feltételezem a szolgáltatott adatok miatt... ez az új fekete arany Vkinek tuti eladják
"#34591) RR-13 "
ott arra gondoltam, ha 10-20 ezreket vagy kevesebbet töltesz fel, és hirtelen megjelenik pár millás összeg egyben... lehet rákérdenek, kiszűri a rendszer... de lehet nem... nem feltétlenül tudni mi alapján van..."Mit értesz kártya felöli oldalnak? "
Azt, hogy revolutnak van egy limitje, amit ha elér, akkro kér pin kódot, ha nem akkor nem. Ez pedig többszöröse a 15 ezernek.De ezek szerint ezt csak googlepay-al lehet megkerülni... már ha még lehet. (megkerülés alatt azt értem, hogy nem kötelező pin-t beírni, a terminába, érintősnél).
" a telefont a zsebemből, már úgy fogom meg, hogy az olvasón az ujjam"
Már akinek van... Ha nekem pl jelszavas, akkor sokkal tovább tart bepötyögni
Nincs mindenkinek ujjlenyomat olvasója... ne ebből indulj ki... persze tudom lehetne a pókhálót is, hogy pontokat összekötni... nem mintha az sokkal jobb lenne"A revolutot önmagában nem tudod telefonos fizetésre használni, "
Önmagában is tudom használni, ráadásul telefon nélkül érintéssel
A gpay, csak azért került be, mert rákérdeztem, hogy 15.000 felett kell-e mindenképp pin, vagy sem.
Itt írtátok, hogy igen.De gpay-el nem (mindig.).
Egyébként azért kérdeztem mert kártyánál írja, a limitet, és lehet nullázni manuálisan is... És mondom milyen jó, ha simán kártyával menne mondjuk 16.000-nél is. De ezek alapján pin-t kér, és max telefonnal menne gpay-el. - erre viszont nem vonatkozik a revolut kártya limitje (érintős fizetés).
Bár nem tudom más országokban hogy van... de gondolom ott is van vmi limit...
Curve-nél pl 10.600-at olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Gondolom nem direktben a recashnek éri meg, hanem nekik a boltok az ügyfeleik. Ez egyrészt egy hűségprogram (amúgy is a penny van legközelebb hozzám, jók is az áraik, és még visszakapok 2%-ot is, míg ha elautózom az aldihoz, akkor ez nincsen), másrészt meg nyilván kapnak egy vevői profilt pénzügyi adatokkal, vásárlási szokásokkal...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
oké... de alapból nincs visszatérítés, talán csak metál kártyánál, revolutnál (még). Revolut oldalán is hamarosan-t írnak ilyesmikre...
Nálam pl lehet nincs is ilyen opció, akkor
Másrészt meg eu-ban asszem 0,1%-ot ad... csak külföldön pl usa ad talán 1% körül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest